Babbyy hayatımmmm dur bakalım.öfkeyle oturan zararla kalkaaryapma nolur.aileler işin içine girdiğinde çok fena oluyor.annene en azından sana yaptıklarından bahsetmeseydin bekleseydin.annende tedaviyle seni yapmış sonuçta yani tadaviye soğuk bakmamalı bir de eşin ne diyor?annesi babasının durumuna mühim olanı buuuuuu.nolur hayatım bak herşey çok sıcakken bi hareket yapma.bak gelip geçecek bu zor günler nolur sen ne kadar korkuyordun iğneden neler yaşadın niye?eşini sevmesen katlanırmıydın.bence otur herşeyi anlat konuş açık açık eşinle.evde diil ama çık dışarı.sonra ne yapacağınıza birlikte karar verin.anne baba sonra ki mesele konuşur çözersin.aman bebeğim nolur.
derincimmm hayatımm çok doğru güzel söylüyorsun ama eşimle çözemiyoruzz sorunları sürekli tartışıyoruzz bana bu mart ayında da hamile kalamazsan bi daha çocuk falan yok kaderine küsüp oturcaksın evinde diyolar ne demek ya sanki benden kaynaklanan bi problem yüzünden mi hamile kalamıyorum hayır kısır olan kendisi ama biraz anlayış bekliyorum ben eşimi sevmesem zaten bu kadar acıya katlanmazdım ama biraz saygı göstersinler ya onca paraları var ama sonuç negatif çıkıyo paralar çöpe gidiyo diye yapmadıklarını bırakmıyolar kusura bakmasınlar ama ben onların dediği gibi kaderime küsemem çocuk sahibi olmak anne olmak benim de hakkım neymiş efendim bi daha tüp bebek denemesi falan yokmuş başkalarının çocuğunu sevip kendimi tatmin edicekmişimm bu lafları kimse kaldırazmazz derincimmm bende kaldıramıyorum artık[
:18:canım benim.şimdi anladımgerçekten çok zor bir durum.çok ayıp bir yaklaşım bu.sen düşün taşın en iyisini sen bilirsin.yanlız böyle bir durum ortada varken deneme yapmak ne kadar doğru.:44:bi psikolktan yada evlilik danışmanından yardım alsan tatlım.eşinle gidebilsen belki oda hatasını görür.tabi şunu çok iyi biliyorum eşin bu mantıktaysada bu da zor:26:sen bi psikoloğa git anlat sağlıklı bi karar ver tatlım.çok hayatii kararlar bunlar.gerçekten çook gerekkli.daha rahat olacak kafan emin ol.
kızlarrrr bana yardımm edin kafam çok karışıkkk eşimden ayrılmayıı düşünüyorummmm daha fazla dayanamıycammm cadalozzz kaynanam ve geri zekalı kayınpederimmi artık çekemiyorumm hem annem herşeyi öğrendii artık ben seni onlar sana eziyet etsinler diye vermedim diyo kendi oğullarının sorununu sana yükleyip seni el üstünde tutup evde nasıl tutarız diye düşünceklerine sürekli laflarla senin psikolojini bozmaya çalışıyorlar diyo ben seni sokaktan bulmadım diyo annem bu arada annem bana hamile kalabilmek için sürekli tedavi görmüş iğne vurulmuş bana zor sahip olmuşlar o yüzden seni kaybedemem diyo annem sizce neyapmalıyımm kızlarrr dünden beri sürekli annem aynı şeyleri söylüyoo
Derınım nasılsın kendıne nasıl davranıyon ne yıyon ne ıcıyon nasıl yatıp nasıl kalkıyon nıye soruyorum acaba dıyorum ben yatıp kalkmama dıkkat etmedım nebılım ıste bahaneler uyduruyom canımın sıkıntısından bakalım tes gunum ayın 1 dedıler kan tahlılınede gerek gormuyolar yanı benım kanamam fazlalasmazsa ınsallah olucam test bakalım
ayyyy ne saçma düşünüyorlar annenler sen de bunlara itibar ediyorsun ya arkadaşım pesss doğrusu
yaaa kendi de zor bulmuş seni ne anlama geldiğini bilmek lazım. Herşey Allahtan geliyor olmuyorsa da oluyor düşüyorsa da . Rabbim istese sana verirdi bu bebeği. Belki zamanı var o zaman gelince olacak. Kaynananlara ve annene de sen laf düşürüyorsun bence. Sen eşine sıkı sıkı sarıl ondan güç ve destek al.
Kimsenin lafını da takma bana kalırsa.... Annende cahilce konuşmuş. Ya kızını çekip aldıktan sonra başkasına verdiğinde de aynı sorun olmayacağı ne malum.Veya da daha kötü biriyle evlenip başka sorunlarla boğuşmaktansa kocana sımsıkı sarıl boşver gerisini sen şahsen ben öle yapıyorum
Baby canım sakın ol bıraz tatlım ya kac senalık evlısın sen bak bu yedıyım ıgnelerde aldıgımız ılaclarda bızı gercekten yoruyo sınırlendırıyo evet yerı gelıyo esler bırbırını kırıyo ama bır yuvayı kurmak zor dur ama yıkmaya geldınmı 1 saattır onun ıcın annenıde gerekırse babanıda yuvan ıcın karsına alıcan canım benım annen haklıdır muhakka am ınsanla konusa konusa anlasır rabbım basınız bozmasın ınana bana annede babada bıryere kadar hıcbırı es gıbı yar gıbı olmaz svgı farklıdır yanı onla paylastıgını hıc kımseylae paylasamazsın sız berabermı oturuyorsunuz kayınvalıdenle annen konussun onlarla uzlasın bence sakın ha sakın esınden vazgecme her ne olursa olsun gensın tatlım bugun bosanırsın gunun bırınde tekrar evlenırsın unutma yastık degıstırmekle kader degısmez kul kaderını gorur ve herzaman ıcınde gelen gıdenı aratır ok tatlıl sana bu nacızane fıkırlerımdır kırılmanıda ıstemem ama ıkı dusun 1 hareket et hepısını bosver esını tut karsına al konus yuvanı yıkma sonradan pısman olucagın seylerde yapma ok
derincimmm hayatımm çok doğru güzel söylüyorsun ama eşimle çözemiyoruzz sorunları sürekli tartışıyoruzz bana bu mart ayında da hamile kalamazsan bi daha çocuk falan yok kaderine küsüp oturcaksın evinde diyolar ne demek ya sanki benden kaynaklanan bi problem yüzünden mi hamile kalamıyorum hayır kısır olan kendisi ama biraz anlayış bekliyorum ben eşimi sevmesem zaten bu kadar acıya katlanmazdım ama biraz saygı göstersinler ya onca paraları var ama sonuç negatif çıkıyo paralar çöpe gidiyo diye yapmadıklarını bırakmıyolar kusura bakmasınlar ama ben onların dediği gibi kaderime küsemem çocuk sahibi olmak anne olmak benim de hakkım neymiş efendim bi daha tüp bebek denemesi falan yokmuş başkalarının çocuğunu sevip kendimi tatmin edicekmişimm bu lafları kimse kaldırazmazz derincimmm bende kaldıramıyorum artık[
:18:canım benim.şimdi anladımgerçekten çok zor bir durum.çok ayıp bir yaklaşım bu.sen düşün taşın en iyisini sen bilirsin.yanlız böyle bir durum ortada varken deneme yapmak ne kadar doğru.:44:bi psikolktan yada evlilik danışmanından yardım alsan tatlım.eşinle gidebilsen belki oda hatasını görür.tabi şunu çok iyi biliyorum eşin bu mantıktaysada bu da zor:26:sen bi psikoloğa git anlat sağlıklı bi karar ver tatlım.çok hayatii kararlar bunlar.gerçekten çook gerekkli.daha rahat olacak kafan emin ol.
beni anladığına çokk sevindim derincimm ama benim psikoloğa gitmem sorunları çözmiycek zaten benden kaynaklanan bi sorun yokki onların gitmesi lazım özelliklede eşimin anasının lafına uyupda hamile kalamıyorsam bunun sorumlusu ben değilim ben isterdim ilk denemede onca para verdiler hamile kalmayı ama eşimin sperm hareketsizliği yüzünden embriyolar tutunma göstermiyorlarsa bu benim suçum mu ki onca laf söylüyolar bana benim şu sıralar morele çok ihtiyacım var çünkü martta transferim var destek olacaklarına eğer hamile kalamazsan bi daha çocuk mocuk yok unut diyerek psikolojik baskı yapıyorlarr
kızlar sağolun
eşim bu gün kan verdi az önce sonucunu aldım
aam melesef hala çok yüksek prolaktini
akşama mr var
allahım neden böyle oldu anlamıyorum
rabbim beterinden koru
yeter canım umarım kötü bişey çıkmaz canım sen rahat ol rabbim yardımcınız olsun...
Baby canım gerçekten çok ayıp etmişler biz ne zorlukkarla maaşlarımızla ayarlıyoruz var olan bir şey varsa denenmesi neden engellensin ki. Ama sen eşini kazanmaya çalış o da şimdi zor psikolojidedir biraz onun etkisi vardır bu düşüncelerinde.
beni anladığına çokk sevindim derincimm ama benim psikoloğa gitmem sorunları çözmiycek zaten benden kaynaklanan bi sorun yokki onların gitmesi lazım özelliklede eşimin anasının lafına uyupda hamile kalamıyorsam bunun sorumlusu ben değilim ben isterdim ilk denemede onca para verdiler hamile kalmayı ama eşimin sperm hareketsizliği yüzünden embriyolar tutunma göstermiyorlarsa bu benim suçum mu ki onca laf söylüyolar bana benim şu sıralar morele çok ihtiyacım var çünkü martta transferim var destek olacaklarına eğer hamile kalamazsan bi daha çocuk mocuk yok unut diyerek psikolojik baskı yapıyorlarr
tatlımmm yok o açıdan demedim.sen kendin için en sağlıklı kararı verebil diye önerdim sana.yani uzman birinin yardımıyla sonuçta neye karar verirsen ver inan daha kolay olacak.ben destek alıyorum.ve çok daha rahatım.kendimi ve verdiğim kararları uzman biriyle tartabilmek inan faydalı.
Nursınım hıkayaenı okudum tatlım dılerım allahımdan sana yasattıgı mucızeyı banada yasatsın ve hıkayene gercekten agladım bu gozyaslarımızın karsılıgını allahım versın sen evlatlarına kavustran rabbım bızlerıde kavustursun bırsey sorucam bu kan sulandırıcı hapları dktor herkese verıyormu rahım fılmı herkesten ıstıyormu bılgın varmı tatlım allahım yavrularınıda sana bagıslasın
hayatım bütüm merkezler mikro yapıyor artık.sayı ile ilgisi yok.en gelişmiş yöntem olduğundan yapılıyor.ben ilk görüşmemde dedim micromu olacak vs.doktorum güldü yapmayan yer var mı diye?yani ekstra bişi diil ki bu bence merkezinle bu konuyu datylı görüş.burda 90 milyon sayısı olan sebepsiz inf. olan arkadaşın bile mikro oldu.yani sadece sorunlarda yapılmıyor.
Kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma HAMİLEYİMmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?