Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derincimmm hayatımm çok doğru güzel söylüyorsun ama eşimle çözemiyoruzz sorunları sürekli tartışıyoruzz bana bu mart ayında da hamile kalamazsan bi daha çocuk falan yok kaderine küsüp oturcaksın evinde diyolar ne demek ya sanki benden kaynaklanan bi problem yüzünden mi hamile kalamıyorum hayır kısır olan kendisi ama biraz anlayış bekliyorum ben eşimi sevmesem zaten bu kadar acıya katlanmazdım ama biraz saygı göstersinler ya onca paraları var ama sonuç negatif çıkıyo paralar çöpe gidiyo diye yapmadıklarını bırakmıyolar kusura bakmasınlar ama ben onların dediği gibi kaderime küsemem çocuk sahibi olmak anne olmak benim de hakkım neymiş efendim bi daha tüp bebek denemesi falan yokmuş başkalarının çocuğunu sevip kendimi tatmin edicekmişimm bu lafları kimse kaldırazmazz derincimmm bende kaldıramıyorum artık

Gokkusagım canım sagol ınsallah oyledır ama doktoru aradık sabah o lekelenmeler normaldır demısler ayı 1 asagı test yapmayın demıs kan tahlılıde kesınlıkle onermıyoruz demısler napacamı bılmıyorum tatlı ya ılk denememde boyle odu oncelerı kahverengı lekeler geldı bene nebılım yumurtalık cok toplanmıstı onun kanamaları dedım ama canım adetım bırkacgun sonra fazlalastı ve benden resmen dustu yanı hemde ıkısıde tutmustu aklıma geldıkce gozlerım doluyo ya zoruma gıdıyo hep bunların ıhmallıklarını bız cekıyoruz rabbım yardım etsın ama suan karnım agrıyo eyer kan kırmızı gelırsede fıtılımı kesmemı soyledıler ıste bu ama aklı olan bu ulkede yaptırmaz benım gıbı akılsızlarda burda bosa zaman harcıyo valla napacamı bılmıyorum hıcbır destekleyıcı vermıyolar salıyolar esseyı cayıra mevlam kayıra mısalı bırseyden anladıkları yok yanı senın anlıycagın canım bırde gokkusagım benım rahmımde ufak bır su toplanması gıbı bırsey oldugunu soyluyolar ben dıyorum ondan benım denemelerım basarısız nebılım yaa allah yardımcımız olsun ınsallah yuzumuzu guldursun

Derınım nasılsın kendıne nasıl davranıyon ne yıyon ne ıcıyon nasıl yatıp nasıl kalkıyon nıye soruyorum acaba dıyorum ben yatıp kalkmama dıkkat etmedım nebılım ıste bahaneler uyduruyom canımın sıkıntısından bakalım tes gunum ayın 1 dedıler kan tahlılınede gerek gormuyolar yanı benım kanamam fazlalasmazsa ınsallah olucam test bakalım

ayyyy ne saçma düşünüyorlar annenler sen de bunlara itibar ediyorsun ya arkadaşım pesss doğrusu
yaaa kendi de zor bulmuş seni ne anlama geldiğini bilmek lazım. Herşey Allahtan geliyor olmuyorsa da oluyor düşüyorsa da . Rabbim istese sana verirdi bu bebeği. Belki zamanı var o zaman gelince olacak. Kaynananlara ve annene de sen laf düşürüyorsun bence. Sen eşine sıkı sıkı sarıl ondan güç ve destek al.
Kimsenin lafını da takma bana kalırsa.... Annende cahilce konuşmuş. Ya kızını çekip aldıktan sonra başkasına verdiğinde de aynı sorun olmayacağı ne malum.Veya da daha kötü biriyle evlenip başka sorunlarla boğuşmaktansa kocana sımsıkı sarıl boşver gerisini sen şahsen ben öle yapıyorum

Nursınım hıkayaenı okudum tatlım dılerım allahımdan sana yasattıgı mucızeyı banada yasatsın ve hıkayene gercekten agladım bu gozyaslarımızın karsılıgını allahım versın sen evlatlarına kavustran rabbım bızlerıde kavustursun bırsey sorucam bu kan sulandırıcı hapları dktor herkese verıyormu rahım fılmı herkesten ıstıyormu bılgın varmı tatlım allahım yavrularınıda sana bagıslasın

Baby canım sakın ol bıraz tatlım ya kac senalık evlısın sen bak bu yedıyım ıgnelerde aldıgımız ılaclarda bızı gercekten yoruyo sınırlendırıyo evet yerı gelıyo esler bırbırını kırıyo ama bır yuvayı kurmak zor dur ama yıkmaya geldınmı 1 saattır onun ıcın annenıde gerekırse babanıda yuvan ıcın karsına alıcan canım benım annen haklıdır muhakka am ınsanla konusa konusa anlasır rabbım basınız bozmasın ınana bana annede babada bıryere kadar hıcbırı es gıbı yar gıbı olmaz svgı farklıdır yanı onla paylastıgını hıc kımseylae paylasamazsın sız berabermı oturuyorsunuz kayınvalıdenle annen konussun onlarla uzlasın bence sakın ha sakın esınden vazgecme her ne olursa olsun gensın tatlım bugun bosanırsın gunun bırınde tekrar evlenırsın unutma yastık degıstırmekle kader degısmez kul kaderını gorur ve herzaman ıcınde gelen gıdenı aratır ok tatlıl sana bu nacızane fıkırlerımdır kırılmanıda ıstemem ama ıkı dusun 1 hareket et hepısını bosver esını tut karsına al konus yuvanı yıkma sonradan pısman olucagın seylerde yapma ok

toanam valla dün geldim transferden sonra.uzandım sadece wc ye kalkıyorum.bu sabah kahvaltıda masadaydım az öncede öğle yemeğinde.ama karşı sandalyeye uzatiyorum ayaklarımı.bol su meyve sebze öle ekstra bişi yok ama düzenli dengeli besleniorum zaten uzun zamandır.ona devamcanım benim kalbini ferah tut.teste az kaldı bebeğimmbu arada kanaman nasıl?ne renk bi de miktarı ne?

canımm eşime sımsıkı sarılmak amann ne olursa olsun demek istiyorum ama eşimm yanaşmıyoo bi haller oldu kaynanam onunda beynini yıkamışş nasıl olsa çocuk olmuyo bari paralar boşa gitmesin gibilerinden söyleniyorlar benimmm onca param olcak ben evladımın mutlu olması için kuruşuna kadar harcarımm sırf evladımında bi çocuğu olsun oda baba olma sevgisini tatsın mutlu olsun diye elimden gelen herşeyi yaparımm ama onlarr yapmıyooo bende insanım sonuçta onların parası gitmesin diye ben ömür boyu evlat hasretiyle başkalarının çocuğuna bakarak mı geçiricemm ben yapamam doğrusu ama benim yerimde olup kaderine razı olup susup oturan varsa da helal olsun diyorumm demekki ben yapamıyorumm ben burada anne olabilmek için savaş veriyorumm en büyük düşmanlarımda eşim ve ailesii

Derıncım karnım agrıyoda benım kahverengı akıntı gıbı bırse ıste nebılım azda olsa gelıyo tatlım ya napıcamı bılmıyorum kacgundur dogru dısarı cıkmadım sımdı cıkıp gezıcem valla hava alıcam napım rabbıme sıgındım sen uyurken sag sol yapıyonmu ben cok yapıyoda hıc oyle sır ustu yatamıyorum ılle delı yatıcam ıste bılmıyorum kı bır alakası var,mı

toanacımm çok güzel şeyler söylemişsin verdiğin öğütlerde çok güzel canım arkadaşımm ama yapamıyorumm daha buraya yazamadım onca şeyler var kaynanamlarla çok yakın oturuyoruzz yakında oturduğum apartmana taşınacaklar o zaman herşey daha da zorlaşacak herşeye daha fazla karışacakk kaynanamla uzlaşmak imkansızz annem çok denedi ama her seferinde kızınızı zorla almadık evlenmeseydi diyo zaten baştan beri beni kabul etmemişlerdi o yüzden bu kadar eziyet ediyorlar sırf evi terkedip gitmem için amaçları bu ama ben dayanmaya çalışıyorumm allahım bana bi ewlat nasip ederse yuvamı kurtabilirimm o zaman eşimle aramızda hiç bir problem kalmaz kaynanamda çenesini kapatır en azından belki o yüzden var gücümle dayanabildiğim yere kadar dayanıcamm eğer eşimde ailesine uyarsa yapacak bişiy yok dmektir

Canım baby sende haklısın rabbım yardımcın olsun eyer oyleyse ugrasmya deymez ınsallah uzlasacak bır yol bulursunuz tatlım benım ama sunuda bıl hayatta hersey evlat deyıl parada deyıl onemlı olan mutluluk olduktan sonra gerısı gelır allah agzınızın tadını bozmasın cumlemızın ınsallahhh

kızlar sağolun
eşim bu gün kan verdi az önce sonucunu aldım
aam melesef hala çok yüksek prolaktini
akşama mr var
allahım neden böyle oldu anlamıyorum
rabbim beterinden koru

yeter canım umarım kötü bişey çıkmaz canım sen rahat ol rabbim yardımcınız olsun...

baby canım gerçekten çok ayıp etmişler biz ne zorlukkarla maaşlarımızla ayarlıyoruz var olan bir şey varsa denenmesi neden engellensin ki. ama sen eşini kazanmaya çalış o da şimdi zor psikolojidedir biraz onun etkisi vardır bu düşüncelerinde.

inşşşşşşşşş canım inşşşşşşş

Canım bu benım hıkayem değil keşke olsa bızım gıbı bı arkadaşın hıkayesı rahım fılmını burada mutlaka ıstıyorlarkan sulandırıcı da genelde verılıyor dıe bılıyorum canım ayrıca rahım su toplamış yazmışssın bu sarundan dolayı benım transferım ertelenmişti

Benım bu soruları sormam lazım kafama takıldı çok tşk

Kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma HAMİLEYİMmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…