kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma hamileyimmm
kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma hamileyimmm
derincimmm hayatımm çok doğru güzel söylüyorsun ama eşimle çözemiyoruzz sorunları sürekli tartışıyoruzz bana bu mart ayında da hamile kalamazsan bi daha çocuk falan yok kaderine küsüp oturcaksın evinde diyolar ne demek ya sanki benden kaynaklanan bi problem yüzünden mi hamile kalamıyorum hayır kısır olan kendisi ama biraz anlayış bekliyorum ben eşimi sevmesem zaten bu kadar acıya katlanmazdım ama biraz saygı göstersinler ya onca paraları var ama sonuç negatif çıkıyo paralar çöpe gidiyo diye yapmadıklarını bırakmıyolar kusura bakmasınlar ama ben onların dediği gibi kaderime küsemem çocuk sahibi olmak anne olmak benim de hakkım neymiş efendim bi daha tüp bebek denemesi falan yokmuş başkalarının çocuğunu sevip kendimi tatmin edicekmişimm bu lafları kimse kaldırazmazz derincimmm bende kaldıramıyorum artık
derincimmm hayatımm çok doğru güzel söylüyorsun ama eşimle çözemiyoruzz sorunları sürekli tartışıyoruzz bana bu mart ayında da hamile kalamazsan bi daha çocuk falan yok kaderine küsüp oturcaksın evinde diyolar ne demek ya sanki benden kaynaklanan bi problem yüzünden mi hamile kalamıyorum hayır kısır olan kendisi ama biraz anlayış bekliyorum ben eşimi sevmesem zaten bu kadar acıya katlanmazdım ama biraz saygı göstersinler ya onca paraları var ama sonuç negatif çıkıyo paralar çöpe gidiyo diye yapmadıklarını bırakmıyolar kusura bakmasınlar ama ben onların dediği gibi kaderime küsemem çocuk sahibi olmak anne olmak benim de hakkım neymiş efendim bi daha tüp bebek denemesi falan yokmuş başkalarının çocuğunu sevip kendimi tatmin edicekmişimm bu lafları kimse kaldırazmazz derincimmm bende kaldıramıyorum artık
kızlar sağolun
eşim bu gün kan verdi az önce sonucunu aldım
aam melesef hala çok yüksek prolaktini
akşama mr var
allahım neden böyle oldu anlamıyorum
rabbim beterinden koru
kız suuuuuuuuuuuuuu yarın mıııııhaydi bakalımm yaaa çokkk heyecanlııııııııııııııııı bekleyen bi sürü anniş adayı olcass burdaaaa
sağol canımtatlım bende biraz yüksek çıkmıştı prolaktin bunun için hala ilaç kullanıyorum.bunun stresle ilgili olduğunu söylemişti doktor.umarım mr da başka sprunlar çıkmaz.tekrar geçmiş olsun
Kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma HAMİLEYİMmm
kızlar sağolun
akşama mr var
rabbim beterinden koru
Gokkusagım canım sagol ınsallah oyledır ama doktoru aradık sabah o lekelenmeler normaldır demısler ayı 1 asagı test yapmayın demıs kan tahlılıde kesınlıkle onermıyoruz demısler napacamı bılmıyorum tatlı ya ılk denememde boyle odu oncelerı kahverengı lekeler geldı bene nebılım yumurtalık cok toplanmıstı onun kanamaları dedım ama canım adetım bırkacgun sonra fazlalastı ve benden resmen dustu yanı hemde ıkısıde tutmustu aklıma geldıkce gozlerım doluyo ya zoruma gıdıyo hep bunların ıhmallıklarını bız cekıyoruz rabbım yardım etsın ama suan karnım agrıyo eyer kan kırmızı gelırsede fıtılımı kesmemı soyledıler ıste bu ama aklı olan bu ulkede yaptırmaz benım gıbı akılsızlarda burda bosa zaman harcıyo valla napacamı bılmıyorum hıcbır destekleyıcı vermıyolar salıyolar esseyı cayıra mevlam kayıra mısalı bırseyden anladıkları yok yanı senın anlıycagın canım bırde gokkusagım benım rahmımde ufak bır su toplanması gıbı bırsey oldugunu soyluyolar ben dıyorum ondan benım denemelerım basarısız nebılım yaa allah yardımcımız olsun ınsallah yuzumuzu guldursun
kızlarrrr bana yardımm edin kafam çok karışıkkk eşimden ayrılmayıı düşünüyorummmm daha fazla dayanamıycammm cadalozzz kaynanam ve geri zekalı kayınpederimmi artık çekemiyorumm hem annem herşeyi öğrendii artık ben seni onlar sana eziyet etsinler diye vermedim diyo kendi oğullarının sorununu sana yükleyip seni el üstünde tutup evde nasıl tutarız diye düşünceklerine sürekli laflarla senin psikolojini bozmaya çalışıyorlar diyo ben seni sokaktan bulmadım diyo annem bu arada annem bana hamile kalabilmek için sürekli tedavi görmüş iğne vurulmuş bana zor sahip olmuşlar o yüzden seni kaybedemem diyo annem sizce neyapmalıyımm kızlarrr dünden beri sürekli annem aynı şeyleri söylüyoo
amin canım seninde duaların kabul olsun inşallah... su sen nerdesin ve merkezinin adı ne ?
günaydınnnnnnnnnnnn
HAYIRLI CUMALAR
RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kızlar sağolun
akşama mr var
rabbim beterinden koru
canim tebrikler hayirli olsun darisi bizlere insallahhhh
canim uzulme insallahhh duzelecek hersey rabim yardimciniz olsun
canim yaaaa hayirlisi artik tek siginamiz rabbimiz
iste boyle ihmal ediyorlar ama sen bence test yap zaten sonucta idrar tahlili yapacaksin insallah silikte olsa iknci cizgiyi gorursen ozaman mecburen kan tahlili yapar doktor
rabbim yardimcin olsun insllahhahha hamilesindir
bayb canim yaaaaaa cok zor bir surec ama evlilik hayatinda boyle calkantilar olur lutfen iyi duzsun ve trasferini ol insallah rabbim melegine sana verir ve hersey duzelir arkadaslarinda dedigi gibi canim eger senin kaderinde yasayacagin olumsuzluklar varsa nerde ve kiminle olursan ol yasarsin cunku her insan alnina yazilani mutlaka yasar
bir cok ailede benzer sorunlar var ve emin ol boyle bir sorun olmasada baska sorunlar var
esine ve yuvana sahip cik kayinvalideni sevindirme onun istedigini ona yasatma canim
rabbim goruyor herseyi insallah bebisini sana gonderir ve SIKINTILARIN biter canm
Yeter geçmiş olsun allah eşine acil şifalar versin
canımmm cok gecmişolsunn rabbım beterınden saklasınnn rabbımın hıkmetınden sual olunmaz ben ınanıyorum kı hepımızın kucakları dolacak ve yüzümüz gülecek canımmm allh yar ve yardımcınız olsunnn
1500 civarı donmuşlar kürtajda 500 1500 arası yerine göre değişiyor 2 sene önce istanbul tüpbebekte 1200 liraya kürtaj olmuştum ne yazıkki.......İstanbuldaKİ ArkadaşlaR merkezlerınızde donmuş transfer ucretlerını bılıyorsanız paylaşırmısınız bırde kurtaj ucretını bılenlerden rıca edıyorum lutfen
Canım ne durumdasın....htcyldz canim meraba senin de uc denemen basarizimi oldu canim benimde ucuncu bugun husranla bitti neyazikki boyle sen hangi sehirdesin biraz bahsedermisin kendinden sikayetiniz neydi mahsuru yoksa tatlimm mademki burdayiz birbirimize testek verelim canim beniminsallah bu dorduncude yuzun guler insallah hepimizinn
Tam 7 yıl olmuştu evleneli.İlk 1 yıl henüz yeni evliyiz nasıl olsa olur diye korunmuştuk. Nereden bilebilirdik ki yıllarca evlat sahibi olamayacağımızı.Yeni ümitler,yeni heyecanlar yeni arayışlar içinde iyi denen her doktora gittik. Yapılan onca testten sonra nedeni bilinmeyen infertilite olduğumuz söylendi.İlk bakışta hiç korkmuyordum "nedeni bilinmeyenden" demek ki sorun yoktu demek ki olacaktı bebeğim.Yıllar geçtikçe sonuçsuz kalan tedavilerin ardından korkmaya başladım.Ya olmazsa ya hep kurduğum annelik hayallerim gerçekleşmezse.Ne eşime nede kendime anlatamadığım duygular içerisindeydim.hani derler ya tarifi mümkün olmayan.Sonuçsuz kalan her tedavinin ardından kalbimdeki acı biraz daha büyüyor boğazıma sarılan el daha da sıkılaşıyordu.Tam 9 aşılama uygulandı hepsi negatif.En sonunda Tüp bebek yapılmasına karar verildi.Tedavim başladı her gün iğnelerimi vurdum, kontrollerime gittim.Yumurta toplama gününün karar verilmesi için gittiğim son ultrason kontrolümde doktorum yeterli yumurta olmadığı için tedavimi yarıda kesti.
Günlerce kulaklarımda anlamsız bir çınlama hiç bir şey duymadan hiçbir şey görmeden geçti zamanım.Hep bir ümit ama bir o kadar da acı içinde.2 Ay sonra ikinci tüp bebek tedavime başlandı her şey yolunda gitti.yumurta toplandı 4'ü döllendi ve 2'si transfer edildi.Ve başladık beklemeye.Tedaviyle onca yıl geçirmiştik ama sonuç tahlilini beklediğimiz zaman geçmek bilmemişti.Ne yazık ki tahlil gününden önceki gece reglim geldi.Eşimde bende sabaha kadar tek kelime konuşmadan öyle oturduk.Sabah sonucu merak eden bir arkadaşım sayesinde tedavi gördüğüm hastaneyi arayıp reglimin geldiğini ve tahlil için gelmemize gerek olup olmadığını sorduğumda siz yinede gelin dediler.Eşimle hazırlanıp çıktık hastaneye gittik.Ben gidip kanımı verdim."Sonuç belliydi tutmamıştı işte niye illa test yapıyorlar niye bizi burada bekletiyorlardı ki bence hiç gereği yoktu "Yapmaları gerekiyormuş.Eşimle her zaman gittiğimiz küçük çay ocağına oturduk.1 saat sona bizi arayıp gelmemizi istediler. Hastaneye girdik bizi dr.muzun odasına yönlendirdiler.Hiç unutmuyorum doktorum elinde dosyam "Hayırlı olsun hamilesin" dedi.Eşimde bende şoktaydık bir eşim bir ben sırayla doktora eminmisiniz diyip duruyorduk.Kendimize geldiğimizde ben kanamam olduğunu söyledim.Muayene edildim.Transfer edilen iki embriyonunda tuttuğunu ama birini düşürdüğümü söyledi.Diğer bebeğinde çok fazla kanamam olduğu için kesin düşeceğini boşuna ümitlenmemizi söyledi.Yok ya böyle bir şey olamazdı tüm bu olanlar bir şakaydı.Hamileydim daha ona inanmaya çalışırken bebeğimin düşeceği söyleniyordu üstelik kesin bir tavırla.Dr'um kendimi üzmemem ve çok fazla ağır iş yapmamam konusunda beni uyarıp odadan çıktı.Biz yine eşimle eve döndük.Yine başladık beklemeye bu sefer bebeğimin düşmesini bekledik.Bir kaç gün kanamam devam etti.Sonra kesildi.Yeniden hastaneye drmuzla görüştük bana bir kaç soru sorup yeniden kan tahlili istedi sonucu alıp yanına gittik ve bebeğimin düşmediğini aksine bana sıkı sıkı bağlandığını öğrendik. Şimdi sadece kalp atışlarını görmeye gelmişti sıra.Bir kaç gün sonra ultrasonda ilk defa bebeğimizi gördük.Eşim gözyaşlarını tutamamış bana göstermemek için dışarı kaçmıştı.Allah'ım öyle güzeldi ki.Çok güzel ve sorunsuz bir hamilelikten sonra Canımın içi Minik sevdam Hamza Berkay'ıma kavuştum.Çok şükür 21.03.2007 de sağlıkla Rabbim kucağımıza almayı nasip etti.36 yaşında acemi bir anneydim artık.Derken Oğlum 10 aylıkken ikinci bebeğime doğal yollarla hamile kaldığımı öğrendim.21.10.2008 de ikinci oğlum Mustafa Kerem'im dünyaya geldi. Bir gün sizinde olacak ben inanıyorum. Sizde asla inancınızı kaybetmeyin.
Sevgiyle hamile Kalın....
Toana once sana ve butun arkadaşlarımıza umıt olur ınşallah tabıkı banada
Boşver böyle cahilleri ne anlarlarki......canım benim sen canını sıkma ayni şeyler bende yaşıyorum eşimin aylesıyle bu ay ben çok sıkıntılı günler yaşadım düşük yaptım diye benim görumcelerim bana sahip destek olacaklarında bana dedikleri şey bu... olmadı işte senin bebeğin olsaydı dewamı gelirdi.....tapu gibi test sonuçlarım var 10 günü beta hcg 6.49 12 günü 16.49 14 günüm 38.2 15 günü 49da durdu ve düşük yaptım ...çok canımı yaktılar ....destek değil köstek oldular sen eşinle iyi ol canım fazla yansıtmaki o zaman oda iki arada kalır bi taraf eş bi taraf anne ...boş ver gitsin ......... hayat çok zor bazende çok acımasız
Canım bu zor bir karar eşinle konuşmaya çalış eğer seviyorsan hemen vazgeçme bir çok insan kayınvalide derdi çekiyor unutma önemli olan hyanındakine dıyduğun sevgi o yoksa zaten herşey boş benimde problem eşimde ama asla onu bebeğimiz olmuyor diye bırakmam.....kızlarrrr bana yardımm edin kafam çok karışıkkk eşimden ayrılmayıı düşünüyorummmm daha fazla dayanamıycammm cadalozzz kaynanam ve geri zekalı kayınpederimmi artık çekemiyorumm hem annem herşeyi öğrendii artık ben seni onlar sana eziyet etsinler diye vermedim diyo kendi oğullarının sorununu sana yükleyip seni el üstünde tutup evde nasıl tutarız diye düşünceklerine sürekli laflarla senin psikolojini bozmaya çalışıyorlar diyo ben seni sokaktan bulmadım diyo annem bu arada annem bana hamile kalabilmek için sürekli tedavi görmüş iğne vurulmuş bana zor sahip olmuşlar o yüzden seni kaybedemem diyo annem sizce neyapmalıyımm kızlarrr dünden beri sürekli annem aynı şeyleri söylüyoo
Canım haberler ne alemde sonucu aldınızmı inşallah hiçbişey yoktur.
kızlar sağolun
akşama mr var
rabbim beterinden koru
1500 civarı donmuşlar kürtajda 500 1500 arası yerine göre değişiyor 2 sene önce istanbul tüpbebekte 1200 liraya kürtaj olmuştum ne yazıkki.......
Canım ne durumdasın....
Nursincim ağlıyarak okudum daha ne diyimmmm.
Boşver böyle cahilleri ne anlarlarki......
Canım bu zor bir karar eşinle konuşmaya çalış eğer seviyorsan hemen vazgeçme bir çok insan kayınvalide derdi çekiyor unutma önemli olan hyanındakine dıyduğun sevgi o yoksa zaten herşey boş benimde problem eşimde ama asla onu bebeğimiz olmuyor diye bırakmam.....
Canım haberler ne alemde sonucu aldınızmı inşallah hiçbişey yoktur.
Mirandacım hayırlı olsun canım.bizlere dua et tatlım
canım benim sakın yapma eşini suçlama kaynanan yuzunden ......bak daha sen gençsın canım benim zamanle her sey düzelir inan ...bende çok çektım ama sükürler olsunki eşimmm düzeldi ben annesi için hiç birsey diyemiyordum olay oluyordu kıyamet kopuyordu ...eşim çok değişti banada hak vermeye başladı .... ayle meseleleri çok zor evlilik bazı şeyleri idare etmek bilmenn gerekir .... sende kaynananı farklı yaklaşmaya bir dene ltfen .... belki değişir.... bak son diyebilicem şey.... bazen uç maymun oynamak gerekir canım benim ....hayat çok zorr.....kızlarrrr bana yardımm edin kafam çok karışıkkk eşimden ayrılmayıı düşünüyorummmm daha fazla dayanamıycammm cadalozzz kaynanam ve geri zekalı kayınpederimmi artık çekemiyorumm hem annem herşeyi öğrendii artık ben seni onlar sana eziyet etsinler diye vermedim diyo kendi oğullarının sorununu sana yükleyip seni el üstünde tutup evde nasıl tutarız diye düşünceklerine sürekli laflarla senin psikolojini bozmaya çalışıyorlar diyo ben seni sokaktan bulmadım diyo annem bu arada annem bana hamile kalabilmek için sürekli tedavi görmüş iğne vurulmuş bana zor sahip olmuşlar o yüzden seni kaybedemem diyo annem sizce neyapmalıyımm kızlarrr dünden beri sürekli annem aynı şeyleri söylüyoo
sabret düzelir canım benım ....inan ..... eşini seviyorsan yapma sakın bak kızmasan bi önerim daha her şey annene anlatma çunkü her şey anlatılmaz herkes yavrusunu savunmak zorunda kalır .... iyi düşün canım benim kızgınlıkle yanlış kararlar almacanımm eşime sımsıkı sarılmak amann ne olursa olsun demek istiyorum ama eşimm yanaşmıyoo bi haller oldu kaynanam onunda beynini yıkamışş nasıl olsa çocuk olmuyo bari paralar boşa gitmesin gibilerinden söyleniyorlar benimmm onca param olcak ben evladımın mutlu olması için kuruşuna kadar harcarımm sırf evladımında bi çocuğu olsun oda baba olma sevgisini tatsın mutlu olsun diye elimden gelen herşeyi yaparımm ama onlarr yapmıyooo bende insanım sonuçta onların parası gitmesin diye ben ömür boyu evlat hasretiyle başkalarının çocuğuna bakarak mı geçiricemm ben yapamam doğrusu ama benim yerimde olup kaderine razı olup susup oturan varsa da helal olsun diyorumm demekki ben yapamıyorumm ben burada anne olabilmek için savaş veriyorumm en büyük düşmanlarımda eşim ve ailesii
kızlar bende tedavie başladım bugün muayene oldum her şey yolunda d.k.hapıyle başladım 9 şubatta kontrolum var ... yeter bugün doktorumle göruştum 5ci günün embriyosu ...bilgi aldık .... embriyonlarım bozulmaya başlamıştı o yuzden 2ci gün transfer yapıldı daha fazla dayanabilseler burdada 5ci günü transfer yapılabilir hayırlısı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?