Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma hamileyimmm

canım sağlıcakla kucaklamak nasip olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş
ben yazacaktım ama sen yazmak istersin dedim
hadiiiiiiiiii halayaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma hamileyimmm

canım sağlıcakla kucaklamak nasip olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş
ben yazacaktım ama sen yazmak istersin dedim
hadiiiiiiiiii halayaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

baby ximmerhaba,
dur hemen moral bozma, eşine ve ailesine bu konunun sadece seni ve kocaı ilgilendirdiğini söyle ve anlat, bu özel bir mesele ve kimse karışamaz size,
10 kere deneyen var , siz istedikten sonra, parada varsa hele ,, herhalde eşin kendisini psikolojik eksik gördüğü için bu şekilde davranıyor, bunu en güzel doktorunuz açıklar, dr u dinler muhtemelen anne olmak okadar güçlü bir duyguki kimse bunun önüne geçemez, hadi hayırlısı olsun,

kendin güçlü ve kararlı ol lütfen aşacaksın bunları , bunlar cahil laflar kadere küsmek diye birşey yok artık tıp çok ilerledi heleki erkek konsunda daha çok ilerledi canım :)

Son düzenleme:

kuzum yadıklarını kudum biliyormusun sanki benzeri şeyleri yaşamışız
benim kayın validen hp şunu diyordu eşime sen bu kadında ayrıl senin çocuğun olur (biz erkek infertiltesiyiz bunda biliyorlar)3.5 bende dedimki eşime lütfen eğer bçocuk sorunsa ki ben senin yanındayım anne gibi düşünüyorsan boşanalım hayır dedi eşim olmaz kayın validemede dedmiki bak çocuğu olmayan senin oğlun sen beni başının üstünde tutaağına böyle konuşuyorsun eğer böyle devam edersen her kesin yanında bunu sorunun siden kaynalık olduğunu anlatırım dedim
deki işe yaradımıehh bir süre ama sonra yine başka şeyler çıktı şimdi 2 yıldır görüşmüyorum kv le (bundan him memnun değilim sonuçta ben küçüğüm .)ama bana başka yol bırakmadılar ama hem çocuk hemde ailsyile ilğili eşimi yıpratmamya çok gayet ettim asla üzmemeye çalıştım
bence sende eşinin aklına girmelisin (bu pek kolay değildir )sizin bir aile olduğunuza inanmalı başkalrın karıştırmamalı başka türlü olmaz
ayrıca önce yazdıklarında boşanmaktan söz etmişsin o son çaredir bunu unutma he rşeyi dendikten sonra boşamaktan söz edilmeli bak bir söz var derkiiiiiii

AKILLI KADIN KAPIYI VURUP ÇIKMAZ
AKLLI KADIN KAPIYI VURUP ÇIKTIMI GERİ DÖNMEZ

Son düzenleme:

kızlar sağolun
eşim bu gün kan verdi az önce sonucunu aldım
aam melesef hala çok yüksek prolaktini
akşama mr var
allahım neden böyle oldu anlamıyorum
rabbim beterinden koru

Tatlım bende biraz yüksek çıkmıştı prolaktin bunun için hala ilaç kullanıyorum.bunun stresle ilgili olduğunu söylemişti doktor.umarım mr da başka sprunlar çıkmaz.tekrar geçmiş olsun

kız suuuuuuuuuuuuuu yarın mıııııhaydi bakalımm yaaa çokkk heyecanlıııııııııııııııııbekleyen bi sürü anniş adayı olcass burdaaaa

Evet canım inşallah bu sefer son olacak hepimizin.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ..Birbirimize dualarla aşacağız bu mücadeleyi inşallah...

tatlım bende biraz yüksek çıkmıştı prolaktin bunun için hala ilaç kullanıyorum.bunun stresle ilgili olduğunu söylemişti doktor.umarım mr da başka sprunlar çıkmaz.tekrar geçmiş olsun
sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaa

Kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma HAMİLEYİMmm

canim tebrikler hayirli olsun darisi bizlere insallahhhh

kızlar sağolun
akşama mr var
rabbim beterinden koru

canim uzulme insallahhh duzelecek hersey rabim yardimciniz olsun

canim yaaaa hayirlisi artik tek siginamiz rabbimiz
iste boyle ihmal ediyorlar ama sen bence test yap zaten sonucta idrar tahlili yapacaksin insallah silikte olsa iknci cizgiyi gorursen ozaman mecburen kan tahlili yapar doktor
rabbim yardimcin olsun insllahhahha hamilesindir

bayb canim yaaaaaa cok zor bir surec ama evlilik hayatinda boyle calkantilar olur lutfen iyi duzsun ve trasferini ol insallah rabbim melegine sana verir ve hersey duzelir arkadaslarinda dedigi gibi canim eger senin kaderinde yasayacagin olumsuzluklar varsa nerde ve kiminle olursan ol yasarsin cunku her insan alnina yazilani mutlaka yasar
bir cok ailede benzer sorunlar var ve emin ol boyle bir sorun olmasada baska sorunlar var
esine ve yuvana sahip cik kayinvalideni sevindirme onun istedigini ona yasatma canim
rabbim goruyor herseyi insallah bebisini sana gonderir ve SIKINTILARIN biter canm

kızlar sağolun
akşama mr var
rabbim beterinden koru

canımmm cok gecmişolsunn rabbım beterınden saklasınnn rabbımın hıkmetınden sual olunmaz ben ınanıyorum kı hepımızın kucakları dolacak ve yüzümüz gülecek canımmm allh yar ve yardımcınız olsunnn

Yeter geçmiş olsun allah eşine acil şifalar versin

kızlar çok sağolun allah razı olsun hepinizden

İstanbuldaKİ ArkadaşlaR merkezlerınızde donmuş transfer ucretlerını bılıyorsanız paylaşırmısınız bırde kurtaj ucretını bılenlerden rıca edıyorum lutfen
1500 civarı donmuşlar kürtajda 500 1500 arası yerine göre değişiyor 2 sene önce istanbul tüpbebekte 1200 liraya kürtaj olmuştum ne yazıkki.......
Canım ne durumdasın....

Nursincim ağlıyarak okudum daha ne diyimmmm.
Boşver böyle cahilleri ne anlarlarki......

Canım bu zor bir karar eşinle konuşmaya çalış eğer seviyorsan hemen vazgeçme bir çok insan kayınvalide derdi çekiyor unutma önemli olan hyanındakine dıyduğun sevgi o yoksa zaten herşey boş benimde problem eşimde ama asla onu bebeğimiz olmuyor diye bırakmam.....

kızlar sağolun
akşama mr var
rabbim beterinden koru
Canım haberler ne alemde sonucu aldınızmı inşallah hiçbişey yoktur.

Kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma HAMİLEYİMmm

Mirandacım hayırlı olsun canım.Bizlere dua et tatlım

canım çrşb gün
alacağız
sen nasılsın kuzum toparlandımı biraz

canım benim sakın yapma eşini suçlama kaynanan yuzunden ......bak daha sen gençsın canım benim zamanle her sey düzelir inan ...bende çok çektım ama sükürler olsunki eşimmm düzeldi ben annesi için hiç birsey diyemiyordum olay oluyordu kıyamet kopuyordu ...eşim çok değişti banada hak vermeye başladı .... ayle meseleleri çok zor evlilik bazı şeyleri idare etmek bilmenn gerekir .... sende kaynananı farklı yaklaşmaya bir dene ltfen .... belki değişir.... bak son diyebilicem şey.... bazen uç maymun oynamak gerekir canım benim ....hayat çok zorr.....

sabret düzelir canım benım ....inan ..... eşini seviyorsan yapma sakın bak kızmasan bi önerim daha her şey annene anlatma çunkü her şey anlatılmaz herkes yavrusunu savunmak zorunda kalır .... iyi düşün canım benim kızgınlıkle yanlış kararlar alma

kızlar bende tedavie başladım bugün muayene oldum her şey yolunda d.k.hapıyle başladım 9 şubatta kontrolum var ... yeter bugün doktorumle göruştum 5ci günün embriyosu ...bilgi aldık .... embriyonlarım bozulmaya başlamıştı o yuzden 2ci gün transfer yapıldı daha fazla dayanabilseler burdada 5ci günü transfer yapılabilir hayırlısı bakalım ne olacak

Allah yardımcın olsun bu son olsun darısı başıma ama ben hıç ıyı şeyler hıssetmıyorum kurtajsız atlatabılırsem çok sevınıcem adette olamadım daha hayırlısı dıorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…