Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba arkadaşlarrr.
transfer olan derin2 susesi inşallah sıkı sıkı tununurda bebişlerr 5 şubat bayram yaparız...tuana canım seninde 1 şubatta hayırlı haberlerini bekliyoruz..yetercim geçmiş olsun eşinin değerleri inşallah normale döner..birde hamile haberi var topikte hayırlı olsun arkadaşımm allah tamamına erdirsin..
bende canlarım bugun deri altı decapeptly diye bir iğne olacağım 7 gün adet 2 gününe kadar...start verdik hayırlısıyla...yanlız benim işler raporda ilaçlarda hep sıkıntılı ve zor oldu ....allah daha zorluk yaşatmasın ilaçlar devlet karşılamasına karşın 1 075 .tuttu eczacı tanıdıktı 900 tlye düşürdü..:)

Kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma HAMİLEYİMmm

mirandaaaaaaaaaaaa maşaallaaahhhhh canımmmmmmmmmmmmAllah sağlıkla tamamına erdirsinnn hayırlı olssunn nasıl sevindimm yaaaaişte soğuuuk bir ocak sabahımm böyle güsel yeşerirdiii her bir hamiş haberi zafere inancımızı ve sabrımızıı arttırıyoorrrr

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrr

HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBİŞLİ OLSUN
canım blgi almana sevindim inşş bu sefer her şey daha güzel olcak

Evet canım inşallah bu sefer son olacak hepimizin.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ..Birbirimize dualarla aşacağız bu mücadeleyi inşallah...
tatlımm transfer oldun muuuuuuuuuuuuuuuuuaklımdasınn Allahhhh yardımcın olsunn haber bekliyoruuuuuummmmmm

sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaa

yeteriim yeterimm işallahhhh hiçbişi çıkmaaass üzüülme hayatım yaaaişallahh en kısa zamanda ohh be diyeceksinizzz

dygguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucummmmmmmm hayrlııııııı uğurluu olsunn Allah bu kez yüzünü güldürsüünn hayılısı olsun canımmm benimmmmm
ohhhhh maşallahhh startıı verdik maşallahhhhh Allah yardımcın olsun inşalllllaaaaaaahhhhhRabbiim güsel dileklerinii duysun cümlemizeee sağlıklaaa hamiş haberleri vermeyii nasippp etsiinnnn

narsudeee tatlım nasılsınn nası gidiooo neler yapıosun bakalımmm

sağol bebişim yaaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mrhb canım evet benim 3'üde başarısız oldu malesef inş. bu defa hayırlısıyla olur.senin adınada çok üzüldüm inş. bi dahaki sefere olur.ben istanbuldayım bizim sorun eşimin sperm sayısı düşük.ilk 2 denememi erdem hastenesinde yaptırdım ordan pek memnun kalmadım 3. ve şimdiki denemem umut tüp bebek merkezinde oldu burası daha iyi doktorumdanda çok memnunum inş bu defa umutlarımız boşa gitmez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.(AMİN)

canımm bende erdemdeyimm 1.si negatifti 2. yi bekliorum şimdi.neden memnun kalmadın canım merak ettim?

İyiyim canım toplanıyorum ikinci için 3 ay bekliycez bu arada diet yapıyorum inşallah birazda kilo veririmde bu sefer tutar.

ahhhhhhh bebeğim yaaaaaaaaa
o diyet benimde derdim
3.5 kiloda bende var fazla ama bir türlü başlayamadım bu gün diyorum sora boş ver diyorum
allahtan öyle çok kilo alan biri değilim yoksa ne yaprdım bilmiyorum

kızlar pazartesi günü yumurtalar toplanıyo benim çok heyecanlıyım ve endişeliyim ne olur dua edin banada :18:

kızlar pazartesi günü yumurtalar toplanıyo benim çok heyecanlıyım ve endişeliyim ne olur dua edin banada :18:

HAYIRLI UĞURLI OLSUN CANIM
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
KALİTELİ DÖLENSİNLER SENİ ANNE YAPSINLARRRRRRRRR

merhabalar arkadaşlar...rabbim hepimizin çabasını bebekle mujdelesin inşallahhhhhhh...bende bu hafta başladım tedaviye umut tüp bebek merkezinde şuanda gobek igneleri kullanıyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun butun süreçlerde inşallah

hayırlısı olsun canım tedavin aminn inşallahhhh güzel yerdesin tedavide benimde tedavim umutta ve çok memnunum drun kim senin ? ilk denemenmi?

sagol banucum nolsun canim budefaga olmadi yani adet oldum sabah test oldum ama malesef hamile deyilim ne yazikki napalim saglik olsun rabbim bu defa rast getirsin insallahhh,canim sen nasilsin tatlim sen neden diyet yapiyon anlamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…