Kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma HAMİLEYİMmm
kızlar bende tedavie başladım bugün muayene oldum her şey yolunda d.k.hapıyle başladım 9 şubatta kontrolum var ... yeter bugün doktorumle göruştum 5ci günün embriyosu ...bilgi aldık .... embriyonlarım bozulmaya başlamıştı o yuzden 2ci gün transfer yapıldı daha fazla dayanabilseler burdada 5ci günü transfer yapılabilir hayırlısı bakalım ne olacak
tatlımm transfer oldun muuuuuuuuuuuuuuuuuEvet canım inşallah bu sefer son olacak hepimizin.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ..Birbirimize dualarla aşacağız bu mücadeleyi inşallah...
sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaa
kızlar bende tedavie başladım bugün muayene oldum her şey yolunda d.k.hapıyle başladım 9 şubatta kontrolum var ... yeter bugün doktorumle göruştum 5ci günün embriyosu ...bilgi aldık .... embriyonlarım bozulmaya başlamıştı o yuzden 2ci gün transfer yapıldı daha fazla dayanabilseler burdada 5ci günü transfer yapılabilir hayırlısı bakalım ne olacak
ohhhhh maşallahhh startıı verdik maşallahhhhh Allah yardımcın olsun inşalllllaaaaaaahhhhhmerhaba arkadaşlarrr.
transfer olan derin2 susesi inşallah sıkı sıkı tununurda bebişlerr 5 şubat bayram yaparız...tuana canım seninde 1 şubatta hayırlı haberlerini bekliyoruz..yetercim geçmiş olsun eşinin değerleri inşallah normale döner..birde hamile haberi var topikte hayırlı olsun arkadaşımm allah tamamına erdirsin..
bende canlarım bugun deri altı decapeptly diye bir iğne olacağım 7 gün adet 2 gününe kadar...start verdik hayırlısıyla...yanlız benim işler raporda ilaçlarda hep sıkıntılı ve zor oldu ....allah daha zorluk yaşatmasın ilaçlar devlet karşılamasına karşın 1 075 .tuttu eczacı tanıdıktı 900 tlye düşürdü..:)
canım çrşb gün
alacağız
sen nasılsın kuzum toparlandımı biraz
htcyldz canim meraba senin de uc denemen basarizimi oldu canim benimde ucuncu bugun husranla bitti neyazikki boyle sen hangi sehirdesin biraz bahsedermisin kendinden sikayetiniz neydi mahsuru yoksa tatlimm mademki burdayiz birbirimize testek verelim canim beniminsallah bu dorduncude yuzun guler insallah hepimizinn
mrhb canım evet benim 3'üde başarısız oldu malesef inş. bu defa hayırlısıyla olur.senin adınada çok üzüldüm inş. bi dahaki sefere olur.ben istanbuldayım bizim sorun eşimin sperm sayısı düşük.ilk 2 denememi erdem hastenesinde yaptırdım ordan pek memnun kalmadım 3. ve şimdiki denemem umut tüp bebek merkezinde oldu burası daha iyi doktorumdanda çok memnunum inş bu defa umutlarımız boşa gitmez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.(AMİN)
İyiyim canım toplanıyorum ikinci için 3 ay bekliycez bu arada diet yapıyorum inşallah birazda kilo veririmde bu sefer tutar.
narsudeee tatlım nasılsınn nası gidiooo neler yapıosun bakalımmm
kızlar pazartesi günü yumurtalar toplanıyo benim çok heyecanlıyım ve endişeliyim ne olur dua edin banada :18:
HAYIRLI UĞURLI OLSUN CANIM
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
KALİTELİ DÖLENSİNLER SENİ ANNE YAPSINLARRRRRRRRR
sağol canım benimAminnn inşallahhhhhhh....
merhabalar arkadaşlar...rabbim hepimizin çabasını bebekle mujdelesin inşallahhhhhhh...bende bu hafta başladım tedaviye umut tüp bebek merkezinde şuanda gobek igneleri kullanıyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun butun süreçlerde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?