yetercim nehabr canim cektirdinizmi mr umarim allahim korktugunuza ugratmaz insallah
merhaba arkadaşlarrr.
transfer olan derin2 susesi inşallah sıkı sıkı tununurda bebişlerr 5 şubat bayram yaparız...tuana canım seninde 1 şubatta hayırlı haberlerini bekliyoruz..yetercim geçmiş olsun eşinin değerleri inşallah normale döner..birde hamile haberi var topikte hayırlı olsun arkadaşımm allah tamamına erdirsin..
bende canlarım bugun deri altı decapeptly diye bir iğne olacağım 7 gün adet 2 gününe kadar...start verdik hayırlısıyla...yanlız benim işler raporda ilaçlarda hep sıkıntılı ve zor oldu ....allah daha zorluk yaşatmasın ilaçlar devlet karşılamasına karşın 1 075 .tuttu eczacı tanıdıktı 900 tlye düşürdü..:)
Kızlaaaar ben fıstıkları aldım geldim çok mutluyum.yalnız yatmak biraz sıkıcı yaaaaa...test günüm 10 şubat benim.Rabbim isteyen bu yolda emek harcayan herkese yardım etsin.inşlallah hepimiz güzel haberler veririzzz..
Herkese iyi akşamlarrr!!
slm kızlarr iyi akşamlarr benn de tüp bebekk yaptırcamm 3. defa hayırlısıı ile inşllahh hepimizin yüzü gülerr gerçekten madi vee manevi yıpranıyoruzz ALLAHIMM inşallahh emeklerimizi boşaa çıkarmazz...
allah razı olsunçok tşkler inşallah teker teker hepimize haykıracaz bir gün hamileyız diyeHAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBİŞLİ OLSUN
canım blgi almana sevindim inşş bu sefer her şey daha güzel olcak
allah razı olsunçok tşkler inşallah teker teker hepimize haykıracaz bir gün hamileyız diye
mecburuz canım benim iyi olmak zorundayız yılmak yok rabim bizide güldürür sevindirir bir gün hamileyız diye burada yazarız inşallahinsalllah dyg insallahhh arkadasim her tedavi bizim omrumuzden omur goturuyo birde tutmayincada yikiyo ama yilmak yok yikilsakta tekrar kalkicaz ve yolumuza devam edicez rabbim yeterki iyi doktorlarla karsilastirsin canim benim RABBIM BUYUKKKK
Canım benim çok vermem lazım en azından 15 kilo yani işim biraz zorahhhhhhh bebeğim yaaaaaaaaa
o diyet benimde derdim
3.5 kiloda bende var fazla ama bir türlü başlayamadım bu gün diyorum sora boş ver diyorum
allahtan öyle çok kilo alan biri değilim yoksa ne yaprdım bilmiyorum
Zayıflamak için canım bayağa vermem lazım.Öteki topiktede yazdım canım üzülmek yok napalım önümüze bakalım canım sakın ağlamasagol banucum nolsun canim budefaga olmadi yani adet oldum sabah test oldum ama malesef hamile deyilim ne yazikki napalim saglik olsun rabbim bu defa rast getirsin insallahhh,canim sen nasilsin tatlim sen neden diyet yapiyon anlamdim
Hadi canım hayırlısı inşallah mutlu haberler alalımKızlaaaar ben fıstıkları aldım geldim çok mutluyum.yalnız yatmak biraz sıkıcı yaaaaa...test günüm 10 şubat benim.Rabbim isteyen bu yolda emek harcayan herkese yardım etsin.inşlallah hepimiz güzel haberler veririzzz..
Herkese iyi akşamlarrr!!
hayırlısı olsun canım tedavin aminn inşallahhhh güzel yerdesin tedavide benimde tedavim umutta ve çok memnunum drun kim senin ? ilk denemenmi?
çok tşkler canım sen nasılsın ...seninde tedavin hayırlı olsunmrb arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyorum nasılsınız biraz okudum miranda gözün aydın canım çok sevindim..dyg34 tedavin hayırlı olsun cnım inşallah bu kez olur....susesi transferin oldumu canım bende bu gün smyrna daydım hep aklıma sen geldin acaba şimdi burdamı ben onu görüyomuyun diye ismini bilsem sorup yanına gelicektim inşallah bebişler sana tutunur...bende bugün tedaviye başladım hayırlısıyla.....
mrb arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyorum nasılsınız biraz okudum miranda gözün aydın canım çok sevindim..dyg34 tedavin hayırlı olsun cnım inşallah bu kez olur....susesi transferin oldumu canım bende bu gün smyrna daydım hep aklıma sen geldin acaba şimdi burdamı ben onu görüyomuyun diye ismini bilsem sorup yanına gelicektim inşallah bebişler sana tutunur...bende bugün tedaviye başladım hayırlısıyla.....
geçmiş olsun canım benim negatif sonuç almanı çok üzüldüm birdaki denemen pozitif olur inşallahsagol banucum nolsun canim budefaga olmadi yani adet oldum sabah test oldum ama malesef hamile deyilim ne yazikki napalim saglik olsun rabbim bu defa rast getirsin insallahhh,canim sen nasilsin tatlim sen neden diyet yapiyon anlamdim
Canım çook teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririrz hepimzde...Canım benim çok vermem lazım en azından 15 kilo yani işim biraz zor
Zayıflamak için canım bayağa vermem lazım.Öteki topiktede yazdım canım üzülmek yok napalım önümüze bakalım canım sakın ağlama
Hadi canım hayırlısı inşallah mutlu haberler alalım
Kızlar transfer olan herkesi göbeği büyüsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba arkadaşlarrr.
transfer olan derin2 susesi inşallah sıkı sıkı tununurda bebişlerr 5 şubat bayram yaparız...tuana canım seninde 1 şubatta hayırlı haberlerini bekliyoruz..yetercim geçmiş olsun eşinin değerleri inşallah normale döner..birde hamile haberi var topikte hayırlı olsun arkadaşımm allah tamamına erdirsin..
bende canlarım bugun deri altı decapeptly diye bir iğne olacağım 7 gün adet 2 gününe kadar...start verdik hayırlısıyla...yanlız benim işler raporda ilaçlarda hep sıkıntılı ve zor oldu ....allah daha zorluk yaşatmasın ilaçlar devlet karşılamasına karşın 1 075 .tuttu eczacı tanıdıktı 900 tlye düşürdü..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?