Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın yetercimm nasılsın eşin nasıl oldu mr ne zaman çıkıcak?
pozitif sonuç alan arkadaşım miranda galiba tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.
toana canım gerçekten çok üzüldüm bu kez Türkiyede düşünsen tedaviyi çünkü etrafımda çok duyuyorum tedavi için gelen.

transfere gerçekleşen arkadaşlarım hiç stres yapmayın ve kabız olmayın peşpeşe iyi haberler verin inşallah...

tedaviye başlayan arkadaşlarım size de bol bol yumurtalar sağlıklı embriyolar pozitif sonuç güzel hamilelik ve çok tatlı bir bebek diliyorum...belki 2 kimbilir...

ben de kahvaltıyı yaptım ama sonu iyi olmadı hepsi boşa gitti tvde çiğ et yiyen birini gördüm ve çok midem bulandı. perşembe bebeğimi göreceğim inşallah iyidir 2 hafta olucak şimdiden bir hafta oldu ama hep bir merak var iyi mi diye...

günaydın tatlım
çrşb gün çıkacak sonuç canım

kızlar doktorum benimde kilo vermem gerekir dedi boy 1.57 kilom 55(((( şişmanmıyım ben şimdi???

kız ne alakası var bendede boy 1.60 kilo 57 ama ben 3..5 kilo vermek sityorum
ama bu benim isteğim dr değil son tedvailerden kaldı yoksa ben 52 dim

kızlar doktorum benimde kilo vermem gerekir dedi boy 1.57 kilom 55(((( şişmanmıyım ben şimdi???

ya bence zayıfsın bile :)))) 55 kilo cok cok cok normal bi kilo anlamadım gitti benmde boy 1.55 kilo 48 bana hiçte ole bişe denmedi şaşırdım sen kilolu biri degilsin o boya bu kilo cok normal

Zeynep ala çook teşekkür edrim sanada sağlıklı sıhhatli bir hamilellik geçirmeni ve meleğine kavuşmanı diliyorum

derinim nasilsin nasil bebis iyimi teyzesi onu oper nanaklarindannn rabbim hepimizin yuzunu birgun guldurecek eminim buna insallahhh

canımmm test negatifmiş okudumRabbiimmm yardımcın olsun hayatımm beniimmmşimdi ne yapmayı planlıorsun ne zaman gidicen bi daha doktora ttalışımben napim dinleniorum ama karın ağrım var hafif hafif .dün bi de midem bulandı başım ağrıdı son 2 gün ev çoook kalabalıktı kafam kaldırmadı kalibaaama iyiyim genle olarakk

tatlımm gözünn aydınnnnnnMaşallahhhhhhhh sizeeeegüsel haberlerrrrrrr gelsinn artıkkkkkkkkktatlım beklemek hakketten zor

canım donmuşlara mı başladınnnnnnhaydii ahyırlıı olsun hayatımmmmmm

saolllll canımmmmmm5 şubata devammmm dualarını bekliorummmmahh canım benimmm bakma öle şeylereee:))minnoşu görde anlat bizeeee

dyg34 canımm sana kızabilir miyim hiç kimseye kızmıyorumm biliyorum ki sizler bana yardımcı olabilmek için fikirlerinizi söylüyorsunuz ve şuna inanın ki canla başla fikirlerinizi dinliyorumm kimseye söyleyemediklerimi sizlere rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü o yüzden içim çok rahat canım bu arada herşeyi anneme anlatmadığım için oldu ondan sakladığım için bana çok yüklendiler ama şimdi öyle değil ailem sahipsiz olmadığımı gösterdi çok da iyi olduu keşke baştan herşeyi anneme anlatsaydımm şuan içim huzur dolu

gökkuşağımm canımm saol kayınvaldeme bu mutluluğu yaşatmıcamm çokkk düşündümm sakin kafayla dün bianlık sinir gerçekten ayrılağa kadar götürdü beni ama içimde biriktirdiğim sıkıntılar beni bu hatdiye getirdi ama çoooook değiştimm eski ben değilim artık herşeyi alttan alan susan saygı duyan biri yok herşeye verecek bi cevabım var artık birde böyle deneyimm kaynanamlara karşı bakalım ne olacak bu zamana kadar hep iyi oldum iyi davrandım ama karşılığında hep kötülük gördümm bu akşamm bi tanıdığımızın düğünü var oraya gidicezz hep birlikte bu akşamm yepyeni baby2435 le tanışacaklar çook merak ediyorumm bakalım ne yapacaklar eşimin yanında melek gibi olmaya devam edicem ama eşim yokken şeytanlığa devam edicem tıpki kaynanamın bana yaptığı gibi oğlu varken bana hep kızım der iyi davranır ama eşim yokken laf sokma yarışında birincidir bu akşam onun bana uyguladığını aynısı ben yapayımm da bide böyleee deneyimm bakalımm neler olacak görücezz

ınsallah dyg arkadasım ınsallah budefa rabbım dostumun dusmanımın ıcındede benımkını rast getırsın tatlım guzel dıleklerın ıcın amııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sagol zeynep pala bakalım tatlım ıyı merkezler arastırıyoruz rabbım rast getırsın senındehamıllıyın hayırlı olsun rabbım bızede o guzel duyguyu tattırsın ınsallah dua et canım benım

DERINIM MERABA TATLIM UMARIM BEBEYIN SANA SIKI SIKI SARILIR BENDE NAPIM CANIM DUSUNCELERDEYIM IYI MERKEZLER ARASTIRIYORUM BAKALIM ALMANYA BURUKSEL ORALARA BAKINIYORUZ RABBIM RAST GETIRSIN YUZUME BAKSIN HERKESE HEPIMIZE DUAM RABBIM BU YOLDA OLAN DOSTUMU DUSMANIMI ELINI BOS BIRAKMASIN RABBIM HERKESIN AMA HEPIMIZIN KUCAGIMIZI DOLU DOLU ETSIN GECE UYKUSUNA HASRET KOYSUN EN GUZEL BEDDUAM DA BU OLSUNNNN HEPINIZE VE ICINDED BANAAAA INSAAAAAALLLHHHHHHHHHHHHHHHH

kızlar ne haber
ne yaptınız

Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır/FONT]

Son düzenleme:
canım inşallah doğru yerler tercih edersin ve sana bebeğini getirir.neden dış ülkeyi tercih ediyorsun ki?Ama bu senin tercihin olabilir tabiikine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…