Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Susesı canım cunkı ben yurtdısındayım turkıyeye gıdıp gelıceyıme burda yaptırıyım ıyı bır merkezde dıyorum bakalım hayırlısı rabbım rast getırsınn ınsallah,sen nasılsın tatlımm

Slm kızlar nasilsiniz tup bebek için listede yaziliydim ve en sonunda tedaviye başladık , bugün 3. iğnemi vurdum , eşimde sperm 0di onun ameliyat için benim yumurtaların hazır olmasını bekliyoruz, tedaviye başladığımı söylemek istedim , ayrıca Fransa'dan geldim umut tup bebekte tedavi goruyorum

hayırlı uğurlu olsun
BEBİŞLİ OLSUN

Son düzenleme:

Tatlım bende iyiyimm.Dün tarsferim gerçekleşti yatıyorum.YA ben bilmiyorum senin dışarda olduğunu.Tabiikine sana yakın en iyi merkezde tedavi görmen hakkın.ulaşım problem oluyo çünkü bunu öğrendim hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda içine sinen bir merkez bulursunn

Kızlar bişey sorcam,nar yemek.suyunu içmek düşüğe sebep olur mu*Azönce kayınvalidem söyledi bende nar suyu içiyordum yaaa.internetten baktım bişey bulamadım.kafama takıldı

kızlar bişey sorcam,nar yemek.suyunu içmek düşüğe sebep olur mu*azönce kayınvalidem söyledi bende nar suyu içiyordum yaaa.internetten baktım bişey bulamadım.kafama takıldı

ben böyle bir şey duymadım :26::26::26::26:

canim tedavin hayirli olsun sen fransada hic denemismiydin tatlim esinin ilk amaliyatimi yani ilk defami amaliyat olucak cunki o yollardan bizde gectik seni anliyorum canim benim

susesi amin tatlim insallah bulurum canim budefa yuzum gulsun istiyorum bu 3 denemem ve basarisiz olmasi beni yipratti gercekten cok zo rabbim sanada sabir versin bebisin sana siki siki sarilsin herkesin hepimizin kucaklarimiz dolsun insallah haa birde nar suyunun dusukyaptigini bende duymustum aman dikkaat canim ne hallerden kazaniyoruz yazik baska meyve sulari ic kendin sik ic ttalim ya daha iyi olur ha birde su gerci ben icmekten midem agridi ama olmayinca olmuyo iste,yatkta nasil yatiyon sag sol yapiyonmu yoksa arka ustumu yatiyon hep merak ederim ben cok sag sol yapiyodum ama napim arka ustu pek yatamamda neyse sana kolay gelsin yuzun gulsun canim

ben de ilk duydum.Bide kayınvalideme hamile biri söylemişte ondan kafam karıştı.int.de bişey yazmıyo.Htta bi yerde rahim kalınlığı için nar suyu için yazıyodu:44:

valla canım ibrahim saraçoğlu bar bar baarıodu sakın nar suyu içmeyin die
ben duymuştum kayınvaliden de ondan duymuştur
%100 değildir elbette ama sen yinede içme bence

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.amerikan hastanesinde tedavi başladım cumartesi yumurtalarım toplandı 14 tane 11 i iyi durumda 9 u döllenmiş.5. günüm transferi olucam perşembe günü çok ağrım var.umudum da. umarım burada ki herkes hamilelik ve annelik duygusunu tadar.sevgiler...

maşallah canım 9 yumurta cok guzel inşallah digerlerine gerek kalmadan ilk de tutar allah yardımcın olsun

açıkçası topiğinizde değilim ama bi akadaşım için takip ediyorum arada yazdıklarını ve sana verilen önerileri okudum sadece aklıma takılan bazı şeyler var eşindemi martta olmazsa birdaha yok diyor ve kaynanan apartmana taşınınca bebeğin oldu diyelim sana iyi davranacağını nerden biliyorsun hepimiz çocuk sahibi olmak istriz ama bence iyi düşün eeğer yavrunu kucağına aldıktan sonrada başka mevzular çıkarsa eşini iyi tart canım senin arkandaysa eşin tamam ama bugün arkanda olmayan insan asla arkanda olmaz nasıl biz hastalıklarını eşlerimizin yüzüne vurmuyorsak kimsede kusurunu üstümüze atamaz canımderinin dediği gibi bence bi pisikolağa git senin bi sorunun olduğu için değil destek alıp da doğru kararlar verebilmen için inşallah boşanmazsın herşey düzelir ama dediğim gibi bence sen kaynananı kayınpederi bırak eşin seninlemi onlarlamı ona bak

derincim nasılsın hayatım test nezaman

esracım sendende hiç ses yok topiğiniz çok hızlı ilerliyo kaçırıyorum 2. denemeyi düşünüyormusun Allahın izni ile

Canım bilgilendirğin için çok sağol.İçmiycem artık içime kurt düştü çünkü en iyisi içmemek.Ama insanın su dışında farklı şeyler içesi geliyor ya benim öyle oluyo doğrusu.Bitki çaylarıda içmeyin diyolar normal çaydan az içsek bişey olmaz galiba.Ben de şaşkınım bu konuda.Ama sürekli sırtüstü yatmıyorum çünkü sırtım ve kalçam çok ağrıdı.Normalde severim sırtüstü yatmayı ama bu kez çok dönüyorum.Bir de otuturu vaziyette sırtıma yastık koyarak duruyorum.Allal ol deyince yatış pozisyonunla ilgisi olmaz canım.Benimde daha önce 2 kez aşılama ve farklı ilaçlı tedavi gerçekleşmişti ben de çok yoruldum.Psikolojik olarak insan yıpranıyor doğrusu.En kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle canım.

valla canım ibrahim saraçoğlu bar bar baarıodu sakın nar suyu içmeyin die
ben duymuştum kayınvaliden de ondan duymuştur
%100 değildir elbette ama sen yinede içme bence

Evet tatlımya ben de içmemeye karar verdim formda yazılanları okuyunca.Birazcık dayancaz artıkım.CAanımsen hamişmiydin?Değilsende en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…