ben iyiym yetercim yatıyom iştee..senden nbr?
slm kızlar nasilsiniz tup bebek için listede yaziliydim ve en sonunda tedaviye başladık , bugün 3. Iğnemi vurdum , eşimde sperm 0di onun ameliyat için benim yumurtaların hazır olmasını bekliyoruz, tedaviye başladığımı söylemek istedim , ayrıca fransa'dan geldim umut tup bebekte tedavi goruyorum
Susesı canım cunkı ben yurtdısındayım turkıyeye gıdıp gelıceyıme burda yaptırıyım ıyı bır merkezde dıyorum bakalım hayırlısı rabbım rast getırsınn ınsallah,sen nasılsın tatlımm
kızlar bişey sorcam,nar yemek.suyunu içmek düşüğe sebep olur mu*azönce kayınvalidem söyledi bende nar suyu içiyordum yaaa.internetten baktım bişey bulamadım.kafama takıldı
ben de ilk duydum.Bide kayınvalideme hamile biri söylemişte ondan kafam karıştı.int.de bişey yazmıyo.Htta bi yerde rahim kalınlığı için nar suyu için yazıyodu:44:ben böyle bir şey duymadım :26::26::26::26:
ben de ilk duydum.Bide kayınvalideme hamile biri söylemişte ondan kafam karıştı.int.de bişey yazmıyo.Htta bi yerde rahim kalınlığı için nar suyu için yazıyodu:44:
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.amerikan hastanesinde tedavi başladım cumartesi yumurtalarım toplandı 14 tane 11 i iyi durumda 9 u döllenmiş.5. günüm transferi olucam perşembe günü çok ağrım var.umudum da. umarım burada ki herkes hamilelik ve annelik duygusunu tadar.sevgiler...
derincimmm hayatımm çok doğru güzel söylüyorsun ama eşimle çözemiyoruzz sorunları sürekli tartışıyoruzz bana bu mart ayında da hamile kalamazsan bi daha çocuk falan yok kaderine küsüp oturcaksın evinde diyolar ne demek ya sanki benden kaynaklanan bi problem yüzünden mi hamile kalamıyorum hayır kısır olan kendisi ama biraz anlayış bekliyorum ben eşimi sevmesem zaten bu kadar acıya katlanmazdım ama biraz saygı göstersinler ya onca paraları var ama sonuç negatif çıkıyo paralar çöpe gidiyo diye yapmadıklarını bırakmıyolar kusura bakmasınlar ama ben onların dediği gibi kaderime küsemem çocuk sahibi olmak anne olmak benim de hakkım neymiş efendim bi daha tüp bebek denemesi falan yokmuş başkalarının çocuğunu sevip kendimi tatmin edicekmişimm bu lafları kimse kaldırazmazz derincimmm bende kaldıramıyorum artık
susesi amin tatlim insallah bulurum canim budefa yuzum gulsun istiyorum bu 3 denemem ve basarisiz olmasi beni yipratti gercekten cok zo rabbim sanada sabir versin bebisin sana siki siki sarilsin herkesin hepimizin kucaklarimiz dolsun insallah haa birde nar suyunun dusukyaptigini bende duymustum aman dikkaat canim ne hallerden kazaniyoruz yazik baska meyve sulari ic kendin sik ic ttalim ya daha iyi olur ha birde su gerci ben icmekten midem agridi ama olmayinca olmuyo iste,yatkta nasil yatiyon sag sol yapiyonmu yoksa arka ustumu yatiyon hep merak ederim ben cok sag sol yapiyodum ama napim arka ustu pek yatamamda neyse sana kolay gelsin yuzun gulsun canim
valla canım ibrahim saraçoğlu bar bar baarıodu sakın nar suyu içmeyin die
ben duymuştum kayınvaliden de ondan duymuştur
%100 değildir elbette ama sen yinede içme bence
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?