Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim tedavin hayirli olsun sen fransada hic denemismiydin tatlim esinin ilk amaliyatimi yani ilk defami amaliyat olucak cunki o yollardan bizde gectik seni anliyorum canim benim

Hayir canim hic deneme yapmadik bu ilk esimin ameliyatida ilk , orda esimin ameliyati yapmadilar buyuzden buraya geldik

gunaydin canlarim nasilsiniz derinim nasilsin yeeeetercim sen den nehaber diger arkadaslarim sizlerede meraba gununuz aydin olsunn insallahhh

canim ya bende hollandadayim benim esim iki defa amaliyat oldu burda ama tabi hayirlisi turkiyede kimseniz varsa hani orda kalmak daha iyi olur yada hotelde insallah ilkde yuzun guler canim benim

Hatırladımm canımmmm seniiiibaşlamış olmana çok sevindimmmmmHayırlı uğurlu olsunn Rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla hayırlısıyla işallahhhh

bebeğimmmm hakkında hayırlısııı olsunnnnnn))
Kızlar bişey sorcam,nar yemek.suyunu içmek düşüğe sebep olur mu*Azönce kayınvalidem söyledi bende nar suyu içiyordum yaaa.internetten baktım bişey bulamadım.kafama takıldı

hayatım maydonoz ve narı ibrahim saraçoğlu söylemişti.düşüğe yada kanamaya neden olabilir diye.içemekte fayda var nemize lazımmm

hoşgeldin hayatımmmmmmaşallahh harika yumoşlarrr tosunn tosun minnoş olmuşşşRabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsinnnn
derincim nasılsın hayatım test nezaman

esracım sendende hiç ses yok topiğiniz çok hızlı ilerliyo kaçırıyorum 2. denemeyi düşünüyormusun Allahın izni ile

Nurcanımmmmmmmmmmmmhayatım aynı köşede yatıştayımmm:)27 si perşembe blast emriyo transferim olduuukasık ağrılarım var bel de de azcık bende bol su bol sebze meyvee:)beslenmeme dikkat edereekk bekliyoum hayatımmsizzz naslsınııızzzzz bakalımmm efendimmmmmmmmminnoşumm ne yapıoooo benimm güzel minnoşummmmm

derıncım heyecan varmı heyecan...

derıncım heyecan varmı heyecan...

narsudeeee yok deseemmmmgeçen seferrr 10 tüp bebeğe değer heyecanlandım daaa:))))şincikkk kafamı hiiç bu konuyla meşgul etmiom.malum negatifii varr pozitifiii varrrrsen de durumlarr nasıl bakalımmmmm

canım ağrılar oluyo olsun aman tutunsunda hep yatma biraz biraz yürü evlerde sürekli yatmak rahimdeki kab dolaşımını engelliyor kan dolaşımı olmayınca bebeişlerde tutunamıyor canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
bizde kendimizce iyiyiz hareketlerimiz daha belirginleşti ama doktorumuz hareket etmekte geciktiğini düşünüyor bir ihtimal olumun yakalandığı hastalığa yakalanıcağınıda tabi yani her muayenemiz bir diğerinden kötü geçiyorr ama bunada şükür Allahım sadece muayeneleri kötü etsin ben yavrumu sonunda sağ sağlim aliyim bukez abisinin yanına koymıyımda kendim üzilim yeterki o sağlıklı olsun seni çooooook öpüyoruz derişn teyzesi kendine iyi bak büyük ihtimalle daha yakalanmadıyssan inşallah gebelik oluşunca gribe yaalanacaksın şimdiden iyib beslen

mrb lar kızlar .....
yeni topiğe katılanlar hoşgelmişsiniz..transfer olanlar adınada çok heyecanlıyım valla benn..

bende koldan 2 iğnemi oldum bugun 3 iğnemi olucam adetin 2 günüde tahlil verip göbek iğnelerine geçicem inşallah ...zaman hızla akıyoo bakalım taransferden sonrada böyle geçecekmii.. :))

canım benimzaten o kadar su içiorum ki sık sık wcdeyimmzorunlu geziniş:)eğilipp yükseklere uzama hariç hadfif hafif hareket ediorum canımcımdün ve önceki gün hafif grip gibi oldum hapşıık falan vardı ama geçti çok sürmedi:)Allah korusuuunnnn nurcanımm bebeişinide seni de Rabbim sağlıkla hayırlısıyla devamını versinn kucağımızaaaa alalımmm sağlıkla bi ohhh diyelim işallahhhhhhhep dualarımdasın canım benimmmm hiç kötü şeyler getirmeee aklına canım benimmm

canım benim dikkat et kendine ben de pozitifi gördüğüm gün hem leklenme olmuştu hem de çok griptim rabbim ne dilerse o oluyor. umarım pozitif olur canım yaa az kaldı ben de merakla sonucunu bekliyorum. benim de sol karnımda bir ağrı var doktora gerçen defa da söylemiştim arada oluyordu gaz sancısıdr demişti. netten baktım bağırsakla ilgili sol alt karın ama sürekli aynı noktada ağrı bakalım hayrolsun umarım kötü bişey olmaz kaç gündür de afedersiniz kabızdım. perşembe doktor kontrolü var bakalım az kaldı

kızlar acil bilgilerinize ihtiyacım var..benim gonal f nin 6. günü ama maalesef e2 değerim 35lere düştü başlangıçta bile 51 idi doktorum dozu artırdı 375cc sadece 2 yumurta varmış biri 10 biri 7mm ne dersiniz bu duruma

kızlar topiklere giremedim yaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:

gunaydin canlarim nasilsiniz derinim nasilsin yeeeetercim sen den nehaber diger arkadaslarim sizlerede meraba gununuz aydin olsunn insallahhh

canım çok şükür
sabahtan bu yana kk girilmiyor

elimden geleni yapmaya çalışıorum zeynebim yawbeslenme dinlenme psikolojik boyutunu pozitifde bırakabilme:)saol canım işallahhh katılırımm bende aranızaaa hamişler tayfasınaaaay canım ya işallahhh önemli bişi diildir tatlımm.ağrı oluo genelde de.bak aklıma ne geldi zeynepcimmbi arkadaş var hamiş kaldı sonra ağrısı vardı böle kist varmış ondanmış.zararı yokmuş ama ilk 3 ay ağrı yapmış sadece.yarın minişinle buluşmanda sor bakalım druna canım neymişş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…