canim tedavin hayirli olsun sen fransada hic denemismiydin tatlim esinin ilk amaliyatimi yani ilk defami amaliyat olucak cunki o yollardan bizde gectik seni anliyorum canim benim
Evet tatlımya ben de içmemeye karar verdim formda yazılanları okuyunca.Birazcık dayancaz artıkım.CAanımsen hamişmiydin?Değilsende en kısa zamanda inşallah
Slm kızlar nasilsiniz tup bebek için listede yaziliydim ve en sonunda tedaviye başladık , bugün 3. iğnemi vurdum , eşimde sperm 0di onun ameliyat için benim yumurtaların hazır olmasını bekliyoruz, tedaviye başladığımı söylemek istedim , ayrıca Fransa'dan geldim umut tup bebekte tedavi goruyorum
Susesı canım cunkı ben yurtdısındayım turkıyeye gıdıp gelıceyıme burda yaptırıyım ıyı bır merkezde dıyorum bakalım hayırlısı rabbım rast getırsınn ınsallah,sen nasılsın tatlımm
Kızlar bişey sorcam,nar yemek.suyunu içmek düşüğe sebep olur mu*Azönce kayınvalidem söyledi bende nar suyu içiyordum yaaa.internetten baktım bişey bulamadım.kafama takıldı
hoşgeldin hayatımmmmmArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.amerikan hastanesinde tedavi başladım cumartesi yumurtalarım toplandı 14 tane 11 i iyi durumda 9 u döllenmiş.5. günüm transferi olucam perşembe günü çok ağrım var.umudum da. umarım burada ki herkes hamilelik ve annelik duygusunu tadar.sevgiler...
derincim nasılsın hayatım test nezaman
esracım sendende hiç ses yok topiğiniz çok hızlı ilerliyo kaçırıyorum 2. denemeyi düşünüyormusun Allahın izni ile
hatırladımm canımmmm seniiiibaşlamış olmana çok sevindimmmmm hayırlı uğurlu olsunn rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla hayırlısıyla işallahhhh
Bebeğimmmm hakkında hayırlısııı olsunnnnnn))
hayatım maydonoz ve narı ibrahim saraçoğlu söylemişti.düşüğe yada kanamaya neden olabilir diye.içemekte fayda var nemize lazımmm
Hoşgeldin hayatımmmmmmaşallahh harika yumoşlarrr tosunn tosun minnoş olmuşşş rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsinnnn
Nurcanımmmmmmmmmmmmhayatım aynı köşede yatıştayımmm:)27 si perşembe blast emriyo transferim olduuu kasık ağrılarım var bel de de azcık bende bol su bol sebze meyvee:)beslenmeme dikkat edereekk bekliyoum hayatımm sizzz naslsınııızzzzz bakalımmm efendimmmmmmmm minnoşumm ne yapıoooo benimm güzel minnoşummmmm
gunaydin canlarim nasilsiniz derinim nasilsin yeeeetercim sen den nehaber diger arkadaslarim sizlerede meraba gununuz aydin olsunn insallahhh
derıncım heyecan varmı heyecan...
Hatırladımm canımmmm seniiiibaşlamış olmana çok sevindimmmmm Hayırlı uğurlu olsunn Rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla hayırlısıyla işallahhhh
bebeğimmmm hakkında hayırlısııı olsunnnnnn))
hayatım maydonoz ve narı ibrahim saraçoğlu söylemişti.düşüğe yada kanamaya neden olabilir diye.içemekte fayda var nemize lazımmm
hoşgeldin hayatımmmmmmaşallahh harika yumoşlarrr tosunn tosun minnoş olmuşşş Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsinnnn
Nurcanımmmmmmmmmmmmhayatım aynı köşede yatıştayımmm:)27 si perşembe blast emriyo transferim olduuu kasık ağrılarım var bel de de azcık bende bol su bol sebze meyvee:)beslenmeme dikkat edereekk bekliyoum hayatımm sizzz naslsınııızzzzz bakalımmm efendimmmmmmmm minnoşumm ne yapıoooo benimm güzel minnoşummmmm
Kızlarrr allahıma şükürler olsun allahıma HAMİLEYİMmm
canım ben izmirdeyim smryna artta tedavi oluyoruz.siz nerdesiniz?hangi aşamadasınız bu arada?
ben ankarada anatoliada tedavi oldum ve pozitif sonuç aldım darısı bekleyen herkeseyarın keseyi görmeye gidicem inşallah
canım ağrılar oluyo olsun aman tutunsunda hep yatma biraz biraz yürü evlerde sürekli yatmak rahimdeki kab dolaşımını engelliyor kan dolaşımı olmayınca bebeişlerde tutunamıyor canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
bizde kendimizce iyiyiz hareketlerimiz daha belirginleşti ama doktorumuz hareket etmekte geciktiğini düşünüyor bir ihtimal olumun yakalandığı hastalığa yakalanıcağınıda tabi yani her muayenemiz bir diğerinden kötü geçiyorr ama bunada şükür Allahım sadece muayeneleri kötü etsin ben yavrumu sonunda sağ sağlim aliyim bukez abisinin yanına koymıyımda kendim üzilim yeterki o sağlıklı olsun seni çooooook öpüyoruz derişn teyzesi kendine iyi bak büyük ihtimalle daha yakalanmadıyssan inşallah gebelik oluşunca gribe yaalanacaksın şimdiden iyib beslen
canım benimzaten o kadar su içiorum ki sık sık wcdeyimmzorunlu geziniş:)eğilipp yükseklere uzama hariç hadfif hafif hareket ediorum canımcım dün ve önceki gün hafif grip gibi oldum hapşıık falan vardı ama geçti çok sürmedi:)Allah korusuuunnnn nurcanımm bebeişinide seni de Rabbim sağlıkla hayırlısıyla devamını versinn kucağımızaaaa alalımmm sağlıkla bi ohhh diyelim işallahhhhhh hep dualarımdasın canım benimmmm hiç kötü şeyler getirmeee aklına canım benimmm
gunaydin canlarim nasilsiniz derinim nasilsin yeeeetercim sen den nehaber diger arkadaslarim sizlerede meraba gununuz aydin olsunn insallahhh
canım benim dikkat et kendine ben de pozitifi gördüğüm gün hem leklenme olmuştu hem de çok griptim rabbim ne dilerse o oluyor. umarım pozitif olur canım yaa az kaldı ben de merakla sonucunu bekliyorum. benim de sol karnımda bir ağrı var doktora gerçen defa da söylemiştim arada oluyordu gaz sancısıdr demişti. netten baktım bağırsakla ilgili sol alt karın ama sürekli aynı noktada ağrı bakalım hayrolsun umarım kötü bişey olmaz kaç gündür de afedersiniz kabızdım. perşembe doktor kontrolü var bakalım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?