açıkçası topiğinizde değilim ama bi akadaşım için takip ediyorum arada yazdıklarını ve sana verilen önerileri okudum sadece aklıma takılan bazı şeyler var eşindemi martta olmazsa birdaha yok diyor ve kaynanan apartmana taşınınca bebeğin oldu diyelim sana iyi davranacağını nerden biliyorsun hepimiz çocuk sahibi olmak istriz ama bence iyi düşün eeğer yavrunu kucağına aldıktan sonrada başka mevzular çıkarsa eşini iyi tart canım senin arkandaysa eşin tamam ama bugün arkanda olmayan insan asla arkanda olmaz nasıl biz hastalıklarını eşlerimizin yüzüne vurmuyorsak kimsede kusurunu üstümüze atamaz canımderinin dediği gibi bence bi pisikolağa git senin bi sorunun olduğu için değil destek alıp da doğru kararlar verebilmen için inşallah boşanmazsın herşey düzelir ama dediğim gibi bence sen kaynananı kayınpederi bırak eşin seninlemi onlarlamı ona bak
ewet canımm sorun da o zaten eşimde annesiyle aynı fikirdeydi mart ayında da olmazsa bir daha tüp bebek denemeyeceğimizi söylemişti beni çıldırtanda bu durumdu herkez kaçıncı denemelerini yapıyor bebek sahibi olabilmek için biz daha bir kere denedik ve hemen pes ettik herşey bu kadarmıydıı ben onca iğne acısına yumurta toplama işleminin sancısını boşuna mı katlandımm ki onca acıyı sırf ben çektiğim halde asla bidaha denemem demezken herşeye razıyım sadece bi tane bile olsa bi bebeğimiz olsun isterken onların söylediği laf mı sanki onca acıyı çeken onlarmış gibi neysee dün gece eşimlee uzun uzun konuştummm herşeyi anlattım ayrılmak istediğimi ve bu konuda çok ciddi oldumu artık herşeyden soğuduğumu dile getirdimm eşim hiç konuşmadı hep beni dinledii zaten dün akşamki düğündeki tavırlarımdan sezmiş eğer annesinin ağzına bakıp benim yanımda olmucaksa annesinin herşeye burnunnu sokup bana laf sokmalarına göz yumucaksa ilk denemede olmadı diye hemen pes edeceksek ben yokumm dedimm birbirimize saygı duyarken bitirelimm dedimm eşimm yüzüme baktı şok olmuştu benden böyle bir cevap asla beklemiyordu sen ciddi ciddi ayrılmak istiyorsun öylemi dedi bende eşimee ben ayrılmak için evlenmedimm seni çok seviyorumm ama sen benim yanımda olmazsan bana sahip çıkmazsan ailene ezdirirsen bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledimm... eşimin ağzını bıçak açmadıı uzunca bir süree konuşmadı düşündüüü düşündüü sonra yanıma gelip bana sarıldı haklısın dedii söylediklerindee suçluyumm tamam kabul ama lütfenn beni bırakma dedi ayrılmak istemediğini bundan sonra herşeyin çok güzel olacağını aklının başına yeni geldiğini bir daha aslaa ne olursa olsun annesine karşı benim yanımda olacağımı ve mart ayında eğer hamile kalamazsam annesi ne derse desin umurumda değil dedi onlardan asla yardım istemeyeceğini gerekirse kredi çekip tedavimize devam edeceğimizi söyledi... bende eşime senden duymak istediklerimde bunlardı dedimm birbirimize sarılarak ağladık ve iş tatlıya bağlandıı böyleceeeşimi bırakmazdımm zaten çok seviyorumm onu ama onun aklına başına getirmek için bunların olması gerekiyormuş demek şimdii birbirimize daha çok bağlandıkk allah kimseyi bu hatdiye getirmesinn bizleri kaynanaların gazabından korusunnn
kızlarrrr eşimle sorunlarımızı tatlıya bağladıkk barıştık yaniii ayrılmıycammm kaynanamada bu mutluluğu yaşatmıycamm
iyi akşamlar kızlar bahçeciye giden varmı?
ay canım çok sevindim...inşallah marttada hamile olursun da tekrar uğraşmaya gerek kalmaz..allah beylerimizi başımızdan eksik etmesin
işte akklı kadın diye ben buna derim
Ohhhhh en güzelini yapmışsın kimse için yuva yıkılmaz
Canım sorunların çözülmesine çok sevindimm.inşallah bir yastıkta kocarsınız ve torunlarınızı seversinizzzkızlarrrr eşimle sorunlarımızı tatlıya bağladıkk barıştık yaniii ayrılmıycammm kaynanamada bu mutluluğu yaşatmıycamm
aferin canım benim evlilik fedakarlık ister bizde kolay kolay gelmedik bu günlere
orası öyle walla yetercimmm ayrılmak istediğimi söylemesem eşimin düzeleceği yoktuuu biraz tehdit eder gibi oldu amaaaa sonuu daha güzel olduuuBundan sonra o cadı kaynana görsün bakalım oğlu ondan yana mı yoksa benden yanamı oluyooo
canım boş geçmişi önüne bak eşine bak evliğine bak
inşş bundan sonrası çok çok güzel olsun
aminnnnn canımmmmm aynen öyle geçmişi bırakıp geleceğe bakıcamm
Canım sorunların çözülmesine çok sevindimm.inşallah bir yastıkta kocarsınız ve torunlarınızı seversinizzz
bu gtopiğede yazdım
ün başka bir canım ben kk dedeğil ama başka bir formda giden arkadaşardan duydum
iyi bir merkez diyorlar ama ilk muayeneyi mustfa bahçeci yapıyormuş sonrasını başka dr takip ediyormuş
ewet canımm sorun da o zaten eşimde annesiyle aynı fikirdeydi mart ayında da olmazsa bir daha tüp bebek denemeyeceğimizi söylemişti beni çıldırtanda bu durumdu herkez kaçıncı denemelerini yapıyor bebek sahibi olabilmek için biz daha bir kere denedik ve hemen pes ettik herşey bu kadarmıydıı ben onca iğne acısına yumurta toplama işleminin sancısını boşuna mı katlandımm ki onca acıyı sırf ben çektiğim halde asla bidaha denemem demezken herşeye razıyım sadece bi tane bile olsa bi bebeğimiz olsun isterken onların söylediği laf mı sanki onca acıyı çeken onlarmış gibi neysee dün gece eşimlee uzun uzun konuştummm herşeyi anlattım ayrılmak istediğimi ve bu konuda çok ciddi oldumu artık herşeyden soğuduğumu dile getirdimm eşim hiç konuşmadı hep beni dinledii zaten dün akşamki düğündeki tavırlarımdan sezmiş eğer annesinin ağzına bakıp benim yanımda olmucaksa annesinin herşeye burnunnu sokup bana laf sokmalarına göz yumucaksa ilk denemede olmadı diye hemen pes edeceksek ben yokumm dedimm birbirimize saygı duyarken bitirelimm dedimm eşimm yüzüme baktı şok olmuştu benden böyle bir cevap asla beklemiyordu sen ciddi ciddi ayrılmak istiyorsun öylemi dedi bende eşimee ben ayrılmak için evlenmedimm seni çok seviyorumm ama sen benim yanımda olmazsan bana sahip çıkmazsan ailene ezdirirsen bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledimm... eşimin ağzını bıçak açmadıı uzunca bir süree konuşmadı düşündüüü düşündüü sonra yanıma gelip bana sarıldı haklısın dedii söylediklerindee suçluyumm tamam kabul ama lütfenn beni bırakma dedi ayrılmak istemediğini bundan sonra herşeyin çok güzel olacağını aklının başına yeni geldiğini bir daha aslaa ne olursa olsun annesine karşı benim yanımda olacağımı ve mart ayında eğer hamile kalamazsam annesi ne derse desin umurumda değil dedi onlardan asla yardım istemeyeceğini gerekirse kredi çekip tedavimize devam edeceğimizi söyledi... bende eşime senden duymak istediklerimde bunlardı dedimm birbirimize sarılarak ağladık ve iş tatlıya bağlandıı böyleceeeşimi bırakmazdımm zaten çok seviyorumm onu ama onun aklına başına getirmek için bunların olması gerekiyormuş demek şimdii birbirimize daha çok bağlandıkk allah kimseyi bu hatdiye getirmesinn bizleri kaynanaların gazabından korusunnn
kızlarrrr eşimle sorunlarımızı tatlıya bağladıkk barıştık yaniii ayrılmıycammm kaynanamada bu mutluluğu yaşatmıycamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?