Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende 12 de oradaydım canım aşağıda muayene için bekledim inşallah karşılaşırız canım tanışmak isterim inşallah bebeğin sana tutunur canım

canım uzanma tabi bi yere boşver bu grip olayıda ilaçlardan dolayı bünye zayıf düşüyo bide bebiş tutununca dahada zayıflıyo genelde ya transfer sonrası yada gebelik oluşunca mutlaka grip olunuyo canım eğer olursan ıhlamur bilmem ne içme onlar adet söktürür kendi kendine geçsin biraz uzun sürer ama bebişe bi zararı olmaz bizimde bekliyoruz işte doktor amcalara inat inşallah sağ sağlim doğucaz sen ve esrada hep dualarımdasınız canım hep aklımdasınız ayrı topicalerdeyiz diyr çok yazamıyorum ama hep aklımdasınız hiç çıkmıyorsunuz her duamdasınız Allahım yüzünüzü güldürsün evinize ufacık bir bebiş nasip etsin

ah canım çok sevindim gerçekten eşine çok güzel izah etmişsin tamam kimse ailesii silemez ama artık sizin kendi aileniz var ve canım 10 kerede negatif alsam asla Allahımdan ümidimi kesmem çünkü evlat okadar güzel bir şey ki ilk oğlumu sadece 2 gün gördüm ne kokladımne dokundun ne emzirdim ama hergün hayali gözümde sevgisi hiç kalbimden gitmiyor acısıda abi ama hergün mutlaka anarım yavrumu okadar sevmişimki onu karnımdayken tabiki maddi durumlardan ötürü bir yerde bırakıcaz hepimiz olmazsa ama genede umudumuzu kesmicez birbirimizden benim kaynanamda memleketten beni arayıp neler derdi kendinize karıştırtmayın eşinide takdir ettim demekki seni oda gerçekten seviyor yapış bi cahillik eğer seni sevip sana değer vermese tamam ayrılalım derdi Allahım huzurunuzu bozmasın ilk denemenizdede inşallah aleme inat rabbim yuvanızı şenlendirsin yüzünüzü güldürsün

canım ben senı topıklerden tanıyorum ve okurken tuttugunu okumustum kaybettıgın bebegınmıydı yoksa bubebegınmıydı? allh sabır versın bu bebegıne uzun ömür versın ınsallh.

merhaba arkadaşım oncelikle son kararına cok sevindim asla kaynanann yuzunden pes etme onlar dışardan zırvalamayı iyi bilir gel ip destek veren yok akıl verirler ancak ihtiyac varmış gibi sorun sendeymiş gibi yazından anladım ama yanlış bi sonuc bu bebek durumlarında sorunun tek taraflı olması bir kişinin problemi sayılmaz bu ikinizin sorunu benmde eşimde sorun var ama ben asla birine anlatırken eşimde sorun var demyorum bizde sorun var diyorum evlilik iki kişiyi kapsar iyi zamnda ikinizin zor zamnda ikinizindir olabildigince guçlü ol evliligini ayakta tutmak için bazı şeyleri gormezden gel ne kadr zor olsada benm kaynanamda bu sureçte zırvaladı yok erkenmiş bekleyin bilmemne 4 dr. normal hamilelik mucize diyo kendide tıp okumuş sanki sacmalıyodu ben iki yıllık evliyim bu ay başardım tedaviye başlamayı artık konuşturmuyorum bile daha baştanda hepsine soyledim 1 tutmaz 2 oda tutmaz 3 4 5 sonuna kadart gidicem diye kararlı ol rabbim muhakkak bu mucadelemize dünyalar guzeli bi bebiş verecektir allaha emanet ol dışardan etkenlere kulagını tıka onların bi halttan anladıkları yok

kızlarrrr eşimle sorunlarımızı tatlıya bağladıkk barıştık yaniii ayrılmıycammm kaynanamada bu mutluluğu yaşatmıycamm

canim herseyin duzelmesine sevindim hep boyle mutlu olman dilegiyle
insallah rabbim meleginide gonderir ve mutlulugunuz kat kat artar

narsudeeee yok deseemmmmgeçen seferrr 10 tüp bebeğe değer heyecanlandım daaa:))))şincikkk kafamı hiiç bu konuyla meşgul etmiom.malum negatifii varr pozitifiii varrrrsen de durumlarr nasıl bakalımmmmm

derinnn az kaldi canim
insallah pozitifi gorecegiz insalllahhhhhhhhh

günaydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Keyiflerrr nasıı herkeş nerdeeeeee

günaydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Keyiflerrr nasıı herkeş nerdeeeeee

günaydın

CANIM TOPİĞİMİZÇOK SESİZ
NE OLDU bENDE ANLAMADIM KİMSELER GELMİYOR
ARTIK ESKİSİ GİBİ

günaydın

CANIM TOPİĞİMİZÇOK SESİZ
NE OLDU bENDE ANLAMADIM KİMSELER GELMİYOR
ARTIK ESKİSİ GİBİ

yeteriiiiimmm günaydınnnkar var kız istanbuldaaaa burda bayadır beklenio gelmiodu yaaa attımı millettt kendini sokaklaraaaa

yeteriiiiimmm günaydınnnkar var kız istanbuldaaaa burda bayadır beklenio gelmiodu yaaa attımı millettt kendini sokaklaraaaa

sizi yaramazlar kar topumu oynuyorsunuz :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

canım ben senı topıklerden tanıyorum ve okurken tuttugunu okumustum kaybettıgın bebegınmıydı yoksa bubebegınmıydı? allh sabır versın bu bebegıne uzun ömür versın ınsallh.

sağol canım inşallah bu sağ sağlim doğar bitane doğal yolla gebeliğim vardı 3 yıl olacak canım onu kaybettim bu tüp bebek eşimin artık olmuyor ama ilk seferde tuttu tabi sıkıntılı buda doktorumuz bu hafta kızımında oğlumun yakalandığı hastalığa yakalanabileceğini söyledi ama inşallah olmaz öle bişiy eğer bi sorun çıkmazsa otuz haftayı tamamlamamı bekloruz en azından ozzaman daha rahat alabilirler bakalım :))))))))

Nurcanımmm beniiimmm su gibi geçecek günleerrrr prensesimiz sağlıklaa kucağına gelecekkkk inşallahhhhhhh

canım benim inan çok sevindim inşallah herşey bundan sonra daha güzel olur mart ayındada bebişini alırsın inşallahhh....canım kusura bakma geçen gün kapattım tekrar arıyamadım ameliyata girdim...

önemlii değil canım benimm hastanede olduğun için işin çıktığını tahmin ettim tatlım inşallahhh bundan sonra herşey çok güzel olucakk mart ayı bizim için güzel bi başlangıç olsun:)))

aminnnn canımm allah kimsenin yuvasını bozmasınn allah bir ömür boyu geçim versinn inşallah bundan sonra güzel allahım bizlere bi evlat verdi mi bütün derdi sıkıntıları bi kenara atıcaz inşallah eşimmle birbirimizi çok seviyoruz ama o cadı kaynana bizleri çekemiyo işte oğlunu benden kıskandığı için yapıyo tüm bunları ama kaynanam bu saatten sonraa fıssssss benim için hiç takmıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…