mrb canım,bende bugün ordaydım.transferim gerçekleşti.12 gibi ordaydım.bak şimdi bende seni merak ettim.3 saat kadar gözlem odasındaydık benle birlikte 4 kişinin trasferi gerçekleşti.canım seninde hayırlı olsun tedavin şimdiden.sen izmirde nerdesin ben Bonovadayım.belki bir gün karşılarız hamiş hamiş
canım uzanma tabi bi yere boşver bu grip olayıda ilaçlardan dolayı bünye zayıf düşüyo bide bebiş tutununca dahada zayıflıyo genelde ya transfer sonrası yada gebelik oluşunca mutlaka grip olunuyo canım eğer olursan ıhlamur bilmem ne içme onlar adet söktürür kendi kendine geçsin biraz uzun sürer ama bebişe bi zararı olmaz bizimde bekliyoruz işte doktor amcalara inat inşallah sağ sağlim doğucaz sen ve esrada hep dualarımdasınız canım hep aklımdasınız ayrı topicalerdeyiz diyr çok yazamıyorum ama hep aklımdasınız hiç çıkmıyorsunuz her duamdasınız Allahım yüzünüzü güldürsün evinize ufacık bir bebiş nasip etsincanım benimzaten o kadar su içiorum ki sık sık wcdeyimmzorunlu geziniş:)eğilipp yükseklere uzama hariç hadfif hafif hareket ediorum canımcım dün ve önceki gün hafif grip gibi oldum hapşıık falan vardı ama geçti çok sürmedi:)Allah korusuuunnnn nurcanımm bebeişinide seni de Rabbim sağlıkla hayırlısıyla devamını versinn kucağımızaaaa alalımmm sağlıkla bi ohhh diyelim işallahhhhhh hep dualarımdasın canım benimmmm hiç kötü şeyler getirmeee aklına canım benimmm
ewet canımm sorun da o zaten eşimde annesiyle aynı fikirdeydi mart ayında da olmazsa bir daha tüp bebek denemeyeceğimizi söylemişti beni çıldırtanda bu durumdu herkez kaçıncı denemelerini yapıyor bebek sahibi olabilmek için biz daha bir kere denedik ve hemen pes ettik herşey bu kadarmıydıı ben onca iğne acısına yumurta toplama işleminin sancısını boşuna mı katlandımm ki onca acıyı sırf ben çektiğim halde asla bidaha denemem demezken herşeye razıyım sadece bi tane bile olsa bi bebeğimiz olsun isterken onların söylediği laf mı sanki onca acıyı çeken onlarmış gibi neysee dün gece eşimlee uzun uzun konuştummm herşeyi anlattım ayrılmak istediğimi ve bu konuda çok ciddi oldumu artık herşeyden soğuduğumu dile getirdimm eşim hiç konuşmadı hep beni dinledii zaten dün akşamki düğündeki tavırlarımdan sezmiş eğer annesinin ağzına bakıp benim yanımda olmucaksa annesinin herşeye burnunnu sokup bana laf sokmalarına göz yumucaksa ilk denemede olmadı diye hemen pes edeceksek ben yokumm dedimm birbirimize saygı duyarken bitirelimm dedimm eşimm yüzüme baktı şok olmuştu benden böyle bir cevap asla beklemiyordu sen ciddi ciddi ayrılmak istiyorsun öylemi dedi bende eşimee ben ayrılmak için evlenmedimm seni çok seviyorumm ama sen benim yanımda olmazsan bana sahip çıkmazsan ailene ezdirirsen bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledimm... eşimin ağzını bıçak açmadıı uzunca bir süree konuşmadı düşündüüü düşündüü sonra yanıma gelip bana sarıldı haklısın dedii söylediklerindee suçluyumm tamam kabul ama lütfenn beni bırakma dedi ayrılmak istemediğini bundan sonra herşeyin çok güzel olacağını aklının başına yeni geldiğini bir daha aslaa ne olursa olsun annesine karşı benim yanımda olacağımı ve mart ayında eğer hamile kalamazsam annesi ne derse desin umurumda değil dedi onlardan asla yardım istemeyeceğini gerekirse kredi çekip tedavimize devam edeceğimizi söyledi... bende eşime senden duymak istediklerimde bunlardı dedimm birbirimize sarılarak ağladık ve iş tatlıya bağlandıı böyleceeeşimi bırakmazdımm zaten çok seviyorumm onu ama onun aklına başına getirmek için bunların olması gerekiyormuş demek şimdii birbirimize daha çok bağlandıkk allah kimseyi bu hatdiye getirmesinn bizleri kaynanaların gazabından korusunnn
canım uzanma tabi bi yere boşver bu grip olayıda ilaçlardan dolayı bünye zayıf düşüyo bide bebiş tutununca dahada zayıflıyo genelde ya transfer sonrası yada gebelik oluşunca mutlaka grip olunuyo canım eğer olursan ıhlamur bilmem ne içme onlar adet söktürür kendi kendine geçsin biraz uzun sürer ama bebişe bi zararı olmaz bizimde bekliyoruz işte doktor amcalara inat inşallah sağ sağlim doğucaz sen ve esrada hep dualarımdasınız canım hep aklımdasınız ayrı topicalerdeyiz diyr çok yazamıyorum ama hep aklımdasınız hiç çıkmıyorsunuz her duamdasınız Allahım yüzünüzü güldürsün evinize ufacık bir bebiş nasip etsin
ah canım çok sevindim gerçekten eşine çok güzel izah etmişsin tamam kimse ailesii silemez ama artık sizin kendi aileniz var ve canım 10 kerede negatif alsam asla Allahımdan ümidimi kesmem çünkü evlat okadar güzel bir şey ki ilk oğlumu sadece 2 gün gördüm ne kokladımne dokundun ne emzirdim ama hergün hayali gözümde sevgisi hiç kalbimden gitmiyor acısıda abi ama hergün mutlaka anarım yavrumu okadar sevmişimki onu karnımdayken tabiki maddi durumlardan ötürü bir yerde bırakıcaz hepimiz olmazsa ama genede umudumuzu kesmicez birbirimizden benim kaynanamda memleketten beni arayıp neler derdi kendinize karıştırtmayın eşinide takdir ettim demekki seni oda gerçekten seviyor yapış bi cahillik eğer seni sevip sana değer vermese tamam ayrılalım derdi Allahım huzurunuzu bozmasın ilk denemenizdede inşallah aleme inat rabbim yuvanızı şenlendirsin yüzünüzü güldürsün
Slm kızlar nasilsiniz tup bebek için listede yaziliydim ve en sonunda tedaviye başladık , bugün 3. iğnemi vurdum , eşimde sperm 0di onun ameliyat için benim yumurtaların hazır olmasını bekliyoruz, tedaviye başladığımı söylemek istedim , ayrıca Fransa'dan geldim umut tup bebekte tedavi goruyorum[/QUOTE
Hayırlı uğurlu olsun...
Transferin hayırlı olsun hep güzel düşünTatlım bende iyiyimm.Dün tarsferim gerçekleşti yatıyorum.YA ben bilmiyorum senin dışarda olduğunu.Tabiikine sana yakın en iyi merkezde tedavi görmen hakkın.ulaşım problem oluyo çünkü bunu öğrendim hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda içine sinen bir merkez bulursunn
Haberlerini bekliyorum canım tedavi nasıl gidiyor ne zaman toplancak yumoşlar.:)
ne diim Allah söletsin inşallahhh
tedavideyim tatlım
Canım bende 2 tane yumurtladım gonal 325 le başladı 225 iki gün vuruldum sonra 150 düştü 1 tane çıktı yumurta o da döllenmişti 3.gün 1. kalite amma tutmadı yumurtayı kafana takma zaten bir tane yetiyor.kızlar acil bilgilerinize ihtiyacım var..benim gonal f nin 6. günü ama maalesef e2 değerim 35lere düştü başlangıçta bile 51 idi doktorum dozu artırdı 375cc sadece 2 yumurta varmış biri 10 biri 7mm ne dersiniz bu duruma
babyy ne diyim kız yaaa:)ilk sölediklerinde tüylerim diken diken olmuştu...Geçecek diyecek dermanı bulamamıştım yazdıklarına karşı.Şimdi nası mutluu oldum bilio musunnnn:)Gerçekten çok sevindim Rabbim fırsat versin ağzınızın tadını bozanlaraaa
Baby canım çok sevindim eşinle barışmana bir daha kaynanan için yuvanı bozma canım.
merhaba arkadaşım oncelikle son kararına cok sevindim asla kaynanann yuzunden pes etme onlar dışardan zırvalamayı iyi bilir gel ip destek veren yok akıl verirler ancak ihtiyac varmış gibi sorun sendeymiş gibi yazından anladım ama yanlış bi sonuc bu bebek durumlarında sorunun tek taraflı olması bir kişinin problemi sayılmaz bu ikinizin sorunu benmde eşimde sorun var ama ben asla birine anlatırken eşimde sorun var demyorum bizde sorun var diyorum evlilik iki kişiyi kapsar iyi zamnda ikinizin zor zamnda ikinizindir olabildigince guçlü ol evliligini ayakta tutmak için bazı şeyleri gormezden gel ne kadr zor olsada benm kaynanamda bu sureçte zırvaladı yok erkenmiş bekleyin bilmemne 4 dr. normal hamilelik mucize diyo kendide tıp okumuş sanki sacmalıyodu ben iki yıllık evliyim bu ay başardım tedaviye başlamayı artık konuşturmuyorum bile daha baştanda hepsine soyledim 1 tutmaz 2 oda tutmaz 3 4 5 sonuna kadart gidicem diye kararlı ol rabbim muhakkak bu mucadelemize dünyalar guzeli bi bebiş verecektir allaha emanet ol dışardan etkenlere kulagını tıka onların bi halttan anladıkları yokewet canımm sorun da o zaten eşimde annesiyle aynı fikirdeydi mart ayında da olmazsa bir daha tüp bebek denemeyeceğimizi söylemişti beni çıldırtanda bu durumdu herkez kaçıncı denemelerini yapıyor bebek sahibi olabilmek için biz daha bir kere denedik ve hemen pes ettik herşey bu kadarmıydıı ben onca iğne acısına yumurta toplama işleminin sancısını boşuna mı katlandımm ki onca acıyı sırf ben çektiğim halde asla bidaha denemem demezken herşeye razıyım sadece bi tane bile olsa bi bebeğimiz olsun isterken onların söylediği laf mı sanki onca acıyı çeken onlarmış gibi neysee dün gece eşimlee uzun uzun konuştummm herşeyi anlattım ayrılmak istediğimi ve bu konuda çok ciddi oldumu artık herşeyden soğuduğumu dile getirdimm eşim hiç konuşmadı hep beni dinledii zaten dün akşamki düğündeki tavırlarımdan sezmiş eğer annesinin ağzına bakıp benim yanımda olmucaksa annesinin herşeye burnunnu sokup bana laf sokmalarına göz yumucaksa ilk denemede olmadı diye hemen pes edeceksek ben yokumm dedimm birbirimize saygı duyarken bitirelimm dedimm eşimm yüzüme baktı şok olmuştu benden böyle bir cevap asla beklemiyordu sen ciddi ciddi ayrılmak istiyorsun öylemi dedi bende eşimee ben ayrılmak için evlenmedimm seni çok seviyorumm ama sen benim yanımda olmazsan bana sahip çıkmazsan ailene ezdirirsen bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledimm... eşimin ağzını bıçak açmadıı uzunca bir süree konuşmadı düşündüüü düşündüü sonra yanıma gelip bana sarıldı haklısın dedii söylediklerindee suçluyumm tamam kabul ama lütfenn beni bırakma dedi ayrılmak istemediğini bundan sonra herşeyin çok güzel olacağını aklının başına yeni geldiğini bir daha aslaa ne olursa olsun annesine karşı benim yanımda olacağımı ve mart ayında eğer hamile kalamazsam annesi ne derse desin umurumda değil dedi onlardan asla yardım istemeyeceğini gerekirse kredi çekip tedavimize devam edeceğimizi söyledi... bende eşime senden duymak istediklerimde bunlardı dedimm birbirimize sarılarak ağladık ve iş tatlıya bağlandıı böyleceeeşimi bırakmazdımm zaten çok seviyorumm onu ama onun aklına başına getirmek için bunların olması gerekiyormuş demek şimdii birbirimize daha çok bağlandıkk allah kimseyi bu hatdiye getirmesinn bizleri kaynanaların gazabından korusunnn
kızlarrrr eşimle sorunlarımızı tatlıya bağladıkk barıştık yaniii ayrılmıycammm kaynanamada bu mutluluğu yaşatmıycamm
narsudeeee yok deseemmmmgeçen seferrr 10 tüp bebeğe değer heyecanlandım daaa:))))şincikkk kafamı hiiç bu konuyla meşgul etmiom.malum negatifii varr pozitifiii varrrr sen de durumlarr nasıl bakalımmmmm
günaydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Keyiflerrr nasıı herkeş nerdeeeeee
günaydın
CANIM TOPİĞİMİZÇOK SESİZ
NE OLDU bENDE ANLAMADIM KİMSELER GELMİYOR
ARTIK ESKİSİ GİBİ
yeteriiiiimmm günaydınnnkar var kız istanbuldaaaa burda bayadır beklenio gelmiodu yaaa attımı millettt kendini sokaklaraaaa
sizi yaramazlar kar topumu oynuyorsunuz :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
valla benim kasık ağrım var köşe minderiyimmm biliosunuz kaç gündürrrsen napıosun yetercimm
canım bende midemi üşütmüşüm sanırım ya bulantım var
geçmiş olsun canım ya ada çayı rezene ıhlamu nane limon falan kız iç bişilerrr
canım ben senı topıklerden tanıyorum ve okurken tuttugunu okumustum kaybettıgın bebegınmıydı yoksa bubebegınmıydı? allh sabır versın bu bebegıne uzun ömür versın ınsallh.
sağol canım inşallah bu sağ sağlim doğar bitane doğal yolla gebeliğim vardı 3 yıl olacak canım onu kaybettim bu tüp bebek eşimin artık olmuyor ama ilk seferde tuttu tabi sıkıntılı buda doktorumuz bu hafta kızımında oğlumun yakalandığı hastalığa yakalanabileceğini söyledi ama inşallah olmaz öle bişiy eğer bi sorun çıkmazsa otuz haftayı tamamlamamı bekloruz en azından ozzaman daha rahat alabilirler bakalım :))))))))
canım benim inan çok sevindim inşallah herşey bundan sonra daha güzel olur mart ayındada bebişini alırsın inşallahhh....canım kusura bakma geçen gün kapattım tekrar arıyamadım ameliyata girdim...
CANIM ÇOOK TEŞEKKÜR EDRİM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN AMİNNNNSlm kızlar nasilsiniz tup bebek için listede yaziliydim ve en sonunda tedaviye başladık , bugün 3. iğnemi vurdum , eşimde sperm 0di onun ameliyat için benim yumurtaların hazır olmasını bekliyoruz, tedaviye başladığımı söylemek istedim , ayrıca Fransa'dan geldim umut tup bebekte tedavi goruyorum[/QUOTE
Hayırlı uğurlu olsun...
Transferin hayırlı olsun hep güzel düşün
Haberlerini bekliyorum canım tedavi nasıl gidiyor ne zaman toplancak yumoşlar.
Canım bende 2 tane yumurtladım gonal 325 le başladı 225 iki gün vuruldum sonra 150 düştü 1 tane çıktı yumurta o da döllenmişti 3.gün 1. kalite amma tutmadı yumurtayı kafana takma zaten bir tane yetiyor.
Baby canım çok sevindim eşinle barışmana bir daha kaynanan için yuvanı bozma canım.
canım uzanma tabi bi yere boşver bu grip olayıda ilaçlardan dolayı bünye zayıf düşüyo bide bebiş tutununca dahada zayıflıyo genelde ya transfer sonrası yada gebelik oluşunca mutlaka grip olunuyo canım eğer olursan ıhlamur bilmem ne içme onlar adet söktürür kendi kendine geçsin biraz uzun sürer ama bebişe bi zararı olmaz bizimde bekliyoruz işte doktor amcalara inat inşallah sağ sağlim doğucaz sen ve esrada hep dualarımdasınız canım hep aklımdasınız ayrı topicalerdeyiz diyr çok yazamıyorum ama hep aklımdasınız hiç çıkmıyorsunuz her duamdasınız Allahım yüzünüzü güldürsün evinize ufacık bir bebiş nasip etsin
ah canım çok sevindim gerçekten eşine çok güzel izah etmişsin tamam kimse ailesii silemez ama artık sizin kendi aileniz var ve canım 10 kerede negatif alsam asla Allahımdan ümidimi kesmem çünkü evlat okadar güzel bir şey ki ilk oğlumu sadece 2 gün gördüm ne kokladımne dokundun ne emzirdim ama hergün hayali gözümde sevgisi hiç kalbimden gitmiyor acısıda abi ama hergün mutlaka anarım yavrumu okadar sevmişimki onu karnımdayken tabiki maddi durumlardan ötürü bir yerde bırakıcaz hepimiz olmazsa ama genede umudumuzu kesmicez birbirimizden benim kaynanamda memleketten beni arayıp neler derdi kendinize karıştırtmayın eşinide takdir ettim demekki seni oda gerçekten seviyor yapış bi cahillik eğer seni sevip sana değer vermese tamam ayrılalım derdi Allahım huzurunuzu bozmasın ilk denemenizdede inşallah aleme inat rabbim yuvanızı şenlendirsin yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?