günaydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Keyiflerrr nasıı herkeş nerdeeeeee
canım bende midemi üşütmüşüm sanırım ya bulantım var
merhaba arkadaşım oncelikle son kararına cok sevindim asla kaynanann yuzunden pes etme onlar dışardan zırvalamayı iyi bilir gel ip destek veren yok akıl verirler ancak ihtiyac varmış gibi sorun sendeymiş gibi yazından anladım ama yanlış bi sonuc bu bebek durumlarında sorunun tek taraflı olması bir kişinin problemi sayılmaz bu ikinizin sorunu benmde eşimde sorun var ama ben asla birine anlatırken eşimde sorun var demyorum bizde sorun var diyorum evlilik iki kişiyi kapsar iyi zamnda ikinizin zor zamnda ikinizindir olabildigince guçlü ol evliligini ayakta tutmak için bazı şeyleri gormezden gel ne kadr zor olsada benm kaynanamda bu sureçte zırvaladı yok erkenmiş bekleyin bilmemne 4 dr. normal hamilelik mucize diyo kendide tıp okumuş sanki sacmalıyodu ben iki yıllık evliyim bu ay başardım tedaviye başlamayı artık konuşturmuyorum bile daha baştanda hepsine soyledim 1 tutmaz 2 oda tutmaz 3 4 5 sonuna kadart gidicem diye kararlı ol rabbim muhakkak bu mucadelemize dünyalar guzeli bi bebiş verecektir allaha emanet ol dışardan etkenlere kulagını tıka onların bi halttan anladıkları yok
canim herseyin duzelmesine sevindim hep boyle mutlu olman dilegiyle
insallah rabbim meleginide gonderir ve mutlulugunuz kat kat artar
derinnn az kaldi canim
insallah pozitifi gorecegiz insalllahhhhhhhhh
merhaba canımm çok teşekkür ederim gerçekten de öyle bi halt bildikleri yok ama akıl vermeye gelince kat kat çoğalıyor kaynanam herşeyi kendisinin bildiğini ve herşeyin doğrusuna kendisinin karar vereceğini bizimde ona uymamız gerektiğini söyleyip saçmalıyo işte... bende eşimi tüp bebeğe zor ikna etmiştimm bizde kaç tane doktor değiştirdik sonuç aynıydı erkek infertilesiydi yani doğal yolla bebek sahibi olamayacağımız söylenmişti bunların hepsini kaynanam bilmesine rağmen doktorların hepsi saçmalamış öyle şeymi olur allahtan daha iyimi bilecekler gibilerinden konuşurdu hep bi gün dayanamayıp eşimle yine çok büyük kavga ettikten sonra zor ikna etmiştim tüp bebek için eşimde gidip ailesini ikna edip denedik ama sonuç olumsuzdu şimdi mart ayında dondurulmuşlarla deniycez hayırlısı bakalımm masrafları kaynanam karşıladığı için böyle oluyoo ondan çok karışıyoo kendisii pintidir de bayaagiden paralarına acıyoo o yüzden bu kadar eziyet ediyoo ama marttan sonrasına bakıcaz artık herşeyin hayırlısı rabbim yardımcımız olsun
Derin canı nbr?nasıl geçiyo günler az kaldı senin hadi.inşallah her şey güzel olacak.ben şmdiden sıkıldım evde valla zaman geçmiyor sanki.genelde uzanıyor musun?Ben içerde geziniyom arada sonra oturoyom,uzanıyorum.Yalnız olunca sıkıcı günler ama inşallah 10 şubatta güzel haberler alacağım.Moralimi yüksek tutmaya çalışıroum.Kib
canım geçmiş olsun kendine dikkat havalr kötü valla.Bol boş ılık bişeyler iç,meyve sebze ye atlat biran önce canım.
kızlar doktorum benimde kilo vermem gerekir dedi boy 1.57 kilom 55(((( şişmanmıyım ben şimdi???
Canım bilgilendirğin için çok sağol.İçmiycem artık içime kurt düştü çünkü en iyisi içmemek.Ama insanın su dışında farklı şeyler içesi geliyor ya benim öyle oluyo doğrusu.Bitki çaylarıda içmeyin diyolar normal çaydan az içsek bişey olmaz galiba.Ben de şaşkınım bu konuda.Ama sürekli sırtüstü yatmıyorum çünkü sırtım ve kalçam çok ağrıdı.Normalde severim sırtüstü yatmayı ama bu kez çok dönüyorum.Bir de otuturu vaziyette sırtıma yastık koyarak duruyorum.Allal ol deyince yatış pozisyonunla ilgisi olmaz canım.Benimde daha önce 2 kez aşılama ve farklı ilaçlı tedavi gerçekleşmişti ben de çok yoruldum.Psikolojik olarak insan yıpranıyor doğrusu.En kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle canım.
inşallah keseyi ve bebeğini görürsün canımm..allah kucağına almayı nasip etsin.
canım ben genelde uzanıyorum polis jandarma çok benim evdeeilk 3 gün gezinmeden otursan iyi sonra ufak ufak olur tabi canım el oyalayıcı bişilerr yapp ben etamin işliyorum seri üretime geçtimmmm
bende geçen tüp bebek deneyımde bırakmıştım şuan d.k.hapı kulanıyom sadece daha sigarayı bırakmadım bazen günde 3 tane bazen 5 tane doktorumda dedi sigarayı bırakmam gerekiyor kesinlikle amaaa kolay degil toz moz aldım bazen kulanıyom ama ona ramen sigara ihtiyac duyuyom ben 23 senelik içiciyım napayım yaa denedim nikotin sakızı tozlar fayda etmedi amaasormayın arkadaşlar martın 11'inde dondurulmuş transferim olacak. Merkez Tedavi planını fakslamış bugün elime aldım.
Günde 3 adet sigara içiyordum önceki denemede bırakmıştım ne güzel
Kötü sonucu alınca gene başladım 3 cigaraya sormayın kendime çok kızıyorum. nası bırakıcam bu zıkkımı doktor 3 çok değil dedi ama hep tutmaması bundanmış gibi geliyo bana vicdan azabı çekiyorum bırakmak zorundaaaaaaaaaaaaaaaaayıııııım... tavsiyesi olan varmı arkadaşlar tedavi öncesi bırakanlardan rica ediyorum. nasıl bıraktığını tedavi öncesi yazsın.
gördüüüm görddüüümmkeseyi gördüm 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktorum
sormayın arkadaşlar martın 11'inde dondurulmuş transferim olacak. Merkez Tedavi planını fakslamış bugün elime aldım.
Günde 3 adet sigara içiyordum önceki denemede bırakmıştım ne güzel
Kötü sonucu alınca gene başladım 3 cigaraya sormayın kendime çok kızıyorum. nası bırakıcam bu zıkkımı doktor 3 çok değil dedi ama hep tutmaması bundanmış gibi geliyo bana vicdan azabı çekiyorum bırakmak zorundaaaaaaaaaaaaaaaaayıııııım... tavsiyesi olan varmı arkadaşlar tedavi öncesi bırakanlardan rica ediyorum. nasıl bıraktığını tedavi öncesi yazsın.
benim de koldan 4 gün iğnem ...yumoş toplama nasıl olacak korkuyom valla :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?