Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Keyiflerrr nasıı herkeş nerdeeeeee

Derin canı nbr?nasıl geçiyo günler az kaldı senin hadi.inşallah her şey güzel olacak.ben şmdiden sıkıldım evde valla zaman geçmiyor sanki.genelde uzanıyor musun?Ben içerde geziniyom arada sonra oturoyom,uzanıyorum.Yalnız olunca sıkıcı günler ama inşallah 10 şubatta güzel haberler alacağım.Moralimi yüksek tutmaya çalışıroum.Kib

merhaba canımm çok teşekkür ederim gerçekten de öyle bi halt bildikleri yok ama akıl vermeye gelince kat kat çoğalıyor kaynanam herşeyi kendisinin bildiğini ve herşeyin doğrusuna kendisinin karar vereceğini bizimde ona uymamız gerektiğini söyleyip saçmalıyo işte... bende eşimi tüp bebeğe zor ikna etmiştimm bizde kaç tane doktor değiştirdik sonuç aynıydı erkek infertilesiydi yani doğal yolla bebek sahibi olamayacağımız söylenmişti bunların hepsini kaynanam bilmesine rağmen doktorların hepsi saçmalamış öyle şeymi olur allahtan daha iyimi bilecekler gibilerinden konuşurdu hep bi gün dayanamayıp eşimle yine çok büyük kavga ettikten sonra zor ikna etmiştim tüp bebek için eşimde gidip ailesini ikna edip denedik ama sonuç olumsuzdu şimdi mart ayında dondurulmuşlarla deniycez hayırlısı bakalımm masrafları kaynanam karşıladığı için böyle oluyoo ondan çok karışıyoo kendisii pintidir de bayaa giden paralarına acıyoo o yüzden bu kadar eziyet ediyoo ama marttan sonrasına bakıcaz artık herşeyin hayırlısı rabbim yardımcımız olsun

canim herseyin duzelmesine sevindim hep boyle mutlu olman dilegiyle
insallah rabbim meleginide gonderir ve mutlulugunuz kat kat artar

derinnn az kaldi canim
insallah pozitifi gorecegiz insalllahhhhhhhhh

aminnnnn canımmm benimm saolasın inşallahh allah hepimizin meleğini gönderir tez vakitte

bende umut tup bebek merkezinde başladım canım 5000 odedim ama dondurmada içinde 1 yıl dondurulacak embriyolar ilki tutmazsa sanırım ikincide 1.500 odeyecegiz sadece keşke boyle bi paketten yararlanmış olsaydın bu kadr sıkıntı olmazdı belki şimdi ne kadara mal olucakki ya varya cok sinir oluyorum bu tup bebekte bu ciddi paralara ne var sanki ilk 3 denemeye tek deneme hakkı verseler biz 5000 odedik bide dışardanda ilaçda alıyoruz oda cabası cok pahalı devlet ortalıkta 3 cocuk diye geziniyo gitsinde bi merkezde hastaların cektigi maddi zorlukları gorsun

canım ben genelde uzanıyorum polis jandarma çok benim evdeeilk 3 gün gezinmeden otursan iyisonra ufak ufak olur tabicanım el oyalayıcı bişilerr yappben etamin işliyorumseri üretime geçtimmmm

canım geçmiş olsun kendine dikkat havalr kötü valla.Bol boş ılık bişeyler iç,meyve sebze ye atlat biran önce canım.

çorba yaptım ama hek getire
geçmedi
adetim yakın ondan olabilir yaaaaaaaa

kızlar yatış şeklinin bi önemi yok. ben gece çok deli yatarım hatta transferden sonra gece çok hızlı dönüp belimi incitmiştim. korkmayın bol bol su için kabakçekirdeği yiyin tazesini yedim ben birde yumurta haşlaması her sabah halada yiyorum.

derin2 canım ne haber listemizin durumu nedir?Yanılmıyorsam sen İstanbuldasın.Bahçeci ve ekibi hakkında bilğin var mı?Gidenleri biliyorsan memnunlar mı?Canım bilğin varsa haber bekliyorum.Selamlar.

canım ben genelde uzanıyorum polis jandarma çok benim evdeeilk 3 gün gezinmeden otursan iyisonra ufak ufak olur tabicanım el oyalayıcı bişilerr yappben etamin işliyorumseri üretime geçtimmmm

Canım ben bol bol bulmaca çözüyom sözlük bile var yanımdaya ben yalnız olduğumdan sıkılıyorum yemek için başka şeyler için sürekli kalkmak zorundayım.sadece işe biraz yavaş hareket ediyorum.Allah a sığındık artık olacaksa olur.Birçok insan işbaşına dönüyo şöyle bi formları okuyunca gördüm.Tutacaksa tutar inşalllah.senden güzel haberleri alayım bende sevinddirik olup haftayı iple çekeyim

sormayın arkadaşlar martın 11'inde dondurulmuş transferim olacak. Merkez Tedavi planını fakslamış bugün elime aldım.
Günde 3 adet sigara içiyordum önceki denemede bırakmıştım ne güzel
Kötü sonucu alınca gene başladım 3 cigaraya sormayın kendime çok kızıyorum. nası bırakıcam bu zıkkımı doktor 3 çok değil dedi ama hep tutmaması bundanmış gibi geliyo bana vicdan azabı çekiyorum bırakmak zorundaaaaaaaaaaaaaaaaayıııııım... tavsiyesi olan varmı arkadaşlar tedavi öncesi bırakanlardan rica ediyorum. nasıl bıraktığını tedavi öncesi yazsın.

bende geçen tüp bebek deneyımde bırakmıştım şuan d.k.hapı kulanıyom sadece daha sigarayı bırakmadım bazen günde 3 tane bazen 5 tane doktorumda dedi sigarayı bırakmam gerekiyor kesinlikle amaaa kolay degil toz moz aldım bazen kulanıyom ama ona ramen sigara ihtiyac duyuyom ben 23 senelik içiciyım napayım yaa denedim nikotin sakızı tozlar fayda etmedi amaa

tedavin hayırlı olsun şimdiden canım ...sigarayıda bu tedavinin sonucunda güzel bir bebeğe sahip olmak bence beyine verilecek en iyi mesaj bunun için bırakabilirsin..benim eşim bana zararlı olur diye bıraktı inan gayret etmek yeterli..tedavi sürecinde zaten unutursun yoğun olacağın için..

derincim canım etamin bebek takımı yoksam...
nasıl belirtiler felan varmı az kaldı 4 gün olumlu sonuç alcaz inşallah..

susesi senin nası gidiyor canım senin tahlil tarihin 10 şubatmış önce derin den sonrada senden hamiş haberleri alcaz inşallah sonrada bizlerdennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…