Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım iyiyim şimdilik,evde bol bol dinleniyorum işte.bekemek daha zormuş.Şey yumurta toplama dan bende korkmuştum ama hiçbişey olmuyo kolay oluyo ve bşey hatırlamıyon zaten.Hiç korkma sonrası güzel olur inşallah.Hepimiz hamiş haberleri verirrz.

gördüüüm görddüüümm keseyi gördüm 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktorum
Hayırlı olsun canım inşallah pıtpıt sesinide duy.

derin nehaber bebis ne alemde bakim,
banucugum nasil gidiyo diyet tatlim,gokkusagim sen nerelerdesin bebeyimm
İyi gidiyor tatlım bugün çapaya gittim ikinci rapor için başvurdum inşallah 2 aya çıkıcak sonra gene başlıycam bu sefer umut tüpbebekte başlıycam.

Bende bırakmıştım negatifi duyunca içtim halada içiyorum bırakmamız lazım ama....

benim de koldan 4 gün iğnem ...yumoş toplama nasıl olacak korkuyom valla :18: :18:[/QUOTE

Korkma canım anlamıyorsun bile.

Nurcanımmm beniiimmm su gibi geçecek günleerrrr prensesimiz sağlıklaa kucağına gelecekkkk inşallahhhhhhh
inşallah amiiiiiiiiiiiiiin canım rabbim hepimize nasip etsin bana sonucunu mutlaka bildir çok merak ederim

ha ha takma tabi kız ben hiç umursamam kaynanam bişi söledimmi bende inceden inceden sokarım lafımı anlar ama ben şakayla karışık soktuğum için bişide diyemez bi laf der lak espiriyle lafımı yapıştırırım oda bidaha diyemez çünkü bilir lafımı esirgemicemi sende öle yap kapa kapını onunla yaşadıklarınızı evinize sokmayın kendi başını yesin dursun arık nnasılsa eşinde değerini biliyo ooohhhhhhhhh sana dünyada bi çocuktan başka ne lazım bundan sonra

10 senedir içen bir bağımlıyım
buradaki bazı arkadaşlar da bilir "nasılll" diye yalvarıyordum
tedavimin 6. günü
sigarasız 15 gün oldu sanırım
aklıma gelio mu her an !
sigarayı düşündüğüm her an kolumdaki göbeğimdeki morluklara bakıyorum
ağzıma bir falım atıyorum :)
içimden falım ağacı çıkacak
dene!

Kızlar çok acil umut tüp bebekten ulun uluğa tüp bebek yaptıran varmı? nasıl?

ben ulun beyn hastasıyım şuanda ignelerimi vuruluyorum yanlız 3 ay araştırdım ve en iyi kararı aldıgımada eminim birkere mukemmel bi dr. cok samimi ve cok guven veriyo.boş yere para harcatmıyor olur olmaz tahliller istemiyo gercekten gerekli olanı istiyo hiç paracı degil ben ilk goruşmede ucret odememe ragmen muayene etmek istemşti ki orada muayene ucreti 150 tl ben her anlamda cok memnunum zaten bahceci ekibinin hepsi cok iyi suleyman beyde oyleymiş hepsini tavsiye ederim canım

bende çok iyi diye duydum
sigorta geçtiğinden çok kalabalık oluomuş
tek duyduğum negatif yön buydu

bende çok iyi diye duydum
sigorta geçtiğinden çok kalabalık oluomuş
tek duyduğum negatif yön buydu

hayır canım yanlış anlatmışlar ben kaç kez gittim hiç oyle bir kalabalık yok ben ne zamn gittiysem randevu dakikamda dr. yanındayım toplasan en fazla gittigimde 7 yada 8 kişi vardır.cokda temiz bir yer bu arada tebrik ederim sigara konusunda inş geri başlamazsın allah başlatmasın bende içiyorum ma-halesef bırakamıyorum senn taktik guzelmiş denemk lazım kib aeo bu arada şuanda ignemi oluyosun?

selam arkadaşlar;

ben ilk tüp bebek denememi çapa'da yatırdım. en iyi kalite dediler,3. gün embriyosuydu ama olmadı...
6 tane dondurulmuş embriyom var.

rapordaki 2. hakkım duruyor,ama benim kafam karıştı çünkü bazı nahoş şeyler yaşadım.
orada deneyen veya çevresinde yaptıran var mı? yaptırıp olumlu sonuç alan...

lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yardım edin...

Kızlar çok acil umut tüp bebekten ulun uluğa tüp bebek yaptıran varmı? nasıl?
Canım ulun bey süper bir doktor ben ona gitmediğime çok pişmanım ama ikinci denememde kesin orası.

Merhaba canım bende ordan rapor aldım birinci denememi başka yerde yaptırdım sen çapada neler yaşadınki bugün gene oradaydım ikinci rapor için aynı işlemler tekrar başladı almam gene iki ayı bulucak sana ikinci raporla ilgili ne dediler.

kızlar slm bende 2 kere tüp bebek yaptırdım 3 ye yaptırmayı düşünüyoruz ama merkez hakkında karar veremiyoruz medıkana hakkında bılgısı olan varmı ayrıca benım esım mıkro tesehastane olayını duşundügüm an sıtrese giriyorum allah hepimizin yardımcı olsun:119:

bahceciyi oneririm canım cok memnun kalan tanıdım bende orda tedaviye başladım.bu arada medicanayı tup bebek konusundaki başarısını bilmyorum ama bende inş hamilelik olursa kontrollerimi ve dogumumu medicanada istiyorum temiz guzel bi hastane

Son düzenleme:

selam banu;
yumurta toplama işleminden sonra çok ağrım oldu,transfere kadar çok acı çektim. transfer günü ultrasonla baktıklarında yumurtalığımın ilaca fazla tepki verdiğini ve fazlasıyla büyüdüğünü farkettiler,bana bir ilaç verip yolladılar. aslında sorun bir daha büyüseymiş sağlığım çok kötü etkilenecekmiş,şöyle ki vücudumdaki tüm sıvının yumurtalıklarımda toplanması söz konusuymuş tabii ben bunu başka bir doktordan öğrendim,çünkü orada tel açıp sorabileceğin bir doktor yok... neyse zaten hasta konforu diye bişi yok,vs..

şimdi diyeceksin devlet hastanesi ne bekliyordun. ben hasta konforunu göze aldım ancak sağlığımı kötü etkilemesini hiç düşünmemiştim. belki, bu da benden kaynaklı bir şeydi yine de kimseyi suçlamak istemem.... fakat inanç oluşturamıyorsun, yani seni kimse motive etmiyor. belki beklentilerim farklıydı ama bir sorun olduğunda muattap bulamamak beni çok üzdü.

sen orada mı tedavi olacaksın,yoksa sadece rapor mu? sizde sorun nedir? Allah kolaylık versin :)

peki arkadaşım o dondurulmuşları başka merkezde kullanma sansın var mı? eger varsa sadece yerleştirmeye sanırım ozel merkezler 1.500 tl istiyor iyi bir merkezde yaptırsan diyorum mesela ben ulun ulugun hastasıyım ve birazcık zor bi hastayım ama oldukca iyi ilgileniyor merkezdeki herkes oldukca ilgili ve alakalılar

sanırım prensip olarak başka merkeze vermiyorlar,orada olması gerekiyor...

ben zaten geçtim dondurulmuşları,yeniden başlamak istiyorum dinlendikten sonra... bu dinlenme aşamasıda preesed kullanıcam bakalım...

ama eğer dondurulmuşlar nakledilebilirse o doktoru çok duydum,neden olmasın:)

bi teklif et sor belki naklederler hem oyle sana maliyetide ucuza gelir bu arada raporlu musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…