derincim canım etamin bebek takımı yoksam...
nasıl belirtiler felan varmı az kaldı 4 gün olumlu sonuç alcaz inşallah..
susesi senin nası gidiyor canım senin tahlil tarihin 10 şubatmış önce derin den sonrada senden hamiş haberleri alcaz inşallahsonrada bizlerdennn...
Hayırlı olsun canım inşallah pıtpıt sesinide duy.gördüüüm görddüüümmkeseyi gördüm 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktorum
İyi gidiyor tatlım bugün çapaya gittim ikinci rapor için başvurdum inşallah 2 aya çıkıcak sonra gene başlıycam bu sefer umut tüpbebekte başlıycam.derin nehaber bebis ne alemde bakim,
banucugum nasil gidiyo diyet tatlim,gokkusagim sen nerelerdesin bebeyimm
Bende bırakmıştım negatifi duyunca içtim halada içiyorum bırakmamız lazım ama....sormayın arkadaşlar martın 11'inde dondurulmuş transferim olacak. Merkez Tedavi planını fakslamış bugün elime aldım.
Günde 3 adet sigara içiyordum önceki denemede bırakmıştım ne güzel
Kötü sonucu alınca gene başladım 3 cigaraya sormayın kendime çok kızıyorum. nası bırakıcam bu zıkkımı doktor 3 çok değil dedi ama hep tutmaması bundanmış gibi geliyo bana vicdan azabı çekiyorum bırakmak zorundaaaaaaaaaaaaaaaaayıııııım... tavsiyesi olan varmı arkadaşlar tedavi öncesi bırakanlardan rica ediyorum. nasıl bıraktığını tedavi öncesi yazsın.
benim de koldan 4 gün iğnem ...yumoş toplama nasıl olacak korkuyom valla :18: :18:[/QUOTE
Korkma canım anlamıyorsun bile.
gördüüüm görddüüümmkeseyi gördüm 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktorum
inşallah amiiiiiiiiiiiiiin canım rabbim hepimize nasip etsin bana sonucunu mutlaka bildir çok merak ederim
Nurcanımmm beniiimmm su gibi geçecek günleerrrr prensesimiz sağlıklaa kucağına gelecekkkk inşallahhhhhhh
aminnnn canımm allah kimsenin yuvasını bozmasınn allah bir ömür boyu geçim versinn inşallah bundan sonra güzel allahım bizlere bi evlat verdi mi bütün derdi sıkıntıları bi kenara atıcaz inşallah eşimmle birbirimizi çok seviyoruz ama o cadı kaynana bizleri çekemiyo işte oğlunu benden kıskandığı için yapıyo tüm bunları ama kaynanam bu saatten sonraa fıssssss benim için hiç takmıcamm
sağol canım inşallah bu sağ sağlim doğar bitane doğal yolla gebeliğim vardı 3 yıl olacak canım onu kaybettim bu tüp bebek eşimin artık olmuyor ama ilk seferde tuttu tabi sıkıntılı buda doktorumuz bu hafta kızımında oğlumun yakalandığı hastalığa yakalanabileceğini söyledi ama inşallah olmaz öle bişiy eğer bi sorun çıkmazsa otuz haftayı tamamlamamı bekloruz en azından ozzaman daha rahat alabilirler bakalım :))))))))[/QUOTE
Merhaba okuyunca endişelendim nasıl hastalık bu canım neyınız var anlamadım ınş bışey yoktur
sormayın arkadaşlar martın 11'inde dondurulmuş transferim olacak. Merkez Tedavi planını fakslamış bugün elime aldım.
Günde 3 adet sigara içiyordum önceki denemede bırakmıştım ne güzel
Kötü sonucu alınca gene başladım 3 cigaraya sormayın kendime çok kızıyorum. nası bırakıcam bu zıkkımı doktor 3 çok değil dedi ama hep tutmaması bundanmış gibi geliyo bana vicdan azabı çekiyorum bırakmak zorundaaaaaaaaaaaaaaaaayıııııım... tavsiyesi olan varmı arkadaşlar tedavi öncesi bırakanlardan rica ediyorum. nasıl bıraktığını tedavi öncesi yazsın.
Kızlar çok acil umut tüp bebekten ulun uluğa tüp bebek yaptıran varmı? nasıl?
ben ulun beyn hastasıyım şuanda ignelerimi vuruluyorum yanlız 3 ay araştırdım ve en iyi kararı aldıgımada eminim birkere mukemmel bi dr. cok samimi ve cok guven veriyo.boş yere para harcatmıyor olur olmaz tahliller istemiyo gercekten gerekli olanı istiyo hiç paracı degil ben ilk goruşmede ucret odememe ragmen muayene etmek istemşti ki orada muayene ucreti 150 tl ben her anlamda cok memnunum zaten bahceci ekibinin hepsi cok iyi suleyman beyde oyleymiş hepsini tavsiye ederim canım
bende çok iyi diye duydum
sigorta geçtiğinden çok kalabalık oluomuş
tek duyduğum negatif yön buydu
Canım ulun bey süper bir doktor ben ona gitmediğime çok pişmanım ama ikinci denememde kesin orası.Kızlar çok acil umut tüp bebekten ulun uluğa tüp bebek yaptıran varmı? nasıl?
selam arkadaşlar;
ben ilk tüp bebek denememi çapa'da yatırdım. en iyi kalite dediler,3. gün embriyosuydu ama olmadı...
6 tane dondurulmuş embriyom var.
rapordaki 2. hakkım duruyor,ama benim kafam karıştı çünkü bazı nahoş şeyler yaşadım.
orada deneyen veya çevresinde yaptıran var mı? yaptırıp olumlu sonuç alan...
lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yardım edin...
kızlar slm bende 2 kere tüp bebek yaptırdım 3 ye yaptırmayı düşünüyoruz ama merkez hakkında karar veremiyoruz medıkana hakkında bılgısı olan varmı ayrıca benım esım mıkro tesehastane olayını duşundügüm an sıtrese giriyorum allah hepimizin yardımcı olsun:119:
Canım ulun bey süper bir doktor ben ona gitmediğime çok pişmanım ama ikinci denememde kesin orası.
Merhaba canım bende ordan rapor aldım birinci denememi başka yerde yaptırdım sen çapada neler yaşadınki bugün gene oradaydım ikinci rapor için aynı işlemler tekrar başladı almam gene iki ayı bulucak sana ikinci raporla ilgili ne dediler.
selam arkadaşlar;
ben ilk tüp bebek denememi çapa'da yatırdım. en iyi kalite dediler,3. gün embriyosuydu ama olmadı...
6 tane dondurulmuş embriyom var.
rapordaki 2. hakkım duruyor,ama benim kafam karıştı çünkü bazı nahoş şeyler yaşadım.
orada deneyen veya çevresinde yaptıran var mı? yaptırıp olumlu sonuç alan...
lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yardım edin...
peki arkadaşım o dondurulmuşları başka merkezde kullanma sansın var mı? eger varsa sadece yerleştirmeye sanırım ozel merkezler 1.500 tl istiyor iyi bir merkezde yaptırsan diyorum mesela ben ulun ulugun hastasıyım ve birazcık zor bi hastayım ama oldukca iyi ilgileniyor merkezdeki herkes oldukca ilgili ve alakalılar
sanırım prensip olarak başka merkeze vermiyorlar,orada olması gerekiyor...
ben zaten geçtim dondurulmuşları,yeniden başlamak istiyorum dinlendikten sonra... bu dinlenme aşamasıda preesed kullanıcam bakalım...
ama eğer dondurulmuşlar nakledilebilirse o doktoru çok duydum,neden olmasın:)
bi teklif et sor belki naklederler hem oyle sana maliyetide ucuza gelir bu arada raporlu musun?
hiç korkma
zaten anestzi alacaksın 15 dkbir işlem
yatcan kalkcan bitmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?