herkeze merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar
merhaba canım, hoşgeldin. ne aşamadasın?
günaydın kızlar ulun uluğ için yazdıklarınız için teşekkürler.allah hemizin yardımcısı olsun.1. Denemem yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı .mart gibi 2. Deneme inşallh başlarız.adana seyhan başkentteyim.2. Için başlanma olmazsa yada olumsuzluk yaşanırsa ulun uluğ yada mustafa bahçeci ile görüşmeyi düşünüyorum.ayrıca bende rezerv azlığı var.inşallh hayırlısı olur.
çok sevindim..canım ..
allahım bu güzel günleri bana ve arkadaşlarımada yaşat....lütfen allahımm..
kalbinide duy canım bak o zaman bambaşka bir tattır kesin.
benim de koldan 4 gün iğnem ...yumoş toplama nasıl olacak korkuyom valla :18: :18:
Ayyyyyyyy çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin.inşallah bana ve isteyen herkeslere nasip eder.AMİN
amin canım benim amin. bende sizler gibiydim bak şimdi mutlu haberlerimi paylaşıyorum. eminim sizlerde benim gibi olacaksınız
kuzum bende başken has biliyorsundur
bana adnadan ankada merkezinden dhea diye bir ilaç verdiler gençlik hormonu olarakta bilirimiş
ben şu anda kulanıyorum 3 ay kulanacağım baş kentte vermeşilerdi bize ben ön görüşmeye gittimde dr kulan sonra görüşelim dedi
belirgin...gözukuyor canım benim hayırlı olsun
Eki Görüntüle 136673 Eki Görüntüle 136674 kizlar transferin 9. gunu normalmi biliyorum pek gorunmuyor ama elimde dahada net gorunuyor biraz kurudugu icin burada az gorunuyor 9. gunde pozitif cikmasi normal mi?
Arkadaşlar merhaba,
Yeni hamilelerimizi kutluyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Darısı bizim gibi tüm bebek isteyenlerin başına.
Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum. İst.da bir tüp bebek merkezine gidiyorum. Ama dr.um tüp denemeden önce klomenle denememizi istedi. İlk defa bu ay kullandım klomeni. Adetime 4 gün var ama ben umutlu değilim. Daha önce 2 kez gebelik yaşadım. Ama 7 ve 8. haftalarda Kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. Gebelik belirtilirini az çok bildiğim için bu ay olmadığını düşünüyorum.
Dr.um bana 3 ay klomenle deneyeceğiz dedi ama bu ay adet olduktan sonra tüp bebek için dr.umla konuşacağım. Yaşım dolayısıyla rezervlerimde de azalma başladı. Tedaviyi hızlandırmak istiyorum.
Sizden ricam beni bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?
Dr.umla ne zaman konuşmalıyım. Yani adet olmayı beklemeli miyim?
Tüp bebek aşaması nasıl oluyor? Adet olmayı beklersem geç mi kalmış olurum?
Konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?