Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeter ben tam 6 ay kullandım 3. ayda antral folükül oldu ama amaliyat nedeni ile başlayamadım.Ocak ayından itibaren tekrar dr başlattı.İnşallah sendede olumluluk gösterir.

inşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yetercim Derincim ben dün transfer oldum dualarınızı bekliyorum

Ayyyyyyyyyy umut oldun bana canım benimde 6 tane var 5. gün donmuş
ben de şu anda yasmin kullanıyorum pcostan dolayı adetim düzenli olmuyor o yüzden
ben de 25 şubatta başlıcam estrofem tablete
darısı başıma benim de donmuşlarım iyiye gider inşallah

Cnm 6 tane dile kolay maşallah panik yapmana gerek yok benim 1 taneydi

yetercim derincim ben dün transfer oldum dualarınızı bekliyorum

canım çok sevindim
gözün aydın inşşşşşşşşşşş mucizen sana sımsıkı tutunsun bırakmasın 9 ay
göbüşnde yer etsin seni iko bir kadın yapsın
ama en önemlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni anne yapsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ekin hosgeldin canim tup bebek tedavileri uzun protokol kisa protokol diye ikiye ayriliyo yani az igne ve cok igne oluyo canimsuan vaktim yok yazamiyorum ama sabire gerektiren birsey insallah ilkinde tutturur yavrunu kucagina alirsin insallah canim benim bir mahsuru yoksa kac yasindasinki?yumurta rezervem azaliyo dedinya

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım.
İlaca adetin 21.günü başlanıyor demek. Yani bu adetin 2-3. günü dr.a gidersem yumurtaların toplanması mart ayında anca olur.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Hoşbulduk toana,
Bu işlemleri ve akışını hiç bilmiyorum. İnsanın başına gelmeyincede öğrenmiyor ne yazık ki.
Canım 38 yaşındayım. 3 yıllık evliyim.
Hormon testlerimde bir sorun çıkmadı. Ama ultrasonda yumurtalarımın azaldığını söyledi dr.
Bütün acelem ondan.
Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah canım.

Arkadaşlar,
Bu ay ben klomen kullandım ve zar zor iki tane yumurta oluştu. Şimdi bende yumurta rezervi az olduğundan dolayı uzun protokol dediğiniz yöntem mi uygulanır?

yumurta rezervlerinin tahlilinide yaptırmayı unutma hatta dr.dan yapmasını iste,kafan rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…