yeter ben tam 6 ay kullandım 3. ayda antral folükül oldu ama amaliyat nedeni ile başlayamadım.Ocak ayından itibaren tekrar dr başlattı.İnşallah sendede olumluluk gösterir.
meraba arkadaşlar.
ben de tüp bebek kervanında sonunda şükür hamileyim.allahım herkese yaşatsın inşallah.
bbeelloovveedd...
tebrikler canım sanırım hamilesin.merak ettim ne zaman belli oldu hamileliğin.keseni gördünmü.
biz kesemizi görrmek için sabırsızlıkla şubat 10 u bekliyoruz.bi de 12.gün değerin kaç çıkmıştı[/QUO
teşekkür ederim 16 ocakta belli oldu 11. GÜN 102 di. ve dün kesemi görmeye gittim ve gördüm
Yetercim Derincim ben dün transfer oldum dualarınızı bekliyorum
Ayyyyyyyyyy umut oldun bana canım benimde 6 tane var 5. gün donmuş
ben de şu anda yasmin kullanıyorum pcostan dolayı adetim düzenli olmuyor o yüzden
ben de 25 şubatta başlıcam estrofem tablete
darısı başıma benim de donmuşlarım iyiye gider inşallah
yetercim derincim ben dün transfer oldum dualarınızı bekliyorum
Cnm 6 tane dile kolay maşallahpanik yapmana gerek yok benim 1 taneydi
canım senb,ilirsin istersen adeten önce dr bir ön görüşme ypabilirsin
ama adetin 2.3. günü güncede tüp bebk düşünüyorsanız hemen dr protokolu belirleyim başlaya bilir
ama bana sorarsan adet ol dr git sonraki ay için hazırlan derim hem aklındaki sorulara cevap bulursun hemde düşünmek için zamanın olur
tüp bebk uzun ve kısa protol olur uzun adetin 2.3 günü vajinal muayene olursun adetin 21 günü dr verdiği ilaca başlarsın ve adet olunca dr gidip yumurat geliştirmek için ilaçlara başlarsın 12.15 gün arasında bu ilaçlrı kulanırsun sunra opu ve tarnsferin olur sonrasında 12. kandan gebeliğe bakılır
kısa protokolde adetin 2.3 günü başlarsın yumurta geliştime ilaçalrıya ve aynı şekilde vema edilir
ekin hosgeldin canim tup bebek tedavileri uzun protokol kisa protokol diye ikiye ayriliyo yani az igne ve cok igne oluyo canimsuan vaktim yok yazamiyorum ama sabire gerektiren birsey insallah ilkinde tutturur yavrunu kucagina alirsin insallah canim benim bir mahsuru yoksa kac yasindasinki?yumurta rezervem azaliyo dedinya
meraba arkadaşlar.
ben de tüp bebek kervanında sonunda şükür hamileyim.allahım herkese yaşatsın inşallah.
bbeelloovveedd...
tebrikler canım sanırım hamilesin.merak ettim ne zaman belli oldu hamileliğin.keseni gördünmü.
biz kesemizi görrmek için sabırsızlıkla şubat 10 u bekliyoruz.bi de 12.gün değerin kaç çıkmıştı[/QUO
teşekkür ederim 16 ocakta belli oldu 11. GÜN 102 di. ve dün kesemi görmeye gittim ve gördüm
Canım hayrlı olsun.Allah devamını erdirsin.
Hoşbulduk toana,
Bu işlemleri ve akışını hiç bilmiyorum. İnsanın başına gelmeyincede öğrenmiyor ne yazık ki.
Canım 38 yaşındayım. 3 yıllık evliyim.
Hormon testlerimde bir sorun çıkmadı. Ama ultrasonda yumurtalarımın azaldığını söyledi dr.
Bütün acelem ondan.
Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah canım.
inşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?