Arkadaşlar,
Bu ay ben klomen kullandım ve zar zor iki tane yumurta oluştu. Şimdi bende yumurta rezervi az olduğundan dolayı uzun protokol dediğiniz yöntem mi uygulanır?
yeeeteer nasilsin canim bugun sonuclari cikitimi esinin :80:
yumurta rezervlerinin tahlilinide yaptırmayı unutma hatta dr.dan yapmasını iste,kafan rahat olur.
Kızlar selam.Az önce hafig pembe lekelenmem oldu.hiçbişeye yoramadım.iyi kötü.drumu aradım.yarına teste çağırdı.cmt idi test günüm ama bakıcaz artık.hepinizi seviyor dualarınızı bekliyorum
Ekin canım tedavin hayırlı olsun.Hiç stres yapma önemli olan bu pozitif ol tedavi sürecinde gerisi Allahın izinyle gelir.İNŞALLAH meleğine kavuşursun
mrb cnım,hoşgeldin,şimdiiden hayırlı uğurlu olsun tedavin.ilk deneme mi olcak?inş.bebeiş çabuk gelir
çıktı canım 5 cm lik bir kist varmış beyinin arka kısmında
yarın kndi dr gideceğiz sonrada beyin cerahisine gideceğiz
çokkkk geçmiş olsun rabim şifa versinçıktı canım 5 cm lik bir kist varmış beyinin arka kısmında
Kızlar selam.Az önce hafig pembe lekelenmem oldu.hiçbişeye yoramadım.iyi kötü.drumu aradım.yarına teste çağırdı.cmt idi test günüm ama bakıcaz artık.hepinizi seviyor dualarınızı bekliyorum
yerleşme kanamasıdır hadi inşallahhhhhKızlar selam.Az önce hafig pembe lekelenmem oldu.hiçbişeye yoramadım.iyi kötü.drumu aradım.yarına teste çağırdı.cmt idi test günüm ama bakıcaz artık.hepinizi seviyor dualarınızı bekliyorum
canim polip nedir anlamadim nasil aliyolar amaliyatlami:80:
merhaba susesi bizim bu 3.denememiz olacak inş .ilk denememize 2010 şubat ayında başladık ama 6.günde yumurtalarım çatladığı için aşılamaya dönmek zorunda kaldık çünkü 1-2 tane yumurta vardı onla şansımızı deneyelim dedi drumuz ama olmadı mayıs ayında da 2. başarısız denememiz oldu şimdi 3.ye hazırlanıyoruz ama bu arada kullandığım ilaçlardan dolayı rahmimde polip oluştu bu cuma sabahı histeroskopi ile alacak drum. inş bi daha ki ay başlıcaz yani şubat sonu gibi.kendime ne kadar dua ediyosam bu yolda ki bütün arkadaşlarıma da o kadar ediyorum allah hepimizi güldürsün inş seni de öpüyorum susesi
canım benim bebeğim 8.5 ay sağlamdı 9. ay bidaha gittim acilen doğuma aldı ben 8.5 aylıkkaen hareketleri azaaldı demiştim bişi olmaz dediler sonra acil doğum yaptım 9. ayda bebeğimin kanı olması gerekenin 3 de biri kadardı atta daha azdı aklbi ve beyni hasar görmüştü ciğerleri ve böbrekleride tamamen bitmişti oğlum sadece 2 gün dayandı kaybettik doğumumu yaptıran doktorlar bebeğimin neden olduğunu bilmedikleri bi sebepten dolayı son hafta hastalandığını ileri derece anemi olduğunu sölediler ama ne bende ne eşimde nede bebeğimde bunu doğrulayacak bir test sonucu çıkmadı hepimiz aslen sağlam gözüküyoruz bu hastalığa nasıl kapıldığını açıklayamıyo doktor başka doktorlar ise bebeğimin 8.5 aylıkken hareketleri yavaşladığında doğması gerektiğini doğamayaınca karnımda doğum sitresine girdiğini ve bölelikle bebeğimin hastalandığını tamamen doktor hatası olduğunu sölediler ama bu hafta beni doğum yaptıran doktorlardan biri onlar bilmez senin durumunu seni ben doğurttum senin bebeğin gibi hasta 3 yıldır ilk defa geldi nadir görülen bişi ve kızındada olabilir diyor ama bunu tehşis edemiyo ne tehşisi var nede tedavisi karnımdayken hastalandığını anlaaymıyozda diyo bebeğin gelişimi normal gözüküyo ama kanı olmuyo nuda biz göremeyiz diyor yani Allaha emanet sadece tek yapabileceğimiz bebeğimin hareketlerinde zaman geçtikçe en ufak bi azalma olursa mutlaka alınacaksağol canım inşallah bu sağ sağlim doğar bitane doğal yolla gebeliğim vardı 3 yıl olacak canım onu kaybettim bu tüp bebek eşimin artık olmuyor ama ilk seferde tuttu tabi sıkıntılı buda doktorumuz bu hafta kızımında oğlumun yakalandığı hastalığa yakalanabileceğini söyledi ama inşallah olmaz öle bişiy eğer bi sorun çıkmazsa otuz haftayı tamamlamamı bekloruz en azından ozzaman daha rahat alabilirler bakalım :))))))))[/QUOTE
Merhaba okuyunca endişelendim nasıl hastalık bu canım neyınız var anlamadım ınş bışey yoktur
bütün hamile annelerinde dikkatini çekerim bebeğin hareketleri son ay asla azalmaz eğerki azalıyorsa bebeğiniz hastalanmak üzeredir daha 8 aylık yada 8.5 aylık diyen doktorları önemsemeyin heleki son ayda sizi nst ye bağlamayan doktoru hemen bırakın
ah canım hadi inşallah tutunma lekesidir çok arkadaşımız var topicde öle hatta birisinin 2 leri var o lekeler hala geliyo :)))) inşaallah sendende iyi haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?