Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Arkadaşlar,
Bu ay ben klomen kullandım ve zar zor iki tane yumurta oluştu. Şimdi bende yumurta rezervi az olduğundan dolayı uzun protokol dediğiniz yöntem mi uygulanır?

Ekin canım tedavin hayırlı olsun.Hiç stres yapma önemli olan bu pozitif ol tedavi sürecinde gerisi Allahın izinyle gelir.İNŞALLAH meleğine kavuşursun

Kızlar selam.Az önce hafig pembe lekelenmem oldu.hiçbişeye yoramadım.iyi kötü.drumu aradım.yarına teste çağırdı.cmt idi test günüm ama bakıcaz artık.hepinizi seviyor dualarınızı bekliyorum

yeeeteer nasilsin canim bugun sonuclari cikitimi esinin :80:

çıktı canım 5 cm lik bir kist varmış beyinin arka kısmında
yarın kndi dr gideceğiz sonrada beyin cerahisine gideceğiz

Kızlar selam.Az önce hafig pembe lekelenmem oldu.hiçbişeye yoramadım.iyi kötü.drumu aradım.yarına teste çağırdı.cmt idi test günüm ama bakıcaz artık.hepinizi seviyor dualarınızı bekliyorum

derinim yerleşme lekesidir canım korkma

Ekin canım tedavin hayırlı olsun.Hiç stres yapma önemli olan bu pozitif ol tedavi sürecinde gerisi Allahın izinyle gelir.İNŞALLAH meleğine kavuşursun

Çok sağol arkadaşım. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Hepimiz Allahın izniyle tez zamanda sağlıklı, sıhatli, hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.

mrb cnım,hoşgeldin,şimdiiden hayırlı uğurlu olsun tedavin.ilk deneme mi olcak?inş.bebeiş çabuk gelir

merhaba susesi bizim bu 3.denememiz olacak inş .ilk denememize 2010 şubat ayında başladık ama 6.günde yumurtalarım çatladığı için aşılamaya dönmek zorunda kaldık çünkü 1-2 tane yumurta vardı onla şansımızı deneyelim dedi drumuz ama olmadı mayıs ayında da 2. başarısız denememiz oldu şimdi 3.ye hazırlanıyoruz ama bu arada kullandığım ilaçlardan dolayı rahmimde polip oluştu bu cuma sabahı histeroskopi ile alacak drum. inş bi daha ki ay başlıcaz yani şubat sonu gibi.kendime ne kadar dua ediyosam bu yolda ki bütün arkadaşlarıma da o kadar ediyorum allah hepimizi güldürsün inş seni de öpüyorum susesi

inşallah tutunma lekelenmesidir.ve herşey yoluna girer.senin için dua edicem canım.olumlu düşünelim olumlu olsunn.

yerleşme kanamasıdır hadi inşallahhhhh

canim polip nedir anlamadim nasil aliyolar amaliyatlami:80:

toanacım polip et beni gibi bişey kistin küçüğü maalesef bende oluştu histeroskopi ile alınacak rahime girilecek ucunda kamera olan bi boru ile tam narkoz alıcam bu cuma günü ben yeni üye oldum daha dün bana da yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

Cankm Allah şifa versin..Hiç moralini bozma her şey yoluna girer.dualarımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…