Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlar selam.Az önce hafig pembe lekelenmem oldu.hiçbişeye yoramadım.iyi kötü.drumu aradım.yarına teste çağırdı.cmt idi test günüm ama bakıcaz artık.hepinizi seviyor dualarınızı bekliyorum

Canım adette olsan umıdını yıtırme bak benım başımagelenlere

Ayy nursın çıktı galiba bende merak ettim neden aldırabilir bebeğı

dygem nolsun canim iyi olmaya calisiyom baska elimden gelen yok rabbim birgun yuzumuzu guldurecek arkadasim sn nasilsin nehaber tatlimm

benım aralıkta transferım olmuştu kan değerım 25 çıktı sonra adet oldum kımyasal gebelık oldugunu sndık temızlenınce hsg çektırdım sonra hsg de keseye benzer bışı goruldu doktorum boş kese olabılır adetını beklıyelım gıtmezsse kurtaj yaparız demişti ama ben adet olmadım bugun ıdrar yaptım hamıleyım mıgde bulantısından olecem ama herşey boşuna galıba allah bole bı ıkılemde kımseyı bırakmasın ben ne yapcam bılmıyorum

nurcan arkadasim allah sabir versin biran once rabbim kucagini doldursun onda bul tesselini insallah canim
sağol canım Allahım herkeze yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

canım neden aldırıcanki ama eğer çocuğun gelişiminde bi sıkıntı yoksa hatta bence bi sıkıntı yokturki doktorun nasıl 25 değeri hiçe sayarki benim doktorum benim değerim 51 çıktı düşük ama 5 üstü gebeliktir bizde dedi adette görsen ilaçlarına devam et birkaçgün sonra tekrar test yaptır dedi senin doktorun nasıl böle bir saçmalık yapıyor ki herkez bilirki transfer sonrası tutunmayı beklerken bile adet görüp sonuçç olarak pozitifi görenler var

Kızlar selam.Az önce hafig pembe lekelenmem oldu.hiçbişeye yoramadım.iyi kötü.drumu aradım.yarına teste çağırdı.cmt idi test günüm ama bakıcaz artık.hepinizi seviyor dualarınızı bekliyorum

Kızlar günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Derincan güüüzel haberleriniiii bekliiiyoooruuuuuz tatlııııım

Merhabalar,
Bundan 7 ay önce sizin durumunuzdaydım, tedavi, ,iğneler, belirti aramalar, tedirginlik...çok şükür artık başka heyecanlar içindeyim, son 8 haftama girdim, bu günleri görmek ne kadar uzaktı oysa.
sizleri çok iyi anlıyorum, herkese bol şans. bu gün haber bekleyenler var, güzel haberlerinizi okurum inşallah.

canım ılk denemendemı kavustun bebşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…