kan verdimm kızlar.haberi alır almaz yazıcam size...
kan verdimm kızlar.haberi alır almaz yazıcam size...
canım ılk denemendemı kavustun bebşine
evet ilk denemede oldu. 2 embriyo yerleştirildi ama 1 tanesi tuttu.3.gün 8 hücreli, gerçi bunların çok da önemli olmadığını düşünüyorum, 5. gün transferi yapılmadığı için çok üzüldüğümü hatırlıyorum. yaşım 35 olduğu için 2 embriyoyay izin verildi.
Merhaba arkadaşlar bendede pko var. benimde ilk tüp bebek denemem salı günü oldu yani 5. gün transfer edildi 1 tane, kasıklarımda ağrı var dünde göğüsuçlarımda çok yanma oldu. hemen hissedilmez değilmi belirtilerin olması için çok erken sanırım ... 14 şubatta kanda gebelik testim var.. Rabbim hayırlısıyla bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah..
aminnn arkadaşımm inşallahhhhh benimde 5. günü transfer olcak bu cumartesi bakalım neylerse rabbim güzel eyler hayırlısı ile inşallahhh bizlerede nasip eylerrr
5. günü transferi olanların hamile kalma şansları daha yüksekmiş diye duydum ama tabiki herşey rabbimin elinde yine. İnsallah annelik gibi kutsal ve mukaddes duyguyu bizlerde tadarız hayırlısıyla. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah..
canım vallaa 10 da verdimm işleme alınmamış daha hiç olacak şey diil bekliorum 15 gibi falan belli olur ama çatladım çatlycammm
evet aşlah kimseyi ikilem içinde bırakmasınbenım aralıkta transferım olmuştu kan değerım 25 çıktı sonra adet oldum kımyasal gebelık oldugunu sndık temızlenınce hsg çektırdım sonra hsg de keseye benzer bışı goruldu doktorum boş kese olabılır adetını beklıyelım gıtmezsse kurtaj yaparız demişti ama ben adet olmadım bugun ıdrar yaptım hamıleyım mıgde bulantısından olecem ama herşey boşuna galıba allah bole bı ıkılemde kımseyı bırakmasın ben ne yapcam bılmıyorum
allah yardımcınız olsun acil şifalar versin
yeeetercim gecmis olsun insallah kotu birsey yoktur canim:
çokkkk geçmiş olsun rabim şifa versin
canım geçmiş olsun allah şifa versinn.inşallah herşey kolaca çözülür.en önemli olan sağlık çünkü.
canım cokk geçmiş olsun rabbım acil şifalar versın...
değerim 2.5 arkadaşlar.pzt test tekrarı dediler ilaca devam.22 si yumurta toplama 27 si transferdi ne dersini?
evet aşlah kimseyi ikilem içinde bırakmasın
ama bence bu bir mucize buukadar eyden sonra eğerki orada bir kese ve içinde bir bebk varsa o bebk bir değil bir kaç şansı hakediyor bence
eğer gelişiminde bir sorun yoksa o bebği sakın bırakma
kızlarrrrrrrr sağolun alla razı olsun
malesef dr bu gün iyi bir has iyi bir hocada ameliyat olması gerektğiğni söyledi
ama ben adını verdiği hocaya ulaşamadım yarın tekrar arayacağım
randevu alıp gideceğim bakalım
derinimmmmmmmmmmmmm güzel haber al inşşşşşşşşşşş
değerim 2.5 arkadaşlar.pzt test tekrarı dediler ilaca devam.22 si yumurta toplama 27 si transferdi ne dersini?
geçmiş olsun yetercim . En kısa sürede ameliyatını olur eşin inşallah. Dualarımız seninle.
Rabbim sabrımızı artırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?