Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım ılk denemendemı kavustun bebşine

evet ilk denemede oldu. 2 embriyo yerleştirildi ama 1 tanesi tuttu.3.gün 8 hücreli, gerçi bunların çok da önemli olmadığını düşünüyorum, 5. gün transferi yapılmadığı için çok üzüldüğümü hatırlıyorum. yaşım 35 olduğu için 2 embriyoyay izin verildi.

canımm rabbım sana bagıslasınn cok sevındımm benım 2. denemdıolmadı artık dondurulmuslarla denıycem banada dua et canımmm

Merhaba arkadaşlar bendede pko var. benimde ilk tüp bebek denemem salı günü oldu yani 5. gün transfer edildi 1 tane, kasıklarımda ağrı var dünde göğüsuçlarımda çok yanma oldu. hemen hissedilmez değilmi belirtilerin olması için çok erken sanırım ... 14 şubatta kanda gebelik testim var.. Rabbim hayırlısıyla bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah..

aminnn arkadaşımm inşallahhhhh benimde 5. günü transfer olcak bu cumartesi bakalım neylerse rabbim güzel eyler hayırlısı ile inşallahhh bizlerede nasip eylerrr

derinnnnnnnnn hadiii ben gidicem yakın zatenn bi testi kaç saate yapıyolar yaaaaaaaaaa

aminnn arkadaşımm inşallahhhhh benimde 5. günü transfer olcak bu cumartesi bakalım neylerse rabbim güzel eyler hayırlısı ile inşallahhh bizlerede nasip eylerrr

5. günü transferi olanların hamile kalma şansları daha yüksekmiş diye duydum ama tabiki herşey rabbimin elinde yine. İnsallah annelik gibi kutsal ve mukaddes duyguyu bizlerde tadarız hayırlısıyla. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah..

aminnn canımm inşallahhh

canım vallaa 10 da verdimm işleme alınmamış daha hiç olacak şey diil bekliorum 15 gibi falan belli olur ama çatladım çatlycammm

canım vallaa 10 da verdimm işleme alınmamış daha hiç olacak şey diil bekliorum 15 gibi falan belli olur ama çatladım çatlycammm

vardır bundada bi hayır canım sen sıkma canınıı bekleriz o kadar bekledik güzel hayırlı sonuç olsunda sen sakın stres yapma rahat ol canım

evet aşlah kimseyi ikilem içinde bırakmasın
ama bence bu bir mucize buukadar eyden sonra eğerki orada bir kese ve içinde bir bebk varsa o bebk bir değil bir kaç şansı hakediyor bence
eğer gelişiminde bir sorun yoksa o bebği sakın bırakma

allah yardımcınız olsun acil şifalar versin

yeeetercim gecmis olsun insallah kotu birsey yoktur canim:

çokkkk geçmiş olsun rabim şifa versin

canım geçmiş olsun allah şifa versinn.inşallah herşey kolaca çözülür.en önemli olan sağlık çünkü.

canım cokk geçmiş olsun rabbım acil şifalar versın...

kızlarrrrrrrr sağolun alla razı olsun
malesef dr bu gün iyi bir has iyi bir hocada ameliyat olması gerektğiğni söyledi
ama ben adını verdiği hocaya ulaşamadım yarın tekrar arayacağım
randevu alıp gideceğim bakalım

derinimmmmmmmmmmmmm güzel haber al inşşşşşşşşşşş

değerim 2.5 arkadaşlar.pzt test tekrarı dediler ilaca devam.22 si yumurta toplama 27 si transferdi ne dersini?

geçmiş olsun yetercim . En kısa sürede ameliyatını olur eşin inşallah. Dualarımız seninle.
Rabbim sabrımızı artırsın...

değerim 2.5 arkadaşlar.pzt test tekrarı dediler ilaca devam.22 si yumurta toplama 27 si transferdi ne dersini?

Canım ben değerden bişey anlamam,bu konuda tecrübeli olanlar daha iyi yorumlayablirler tabii kine.Ama inşallah değerlerin katlanarak artar tatlım göbüşünde bebişini görürsüünnnn....

beşinci gün transsferi tatlım 22 si yumurta toplama 27si transfer test günüm 5 şubatken dün hafif lekelenmem oldu diye çağırdı doktorum transferimin tam 7. günü veriler bunlar kızlar nolur burdan yükseleni gören var mı yaa:)

geçmiş olsun yetercim . En kısa sürede ameliyatını olur eşin inşallah. Dualarımız seninle.
Rabbim sabrımızı artırsın...

sağol canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…