Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

valla bi yorum yapmak istemiyorum ama benim 2 tane 5. gün embriyosuydu 7. günümde sıfır çektim. 0.1 di sonuç.
10. gün tekrar test yine 0.1 di yani negatifti sonucum inşallah senin değerin yükselir.
Şimdi dondurulmuşlar için hazırlık aşamasındayım 6 tane 5. gün embriyom daha var.
Senin dondurulmuşun varmı canım....

canımmm ınsallhh yukselır çünkı daha günün varr merak etme dualarım senınle ınsallhhh tutunur bebegın sana

değerim 2.5 arkadaşlar.pzt test tekrarı dediler ilaca devam.22 si yumurta toplama 27 si transferdi ne dersini?

canım testi ne kadar erken yaptırmışlar sana benim bildiğim yerleşme zaten 7. 8.gün oluyor o yüzden çok erken canım inşallah kat kat katlanır

canımmm ınsallhh yukselır çünkı daha günün varr merak etme dualarım senınle ınsallhhh tutunur bebegın sana

canımm benim yaa Alahh razı olsunnnnnnno kadar mutlu oldum ki inanıyorum gerçekten.eğer hayırlı sağlıklı olacaksa olacak biliyorummm

donmuşum yok hayatımm hayırlısı artıkkkk
canım testi ne kadar erken yaptırmışlar sana benim bildiğim yerleşme zaten 7. 8.gün oluyor o yüzden çok erken canım inşallah kat kat katlanır

tatlım dün leke gelince cmt idi test günüm çıkar heralde gel bakalım dedilerr:44:artık pzt ye kadar devam beklemeye

Derın daha erken allahtan umıd kesılmez bak bana adet oldum ve şu an hamıleyım kalp atışlarını duydum ama yavrumdan vazgeçmek zorundayım allah kımseyı benım durumuma duşurmesın

canım benimki gibi geç döllenme olabilir bencede sakın ilaçlarını bırakma benimdse dğerim çok düşüktü hayatım dikkat et kendine sakın bi yere uzanma

ya bencede inan bence bu kez bebişin seninle hayatım yüksek ihtimal gebesin yoksa daha bukadar erken kesin 0 çıkardı

Derın daha erken allahtan umıd kesılmez bak bana adet oldum ve şu an hamıleyım kalp atışlarını duydum ama yavrumdan vazgeçmek zorundayım allah kımseyı benım durumuma duşurmesın

canım ben kaçırdım sanırım
neden bebğinden vazgemek zorundasın

Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza dün katılmıştım. Sizden bir bilgi daha almak istiyorum. Eğer cevaplarsanız çok çok sevinirim.
Ben kısmetse bu ay dr.la tüp bebek için görüşeceğim. Ama tabi daha dr.da karar kılmadım.
Gittiğim bir dr. var ama sizin yazılarınızı okudum onun için biraz tereddütüm var.
Rapordan bahsetmişsiniz. Rapor almak için mutlaka önce klomen, sonra aşılama gibi işlemlerden geçmek gerekiyor mu?
Yaşım dolayısıyla direkt rapor alma gibi bir durumum var mı? ( Yaşım 38)
Rapor olmazsa nelerden faydalanamam.
Rapor sadece devlet hastalerinde yapılan işlemler için mi gerekli?
Birde benim şimdiki gittiğim dr.un tüp ücreti 2.000 $ + ilaçlar % 10 indirimliymiş.
Yani raporlu olması avantaj sağlar mı?
Bu konularda beni bilgilendirebilir misiniz?
Sevgilerimle....

canım direk raporda yaş faktörünü bilmiyorum ama erkeğin sperm sayısı 5 milyonun altındaysa azo spermse ve kadında kanal tıkanıklığı varsa direk rapor alabilirisn ama üzerinize her iki eşinde çocuk olamamlı zaten 39 yaşından gün aldığında rapordan faydalanmasın
sadece devlet has değil özel ama sgk ile anlaşmalı merkezlerdende yaralana bilirisn canım biz burada 1750 tl ödüyoruz raporlu raposuz 3500 tl ödeniyor ilaçlarda raporla 800 tl civarında tutyor raporsuz 2000 tl yani rapo alırsan elbette faydasını görürsün

Anladım yeter'cim, çok sağol.
Evet raporun oldukça faydası varmış. Bu derece olduğunu bilmiyordum açıkcası.
Benim kanallarda tıkanıklık yok. Eşime spermiyogram yapılmadı. Dr.lar gerek görmedi. 3 düşük yaşadığım için olsa gerek.
Peki canım rapor için nereye başvurmam gerekiyor?

bazı özel merkezlerde veriyor
ünverste has alabilirisn

yeterimmmm cok gecmis olsun canim rabbim yardimciniz olsun sifa versin insallahhhh

derin canimm insallahhhhh degerin kat kat artar ve rabbim bebisini sana bagislar canim

toana nasilsin canim?

nursin1981 canim insallah bebegini aldirmak zorunda kalmazsin canim benim anlamadigim bu yeni olusmus bir gebelikmi tedavinden olan bir gebelikmi eger oyleyse doktor nasil boyle bir sorumsuzlukta bulunur rabbim yardimcin olsun insallah bebisin saglikli olsunda aldirmaya gerek kalmasin canim

Tamam canım. Çok çok sağol.
Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Tez zamanda hepimize sağlıklı sıhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…