Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeterim gecmis olsun canim insallah onemli birsey deyildirr
CANLAR SAĞOLUN
İNŞŞŞŞŞŞŞ BU ARALAR İYİ ŞEYLER DUYMAYA ÇOK İHTİYACIM VAR

aminnnnnn İNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM HAEPİMZE GÜNLERİ GÖSTERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Malesef tedaviden olan gebelik sağlıklı olup olmadığı anlaşılamıyo malesef bole bı rıske gıremeyız dıyor doktorum şu anda herşey ıı ama ya organları zarar gormuşsse

Malesef tedaviden olan gebelik sağlıklı olup olmadığı anlaşılamıyo malesef bole bı rıske gıremeyız dıyor doktorum şu anda herşey ıı ama ya organları zarar gormuşsse

Cnm benim ne desem boş ama inanıyorum ki bu acı geçip yerini mutlu günlere bırakacak...

nasıl anlamazlar yaa çok sinir oldum bence biraz daha bekle canım kalp atışı da varmış. hakkında hayırlısı olsun.
yetercim sana bakmaya geldim canım kist var ama açıklama ne yaptılar canım? çok çok geçmiş olsun umarım herşey daha güzel olur...
derincim iyi haberlerini bekliyorum.
diğer kızlar hepinizden iyi hABERLER GELİR UMARIM HEPİNİZE SEVGİLER....

canım bu gitiğimiz dr devlet has dr yani bu knuda uzman değil sadece beyin cerhisinde bilgi verdi ve çok ilğilendi gerçekten
bana iyi bir prof doç bul işini iyi yapan dedi büyük ihtimalle açıp çıkartma isteyeceklerdir kisti dedi
büyük olmasa içinin boşaltıma olasılığı varmış ama bu biraz büyük bir kist dedi
VE BANA KENDİNİ ÜZME SENİN YADA EŞİNİN ÜZÜLMESİ OLCAKLARI (İYİ YADA KÖTÜ)DEĞİŞTİRMEZ
İNŞŞŞŞŞ İYİ SONUÇ ALIP DÖNECEKSİNİZ DEDİ
DR BU SÖYLEDKLERİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ (normalde bizim devlet has dr insanı haşlayıp gönderirler )

Son düzenleme:

canim yaaaa rabbimin mucizesi buuuu
insallah rabbim bir mucizedaha gosterir ve bebisin saglikli olur insallahhhh

gokkusagim iyiyim canim benim sen nasilsin napiyonn

bende iyiyim canim dank je

selam arkadaslar araniza alirmisiniz gecen test resmimi paylasmistim bende tup bebekten hamis kalanlardanim, ama henuz cok yeni banada dua edin benim dualarim hep benimle ayni kaderi paylasanlarla

selam arkadaslar araniza alirmisiniz gecen test resmimi paylasmistim bende tup bebekten hamis kalanlardanim, ama henuz cok yeni banada dua edin benim dualarim hep benimle ayni kaderi paylasanlarla

canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllahhh
sen maastrichte yptirmistin demi canim ben de erasmusda mc de yaptirdim ama olmadi hayirlisi boyleymis 2. icin mayisi bekliyorum

hosgeldın canım hayırlı ugurlu olsun rabbım tamamına erdırsınbıze bıraz sürecten bahserdermısın?

AAAAAAAAAA SEN ZATEN ARAMIZDASIN BİZİM
HEP GEL HER ZAMAN BEKLERİZ İNŞŞŞŞ BEBİŞİN SENİNLE OLUR 9 AY İNŞŞŞŞŞ

yetercim rabbim yar ve yardımcın olsun hepsi su gibi geçsin eşin sağlığına siz de evinizi şenlendiren bebeğinize kavuşun inşallah. sen bol duacı ol canım ...

dygem nolsun canim iyi olmaya calisiyom baska elimden gelen yok rabbim birgun yuzumuzu guldurecek arkadasim sn nasilsin nehaber tatlimm
çok zor arkadaşım seni anlıyorum rabbim yakın zamanda yüzünü güldurur inşallah bana gelince iyi olmayı çalışıyorum bende tedavie başladım 1 hafta oldu d.k. hapı kulanıyom şuan haftaya kontrolum var bi 10 gün içinde iğneler başlıyor

kızlarrrrrrrr sağolun alla razı olsun
malesef dr bu gün iyi bir has iyi bir hocada ameliyat olması gerektğiğni söyledi
ama ben adını verdiği hocaya ulaşamadım yarın tekrar arayacağım
randevu alıp gideceğim baka
çok geçmiş olsun en kısa zaman eşinize sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum

derincim değerin artar kat kat katlanır inşallahhhh

Son düzenleme:
nursin çok zor senin için biraz daha bekle doğru bir karar verebilmen için

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
hayılı cumalar
rabbim dualrımız dileklerimiz kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim rabbim yar ve yardımcın olsun hepsi su gibi geçsin eşin sağlığına siz de evinizi şenlendiren bebeğinize kavuşun inşallah. sen bol duacı ol canım ...

kızlar sağolun allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…