yeterimmmm cok gecmis olsun canim rabbim yardimciniz olsun sifa versin insallahhhh
derin canimm insallahhhhh degerin kat kat artar ve rabbim bebisini sana bagislar canim
toana nasilsin canim?
nursin1981 canim insallah bebegini aldirmak zorunda kalmazsin canim benim anlamadigim bu yeni olusmus bir gebelikmi tedavinden olan bir gebelikmi eger oyleyse doktor nasil boyle bir sorumsuzlukta bulunur rabbim yardimcin olsun insallah bebisin saglikli olsunda aldirmaya gerek kalmasin canim
CANLAR SAĞOLUNyeterim gecmis olsun canim insallah onemli birsey deyildirr
Tamam canım. Çok çok sağol.
Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Tez zamanda hepimize sağlıklı sıhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
yetercim canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinn
yeterimmmm cok gecmis olsun canim rabbim yardimciniz olsun sifa versin insallahhhh
derin canimm insallahhhhh degerin kat kat artar ve rabbim bebisini sana bagislar canim
toana nasilsin canim?
nursin1981 canim insallah bebegini aldirmak zorunda kalmazsin canim benim anlamadigim bu yeni olusmus bir gebelikmi tedavinden olan bir gebelikmi eger oyleyse doktor nasil boyle bir sorumsuzlukta bulunur rabbim yardimcin olsun insallah bebisin saglikli olsunda aldirmaya gerek kalmasin canim
Malesef tedaviden olan gebelik sağlıklı olup olmadığı anlaşılamıyo malesef bole bı rıske gıremeyız dıyor doktorum şu anda herşey ıı ama ya organları zarar gormuşsse
Malesef tedaviden olan gebelik sağlıklı olup olmadığı anlaşılamıyo malesef bole bı rıske gıremeyız dıyor doktorum şu anda herşey ıı ama ya organları zarar gormuşsse
nasıl anlamazlar yaa çok sinir oldum bence biraz daha bekle canım kalp atışı da varmış. hakkında hayırlısı olsun.
yetercim sana bakmaya geldim canım kist var ama açıklama ne yaptılar canım? çok çok geçmiş olsun umarım herşey daha güzel olur...
derincim iyi haberlerini bekliyorum.
diğer kızlar hepinizden iyi hABERLER GELİR UMARIM HEPİNİZE SEVGİLER....
gokkusagim iyiyim canim benim sen nasilsin napiyonn
selam arkadaslar araniza alirmisiniz gecen test resmimi paylasmistim bende tup bebekten hamis kalanlardanim, ama henuz cok yeni banada dua edin benim dualarim hep benimle ayni kaderi paylasanlarla
selam arkadaslar araniza alirmisiniz gecen test resmimi paylasmistim bende tup bebekten hamis kalanlardanim, ama henuz cok yeni banada dua edin benim dualarim hep benimle ayni kaderi paylasanlarla
çok zor arkadaşım seni anlıyorum rabbim yakın zamanda yüzünü güldurur inşallah bana gelince iyi olmayı çalışıyorum bende tedavie başladım 1 hafta oldu d.k. hapı kulanıyom şuan haftaya kontrolum var bi 10 gün içinde iğneler başlıyordygem nolsun canim iyi olmaya calisiyom baska elimden gelen yokrabbim birgun yuzumuzu guldurecek arkadasim sn nasilsin nehaber tatlimm
yetercim rabbim yar ve yardımcın olsun hepsi su gibi geçsin eşin sağlığına siz de evinizi şenlendiren bebeğinize kavuşun inşallah. sen bol duacı ol canım ...
kızlarrrrrrrr sağolun alla razı olsun
malesef dr bu gün iyi bir has iyi bir hocada ameliyat olması gerektğiğni söyledi
ama ben adını verdiği hocaya ulaşamadım yarın tekrar arayacağım
randevu alıp gideceğim baka
çok geçmiş olsun en kısa zaman eşinize sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?