Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllahhh
sen maastrichte yptirmistin demi canim ben de erasmusda mc de yaptirdim ama olmadi hayirlisi boyleymis 2. icin mayisi bekliyorum

evet canim maastricht e yaptirdim cok ilgilendiler cok memnun kaldim

hosgeldın canım hayırlı ugurlu olsun rabbım tamamına erdırsınbıze bıraz sürecten bahserdermısın?

sagol canim tabiki bahsederim, benimki uzun protokoldu oncelikle baskilayici ignelerle basladim
yaklasik 20 gun sonra beraberinde hormon ignelerine basladim, derken iki gunde bir kontrollere gittim
ama benim yumoslar cok yavas ilerliyordu sadece 1 tanesi hizli bir sekilde buyuyordu
ucuncu haftanin sonunda yumurtalari toplamaya karar verdiler,sabah erkenden gittim
uyusturdular ama benmi uyusmadim baska bisey mi oldu anlamadim inanilmaz agri cektim
bayginlik gecirdim ama zorlada olsa 14 yumosum toplandi yarin haber vericez dediler
veeeee ertesi gun arayip 6 embriyonuz olustu pazartesi biopsi sali da dna si yapilacak dendi
bu arada benim esimde translokasyon var yani biz pgt yaptirdik.

Bize ancak oraya gidince sonuc alacagimizi soylediler yani 0 embriyo ilede karsilasma sansimiz vardi
gittik bekle bekle hicbir haber yok ztn su ictigim icin patlamak uzereydim o beklemek varya inanilmaz bisey
nedenmi cunki sonucu bilmiyorduk saglikli embriyomuz varmi yokmu?eeeee derken bizi iceri cagirdilar doktorum dedi soyun ben bi sevindim ki sormayin o beeeee dedim yerlestirdiler ama o an var o an her sekilde beklemeye degerdi harika bir andi igneyi gorur gorme bi euzubesmele cektim yerlestirdiler
bebegimi icime dogru giderken gordum allah im dedim bu benim mucizem dedim, kalktim wc ye giderken kewndi kendime gulerek bebegimle konusuyordum cok mutlu edici bir andi neyse geri doktorun yanina dondum doktor basladi anlatmaya dediki 6 embriyodan sadece 1 tanesi saglikli cikti 5 tanesi sagliksiz di
olsun dedim ben onada raziyim ama cok kaliteli dedi ohhhh dedim rabbim sukurler olsun ama okadar mutluydum ki anlatamam eve geldim ve basladi bekleme sureci

Inanin kendimi cok rahat biraktim ilk iki gun yatiim ama evde yanliz oldugum icin kalktim yemegimide yaptim
hafif toz falanda aldim 4. gunu alisverisimi yaptim misafir agirladim temizlik yaptim sadece cok agir kaldirmamaya dikkat ettim

Arkadasimin soylemesi uzerine 9. gunu cikar test yap dedi yaptim veeee hamileyimmmmmmmmmm
cok uzattim demi iste buda benim hikayem kizlar kusuruma bakmayin cok uzattim

çok mutlu oldum heyecanla okudum ne güzel rabbim kucağına almayı da nasip etsin isteyen herkese versin inşallah..

çok mutlu oldum heyecanla okudum ne güzel rabbim kucağına almayı da nasip etsin isteyen herkese versin inşallah..

amin insallah ama bisey sorucam merak ettigim bisey var acaba nakadarlik hamileyim
bunu cok merak ediyorum burada hemen doktora gidemiyorsun
10 haftalik olduktan sonra e bunu nereden bilicem ben

Malesef tedaviden olan gebelik sağlıklı olup olmadığı anlaşılamıyo malesef bole bı rıske gıremeyız dıyor doktorum şu anda herşey ıı ama ya organları zarar gormuşsse

NURŞİNimmm canım bence başka bir doktora daha git ki emin olasın.canım nasıl hamilesin nasıl anlamyolarrrr yaaa deliriceemmmm hayatımmm nolur hemen vazgeçme nasıl olmuş nasıl anlamamışlar sen yeni tedaviye başlamaya hazırlanmıyomuydun ayy çıldırcamm yaaa
derincim değerin artar kat kat katlanır inşallahhhh

dyg ucumm bilmiyorum hiç bişi bilmiyorum inşallah...

yetercimm çok geçmiş olsun canımm.ameliyat mı dediler eşine?ya biliosun benim durumu kafam bi milyar anlayamadım bebeğim dualarım sizinleee Rabbim şifasını versinn inşallah

canım cok sevındımm galıba ılk denemndii bak ne guzel tutuvermiş.... rabbım uzun ömür versın ınsallhh

canım son adet tarihin hamileliğin ilk günü olarak hesaplıyorsun

sagol canim ozaman 5 haftalik hamile mi oluyorummmmmmmmmm baya iyiymis ben daha kucuktur diye dusunmustum cok sukur ya okadar cok istiyorum ki zaman cabuk gecsin bebegimi bir an once kollarima aliyim

Kızlarr günaydınnn

kızlar dün gece regli oldum hissiyle uyudum hep hatta emindim bile.sabah bi uyandım kahve akıntı.kızlar regli olacakmış gibiyim.dün 7. günümdü 2.5 çıktı değerim.pzt test tekrarı olacak.ayaklarım buz kesiyor.hamiş arkadaşlarr regli olcakmış hisii oldu mu sizdeee dee

sagol canim ozaman 5 haftalik hamile mi oluyorummmmmmmmmm baya iyiymis ben daha kucuktur diye dusunmustum cok sukur ya okadar cok istiyorum ki zaman cabuk gecsin bebegimi bir an once kollarima aliyim

Arkadaşım, hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin. Kacağına almayı nasip etsin inşallah.
Allahım bizlerede tez zamanda sağlıklı, sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...

Günaydın canım,
Daha önce 2 kez gebelik yaşamış biri olarak cevap vermek isterim.
Aynen regl olacakmış gibi ağrılar oluyor. Ha geldi ha gelecek diyerek sürekli WC ye gidip gelirsin.
Yani gebelik belirtisi ile regl belirtileri tıpatıp aynısı.
İnşallah bebişine tez zamanda kavuşursun canım.

İstanbul da ikamet eden arkadaşlar, sizler nerelerde tüp bebek denemelerinizi yaptırıyorsunuz?
Ücretleri nasıl?
Ben henüz kendime bir yer bulamadım.
Bana bu konuda yardımcı olursanız minnettar olurum.

İstanbul da ikamet eden arkadaşlar, sizler nerelerde tüp bebek denemelerinizi yaptırıyorsunuz?
Ücretleri nasıl?

merhaba arkadaşlar: 15 gün önce benim trasferim gerçekleşti ilk tüp bebek denemem di. 11.gün kan testim tapıldı değer 0,01 yani negatif. dr. bugün tekrar çağırdı kan testi için ama gitmicem. pozitife dönme ihtimali var mı sizce

canım ben özellikle ilkinde kesin adet oluyorum demiştim sancım bile aynıydı ama pozitifi görmüştüm inşallah senin de öyle olur.

canım hakkında hayırlısı olsun ama kaçıncı gün transferi? 11. gün az da olsa değer çıkmalıydı sanırım yükselmez ama Allah büyük tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

Ücretleri nasıl?

canımm saoll işallahhh tutunmaya çalışıoduurrrrcanım ben ümraniyee erdemde yaptırdım 3.500 civarı.arkadaşım brükselde 5.000 e yaptırıyor.benim bildiklerim bunlarrr

zeyneep cici annişim nasılsınnncanım yaa dün 7. günümdü 6. gün lekelenmem oluncaa erken çağırdılarr.2.5 çıktı pzt test tekrarı dediler.olmasada 2.5 çıkar mıydı sence?kahve lekeler gelio hafif hafif...

canım benim dur daha erken onlar da tutunma kanamasıdır büyük ihtimalle ve inşallah. biliyorsun benim 8. gün 6.5 çıkmıştı sonra 63 153 ve 1153 hemen katlanmıştı yani sakin ol ve iyi düşün ayrıca 63 çıkınca benim de lekelenmem olmuştu 2 gün hatırlıyorsan ve benim 11. gün lekelenmem olmuşttu 2. gün embriyosuydu senin 5. gün embriyosu ve 7. gün yani hemen hemen aynı zaman o yüzden daha yeni yükseliyordur yarın yaptır bence testini inşallah da pozitifi gör berebaer bebeklerimizi kucaklayalım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…