Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayyy vallahide hatırladımmm kafam bi milyarr yaaa aynen öle olduyduu:)zeynepppp işallahhhhh senin minişeeeee arkidişşş gelir yaaaaaakahve akıntım var hala az az normal mii???umutt aldun bana yaaaaaaaaaa

ayyy vallahide hatırladımmm kafam bi milyarr yaaa aynen öle olduyduu:)zeynepppp işallahhhhh senin minişeeeee arkidişşş gelir yaaaaaakahve akıntım var hala az az normal mii???umutt aldun bana yaaaaaaaaaa

çok normal bana doktorum proluton depor vurun dmeişti onu vurunmuş ve yatmıştım ayrıca çok fena griptim öksürük hapşırık feciydim ama çok şükür rabbim dilerse ne olmaz ki. hadi iyi haberle gel inşallah

17 ocakta yumurta toplandı 20 ocakta transfer yapıldı. Dr um kesin tutacak diyordu ama Cenabı Mevlam nasip etmeyince olmuyor. bakalım. allah izin verirse yine deneyeceğiz.

evet canim maastricht e yaptirdim cok ilgilendiler cok memnun kaldim

canim rabbim tamamina erdirsin insallah kucagina aldigin gunlaride gostersin
canim sana progestern olarak ne verdiler transferden sonrami yoksa yumurta toplamadan sonrami verdiler bana sadece 10 gun icin fitil vermislerdi acaba mastrichtte tedavi nasil ilerliyor birde canim senidemi yatirmadilar tarnsferden sonra erasmusdada hemen transferden sonra yatirmadan eve gonderiryorlar bende koyduklari saniye hemn wc ye gittim ve giynip cikmistim kismet deyilmis olmadi

derinn canim tutunma lekelenmesidir insallahhh daha erken insllah degerlerin aratacak oyle dusun canim rahat ol

bana yumurta toplamindan sonra utrogestan 100 ml capsul verdiler (fitil) maastrichtte bence cok hizli ilerliyor cok rahattim ben cok ilgilendiler orada kaldik tatil yapar gibi.
Benide hemen kaldirdilar kendim gittim wc ye dondum doktorlo konustum
yani yatirmiyolar benim ilk oldugu icin pek bi bilgim yoktu ki soriyim ama demekki bisey farketmiyomus
rabbim ol dedikten sonra hersey bahane oluyor iste

derincim kahverengi olduğu sürece hiç korkma çoğumuzda oldu bu lekelenme hatta birsürü arkadaşta 3, ay bitenekadar devam etti sen üzme canını bak hamilesin bu kez tuttu bence bunlarda yerleşme kanamaı bebiş kendine yer açıyo çünkü müsait değil daha önce hiç gebe kalmadın bunlar normal inan çok yakında güzel haberi alacaksın

canımm yaaa dünn işte 7. günümdü 2.5 çıktıı:26zt test yeniliycemmm.kahve jahve akıntım var şimdi.ne düşüneceğimi şaşırdım.dinleniorum hep nurcanım napim başka ne diosun benimle mi bu sıpaaa yaaaa:84:

canım bence seninle çünkü ilk gebelik yaşayan bütün arkadaşlarda ya transfer zamanı oluyo yada pozitif sonucu aldıktan sonra oluyo bu akıntılar bebek hiç yer olmayan biyere yerleşece3k sonuçta oraya ait değil dışarda döllenipte oraya kondu döllenme aşamasını geçtiği için şimdi büyüme aşamasında onun büyümesi içinde önce kendine yer açması lazım ilerleyen zamandada butip lekelenmeler olacak kırmızı olmadığı sürece korkma ama dinlen canım artık fazla hareket etme sürekli yatmasanda yatar şekilde otur ben inanıyorum pozitif olduğuna çünkü çok arkadaşta karşılaşltık bununla adet olacak olan hemen ertesi gün oluyo zaten canım hiiiiiiiiiiç üzme bebişimizde üzülmesin inşallah dediğimgibi adset olcak olsan kanaman geldiğinin ertesigünü olurdun bugün gayet normal pedine devam ederdin yani kanın devami gelmediyse bu hayra işaret

derinciğim kahve lekeden korkma zaten 7.8. günlerde yerleşiyomuş yerleşme lekesidir o inşallahhhh

hadı hayırlısı ıns guzel sonuclar alırız cunku yarın benımde transfer gunum senın kacıncı gun transferi?

hadi hayırlısı olsun canım devremsin yani :)) 5. gün transferi canım

canımm işallahhh benledir sıpaaahaydii bakaalımmmmmmmmmmm azcık kaldııı Rabbim yar ve yardımcın olsunnnnnnndualarım seninleeee

sağol canım benimmm inşallahhhhh hepimizin

Son düzenleme:

merhabalar herkese, ben sitede yeniyim aynı zamanda tüp bebektede yeniyim:) bu bnm ilk denemem eşimde sperm sayısında srn olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz. dün yumurtalarım toplandı bugün aradılar 14 yumurtadan 11i kullanılmış 10 tanesi tutmuş. sayı iyimi bilmiyorum, siteden okuduğuma göre sayı diil kalite önemliymiş. bu kalite neye göre belli oluyo beni aydınlatırmısınız lütfeeeen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…