canım benim dur daha erken onlar da tutunma kanamasıdır büyük ihtimalle ve inşallah. biliyorsun benim 8. gün 6.5 çıkmıştı sonra 63 153 ve 1153 hemen katlanmıştı yani sakin ol ve iyi düşün ayrıca 63 çıkınca benim de lekelenmem olmuştu 2 gün hatırlıyorsan ve benim 11. gün lekelenmem olmuşttu 2. gün embriyosuydu senin 5. gün embriyosu ve 7. gün yani hemen hemen aynı zaman o yüzden daha yeni yükseliyordur yarın yaptır bence testini inşallah da pozitifi gör berebaer bebeklerimizi kucaklayalım inşallahhh
ayyy vallahide hatırladımmm kafam bi milyarr yaaa aynen öle olduyduu:)zeynepppp işallahhhhh senin minişeeeee arkidişşş gelir yaaaaaa kahve akıntım var hala az az normal mii???umutt aldun bana yaaaaaaaaaa
17 ocakta yumurta toplandı 20 ocakta transfer yapıldı. Dr um kesin tutacak diyordu ama Cenabı Mevlam nasip etmeyince olmuyor. bakalım. allah izin verirse yine deneyeceğiz.canım ben özellikle ilkinde kesin adet oluyorum demiştim sancım bile aynıydı ama pozitifi görmüştüm inşallah senin de öyle olur.
canım hakkında hayırlısı olsun ama kaçıncı gün transferi? 11. gün az da olsa değer çıkmalıydı sanırım yükselmez ama Allah büyük tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
evet canim maastricht e yaptirdim cok ilgilendiler cok memnun kaldim
ayyy vallahide hatırladımmm kafam bi milyarr yaaa aynen öle olduyduu:)zeynepppp işallahhhhh senin minişeeeee arkidişşş gelir yaaaaaa kahve akıntım var hala az az normal mii???umutt aldun bana yaaaaaaaaaa
canim rabbim tamamina erdirsin insallah kucagina aldigin gunlaride gostersin
canim sana progestern olarak ne verdiler transferden sonrami yoksa yumurta toplamadan sonrami verdiler bana sadece 10 gun icin fitil vermislerdi acaba mastrichtte tedavi nasil ilerliyor birde canim senidemi yatirmadilar tarnsferden sonra erasmusdada hemen transferden sonra yatirmadan eve gonderiryorlar bende koyduklari saniye hemn wc ye gittim ve giynip cikmistim kismet deyilmis olmadi
Kızlarr günaydınnn
kızlar dün gece regli oldum hissiyle uyudum hep hatta emindim bile.sabah bi uyandım kahve akıntı.kızlar regli olacakmış gibiyim.dün 7. günümdü 2.5 çıktı değerim.pzt test tekrarı olacak.ayaklarım buz kesiyor.hamiş arkadaşlarr regli olcakmış hisii oldu mu sizdeee dee
derincim kahverengi olduğu sürece hiç korkma çoğumuzda oldu bu lekelenme hatta birsürü arkadaşta 3, ay bitenekadar devam etti sen üzme canını bak hamilesin bu kez tuttu bence bunlarda yerleşme kanamaı bebiş kendine yer açıyo çünkü müsait değil daha önce hiç gebe kalmadın bunlar normal inan çok yakında güzel haberi alacaksın
canımm yaaa dünn işte 7. günümdü 2.5 çıktıı:26zt test yeniliycemmm.kahve jahve akıntım var şimdi.ne düşüneceğimi şaşırdım.dinleniorum hep nurcanım napim başka ne diosun benimle mi bu sıpaaa yaaaa:84:
canımm yaaa dünn işte 7. günümdü 2.5 çıktıı:26zt test yeniliycemmm.kahve jahve akıntım var şimdi.ne düşüneceğimi şaşırdım.dinleniorum hep nurcanım napim başka ne diosun benimle mi bu sıpaaa yaaaa:84:
hadı hayırlısı ıns guzel sonuclar alırız cunku yarın benımde transfer gunum senın kacıncı gun transferi?kızlar benimde yarın transferim olcak dua edin olurmu :18:
kızlar benimde yarın transferim olcak dua edin olurmu :18:
hadı hayırlısı ıns guzel sonuclar alırız cunku yarın benımde transfer gunum senın kacıncı gun transferi?
canımm işallahhh benledir sıpaaahaydii bakaalımmmmmmmmmmm azcık kaldııı Rabbim yar ve yardımcın olsunnnnnnn dualarım seninleeee
hadi hayırlısı olsun canım devremsin yani :)) 5. gün transferi canım
evet devreyız canım benım 3.gun transferi olacak.bu 4.denemem 5.güne gıtmeısnı ümıt etmiştim ama maalsef olmadı üzüldüm hayırlısı bakalım((((((((((((((
hadi hayırlısı olsun canım devremsin yani :)) 5. gün transferi canım
evet devreyız canım benım 3.gun transferi olacak.bu 4.denemem 5.güne gıtmeısnı ümıt etmiştim ama maalsef olmadı üzüldüm hayırlısı bakalım((((((((((((((
canım rabbim ol dedikten sonra benimde 2. denemem bu düşün ilk denememde 2.gün transfer oldu ve 2 hücreli gelişimi geri dendi vede düşün 22 yumurta toplanmıştı yarısı döllendi dediler hiç dondurulmuşun yok dediler çok üzüldüm ilk denememi devlet hastanesinde yaptırdım.2. denemem umutta düşün labaratuvar kalitesini ne kadar farkediyor burda ise 16 yumurtanın 12 i döllendi 11 tanesi kaldı 5 tane iyi 3 tane normal embriyo diğerleri geriden geliyo labaratuvar çok önemli işte.sen nerde deniyosun ?
merhaba benim 15 gün önce transferim yapılmıştı sonuç negatif ilk denemem başarısız oldu anlayacağınız. ben şimdiden 2. denemeyi düşünüyorum ama bunun için ne kadar beklemem gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz?canım rabbim ol dedikten sonra benimde 2. denemem bu düşün ilk denememde 2.gün transfer oldu ve 2 hücreli gelişimi geri dendi vede düşün 22 yumurta toplanmıştı yarısı döllendi dediler hiç dondurulmuşun yok dediler çok üzüldüm ilk denememi devlet hastanesinde yaptırdım.2. denemem umutta düşün labaratuvar kalitesini ne kadar farkediyor burda ise 16 yumurtanın 12 i döllendi 11 tanesi kaldı 5 tane iyi 3 tane normal embriyo diğerleri geriden geliyo labaratuvar çok önemli işte.sen nerde deniyosun ?
merhaba benim 15 gün önce transferim yapılmıştı sonuç negatif ilk denemem başarısız oldu anlayacağınız. ben şimdiden 2. denemeyi düşünüyorum ama bunun için ne kadar beklemem gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz?
kimsecikler yok mu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?