merhaba benim 15 gün önce transferim yapılmıştı sonuç negatif ilk denemem başarısız oldu anlayacağınız. ben şimdiden 2. denemeyi düşünüyorum ama bunun için ne kadar beklemem gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz?
canım 2 adet geçmesi gerekiyor 3. adette başlanıyor hayırlısı olsun hakkımızda...
merhabalar herkese, ben sitede yeniyim aynı zamanda tüp bebektede yeniyim:) bu bnm ilk denemem eşimde sperm sayısında srn olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz. dün yumurtalarım toplandı bugün aradılar 14 yumurtadan 11i kullanılmış 10 tanesi tutmuş. sayı iyimi bilmiyorum, siteden okuduğuma göre sayı diil kalite önemliymiş. bu kalite neye göre belli oluyo beni aydınlatırmısınız lütfeeeen.....
merhabalar herkese, ben sitede yeniyim aynı zamanda tüp bebektede yeniyim:) bu bnm ilk denemem eşimde sperm sayısında srn olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz. dün yumurtalarım toplandı bugün aradılar 14 yumurtadan 11i kullanılmış 10 tanesi tutmuş. sayı iyimi bilmiyorum, siteden okuduğuma göre sayı diil kalite önemliymiş. bu kalite neye göre belli oluyo beni aydınlatırmısınız lütfeeeen.....
sıcak karşılama için teşekkürler. inş hepimiz için hayırlısı olsun. allah herkesin gönlüne göree bol bol bebiş versin.bakalım beklemekten başka yapıcak bişiyimiz yok anlaşılan. ben umut tüp bebek merkezindeyim acaba bnm gibi orayı tercih eden ve hamiş kalan var mı aranızda?
bnmde dr um ulun bey. ve bende çoook memnunumm. bana çok güven verio gerçekten. senin tedavin hangi aşamada?
dua edicem senin için inş tutunur bebişinn sana. bnmde salı günü olucak büyük ihtimalle yani 5. güne dayanırlarsa inş:)) aramızda 3 gün olucak demekki şimdiden iyi şanslarrbenim yarın transferim olucak inşallah canım.
HAYIRLI OLSUN MİNİKLERİ ALDA GELbenim yarın transferim olucak inşallah canım.
dua edicem senin için inş tutunur bebişinn sana. bnmde salı günü olucak büyük ihtimalle yani 5. güne dayanırlarsa inş:)) aramızda 3 gün olucak demekki şimdiden iyi şanslarr
HAYIRLI OLSUN MİNİKLERİ ALDA GELYARIN DUALARIM SENİNLE
canımm benim o kadar ihtiyacım varkiisağol inşallah canım. sanada iyi şanslar güzel güzel bölünsünler bebiş olsun konsun sana. dayanır inşallah güzel güzel haberler veririz birbirimize
aminnnnnnnnnnnn inş cnm.
Canım tebrik edrim Allah tamamına erdirsin,kucağına almak nasip olur inşallahsagol canim ozaman 5 haftalik hamile mi oluyorummmmmmmmmm baya iyiymis ben daha kucuktur diye dusunmustum cok sukur ya okadar cok istiyorum ki zaman cabuk gecsin bebegimi bir an once kollarima aliyim
zeyneep cici annişim nasılsınnncanım yaa dün 7. günümdü 6. gün lekelenmem oluncaa erken çağırdılarr.2.5 çıktı pzt test tekrarı dediler.olmasada 2.5 çıkar mıydı sence?kahve lekeler gelio hafif hafif...
kızlar benimde yarın transferim olcak dua edin olurmu :18:
kızlar benimde yarın transferim olcak dua edin olurmu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?