Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

DERİNCİMMMM SEN BENCE HAMİLESİN CANIM BENİM TEKRAR TESTİN NE ZAMAN???BAK GÖRURSUN HAMİLESİNNNNN

öncelıkle hosgeldın canım hayırlı ugurluolsun... umarım tedavın güzel gecer kalıte demek alınan embrıyoların ne kadar cok hücreye bölunurse okadar ıyı tutunur..bu demek... zaten dr. daha ıyı aydınlatır seni.. sen sadece bebişine odaklan mesela benımkı 5. gün ve bırıncı kalıteydı ama tutmadı... anlıyacagınn hersey kısmet canım... hayırlısı olsun insallhh

canım yumurtanın kalitesi 3 gün içinde belli oluyormuş bunu embriyologlar daha iyi bilir ama benim bildiğim kadarıyla ilk 3 gün içinde gelişimi güzel olur ve güzel bölünürse iyi demektir.3 gün sonrası erkeğe aitmiş yani 3 gün sonrası gelişiminde sorun olursa erkek genetiği ile alakalıymış.

Son düzenleme:
sıcak karşılama için teşekkürler. inş hepimiz için hayırlısı olsun. allah herkesin gönlüne göree bol bol bebiş versin.bakalım beklemekten başka yapıcak bişiyimiz yok anlaşılan. ben umut tüp bebek merkezindeyim acaba bnm gibi orayı tercih eden ve hamiş kalan var mı aranızda?

öncelikle aminnn diyim bende umuttayım ulun bey dr um.ve burda ilk denemem olucak fakat çok memnunum tutmasa bile sonuna kadar orda denerim aklımda hiç soru işareti kalmıyor.

kızlar yeniden merhebeler..benim tedavimde sıkıntı oluştu ..yumurtalarım yeterince uyarılamıyo..gonal f in yanında menogon vuruluyorum ama sonuç aynı..3 yumurta var 15-10-5mm ve tedavinin 11. günündeyim..karar veremiyorum doktorum yarın yeniden bakacak tek yumurtayla da şansımızı deneyebiliriz dedi..

dua edicem senin için inş tutunur bebişinn sana. bnmde salı günü olucak büyük ihtimalle yani 5. güne dayanırlarsa inş:)) aramızda 3 gün olucak demekki şimdiden iyi şanslarr

canımm benim o kadar ihtiyacım varkii sağol inşallah canım. sanada iyi şanslar güzel güzel bölünsünler bebiş olsun konsun sana. dayanır inşallah güzel güzel haberler veririz birbirimize

sagol canim ozaman 5 haftalik hamile mi oluyorummmmmmmmmm baya iyiymis ben daha kucuktur diye dusunmustum cok sukur ya okadar cok istiyorum ki zaman cabuk gecsin bebegimi bir an once kollarima aliyim
Canım tebrik edrim Allah tamamına erdirsin,kucağına almak nasip olur inşallah

bence derincim hiç endişelenme lekelenme tutunma için bak görürsün okuduğum neredeyse tüm hamileliklerde oluyor..bizim sıpalar özel yaa annelerini endişelendiriyorlar başka bir sebeb yok korkma hamilesin bence inşallah

bence yumurta sayısı oldukça iyi allahım tamamına erdirip bebişini kucağina almayı nasipetsin canım sonuçları yazmayı unutma ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…