Canım hadi hayırlı olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunur inşallah.
dualarımız seninle canım hayırlı transferlerin olur inşallah bebişler de tutunur hamişler artarrr ...allahım birsürü hamişşşş ne güzel
evet aşlah kimseyi ikilem içinde bırakmasın
ama bence bu bir mucize buukadar eyden sonra eğerki orada bir kese ve içinde bir bebk varsa o bebk bir değil bir kaç şansı hakediyor bence
eğer gelişiminde bir sorun yoksa o bebği sakın bırakma
kızlarrrrrrrr sağolun alla razı olsun
malesef dr bu gün iyi bir has iyi bir hocada ameliyat olması gerektğiğni söyledi
ama ben adını verdiği hocaya ulaşamadım yarın tekrar arayacağım
randevu alıp gideceğim bakalım
derinimmmmmmmmmmmmm güzel haber al inşşşşşşşşşşş
yetercim ameliyat düşünüyorsanız en iyi şekilde geçer inşallah...belkide ameliyat sonrası hamiş kalırsın canım ben birçok kişiden duyuyorım
DERİNCİMMMM SEN BENCE HAMİLESİNCANIM BENİM TEKRAR TESTİN NE ZAMAN??? BAK GÖRURSUN HAMİLESİNNNNN
derinim kuzum
bende lekelnmenin olmusuz olduğunu düşünmüyorum
kadan tekrar baktırıp negatif görmeden lütfennnnnnn hiç bir şeyi bırakma
ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
derinim canim sirt ustu yat ve hic kalkmamaya calis ltfen kahverengi lekelenme bendende gelmisti yazmistim ya tatlim umarim tutunurr
canımmm vallahi artık çokda dert etmiorummm artık o kadar umutlu ki herkes bana da sirayet ettiiiyeterim yaa olmasa hiç değer çıkmazdı diye düşünüyorum işime geliyorr:)
canım sürekli yatıyorummm vallaaa:)
slm fıstıklarr nasılsınız...
1 haftanın üzerine siteyi özlemişim valla...
sizlerde ne var ne yok
derincim inş en kısa zamanda pozitifi görürsün inş...hayırlısıyla inş...
transferi olacak arkadaşada bo şans diliyorum..
yetercim sen nasılsın cnm...
derincimmm nasılsın???? Lekelenme devam ediyormu??? Bak korkma adet olsaydı oyle bi gelirdi korkmaaa değil canım benim bende yaşadım akşam 2 damla sabah olunce oyle çoğaldıki seninki farklı hemde kahve rengi diyorsun hiç korkmatest günün ne zaman???
yeter sen nasılsın moralini yuksek tut tutmak zorundasın inşallah ameliyatta gerek kalmaz rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?