Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

burada insan nekadar huzur buluyomuş:) geç kalmışım üye olmak için . aynı şeyleri yaşadığın insanlarla konuşabilmek süper rahatlatıo insanı. tabiki de hbr vericem tüm gelişmeleri. artık her gün girerim herhalde siteye. pazar günü 3.gün okuması olucak inş gelişmeleri iyi giderde salı gününe transferim olur sonrada bebişimmmm:)burada hamile hbrlerini okumak insana umut verio inş sitedeki herkes çok yakında anne olur..

yetercim ameliyat düşünüyorsanız en iyi şekilde geçer inşallah...belkide ameliyat sonrası hamiş kalırsın canım ben birçok kişiden duyuyorım

yetercim ameliyat düşünüyorsanız en iyi şekilde geçer inşallah...belkide ameliyat sonrası hamiş kalırsın canım ben birçok kişiden duyuyorım

aminnnnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşşş

DERİNCİMMMM SEN BENCE HAMİLESİN CANIM BENİM TEKRAR TESTİN NE ZAMAN???BAK GÖRURSUN HAMİLESİNNNNN

inşallllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
inşallahhhhhh canım Allahhh razı olsunn:)

kızlar ne güzel muhhabet etmişsiniz

Son düzenleme:
derinim canim sirt ustu yat ve hic kalkmamaya calis ltfen kahverengi lekelenme bendende gelmisti yazmistim ya tatlim umarim tutunurr

derinim kuzum
bende lekelnmenin olmusuz olduğunu düşünmüyorum
kadan tekrar baktırıp negatif görmeden lütfennnnnnn hiç bir şeyi bırakma
ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

derinim kuzum
bende lekelnmenin olmusuz olduğunu düşünmüyorum
kadan tekrar baktırıp negatif görmeden lütfennnnnnn hiç bir şeyi bırakma
ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımmm vallahi artık çokda dert etmiorummm artık o kadar umutlu ki herkes bana da sirayet ettiiiyeterim yaa olmasa hiç değer çıkmazdı diye düşünüyorumişime geliyorr:)

derinim canim sirt ustu yat ve hic kalkmamaya calis ltfen kahverengi lekelenme bendende gelmisti yazmistim ya tatlim umarim tutunurr

canım sürekli yatıyorummm vallaaa:)

slm fıstıklarr nasılsınız...
1 haftanın üzerine siteyi özlemişim valla...
sizlerde ne var ne yok
derincim inş en kısa zamanda pozitifi görürsün inş...hayırlısıyla inş...
transferi olacak arkadaşada bo şans diliyorum..
yetercim sen nasılsın cnm...

inşşşşşşşşşşş canım yaaaa pozitif gör böcüğün göbüşünde olsun sımsıkı tutunmuş olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok şükür kuzum
allahım bu günlerimizi aratmasın
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

DERİNCİMMM NASILSIN???? LEKELENME DEVAM EDİYORMU??? BAK KORKMA ADET OLSAYDI OYLE Bİ GELİRDİ KORKMAAA DEĞİL CANIM BENİM BENDE YAŞADIM AKŞAM 2 DAMLA SABAH OLUNCE OYLE ÇOĞALDIKİ SENİNKİ FARKLI HEMDE KAHVE RENGİ DİYORSUN HİÇ KORKMA TEST GÜNÜN NE ZAMAN???

YETER SEN NASILSIN MORALİNİ YUKSEK TUT TUTMAK ZORUNDASIN İNŞALLAH AMELİYATTA GEREK KALMAZ RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN

kızzzzzzzz dyg mavi mavi çok güzel olmuşsunnnnnnnn

DERİNCİM DOĞRU DİYORSUN OLMASAYDI 0 ÇIKARDI 7 GÜNÜN DEĞERİN 2 BENİM 10 GÜNÜ DEĞER 6.49DU KATLANIR İNŞALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…