Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yetercim kusura bakma cnmm ben geçmişi okuyamadım 1 haftadır o yüzden fransız kaldım
ne ameliyatı bu cnm yaa

canım eşimde beyinin arka kısmıda kist çıktı onunla ilğili dr amelyat olamsı geretiğini söyledi canım

Kızlar bugün belim ve bacaklarım ağrıyo benim yaa sanki adet olucam gibi hisstteimyaa bugün 6.günüm bu belirtiler ne ki?

kızlar bugün belim ve bacaklarım ağrıyo benim yaa sanki adet olucam gibi hisstteimyaa bugün 6.günüm bu belirtiler ne ki?

kız neden kötüsünü düşünüyorsun ki
inşş bebişin seninledir yerleşiyordur o yüzden böyle sıkıntılar yaşıyorsundur

Ne bileyim yetecim yaa,bu sıkıntı pek hayra alamet değil gibi ama tüm kalbimle dua ediyorum benimledir inşallahhh

Benimde bugün bacaklarım kopacak gibi ağrıyorr been iğnelerin etkisi olarak düşünüyorum testimizi yaptırdığımızda bu ağrıların nedenini öğrenicez

napim yeeetercim arkadaslari okuyorum bazilarina uzuluyom bazilarina seviniyorum kendi kendime diyorumki rabbim ver herkese ver dolu dolu eyle kucaklarimizi hakimiza kotuysede sen hayir et diyom valla gozlerim doluyo yeetecim zor be arkadasim rabbim gor diye dua ediyoruum valla

susesi tatlim neden kotu dusunuyon zaten bizim su husnu kuruntularimiz varya bizi bitiriyo ama ltfen iyi dusun iyi olsun canim benimm

Benimde bugün bacaklarım kopacak gibi ağrıyorr been iğnelerin etkisi olarak düşünüyorum testimizi yaptırdığımızda bu ağrıların nedenini öğrenicez

İnşallah canım ya hayırlı haberleri alırız.hayırlısının bebişli olmasını istiyorumm.senin kaçıncı günün? benim10 şubat test günüm..

İnşallah canım ya hayırlı haberleri alırız.hayırlısının bebişli olmasını istiyorumm.senin kaçıncı günün? benim10 şubat test günüm..

3.günüm benim cnm test tarihimede 16 şubat dediler ama ben daha erken bakarım zaten regli tarihim 10 şubat nasıl olacak bilmiyorum hep diyorum ya hayırlısı neyse o olsun

susesi tatlim neden kotu dusunuyon zaten bizim su husnu kuruntularimiz varya bizi bitiriyo ama ltfen iyi dusun iyi olsun canim benimm

ya sabahtan beri gecicek diye bakıyorum geçmek ne bilmedi ağrım.İçim çok sıkıldı ondanmıdır nedir böyle pek hüzünlüyüm.Umarım her şey yolundadaır.Bu süreçte her aşama ayrı bir stresli oluyoo.Rabbim hepimiz haakkında hayırlsını versin.bizim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyo maalesef bi yerden sonra.

canim bunlara takilma benimde transferin 4. ve 5. gunu ayni sekilde agrim vardi bacaklarimda
korktum bu ne simdi dedim yorulacak biseyde yapmadim adet sancisi gibi agrilarim oldu
dedim heralde adet olucam ben ama baktimki sonralari goguslerim tekrar sisti ve cok kasiniyorlar
ben iki kere hamilelik yasadim benim ilk belirtilerim de hep bu oluyordu suphelendim erkenden test yaptim rabbim e binlerce kez sukurler olsun ki pozitif bebegim benimle insallah seninde oyledirrrrrr

Hayırlı olsunn cnmm
Belirti aramıyorum sonuçta herşey olaacağına varıcak bekleyip görücez.Benim bu 2. denemem 1. si hiç tutunmadı eğer bu olursa mucizeee olacak benim için bekliyooruumm

Arkadaşlar merhaba benim aklıma bişey takıldı araştırdım ama kesin ve net bi bilgiye ulaşamadım. embryo transferimin 4. günü e2 ve progesteron hormon tahlili yapmamı istemişti doktorum, yarın sonucumu alıcam ama aranızda bu testi yaptıranlar varmı ? normal hormon değerlerinin kaç olması gerekiyor.. birde bu hormon değerlerinin neticesinde gebeliğin olup olmayacağı anlaşılıyormu acaba ??

cnm benim e2 260,3 progesteron 1,35 ( 1,50 altında olması gerekiyormuş üstünde transfer yapılmıyormuş ) çıkmıştı ve normal demişti doktor . Tabi ben bunları transferden 3 gün önce yaptırdım başka istemediler

benim yumurta toplama işlemimden önce istemişlerdi. yumurtalarım toplandı 5,gün transfer oldu
4.günümde e2 ve progesteron hormon tahlili tekrar istediler benden yaptım ama sonucunu yarın alıcam bu değerlerin embryo transferinden sonrada çok önemli olduğunu biliyorum ama değerlerin kaç olması gerektiği hakkında bi bilgim yok belki yaptıran arkadaslar vardır diye sormak istedim çok meraklanıyorum :) 13 şubatta gebelik testi yaptırıcam günler geçmek bilmio sanki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…