yetercim kusura bakma cnmm ben geçmişi okuyamadım 1 haftadır o yüzden fransız kaldım
ne ameliyatı bu cnm yaa
dyg em kizz ben karistirdim galiba yarin transferin var diye allahmi soyletti neee
kızlar bugün belim ve bacaklarım ağrıyo benim yaa sanki adet olucam gibi hisstteimyaa bugün 6.günüm bu belirtiler ne ki?
Ne bileyim yetecim yaa,bu sıkıntı pek hayra alamet değil gibi ama tüm kalbimle dua ediyorum benimledir inşallahhhkız neden kötüsünü düşünüyorsun ki
inşş bebişin seninledir yerleşiyordur o yüzden böyle sıkıntılar yaşıyorsundur
Ne bileyim yetecim yaa,bu sıkıntı pek hayra alamet değil gibi ama tüm kalbimle dua ediyorum benimledir inşallahhh
Benimde bugün bacaklarım kopacak gibi ağrıyorr been iğnelerin etkisi olarak düşünüyorum testimizi yaptırdığımızda bu ağrıların nedenini öğrenicez
İnşallah canım ya hayırlı haberleri alırız.hayırlısının bebişli olmasını istiyorumm.senin kaçıncı günün? benim10 şubat test günüm..
susesi tatlim neden kotu dusunuyon zaten bizim su husnu kuruntularimiz varya bizi bitiriyo ama ltfen iyi dusun iyi olsun canim benimm
Benimde bugün bacaklarım kopacak gibi ağrıyorr been iğnelerin etkisi olarak düşünüyorum testimizi yaptırdığımızda bu ağrıların nedenini öğrenicez
canim bunlara takilma benimde transferin 4. ve 5. gunu ayni sekilde agrim vardi bacaklarimda
korktum bu ne simdi dedim yorulacak biseyde yapmadim adet sancisi gibi agrilarim oldu
dedim heralde adet olucam ben ama baktimki sonralari goguslerim tekrar sisti ve cok kasiniyorlar
ben iki kere hamilelik yasadim benim ilk belirtilerim de hep bu oluyordu suphelendim erkenden test yaptim rabbim e binlerce kez sukurler olsun ki pozitif bebegim benimle insallah seninde oyledirrrrrr
Arkadaşlar merhaba benim aklıma bişey takıldı araştırdım ama kesin ve net bi bilgiye ulaşamadım. embryo transferimin 4. günü e2 ve progesteron hormon tahlili yapmamı istemişti doktorum, yarın sonucumu alıcam ama aranızda bu testi yaptıranlar varmı ? normal hormon değerlerinin kaç olması gerekiyor.. birde bu hormon değerlerinin neticesinde gebeliğin olup olmayacağı anlaşılıyormu acaba ??
cnm benim e2 260,3 progesteron 1,35 ( 1,50 altında olması gerekiyormuş üstünde transfer yapılmıyormuş ) çıkmıştı ve normal demişti doktor . Tabi ben bunları transferden 3 gün önce yaptırdım başka istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?