benim yumurta toplama işlemimden önce istemişlerdi. yumurtalarım toplandı 5,gün transfer oldu
4.günümde e2 ve progesteron hormon tahlili tekrar istediler benden yaptım ama sonucunu yarın alıcam bu değerlerin embryo transferinden sonrada çok önemli olduğunu biliyorum ama değerlerin kaç olması gerektiği hakkında bi bilgim yok belki yaptıran arkadaslar vardır diye sormak istedim çok meraklanıyorum :) 13 şubatta gebelik testi yaptırıcam günler geçmek bilmio sanki :))
Bence "pozitif sonuç alıp bebeğiyle bekleyenler" topiğine yazarsan arkadaşlar cevap yazarlar tatlım :)))
Umarım güzel haberler veririz.
İnş bütün arkadaşlarımız hamile kalır inşşşş
yok canım benim benim transferim mart ayında olacak galiba şuan tedavideyım d.k.hapı kulanıyomdyg canim yarin transferinmi var kizzz hadi hayirlisi tatlimm hersey yolunda gider insallahh
dyg em kizz ben karistirdim galiba yarin transferin var diye allahmi soyletti neee
napim yeeetercim arkadaslari okuyorum bazilarina uzuluyom bazilarina seviniyorum kendi kendime diyorumki rabbim ver herkese ver dolu dolu eyle kucaklarimizi hakimiza kotuysede sen hayir et diyom valla gozlerim doluyo yeetecim zor be arkadasim rabbim gor diye dua ediyoruum valla
ne bileyim yetecim yaa,bu sıkıntı pek hayra alamet değil gibi ama tüm kalbimle dua ediyorum benimledir inşallahhh
3.günüm benim cnm test tarihimede 16 şubat dediler ama ben daha erken bakarım zaten regli tarihim 10 şubat nasıl olacak bilmiyorum hep diyorum ya hayırlısı neyse o olsun
kimsecikler yokkk derin uamrım test yapmışsındır ve pozitiftir...
figero nerdesin canım hiç haber yok?
canım hayırlısı olsun ama ben olsam bugün kesin test yapmıştım ama sen daha iyi bilirsin canım
derinim canım özeldende yazdım bir şeylerzeynebimmmm merabaaacanım test günü pzt ya bekliom bende ama kırmızı oldu lekeler az azz kanamam var b ilmiorum artık neler oluyor içerde
kizlart birsey sormak istiyorum gunleri sayarken transfer gunude sayiliyor mu?
benim transferim aksam ustu yapilmisti ondan merak ettim bilgi olan vardir umarim
derinim canım özeldende yazdım bir şeyler
dinlen bol bol sıvı al
istersen merkezinle konuş pregestoronu artırabilirler
hakında hayırlısı canım dualrımdasın
canım transferden sonraki 10. gün sayılmıyor yani
neden peki ?beni aydinlatirsan memnun olurum
canım zaten o gün öğleden sonraya kadar sürüyor işlemler
yani bize bu günden sonra 10.gün demişlerdi
zaten 9. günde yaptırsan eğer geblik varsa çıkacaktır
simdi anladim cok tesekkur ederim
canım eşimde beyinin arka kısmıda kist çıktı onunla ilğili dr amelyat olamsı geretiğini söyledi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?