Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bence "pozitif sonuç alıp bebeğiyle bekleyenler" topiğine yazarsan arkadaşlar cevap yazarlar tatlım :)))
Umarım güzel haberler veririz.
İnş bütün arkadaşlarımız hamile kalır inşşşş

Son düzenleme:
Bence "pozitif sonuç alıp bebeğiyle bekleyenler" topiğine yazarsan arkadaşlar cevap yazarlar tatlım :)))
Umarım güzel haberler veririz.
İnş bütün arkadaşlarımız hamile kalır inşşşş

Teşekkür ederim.. İnşallah.. isteyen herkese nasip etsin rabbim Hayırlısıyla inşallah :))

ne bileyim yetecim yaa,bu sıkıntı pek hayra alamet değil gibi ama tüm kalbimle dua ediyorum benimledir inşallahhh

kızlar kolasy şşeyler yaşamıyoruz yaşamıyorsunuz
ama umudumuzu kabetmeyeceğiz umut yoksa bizde yokuz
inşşşş rabbi bu kadar duayı emeği çabayı görürü ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlerede
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kimsecikler yokkk derin uamrım test yapmışsındır ve pozitiftir...
figero nerdesin canım hiç haber yok?

3.günüm benim cnm test tarihimede 16 şubat dediler ama ben daha erken bakarım zaten regli tarihim 10 şubat nasıl olacak bilmiyorum hep diyorum ya hayırlısı neyse o olsun

canımmm kız transferrr olmuşdaa haberim yokmuşşşşş:26:ca:26:nım perşembeden beri düttürüüü dünyaa bende malumunuzzhayırlı olsunn Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşalllllaaaaahhhhhhDualarım seninle tatlım ebnimmmmgelişmeleri bekliyorum gün gün ona göreeee

Selam kızlarrrrrrhanııı kimseee yok muuuuuu:26:keyifler nasıllllbenim akıntı bugün kırmızıı olduu saolsun teste kadar olan süreyi bana dar etmek için metebolizmaa coşuyoooosizde ne var ne yok bakeeemmm

kimsecikler yokkk derin uamrım test yapmışsındır ve pozitiftir...
figero nerdesin canım hiç haber yok?

zeynebimmmm merabaaacanım test günü pzt ya bekliom bende ama kırmızı oldu lekeler az azz kanamam var bilmiorum artık neler oluyor içerde

kizlart birsey sormak istiyorum gunleri sayarken transfer gunude sayiliyor mu?
benim transferim aksam ustu yapilmisti ondan merak ettim bilgi olan vardir umarim

canım hayırlısı olsun ama ben olsam bugün kesin test yapmıştım ama sen daha iyi bilirsin canım

zeynepcim kaldıramıycam bi tsti daha pzt si olsun bitsin tabi netilenecek diye bi kuralda yok ama ne bileyim.var olma ihtimali devam ediyorsa pzt ne mutlu değilsede ihtimal bile yoksa tekrar tekrar delinmeden öğeneyim dedimkırmızılar ürkütüyor ne düşüneceğimi bilemiyorumşakır şakır kanayıp pozitif alanda var ne bileyim kafam bi milyar canım yaaaaaa

zeynebimmmm merabaaacanım test günü pzt ya bekliom bende ama kırmızı oldu lekeler az azz kanamam var bilmiorum artık neler oluyor içerde
derinim canım özeldende yazdım bir şeyler
dinlen bol bol sıvı al
istersen merkezinle konuş pregestoronu artırabilirler
hakında hayırlısı canım dualrımdasın

kizlart birsey sormak istiyorum gunleri sayarken transfer gunude sayiliyor mu?
benim transferim aksam ustu yapilmisti ondan merak ettim bilgi olan vardir umarim

canım transferden sonraki 10. gün sayılmıyor yani

neden peki ?beni aydinlatirsan memnun olurum

neden peki ?beni aydinlatirsan memnun olurum

canım zaten o gün öğleden sonraya kadar sürüyor işlemler
yani bize bu günden sonra 10.gün demişlerdi
zaten 9. günde yaptırsan eğer geblik varsa çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…