hmm geçmiş olsun cnm...inş sorunsuz bi ameliyat geçirir...
Kızlaar keyifer nasıl?Umarım herkesciker iyidir.Duaarım sizlerle.Bende evdeyim biraz ayakta fazla kaldım bugün şimdi dinleniyorummm
Dikkat et kendine cnm iş falan yapmaa sakın
Selam kızlarrrrrrhanııı kimseee yok muuuuuu:26:keyifler nasıllll benim akıntı bugün kırmızıı olduu saolsun teste kadar olan süreyi bana dar etmek için metebolizmaa coşuyoooo sizde ne var ne yok bakeeemmm
Ya bugün biraz toz aldım,evde yalnız olunca mecbur kalıyom bazı şeylere.Ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama.Rabbim ol deyince olur inşallahh.Sen neler yapıyorsun?
Ben dolanıyorum cnm birşey yapmıyorum.
yemek yiyorum ,evde dolanıyorum , uzanıyorum herşeyi eşim yapıyoor :))) yemekleri ,mutfağı , çamaşırlarıı
Sanki günler geçmek bilmiyorr gibi geldii bugünn))
selam arkadaşlar
Slm cnm :)) hoşgeldiin
Ben dolanıyorum cnm birşey yapmıyorum.
yemek yiyorum ,evde dolanıyorum , uzanıyorum herşeyi eşim yapıyoor :))) yemekleri ,mutfağı , çamaşırlarıı
Sanki günler geçmek bilmiyorr gibi geldii bugünn))
Slm cnm :)) hoşgeldiin[/QUOTE
sanırım sizin transferınız yapıldı. Hayırlısıyla pozıtıf sonucuda alırsınız:)
iyi ne güzell.eşim bana da yardım ediyor ben söylüyorum o yapıyor da bi yerde yetersiz kalıyo.bende sabırısızmdır elimi atmadan duramam.yemek işini ben yaparım zaten o taşısın yeter bana.inşallah bu beklemeler güzel haberlerle taçlanırrrr:122::122:
Slm cnm :)) hoşgeldiin[/QUOTE
sanırım sizin transferınız yapıldı. Hayırlısıyla pozıtıf sonucuda alırsınız:)
:)) aynen taşımaları bile yetiyorr :)) şimdi çıktı dışarı birşeyler almak için :))
az kaldı cnnm sonuç almana 5 gün hemen geçer :))
zuzuzeyno bekliyyorum bakalım umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz çünküü bu habere ihtiyacımız var .Teşekkür ederim
Canım ben sadece raporumu aldım orda yaptırmaya cesaret edemedim orda yaptırcaksan hocasına gidicen....selam banu;
yumurta toplama işleminden sonra çok ağrım oldu,transfere kadar çok acı çektim. transfer günü ultrasonla baktıklarında yumurtalığımın ilaca fazla tepki verdiğini ve fazlasıyla büyüdüğünü farkettiler,bana bir ilaç verip yolladılar. aslında sorun bir daha büyüseymiş sağlığım çok kötü etkilenecekmiş,şöyle ki vücudumdaki tüm sıvının yumurtalıklarımda toplanması söz konusuymuş tabii ben bunu başka bir doktordan öğrendim,çünkü orada tel açıp sorabileceğin bir doktor yok... neyse zaten hasta konforu diye bişi yok,vs..
şimdi diyeceksin devlet hastanesi ne bekliyordun. ben hasta konforunu göze aldım ancak sağlığımı kötü etkilemesini hiç düşünmemiştim. belki, bu da benden kaynaklı bir şeydi yine de kimseyi suçlamak istemem.... fakat inanç oluşturamıyorsun, yani seni kimse motive etmiyor. belki beklentilerim farklıydı ama bir sorun olduğunda muattap bulamamak beni çok üzdü.
sen orada mı tedavi olacaksın,yoksa sadece rapor mu? sizde sorun nedir? Allah kolaylık versin :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyi haberler alırsınız...çıktı canım 5 cm lik bir kist varmış beyinin arka kısmında
yarın kndi dr gideceğiz sonrada beyin cerahisine gideceğiz
Canım senin iş çok ilginç bence güzel bir doktora git öyle karar ver herşeyin hayırlısı.Kızlar bende hamileyım galıba ama aldırabılırım yarın bellı olacak kesın olarak
Derincim umarım herşey yolundadır senden çok ümitliydim hiç birşey daha bitmedi geçen biri yazmıştı adet olmuş test yaptırmış pozitif doktor düşük yapıcan demiş bebiş tutunmuş ve doğmuş anlıycan herşey Rabbimin elindedeğerim 2.5 arkadaşlar.pzt test tekrarı dediler ilaca devam.22 si yumurta toplama 27 si transferdi ne dersini?
Muhakkak bir doktora daha gözük.Derın daha erken allahtan umıd kesılmez bak bana adet oldum ve şu an hamıleyım kalp atışlarını duydum ama yavrumdan vazgeçmek zorundayım allah kımseyı benım durumuma duşurmesın
Hayırlı olsun canımmm.sagol canim tabiki bahsederim, benimki uzun protokoldu oncelikle baskilayici ignelerle basladim
yaklasik 20 gun sonra beraberinde hormon ignelerine basladim, derken iki gunde bir kontrollere gittim
ama benim yumoslar cok yavas ilerliyordu sadece 1 tanesi hizli bir sekilde buyuyordu
ucuncu haftanin sonunda yumurtalari toplamaya karar verdiler,sabah erkenden gittim
uyusturdular ama benmi uyusmadim baska bisey mi oldu anlamadim inanilmaz agri cektim
bayginlik gecirdim ama zorlada olsa 14 yumosum toplandi yarin haber vericez dediler
veeeee ertesi gun arayip 6 embriyonuz olustu pazartesi biopsi sali da dna si yapilacak dendi
bu arada benim esimde translokasyon var yani biz pgt yaptirdik.
Bize ancak oraya gidince sonuc alacagimizi soylediler yani 0 embriyo ilede karsilasma sansimiz vardi
gittik bekle bekle hicbir haber yok ztn su ictigim icin patlamak uzereydim o beklemek varya inanilmaz bisey
nedenmi cunki sonucu bilmiyorduk saglikli embriyomuz varmi yokmu?eeeee derken bizi iceri cagirdilar doktorum dedi soyun ben bi sevindim ki sormayin o beeeee dedim yerlestirdiler ama o an var o an her sekilde beklemeye degerdi harika bir andi igneyi gorur gorme bi euzubesmele cektim yerlestirdiler
bebegimi icime dogru giderken gordum allah im dedim bu benim mucizem dedim, kalktim wc ye giderken kewndi kendime gulerek bebegimle konusuyordum cok mutlu edici bir andi neyse geri doktorun yanina dondum doktor basladi anlatmaya dediki 6 embriyodan sadece 1 tanesi saglikli cikti 5 tanesi sagliksiz di
olsun dedim ben onada raziyim ama cok kaliteli dedi ohhhh dedim rabbim sukurler olsun ama okadar mutluydum ki anlatamam eve geldim ve basladi bekleme sureci
Inanin kendimi cok rahat biraktim ilk iki gun yatiim ama evde yanliz oldugum icin kalktim yemegimide yaptim
hafif toz falanda aldim 4. gunu alisverisimi yaptim misafir agirladim temizlik yaptim sadece cok agir kaldirmamaya dikkat ettim
Arkadasimin soylemesi uzerine 9. gunu cikar test yap dedi yaptim veeee hamileyimmmmmmmmmm
cok uzattim demi iste buda benim hikayem kizlar kusuruma bakmayin cok uzattim
kızlar yeniden merhebeler..benim tedavimde sıkıntı oluştu ..yumurtalarım yeterince uyarılamıyo..gonal f in yanında menogon vuruluyorum ama sonuç aynı..3 yumurta var 15-10-5mm ve tedavinin 11. günündeyim..karar veremiyorum doktorum yarın yeniden bakacak tek yumurtayla da şansımızı deneyebiliriz dedi..
Kızlar salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum kilomda var ondan çok korkuyorum ya bana dua edin canlar.
Kızlar salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum kilomda var ondan çok korkuyorum ya bana dua edin canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?