Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlaar keyifer nasıl?Umarım herkesciker iyidir.Duaarım sizlerle.Bende evdeyim biraz ayakta fazla kaldım bugün şimdi dinleniyorummm

Selam kızlarrrrrrhanııı kimseee yok muuuuuu:26:keyifler nasıllllbenim akıntı bugün kırmızıı olduu saolsun teste kadar olan süreyi bana dar etmek için metebolizmaa coşuyoooosizde ne var ne yok bakeeemmm

Derinim pazartesiyi bekliyon sanırım.inşallah kırmızılar yüzünde güller açtırır.Bize güzel haberler verirsinnnnnnnnn

Ya bugün biraz toz aldım,evde yalnız olunca mecbur kalıyom bazı şeylere.Ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama.Rabbim ol deyince olur inşallahh.Sen neler yapıyorsun?

Ben dolanıyorum cnm birşey yapmıyorum.
yemek yiyorum ,evde dolanıyorum , uzanıyorum herşeyi eşim yapıyoor :))) yemekleri ,mutfağı , çamaşırlarıı
Sanki günler geçmek bilmiyorr gibi geldii bugünn ))

iyi ne güzell.eşim bana da yardım ediyor ben söylüyorum o yapıyor da bi yerde yetersiz kalıyo.bende sabırısızmdır elimi atmadan duramam.yemek işini ben yaparım zaten o taşısın yeter bana.inşallah bu beklemeler güzel haberlerle taçlanırrrr:122::122:

Canım ben sadece raporumu aldım orda yaptırmaya cesaret edemedim orda yaptırcaksan hocasına gidicen....

çıktı canım 5 cm lik bir kist varmış beyinin arka kısmında
yarın kndi dr gideceğiz sonrada beyin cerahisine gideceğiz
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyi haberler alırsınız...

Kızlar bende hamileyım galıba ama aldırabılırım yarın bellı olacak kesın olarak
Canım senin iş çok ilginç bence güzel bir doktora git öyle karar ver herşeyin hayırlısı.

değerim 2.5 arkadaşlar.pzt test tekrarı dediler ilaca devam.22 si yumurta toplama 27 si transferdi ne dersini?
Derincim umarım herşey yolundadır senden çok ümitliydim hiç birşey daha bitmedi geçen biri yazmıştı adet olmuş test yaptırmış pozitif doktor düşük yapıcan demiş bebiş tutunmuş ve doğmuş anlıycan herşey Rabbimin elinde

Derın daha erken allahtan umıd kesılmez bak bana adet oldum ve şu an hamıleyım kalp atışlarını duydum ama yavrumdan vazgeçmek zorundayım allah kımseyı benım durumuma duşurmesın
Muhakkak bir doktora daha gözük.

Hayırlı olsun canımmm.

Canım benim bir tane yumurtam oldu o da döllendi ama tutunmadı vazgeçme hepimiz tek yumurta tek spermle dünyaya geldik.

Kızlar salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum kilomda var ondan çok korkuyorum ya bana dua edin canlar.

Kızlar salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum kilomda var ondan çok korkuyorum ya bana dua edin canlar.

canım yaa geçmiş olsun
rabbim şifa versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok geçmiş olsun,geçen yıl eşim de safra kesesinden ameliyat oldu,korkacak hiçbirşey yok boşuna kendini üzme.kısa sürede iyileşti zaten.inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursun.

bugün çok degişik duygular içerisindeyim.içim içime sıgmıyor ruhum daralıyor.ilk tüp bebek denemem ama hiç bişi hisstemiyorum.tabii bu kadar olumsuzluk yaşaduıktan sonra.ama ne olur benim için be benim gibi olan arkadaşlara dua edelimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…