Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın kızlarrrrr
iyi pazarlar

canım allah yardımcın olsun ama ne hiseceksin ki heycanmı mutlukmu yok e kuzum ilkinde belki insan bir şeyler hiseder (gerç ben ilk tedavimde neler hisetim unutum ama )daha çok korku ya olmassa hele birde öncesinde olumsuluklar yaşamışsan bu duygularınçok normal zaten kulandığımız hormon ilaçları hrmonarımız altüst etikleri için gerçekte ne hisetiğimizi anlamıza inkan yok
ama hislerine takılmaben neden böyle hisediyoruma falan bunlar tedvainin yan etkileri
inşşşşşşşş tedavinde bebişin sana gelsin bu günlei bir daha ne yaşa nede hatırla

Kızlar salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum kilomda var ondan çok korkuyorum ya bana dua edin canlar.

çok geçmiş olsun canımm allah yardımcın olsunn dualarım seninle hiç korkma allahın izniyle herşey olur biter bende burnumdan ameliyat olucaktım ama kaldı ilaçlara başlandı çünküü senin hiç bir sorun çıkmadan olup biter inşallahh:94::94::94::94:

insallah yeterim insallah umidimizi kaybetmiyoruzda bazen agir geliyo iste insaniz sonucta saglik olsun rabbim yuzumuze baksin hayirlisiyla bebeyim,senden ne haber esinin amaliyati nezamann:80:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
derinden ne haber yaaaaaaaaaaaaaa

tüp bebek te kaç kişisiniz bilmem ama artık bir kişi fazlasınız...Allah nasip ederse aranıza katılıyorum...Bakılım yolumuz burda kesişti inşallah bebişleimizle de kesişiriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…