Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

der,n canım nasılsın???????*

canıım bilmioum ki nasılım...şakır şakır kanamam var...kan verdim 12 gibi arayacağım.karnım çok ağrıyor.iki büklüm haldeyim.bir yandan ilaçlarıda alıyorum gerçi kanamam durmuyor ama işte böyleyim be canım...sonucunu bildiğim bir sınavın sonucunu beklemekteyim gibi hissediorum...sen nasılsın bakalım yeğenimizzz ne yapıyoorrr

canım iyi haberlerini bekliyorum benim de kabızlık sonucu makat kanamam çok fena oldu bakalım hayrolsun

derin canim insallah guzel haberler verirsin bekliyoruz

Derınım meraba tatlım hayırlı haber alırsın ınsallah guzel haber beklıyoruz hadı bakeen bozma moralını:79:

gunayddiiiiiin
ohhh be sukurler olsun gunaydin yazabildim
ben bir gece kusu olarak pek erken kalkip sitey giremiyordum bugun erken kalktim ve erken basladim gune ne guzelmis

Derınım nolsun tatlım dusunuyorum ıste ayın 10 da almanyada konusmamız var hayırlısı bu son olsun dıyorum rabbım hakımıza hangısı hayırlıysa oraya yonlendırsın guzel allahım bana hangısı bebeyımı getırecekse oraya yonlendırsın dıye dua edıyorum canım napım bıraz aglıyorum bıraz guluyorum artık ruyalarıma gırıyo cok zor tatlım be rabbım herkeseın hepımızın kucagını doldursun ınsallahhhhhh

çok zor canım ama güçlu olmak zorundayız hadi bakalım birdaki denemende yuzun güler inşallah

mrb arkadaşlar bol güneşli bir bursa gününden huzurlu mutlu gün geçirmenizi diliyorum yarın benim yumurtalarım toplanıyo hem çok korkuyorum hemde çok heycanlıyım beni bilgilendirebilirmisiniz yanımda bişey götürücekmiyim neler olucak

canım ben yedek çamaşır eşofman götürüyordum ama götürmek zorunda değilsin Allah yardımcın olsun nerde teadvi görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…