herkese günaydın arkadaşlar
der,n canım nasılsın???????*
canıım bilmioum ki nasılım...şakır şakır kanamam var...kan verdim 12 gibi arayacağım.karnım çok ağrıyor.iki büklüm haldeyim.bir yandan ilaçlarıda alıyorum gerçi kanamam durmuyor ama işte böyleyim be canım...sonucunu bildiğim bir sınavın sonucunu beklemekteyim gibi hissediorum...sen nasılsın bakalım yeğenimizzz ne yapıyoorrr
canıım bilmioum ki nasılım...şakır şakır kanamam var...kan verdim 12 gibi arayacağım.karnım çok ağrıyor.iki büklüm haldeyim.bir yandan ilaçlarıda alıyorum gerçi kanamam durmuyor ama işte böyleyim be canım...sonucunu bildiğim bir sınavın sonucunu beklemekteyim gibi hissediorum...sen nasılsın bakalım yeğenimizzz ne yapıyoorrr
Derınım meraba tatlım hayırlı haber alırsın ınsallah guzel haber beklıyoruz hadı bakeen bozma moralını:79:
gokkusagimmm seker napiyon nasilsin kizzzz hollanda da havalar nasil bebeeemm
çok tşkler canım benim iyim sen nasılsın
derin canim nezaman arayacaksin hastaneyi
toana kusum gunaydin iyiyim sen nasilsinnnnn
çok zor canım ama güçlu olmak zorundayız hadi bakalım birdaki denemende yuzun güler inşallahderınım nolsun tatlım dusunuyorum ıste ayın 10 da almanyada konusmamız var hayırlısı bu son olsun dıyorum rabbım hakımıza hangısı hayırlıysa oraya yonlendırsın guzel allahım bana hangısı bebeyımı getırecekse oraya yonlendırsın dıye dua edıyorum canım napım bıraz aglıyorum bıraz guluyorum artık ruyalarıma gırıyo cok zor tatlım be rabbım herkeseın hepımızın kucagını doldursun ınsallahhhhhh
mrb arkadaşlar bol güneşli bir bursa gününden huzurlu mutlu gün geçirmenizi diliyorum yarın benim yumurtalarım toplanıyo hem çok korkuyorum hemde çok heycanlıyım beni bilgilendirebilirmisiniz yanımda bişey götürücekmiyim neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?