canımm günaydınnnnnnvalla aradım onlar arayacakmış bekliorum
canım daha haber bekliyon sanırım bana mutlaka msj at ölürüm ben meraktan bu arada bizde ayrıntılı usg ye girdik şükür kızımız iyi inşallah seninde haberlerini beklşyoum
derincim kan verdinmi????
canım daha haber bekliyon sanırım bana mutlaka msj at ölürüm ben meraktan bu arada bizde ayrıntılı usg ye girdik şükür kızımız iyi inşallah seninde haberlerini beklşyoum
mrb arkadaşlar bol güneşli bir bursa gününden huzurlu mutlu gün geçirmenizi diliyorum yarın benim yumurtalarım toplanıyo hem çok korkuyorum hemde çok heycanlıyım beni bilgilendirebilirmisiniz yanımda bişey götürücekmiyim neler olucak
umudunu kaybettmee hadi bakalım .....ben genelde çok geç kalkıyorum bugün erken kalktım sen aklıma geldin merak ediyordum seni dün yoktun ..... Kanaman çokmu???? Korkma daha biz burada neler okuduk şakır şakır kanaması olanlar ve testler pozitif hadi canım benim
canım ben yedek çamaşır eşofman götürüyordum ama götürmek zorunda değilsin Allah yardımcın olsun nerde teadvi görüyorsun
canım hadi hayırlı osun inşallah sağıklı yumoşardır ve çabuk dölenip tutunurlar annesine.Canım ben yanımd aibşey götürmemiştim.Ama istersen iççamışırı götür.Zaten üstündekileri tamamen çıkarıyosun sonra kendine gelince 1 saat dinlendirip yolluyolar.
anladım canım tamamen mı çıkarılıyo üstümüzdekiler ay bibitse hayırlısıyla çok umutlu doktorum da bakalım hayırlısı benimle birlikte yaptıranların hep tuttu merkezde ama:)
amin canım cümlemize nasip etsin kucağımıza almayımaaşallah kızımıza Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
ohh maşallahhhh canlarımmaaa yaaaagünün en güsel haberiiii canım çok kanamam var...hemen yazarım sonucu ama bana mucize gibi geliyo olumlu olması....
teşekkür ederim arkadaşlar yumurta toplamadan sonrada yatıcakmıyım evde hep yani kötümü olunuyo bugün evdeki işlerimi halletmeye çalışıyorumda yemek filan yapıp dolaba koyuyorum nolur nolmaz yapamam diye
banucugum gecmis olsun tatlim biran once kurtulursun insallah rabbim darda koymaz insallah dualarim seninle
canim gecmis olsun
korkma canim allah yardimcin olsun sifa versin:80:
çok geçmiş olsun canımm allah yardımcın olsunn dualarım seninle hiç korkma allahın izniyle herşey olur biter bende burnumdan ameliyat olucaktım ama kaldı ilaçlara başlandı çünküü senin hiç bir sorun çıkmadan olup biter inşallahh:94::94::94::94:
banu145145 cnm geçmiş olsun inş sorunsuz bi ameliyat geçirip sağlığına kavuşursun cnm...
canım yaa geçmiş olsun
rabbim şifa versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Canım dualarımız seninle,çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versinnn...
çok geçmiş olsun,geçen yıl eşim de safra kesesinden ameliyat oldu,korkacak hiçbirşey yok boşuna kendini üzme.kısa sürede iyileşti zaten.inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursun.
canıım bilmioum ki nasılım...şakır şakır kanamam var...kan verdim 12 gibi arayacağım.karnım çok ağrıyor.iki büklüm haldeyim.bir yandan ilaçlarıda alıyorum gerçi kanamam durmuyor ama işte böyleyim be canım...sonucunu bildiğim bir sınavın sonucunu beklemekteyim gibi hissediorum...sen nasılsın bakalım yeğenimizzz ne yapıyoorrr
Kızlar değerim 7.8çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?