ayyyy ohhhhhhhh
hamissin
ayyy insallah dger dahada artar
gökkuşağımmm kafam karışıkk:çok kanamamm var amaaaaaaa
Kızlar değerim 7.8çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm
canim dinlen bol bol nursin arkadasimiza baksana adet gordugu halde hamileymis ve kalp atisalrini duymus umidini yitirme dinlenmeye ve ilaclara devam
rabbim yardimcin olsun ve melegine sana bagislasin insallah
canım kaçıncı gündü bugün ? dikkat et kendine umarım katlanır canım. inan inşallah yüzün güler.
7. gün 2.5 11. gün 7.8 :26: kafam allak bullakkkanamam çok
Cnm benim inş değerin katlanır inş
Doktoruna kanamanla alakalı birşey sormadın mı ? Belki iğnelerini çoğaltırdı
derin yaa... inşallah herşey yolunda gider, sonucun pozitif olmasına çok sevindim tatlım. umarım kanamada kısa zamanda durur. böyle güzel haberler kendim içinde umut oluyor. ne güzel bi haber! sonucun pozitif ya!! tebrik ederim tatlım!!
gökkuşağımmm kafam karışıkk:çok kanamamm var amaaaaaaa
söledimmm canımm:)ben progestan alıyorummm..aynen ilaçlları al yat dedilerr
derin arkadasim bazi insanlarda hamileligin ilk ayinda normal adet olanlar var tanidigim arkadasin var hasta oldu sonra test yapti hamileydi
O zaman şöyle yapalım :)) sen yat uyu şöyle rahatla biraz hiç birşey düşünme olur mu ?
canim bildigimiz adetmi oluyorsun yani herzamanki adetin gigimi yoksa normal kanamami
Kızlar değerim 7.8çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm
canım sevindim değerine inşallah kanama duracak değerin katlanacak dualarım seninle allahım hayırlsısı neyse onu versin inşallahh
sitres yapma kendine iyi bak sikma canini allahim ne derse o ilerisi yok
aynen canım:)açıkçası ben nagatif alacağıma çok inanmıştım...onun şaşkınlığı var sadece...hayırlı ve sağıklı olacaksa mnişime ve bana yardım etsin Rabbim...kalsın benimle...öteki trlüsü hayırlı ie tevekkül etmek yaraşır bizedeAllahh tüm arkadaşlarımdan razı olsun beni yanlız bırakmadınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?