Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derincimmmmm kaçıncı günün bugün????? Hamilelik olmasaydı çıkmazdı 7 benimde 10 günü 6.49 du umudunu yıtırme

canim dinlen bol bol nursin arkadasimiza baksana adet gordugu halde hamileymis ve kalp atisalrini duymus umidini yitirme dinlenmeye ve ilaclara devam
rabbim yardimcin olsun ve melegine sana bagislasin insallah

canım kaçıncı gündü bugün ? dikkat et kendine umarım katlanır canım. inan inşallah yüzün güler.

7. gün 2.5 11. gün 7.8 :26: kafam allak bullakkkanamam çok

derin yaa... inşallah herşey yolunda gider, sonucun pozitif olmasına çok sevindim tatlım. umarım kanamada kısa zamanda durur. böyle güzel haberler kendim içinde umut oluyor. ne güzel bi haber! sonucun pozitif ya!! tebrik ederim tatlım!!

canım benim inan kafam çok karışıkk:26:sevinemiyorum bilee

derin arkadasim bazi insanlarda hamileligin ilk ayinda normal adet olanlar var tanidigim arkadasin var hasta oldu sonra test yapti hamileydi

derin arkadasim bazi insanlarda hamileligin ilk ayinda normal adet olanlar var tanidigim arkadasin var hasta oldu sonra test yapti hamileydi

inşallaaahh canım bnimmm sağlıklı hayırlı olsun artık ne diyeyimm...

O zaman şöyle yapalım :)) sen yat uyu şöyle rahatla biraz hiç birşey düşünme olur mu ?

vallahii napayım napayımm süt içip yatayım:)ama gözleerrr caö gibi açıkkk:))aman yawww napayım napayım örgü neyin yapayımm:)
canim bildigimiz adetmi oluyorsun yani herzamanki adetin gigimi yoksa normal kanamami

valla bence adet oluyorum:26öfff hiç bilmiorum

Kızlar değerim 7.8 çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm

canım sevindim değerine inşallah kanama duracak değerin katlanacak dualarım seninle allahım hayırlsısı neyse onu versin inşallahh

canım sevindim değerine inşallah kanama duracak değerin katlanacak dualarım seninle allahım hayırlsısı neyse onu versin inşallahh

saoll canım benimmminşallahhhhsen nasılsınn yanlış hatırlamıosam hamişsin dimi canımcımmmm

sitres yapma kendine iyi bak sikma canini allahim ne derse o ilerisi yok

aynen canım:)açıkçası ben nagatif alacağıma çok inanmıştım...onun şaşkınlığı var sadece...hayırlı ve sağıklı olacaksa mnişime ve bana yardım etsin Rabbim...kalsın benimle...öteki trlüsü hayırlı ie tevekkül etmek yaraşır bizedeAllahh tüm arkadaşlarımdan razı olsunbeni yanlız bırakmadınızz

selam kızlar bende tüp bebek yaptırıcaklar arasına girdim bugün itibariyle :))
çok merak ediorum neler yaşıcam nasıl olucakkk Allahım güç versin hepimize

derinim rabbim nelere kadirdir sabret canim bidahaki kan sonuclarin belki yukselicek tatlim bol dua et ve uzan rabbim korktugumuza ugratmaz insallahh sekerim

bi arkadaş vardı senin gibi yakın zamanda yazmıştı.hani 2 tane transfer olmuş biri düşerken kanama olmuş diğeeri onunla kalmış vs senin kaç transfer olmuştu ? inşallah kat kat yükselir değerin sonrasındada benim gibi bulantıdan duramazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…