saoll canım benimmminşallahhhh sen nasılsınn yanlış hatırlamıosam hamişsin dimi canımcımmmm
tupbaby stres yapma canim benim senin test gunun nezamann insallah hayirli haber alirsin tatlimm:79:
tupbaby stres yapma canim benim senin test gunun nezamann insallah hayirli haber alirsin tatlimm:79:
Allahım nasip ederse bugün 5+2 olduk ilk muayenemiz bugün bakalım hakkımızda hayırlısıı
ay kızlar ben bugün iş başı yaptım o kadar yoğun ki anlatamam nefret ettimne güzel ewde yatıyordum ben yaaa yemin ederim stres ve sinirden kendimde değilim oooof yanii offffff şu test günü gelsede herşey sonuçlansaa artık (
Stres olmayacağım diyee dikkat ederken daha çok stres oluyorumm offfffff
Kızlar değerim 7.8çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm
anladım canım tamamen mı çıkarılıyo üstümüzdekiler ay bibitse hayırlısıyla çok umutlu doktorum da bakalım hayırlısı benimle birlikte yaptıranların hep tuttu merkezde ama:)
maşalllaaaahhhh canımmm benimmmmmmRabbimmm sağlıklaa devamını versiiiinnnn hadi güsell haberlerrr verrrrrrrrrrrrrr
pişştt aloooooooooooooo:)dövmeyimmm seniiiiiiicadıııııııııı titre ve kendine gellllllllll kalkmayım şimdiiiiii
ay canım çok sevindim yat dinlen çarşambaya kadar böyle olabiliyo dualarımız seninle tatlım
teşekkür ederim arkadaşlar yumurta toplamadan sonrada yatıcakmıyım evde hep yani kötümü olunuyo bugün evdeki işlerimi halletmeye çalışıyorumda yemek filan yapıp dolaba koyuyorum nolur nolmaz yapamam diye
derinnnnnnnnnn
bebğim çok sevindim geç tutunmadır
skın kanamya takılma
ama dinlen ne olur yat ayaklarını kaldır yukarıya bol bol su iç
rabbim yardımcın olsun kuzum
yeterimmmmmm işallahh dediğin gibiidiiirrrHakkımızda hayırlısı be hayatım yatıyorummm aynen dediğin gibi canımm
Allahh razıı olsunnn canım benimmmmİnşallahh hayatımmmm hakkımızda hayırlısı
maşalllaaaahhhh canımmm benimmmmmmRabbimmm sağlıklaa devamını versiiiinnnn hadi güsell haberlerrr verrrrrrrrrrrrrr
pişştt aloooooooooooooo:)dövmeyimmm seniiiiiiicadıııııııııı titre ve kendine gellllllllll kalkmayım şimdiiiiii
Kızlar değerim 7.8çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm
yeterimmmmmm işallahh dediğin gibiidiiirrrHakkımızda hayırlısı be hayatım yatıyorummm aynen dediğin gibi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?