Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

saoll canım benimmminşallahhhhsen nasılsınn yanlış hatırlamıosam hamişsin dimi canımcımmmm

Allahım nasip ederse bugün 5+2 olduk ilk muayenemiz bugün bakalım hakkımızda hayırlısıı

ay kızlar ben bugün iş başı yaptım o kadar yoğun ki anlatamam nefret ettim ne güzel ewde yatıyordum ben yaaa yemin ederim stres ve sinirden kendimde değilim oooof yanii offffff şu test günü gelsede herşey sonuçlansaa artık (
Stres olmayacağım diyee dikkat ederken daha çok stres oluyorumm offfffff

tupbaby stres yapma canim benim senin test gunun nezamann insallah hayirli haber alirsin tatlimm:79:

Cnm test günüme stres yapmıyorum
Doktor stres yok üzüntü yok dedi ama ben herşeye sinirleniyorum kızıyorum doktorun bu dediği aklıma geldikçe daha çok sinirleniyorum
test tarihim 16 şubat reglim 10 şubat ne güzel di mi

Son düzenleme:
kızlar benim tedavim cumartesi yeteri kadar yumurta oluşmadığı için sonlandırıldı 1 yumurtayla da devam etmek istemedik..hayırlısı diyorum artık....2 ay kaar sonra yeniden deneyeceğiz...

Allahım nasip ederse bugün 5+2 olduk ilk muayenemiz bugün bakalım hakkımızda hayırlısıı

maşalllaaaahhhh canımmm benimmmmmmRabbimmm sağlıklaa devamını versiiiinnnnhadi güsell haberlerrr verrrrrrrrrrrrrr

pişştt aloooooooooooooo:)dövmeyimmm seniiiiiiicadıııııııııı titre ve kendine gellllllllllkalkmayım şimdiiiiii

anladım canım tamamen mı çıkarılıyo üstümüzdekiler ay bibitse hayırlısıyla çok umutlu doktorum da bakalım hayırlısı benimle birlikte yaptıranların hep tuttu merkezde ama:)

evet canım benim öyle olmuştu...genel anestzili olduğu için sanırım...

derinnnnnnnnnn
bebğim çok sevindim geç tutunmadır
skın kanamya takılma
ama dinlen ne olur yat ayaklarını kaldır yukarıya bol bol su iç
rabbim yardımcın olsun kuzum

Hayır canım o gün dinlendin mi tamam.Zaten ağrıkesici iğne yapıyolar sanırım onedene hiçbişey hissetmiyorsun.Benim bacağım biraz aksamıştı yaptıkarı iğneden, sanırım biraz zoramışlar.Ertesi günü hiçbişeyin kalmaz Allahın izniylee.İnşallh yumoşlrın kaliteli olurlar ve çabuk dölenirlerr.

derinnnnnnnnnn
bebğim çok sevindim geç tutunmadır
skın kanamya takılma
ama dinlen ne olur yat ayaklarını kaldır yukarıya bol bol su iç
rabbim yardımcın olsun kuzum

yeterimmmmmm işallahh dediğin gibiidiiirrrHakkımızda hayırlısı be hayatım yatıyorummm aynen dediğin gibi canımm

( tamam ama sinirim bozuk yinede herkesle kavga edesim var
sen yat kalkma

Kızlar değerim 7.8 çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm

derincimmm çok sevindim canım hadi hayırlısı olsunn sonunda bebişine kavuştun tatlım inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur kanamayı pek kafana takma önemli olan bebeğin seninle olması inşallah değerin kat kat artar canımm

yeterimmmmmm işallahh dediğin gibiidiiirrrHakkımızda hayırlısı be hayatım yatıyorummm aynen dediğin gibi canımm

sen güven ablana kız
bebişim dualrımdasın bu değer 11. gün için düşük ama eğer geç tutunmaysa neden olmasın
bizim gitiğimiz merkezde hemşire 10 günşakır şakır adet olup 9 ay sonra doğuran kadınlar var demişti inşşşşşşşş sende öyle olursun canım benim

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…