Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

gözün aydın
darısı kalp atışına olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

beysercim herseyde bir hayir vardir belki aldigin ilaclar etkili olmamistir acaba ondanmi yumurta gelisimin az oldu ilk denemenmiydi canim

beysercim herseyde bir hayir vardir belki aldigin ilaclar etkili olmamistir acaba ondanmi yumurta gelisimin az oldu ilk denemenmiydi canim

evet canım ilk denememizdi..normalde eşimin spermlerinde problem vardı neden böyle bi sonuç çıktı anlayamadık..bana merkeze gittiğimizde kist olduğunu zöylemişti doktorumuz hemen aldılar kisti ve beklemeden ilk adette tedavi başladı sanırım sıkıntıyı yaratan o oldu..

babyycilaaa işallahh hayırlısıyla sağlıklaa devamı gelir

yeterimmmh canım benimm işallahhhhhh yaaaaaa
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

Maşalllahhh canım beniiimmmmmmmHaydiii buk buklarıda duyalımmmmm

canım benim.Hakında hayırlısı...Rabbim sağlık ve sabır versinnnndualarım seninle

Allah razı olsun kızlar rabbim sizlerede tattırsın inşallahhhh
aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşş
derinim kuzum
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey çok iyi ve güzel olsun

Günaydınnnnn

keyifler nasıl kızlarrr ayy kimsecikler gelmemiişşş :26: nasılsınızzz bakalım bakalımmm:)benim kanamam düne kıyasla azaldı baya azaldı diyebilirimyatışa devam başkada bişicik yok

oleyyy
bence bu da büyük bi olay
annesini bırakmıo kuzum

Günaydın derincik,kanamanın azalmasına sevindim,inşallah bebiş seninledir seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bırakmaz.

iyidir. kusura bakma cvp yazmakta biraz geç kaldım ama işlerden anca vakit bulabildim. sen nasılsın arkadaşım?:)

günaydın yetercim,nasılsın?
sağolun kızlar iyiim çok şükür
oleyyy
bence bu da büyük bi olay
annesini bırakmıo kuzum
canım transferin yaklaşmış inşşşşş olursun
derinim senin böcük inatçı
inşşşşşşş seni anne yapacak kuzum dinlen yat bol bol sıvı al ve kabız olmamaya dikat et bebişim

slm kızlar ... nasılsınız bakalım.. yeter eşin nasıl oldu...
fazla giremiyorum...
bu arada östrojen insanın kafasını karıştırıyormu kendimi kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…