Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
beysercim herseyde bir hayir vardir belki aldigin ilaclar etkili olmamistir acaba ondanmi yumurta gelisimin az oldu ilk denemenmiydi canim
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
gözün aydın
darısı kalp atışına olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
kanama ne durumda
miktarı ne?
regl gibimi
akıntının kırmızısı mı
offf
derincimmm çok sevindim canım hadi hayırlısı olsunnsonunda bebişine kavuştun tatlım inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur kanamayı pek kafana takma önemli olan bebeğin seninle olması inşallah değerin kat kat artar canımm
sen güven ablana kız
bebişim dualrımdasın bu değer 11. gün için düşük ama eğer geç tutunmaysa neden olmasın
bizim gitiğimiz merkezde hemşire 10 günşakır şakır adet olup 9 ay sonra doğuran kadınlar var demişti inşşşşşşşş sende öyle olursun canım benim
evet canım ilk denememizdi..normalde eşimin spermlerinde problem vardı neden böyle bi sonuç çıktı anlayamadık..bana merkeze gittiğimizde kist olduğunu zöylemişti doktorumuz hemen aldılar kisti ve beklemeden ilk adette tedavi başladı sanırım sıkıntıyı yaratan o oldu..
aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşAllah razı olsun kızlar rabbim sizlerede tattırsın inşallahhhh
derinim kuzumbabyycilaaa işallahh hayırlısıyla sağlıklaa devamı gelir
yeterimmmh canım benimm işallahhhhhh yaaaaaa
Maşalllahhh canım beniiimmmmmmmHaydiii buk buklarıda duyalımmmmm
canım benim.Hakında hayırlısı...Rabbim sağlık ve sabır versinnnndualarım seninle
günaydınnnnnnnnnn
nasılsın canım
Günaydınnnnn
keyifler nasıl kızlarrr ayy kimsecikler gelmemiişşş :26: nasılsınızzz bakalım bakalımmm:)benim kanamam düne kıyasla azaldı baya azaldı diyebilirimyatışa devam başkada bişicik yok
[sıze="3"]günaydınnnnnnnnnn[/sıze]
Günaydınnnnn
keyifler nasıl kızlarrr ayy kimsecikler gelmemiişşş :26: nasılsınızzz bakalım bakalımmm:)benim kanamam düne kıyasla azaldı baya azaldı diyebilirimyatışa devam başkada bişicik yok
iyidir. kusura bakma cvp yazmakta biraz geç kaldım ama işlerden anca vakit bulabildim. sen nasılsın arkadaşım?:)
sağolun kızlar iyiim çok şükürgünaydın yetercim,nasılsın?
canım transferin yaklaşmışoleyyy
bence bu da büyük bi olay
annesini bırakmıo kuzum
derinim senin böcük inatçıGünaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?