Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Süper haber bu cnm yarın kan testi var di mi ?
Benim keyifler kötü iyice psikolojim bozuldu sanki daha önce başından tedavi geçen ben değilmişim gibi

gunaydin kizlar benim asil test gunum bugundu ve simdi idrar testimi yaptim
hic beklemeden net bir sekilde pozitif cikti artik dahada mutluyummmmm

rabbim bu yolda yuruyen herkese yardim etsin
insallah en kisa surede hepimiz bebeklerimize kavusuruz

çok sevindim
sağlcakla kucakla :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Günaydın derincik,kanamanın azalmasına sevindim,inşallah bebiş seninledir seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bırakmaz.

Saol cannım benimm işallahhhhh

yeterimmm hayırlısı artıkk:)inşallahhhh büyük ikramiyeeemmm diyorum ben onaa şimdiii bakarsıın bana çıkarrrr

Benim keyifler kötü iyice psikolojim bozuldu sanki daha önce başından tedavi geçen ben değilmişim gibi
canımmm hiçç suçlama kendini içtiğimiz tonla ilaç aldığımız hormonlarr adamda kafa beyiinnn denge bırakmıyooorrakışına bırak iyi hissetmek zorunda diilsin.ne geliosa onu yaşa sadece kendine dikkat et hayatım daha temkinli ol yeterniye böyleyim diye düşünmen hata öyle olman diil:)mutlu olma rahat ol tatlım.biraz bırak kendinii birazz ferahlaaa,bitecek,az kaldı...Adacanı en çok duha suresindeki Rabbin seni terk etmedi,darılmadıda cümlesi rahatlatıyordu mesela.içinden tekrar et.seni çok seviyoruz hep yanındayız unutmaaa

canım zaten başında tedavi geçtiği için böyle hisediyorsun
amaaaaaaaaaaaaaa bu sefer diğerlerine benzemeyecekkk

slm kızlar ... nasılsınız bakalım.. yeter eşin nasıl oldu...
fazla giremiyorum...
bu arada östrojen insanın kafasını karıştırıyormu kendimi kötü hissediyorum

bu gün dr gideceğiz canım

Tatlım verdim testi.7.8 çıktıkanamamda çoktu dün.ama bugün azaldı.şimdi yarınki teste kadar yatışa devamımm canımcımmsen nneler yapıosun bakimmmm

süperrrrrrrrrrr çok sevindim canımmmmm dikkat et dinlen canımmm harikaa bi haberrr yaaaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

benim transferim oldu beklemedeyim canım 17 sinde test günüm dua edin bebişle bana gelim arkanızdan

maşallaaaahhhhhhhhhhhhhcanım benim Rabbim sonuna kadar sağlıkla hayılısıyla devamını nasip etsinnnn

ohh maşallahhhh ne kalmışş 17 sineeeebakıcaz tatlım gidişat parlak olmasada tedaviye ilaçlara yatışa beklemeye devam.hakkımda hayırlısı,hakkımızda hayırlısııı sağlıklaaaa

maşallaaaahhhhhhhhhhhhhcanım benim Rabbim sonuna kadar sağlıkla hayılısıyla devamını nasip etsinnnn

sagol canim amin insallah
seni cok okudum ve hep dua ettim hala ediyorum
insallah senin sonucunda iyi olacak allah in izni ile
burada kan testi yaptiramiyorumki kac ciktigini bileyim
insallah bu sefer rabbim koklamayi nasip eder

sagol canim amin insallah
seni cok okudum ve hep dua ettim hala ediyorum
insallah senin sonucunda iyi olacak allah in izni ile
burada kan testi yaptiramiyorumki kac ciktigini bileyim
insallah bu sefer rabbim koklamayi nasip eder

Canım benim Allah razı olsunntatlım o hallde bir kaç idrar testi al onları yap hem bugün hemde yarın güün ilk idrarıylaİnşallahh sağlıkla devam ederrrdeğerin yüksek olmasa idrarda çıkmaz ama teyit etmen test tekrarlamanda yarar var hayatımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…