Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende cok sevindim cok sagolun kizlar
insallah kucagima almak nasip olurrrr
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canim ben erken test yapmistim ondada cikmisti ztn ama silikti
simdi cok belirgin bir sekilde ve hic beklemeden cikti
birde ilk idrarda degildi

Bende ilaç kulanıyom canım benim d.k.hapı yarın randevum var doktorda 3hafta sonra benimde transferim olacak .......bol bol dinlen canım benim kanaman azalması iyi işaret bence...... Senden çokkkk umutluyum

canım iyiyimmm:)dinlenmeye devammm:)kanamam azaldı biliorum artık yarın ne çıkacak bahtımızaaa:)sen nasılsın canımmneler ypıosunn:)

derinnn
yarın o aptal kafalara söle dedikleri saatte versinler test sonucunu
patlıoruz meraktan cümleten
kuzum da strese girio boş yere

derinnn
yarın o aptal kafalara söle dedikleri saatte versinler test sonucunu
patlıoruz meraktan cümleten
kuzum da strese girio boş yere

bebeğimm ya daha bana saat vermezler heeemeraklı tazee iş gördürmüyom araya arayaaagerçi pzt bi kere aradım biliosunbakalım hayırlısı yaffnasılsın bu aradaaa bakemm nepıosunnn

Bende ilaç kulanıyom canım benim d.k.hapı yarın randevum var doktorda 3hafta sonra benimde transferim olacak .......bol bol dinlen canım benim kanaman azalması iyi işaret bence...... Senden çokkkk umutluyum

DDişallahh canımm yaaaaaa3 haftaaa demekkk ohhhhhhhhhhh yaaa maşallaaahhhhhRabbim yüzünü güldürsün hayırsızı hayırlıya çevirsinde kavuştursunnn bebeğineee sağlıkla hayatımmmm

merhaba kızlarrr yarın doktor kontrolum var iğnelere başlıcam galiba bakalım transfer gününü öğrenebilecekmiyimm

ohh maaşallah umarım bu defa gelir bebekler... dyg34 ve sen 2.de başarıya ulaşacaksınız canım inşallah

hayırlı olsun canım biz de bu ay sonunda başlıcaz inşallah hepimizin duaları gerçek olur.Ben de şimdidien heyecanlı ve sevinçliyim.

BABYCIM HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM İNŞALLAH BU SEFERHAMİŞ KALACAZDA BÜTÜN SIKINTILARIMIZ BİTER

benin bi sorum olacak sizlere ben normalde yumurta gelistirici kullandim asilama dün yapildi bana ama 2.ci asilamam bu sizce hangisi daha el verisli bu tedavinin:18:

bişi sorcam kızlarr
kabızlık ve gaz sorununuz oldu mu opu dan sonra
ay çatlıcam gazdan ben
ohhs mi ne o olmaz dimi bendeee

İnşallah canımm
Allahım tamamına erdidirir inşallah canımve benim gibi isteyen herkese hamiş kalmayı nasip eder
Aminnnnn
Maşallah sübhanallah bol bol dinlen bak dirayetli bebiş sana sarıldı ve bırakmıo
hayılı olsun darısı bize inş. allah tamamına erdirsin :))
Aminnn tez vakitte inşallah canım
bişi sorcam kızlarr
ay çatlıcam gazdan ben

Gaz oluyo canım bol sıvı tüket geçer bikaç güne inşallah yürü evde su içtikten sonra

bişi sorcam kızlarr
ay çatlıcam gazdan ben

Tatlımm hiç kaygılanma ben opudan sonra 3 gün gaz sancısından biittimmmcanım gaz yapacak yiyeceklerden uzak dur.ılık su kayısı ye.her sabah -5 kayısıyı sıcak su ile iç.erik ye.geçece hiç merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…