inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbende cok sevindim cok sagolun kizlar
insallah kucagima almak nasip olurrrr
Canım benim Allah razı olsunntatlım o hallde bir kaç idrar testi al onları yap hem bugün hemde yarın güün ilk idrarıyla İnşallahh sağlıkla devam ederrr değerin yüksek olmasa idrarda çıkmaz ama teyit etmen test tekrarlamanda yarar var hayatımmm
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
derincim nasılsın canım benim ???
canım iyiyimmm:)dinlenmeye devammm:)kanamam azaldı biliorum artık yarın ne çıkacak bahtımızaaa:)sen nasılsın canımmneler ypıosunn:)
derinnn
yarın o aptal kafalara söle dedikleri saatte versinler test sonucunu
patlıoruz meraktan cümleten
kuzum da strese girio boş yere
Bende ilaç kulanıyom canım benim d.k.hapı yarın randevum var doktorda 3hafta sonra benimde transferim olacak .......bol bol dinlen canım benim kanaman azalması iyi işaret bence......Senden çokkkk umutluyum
merhaba kızlarrryarın doktor kontrolum var iğnelere başlıcam galiba bakalım transfer gününü öğrenebilecekmiyimm
ohh maaşallah umarım bu defa gelir bebekler... dyg34 ve sen 2.de başarıya ulaşacaksınız canım inşallah
çok sağol zeynepcim inşallahohh maaşallah umarım bu defa gelir bebekler... Dyg34 ve sen 2.de başarıya ulaşacaksınız canım inşallah
İnşallah canımmbabyycilaaa işallahh hayırlısıyla sağlıklaa devamı gelir
yeterimmmh canım benimm işallahhhhhh yaaaaaa
Maşalllahhh canım beniiimmmmmmmHaydiii buk buklarıda duyalımmmmm
canım benim.Hakında hayırlısı...Rabbim sağlık ve sabır versinnnndualarım seninle
AminnnnnAllahım tamamına erdidirir inşallah canımve benim gibi isteyen herkese hamiş kalmayı nasip eder
Maşallah sübhanallah bol bol dinlen bak dirayetli bebiş sana sarıldı ve bırakmıoGünaydınnnnn
keyifler nasıl kızlarrr ayy kimsecikler gelmemiişşş :26: nasılsınızzz bakalım bakalımmm:)benim kanamam düne kıyasla azaldı baya azaldı diyebilirimyatışa devam başkada bişicik yok
Aminnn tez vakitte inşallah canımhayılı olsun darısı bize inş. allah tamamına erdirsin :))
bişi sorcam kızlarr
kabızlık ve gaz sorununuz oldu mu opu dan sonra
ay çatlıcam gazdan ben
ohhs mi ne o olmaz dimi bendeee
bişi sorcam kızlarr
kabızlık ve gaz sorununuz oldu mu opu dan sonra
ay çatlıcam gazdan ben
ohhs mi ne o olmaz dimi bendeee
merhaba kızlarrryarın doktor kontrolum var iğnelere başlıcam galiba bakalım transfer gününü öğrenebilecekmiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?