Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

mrblar kızlarrr.uzun süredir giremiyorum ama çok güzel haberler aldım...derinim çok çok tebrik ederim canım darısı bizlerin başına ......
tranferi olanlar yumurtası toplanan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun..umarım hepiciğimiz hamiş kalırız...

kızlar benimde bu ay iğne oldum oldum tam ikinci iğnelere başlayacakken tahlil istemişti doktor e2 felan yaptırdım iyi dedi ama bizim bu ay tüp bebek merkezindekiler senin işlemlerin sırası yurtdışına çıkacaklar dedi :2: başka merkezde yaparım ek maliyet dedi bende kalsın gelecek aya dedim ..martta yani neyse geç olsun güç olmasın dostlarım ... yeni haberlerle... beklemedeyimm

hayırlısı olsun canı geç olsun güç olmasın...
derincim test verdin mi bugün?
yeter nerde hiç ses yok bu arada minasofia vardı hiç gelmiyor
figerodan da hiç haber yok hayrolsun

seguluuummmmmmmmmvallahi tebrik için erken bebeğiim:)bugün test için kan verdim bakalım ne durumdayız.Rabbim cümlemize önce sağlık sonraada hayırlısını versinkalsın marta bebeğim nolcak hiç takmaasen hankii merkezdeydinki bebeğimhepberaber mi gidiolarmışş:44:

Derinim cnm güçlü,pozitif arkadaşım benim herşey çok güzel olacak inş

derincim güzel hbrlerini bekliyoruz inş...
ya evet zeynebinde dediği gibi minasofia ne oldu hamiş kaldı bizi terkettii aynı şekilde figeroda inş herşey yolundadır..minasofia evini taşıyacaktı sanırım ama 2 ay oldu siteye gelmiyo...
bende iyiyim kızlarr 3 gündür bulantılarım yok sabahları kesiliyo demek artık birazdanda hazırlanıp çıkıcam günümüz var bugün...
çıkana kadar derincim sana bakıcam hep olmazsa güzel hbrini akşam alırım artık...
yeterde sanırım bugün kocası için dr a gidecekti inş güzel hbrlerle döner...

BENDE DOKTORDAN YENİ GELDİM D.K.HAPI SON KEZ İÇERİM BUGÜN 3 GÜN SONRA LUCRİNE BAŞLIYOM ŞUBATIN SONU YUMOŞLAR TOPLANIR GALİBA

Son düzenleme:
Derinim cnm güçlü,pozitif arkadaşım benim herşey çok güzel olacak inş

oooocanım beniimmmmm kim gelmişşşşşşşşşşşsaol bebeğim hayırlısı olsun en iyisini Rabbim bilirrnasılsın bakim bugüüünnn söle bakeeemmmmm

saol canımmm işallahhhh hayırlısıyla bi güsel haber vermek bana da nasip olurvallahii terk edildikk aşkolsunnnn:26:maşallahhh gidioo bulantılr işallaahhhhhnası gisioo hamişlikkk

nursiiiiiiiiiiinnnn canım nolduu çok merakkkediyorum seniiiiiiiiiiiiiiii:44:

derincim sonucunu nmerak ettim ins. hakkinda hayirlisi olur
sonucu nezaman alacaksin gelsin guzel haberlerrrrrrrr

Bomba gibiyim bak :)) of üzülemem sonuçta herşey olacağına varıyor
faydasııı yoktuuuur gözlerdekiiiii yaşıııııııııııııın

Kızlar değerim 7.8 çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm
Herşeyin hayırlısı haberlerini bekliyoruz.

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
Ayy çok sevindim canım hadi hayırlısıyla kalbinin sesinide duy.

Canım benimde tekti topladı doktorum döllendi ama tutunmadı yaşın kaç kilon kaç.

bişi sorcam kızlarr
kabızlık ve gaz sorununuz oldu mu opu dan sonra
ay çatlıcam gazdan ben
ohhs mi ne o olmaz dimi bendeee

Korkma tatlım ohss olsaydın olurdun 2.günde çoğunlukla oluyormuş.Ben elma kayısı incir kompostosu yedim hiç gaz ve kabızlık yaşamadım tavsiye ederim test günün ne zaman.

Kızlar benim ameliyat iptal oldu iltihap çıktı zaten iyiki olmamış akşamı ateşim 39.5 oldu her işde bir hayır vardır şimdi haftaya gene bir stres yaşıycam.

selamm kızlarr ben geldim merkezden iğnelere başladım bugün hayırlısıyla adet olunca tekrar gidicem ilaçları kullanmaya devam inşallah bu sefer mutlu sona ericem hayırlısıyla....

derincimmm tatlımmm güzel haberlerini bekliyorumm hadiiii müjdeyi ver artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…