minik kusum napiyon kizzz ne asamadasin nasil gidiyo tedavin canim
mrblar kızlarrr.uzun süredir giremiyorum ama çok güzel haberler aldım...derinim çok çok tebrik ederimcanım darısı bizlerin başına ......
tranferi olanlar yumurtası toplanan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun..umarım hepiciğimiz hamiş kalırız...
kızlar benimde bu ay iğne oldum oldum tam ikinci iğnelere başlayacakken tahlil istemişti doktor e2 felan yaptırdım iyi dedi ama bizim bu ay tüp bebek merkezindekiler senin işlemlerin sırası yurtdışına çıkacaklar dedi :2: başka merkezde yaparım ek maliyet dedi bende kalsın gelecek aya dedim ..martta yani neyse geç olsun güç olmasın dostlarım ... yeni haberlerle... beklemedeyimm
mrblar kızlarrr.uzun süredir giremiyorum ama çok güzel haberler aldım...derinim çok çok tebrik ederimcanım darısı bizlerin başına ......
tranferi olanlar yumurtası toplanan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun..umarım hepiciğimiz hamiş kalırız...
kızlar benimde bu ay iğne oldum oldum tam ikinci iğnelere başlayacakken tahlil istemişti doktor e2 felan yaptırdım iyi dedi ama bizim bu ay tüp bebek merkezindekiler senin işlemlerin sırası yurtdışına çıkacaklar dedi :2: başka merkezde yaparım ek maliyet dedi bende kalsın gelecek aya dedim ..martta yani neyse geç olsun güç olmasın dostlarım ... yeni haberlerle... beklemedeyimm
seguluuummmmmmmmmvallahi tebrik için erken bebeğiim:)bugün test için kan verdim bakalım ne durumdayız.Rabbim cümlemize önce sağlık sonraada hayırlısını versin kalsın marta bebeğim nolcak hiç takmaa sen hankii merkezdeydinki bebeğim hepberaber mi gidiolarmışş:44:
Derinim cnm güçlü,pozitif arkadaşım benim herşey çok güzel olacak inş
derincim güzel hbrlerini bekliyoruz inş...
ya evet zeynebinde dediği gibi minasofia ne oldu hamiş kaldı bizi terkettii aynı şekilde figeroda inş herşey yolundadır..minasofia evini taşıyacaktı sanırım ama 2 ay oldu siteye gelmiyo...
bende iyiyim kızlarr 3 gündür bulantılarım yok sabahları kesiliyo demek artık birazdanda hazırlanıp çıkıcam günümüz var bugün...
çıkana kadar derincim sana bakıcam hep olmazsa güzel hbrini akşam alırım artık...
yeterde sanırım bugün kocası için dr a gidecekti inş güzel hbrlerle döner...
meğer herkes burdaymıss bende transferımın 6. gunundeyım kıslar
hayırlısı bakalım
oooocanım beniimmmmm kim gelmişşşşşşşşşşşsaol bebeğim hayırlısı olsun en iyisini Rabbim bilirr nasılsın bakim bugüüünnn söle bakeeemmmmm
saol canımmm işallahhhh hayırlısıyla bi güsel haber vermek bana da nasip olurvallahii terk edildikk aşkolsunnnn:26:maşallahhh gidioo bulantılr işallaahhhhh nası gisioo hamişlikkk
Herşeyin hayırlısı haberlerini bekliyoruz.Kızlar değerim 7.8çarşamba test tekrarıı dediler ama ben şakır şakır kanıyorummm
Ayy çok sevindim canım hadi hayırlısıyla kalbinin sesinide duy.Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
Canım benimde tekti topladı doktorum döllendi ama tutunmadı yaşın kaç kilon kaç.evet canım ilk denememizdi..normalde eşimin spermlerinde problem vardı neden böyle bi sonuç çıktı anlayamadık..bana merkeze gittiğimizde kist olduğunu zöylemişti doktorumuz hemen aldılar kisti ve beklemeden ilk adette tedavi başladı sanırım sıkıntıyı yaratan o oldu..
bişi sorcam kızlarr
kabızlık ve gaz sorununuz oldu mu opu dan sonra
ay çatlıcam gazdan ben
ohhs mi ne o olmaz dimi bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?