slm arkadaşlar benim hiç bir sıkıntım yok hatta hiç trnfer olmamış gibi
ama mümkün olduğunca yatıyorum..
ne göğsüm şişti, ne kasık ağrısı nede akntım var biraz mide bulantım var ama bunun onlarla ilgili olduğunu sanmıyorum..
allahıma dua ediyorum hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmısın
derin seninde allah yardımcın olsun sağlıkla gidin sağlıkla gelin inşallah
bugün doktora gittim her şey yolunda son 6 günlük iğne kaldı pazartesi tekrar kontrol var çok az kaldı yumurtalarım toplanacak haftaya her şey bitmiş olacak çokta korkuyorumüfff
DERİNCİM YARIN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM GÜZEL ŞEYLER YAZACANI ÇOK İNANIYORUM KORKMA
ahhhhhhh minaacım yaaaaaaaaaaaaaaanerdesin sennnn ne kadar merak ettik seniiiii iyi olmanıza çok sevindiik canım:)maşallahhh 4. ayaa güle güleyee hazırlanıyosunuzz demek miniğimizleee zaman su gibi geçior.canım sana bi özet geçeyim.2. denememi yaptırdım 22 ocak opu,27 ocak transgfer oldum.transferin 6. günü 2 şubat lekelenmem başladı.7. gün 3 şubatta test yaptılar değerim 2.5 çıktı sonra 7 şubatta 11. gün 7.8 çıktıhemde bi önceki gün başlayan şakır şakır kanamama rağmen 13. gün 9 şubatta 12.5 çıktı doktorum hamilesin ama sağlıklı gidecek gibi değil derken 15. gün biredn 30 a yükselddi değerim yani geçen cuma ayın 11 inde.drum o gün arayıp haftaya cumaya kadar test yok.cuma keseyi görmeyi bekleyeceğiz dedi.tabi herşey yolundaysa yarın kontrolüm var.değerlerim yükseldimii,kese bebek varmı artık öğrenicez demiyorum öğrenmeyi deneyecez diyorum malum günlerdir yaşadığım belirsizlikten sonra kanamamsa geçen pazar başladı pzt coştu salı azz çarşamba yok oldu.o günden beri hiç bişi akıntı vs. yok.kanamada kahve olarak bitii.işte bende durum böle hayatım Aramızaa hoşgeldinnnnn
minaaaaaaaaaaaayakaladım seeni naılsınız bakalımmmm
Canim senin adina cok sevindim, sakin ümidini yitirme, bekle bakalim, inan ki annelik beklemek ve sabir gerektiriyormus, allahtan hep hayirlisini dile, ama inaniyorum bence bebgin senle kalmak icin savas veriyor, sende pozitif düsünerek ona destek ol ne olur... sen kalbi o kadar temiz ve yardimsever bir insansin ki, hepimize en basindan beri dua ettin destek oldun, allah bu dualarini ve destegini bosa cikarmicaktir inan bana, evet geldim ama su tasinma islemi beni cok yoruyo, bu hafta sonu gene kolileme islemi var, allah hepimizin herkesin yardimcisi olsun insallah....
kuzummmmm iyiyim ya, bugün yola cikicaz iste, biz esimin is nedeniyle Berlin de kaliyoruz, sirket evinde, kendi evim berlin e 500 km uzakta, bu gün yola cikicaz hafta sonu koli yapicam, bebek geldigi icin evimizi degistiriyoruz. mart 14 de tasiniyoruz. babam gelicek türkiyeden yardima, valla hepsi birbirine girmis durumda... insallah yoluna koyucaz ama, sen neler yapiyosun , masallah transfer olmus, bebis tutunmusneler kacirmisim neler
rabbim şifa versin kolaylık versin inşallah kolay atlatırsınıskızlar beni merak edenler çok sağolun allah razı olsun
canlarım inşş rabbim şifasını eksik etmesin
kızlar ameliyatı çrşb dedi dr bakalım daha bu gün yeniden tetkler istendi mr tomoğrafi
kan tahlileri göz muayenesi vs vs ameliyat ortalama 8 saat sürecekmiş allahı yardımcımız olsun
kızlar beni merak edenler çok sağolun allah razı olsun
kızlar ameliyatı çrşb dedi dr bakalım daha bu gün yeniden tetkler istendi mr tomoğrafi
kan tahlileri göz muayenesi vs vs ameliyat ortalama 8 saat sürecekmiş allahı yardımcımız olsun
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla olup biticek tüm dualarım sizinle....
rabbim şifa versin kolaylık versin inşallah kolay atlatırsınıs
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla olup biticek tüm dualarım sizinle....
rabbim şifa versin kolaylık versin inşallah kolay atlatırsınıs
yetercim rabbim yardımcınız olsun rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip etsin ve bebeğiniz gelsin en kısa zamanda herşeyi unutun inşallah
selamlar kızlar,benim de transferimin 7.günüydü bugün.ne olacak nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.bu ilk denemem.ara ara adet sancılarım yokluyor,kasıklarıma bıçaklar batıyor ama çok yoğun değil.onun dışında birşey hissetmiyorum.hissetmem gerekiyor mu?
mrb canım hayırlı olsun öncelikte inş bebeişin tutunur saba seninnle aynı gün transferimiz olmuş benimde 7.günümdü bugün :) 1.kalite 8hücreliydi doktor çok umtluydu bende hiçbişey hissetmiyorum canım belim ağrıyo yanlız bugün çok bazende karnımbakalım hayırlısı ikimiziçindebenimde ilk denemem bursada yaşıyorum 23 yaşındayım:)selamlar kızlar,benim de transferimin 7.günüydü bugün.ne olacak nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.bu ilk denemem.ara ara adet sancılarım yokluyor,kasıklarıma bıçaklar batıyor ama çok yoğun değil.onun dışında birşey hissetmiyorum.hissetmem gerekiyor mu?
kızlar beni merak edenler çok sağolun allah razı olsun
sağolun kızlar inşşşşşş rabbim yardımcımız olur inşşşşş
selamlar kızlar,benim de transferimin 7.günüydü bugün.ne olacak nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.bu ilk denemem.ara ara adet sancılarım yokluyor,kasıklarıma bıçaklar batıyor ama çok yoğun değil.onun dışında birşey hissetmiyorum.hissetmem gerekiyor mu?
hayırlı olsun canımmrb canım hayırlı olsun öncelikte inş bebeişin tutunur saba seninnle aynı gün transferimiz olmuş benimde 7.günümdü bugün :) 1.kalite 8hücreliydi doktor çok umtluydu bende hiçbişey hissetmiyorum canım belim ağrıyo yanlız bugün çok bazende karnımbakalım hayırlısı ikimiziçindebenimde ilk denemem bursada yaşıyorum 23 yaşındayım:)
Derinnnnnnn yarın en güzel haberleri vermen dileğiyleee
kızlar herkese selam uzun zamandır topiğe giremiyorum ben iyi değilim işlerim çok yoğunn o yüzden yazamadım bir sürü güzel haberler var ben lucrin iğnelere başladım mattada transferim olucak donmuşlarla tabi çözünürlerse öyle işte....yeterrrr sen neler yapıyosun ne ameliyatı canım biraz okudum ama çözemedim geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?