Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

saol canım benimmmHayırlı sağlıklı olacaksa güsel haberleri vermek en büyük arzummmsen dinlenmeye devam canım.eğilip doğrulma sen dikkat et canım ağrın sızın olmasadaa
bugün doktora gittim her şey yolunda son 6 günlük iğne kaldı pazartesi tekrar kontrol var çok az kaldı yumurtalarım toplanacak haftaya her şey bitmiş olacak çokta korkuyorumüfff

DERİNCİM YARIN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM GÜZEL ŞEYLER YAZACANI ÇOK İNANIYORUM KORKMA

dygummm korkuu yokkkkkAllahın izniyleee sağlıkla hamileyim diyeceksin bizlere:)zaten senin umudun inancın başından beri bana çok iyi geldi ben zaman zaman umutsuzluğa düştüğümde hep inandın ve hep haklı çıktınnnİnşallahh bu seferde haklı çıkarsın canım benimmm

Canim senin adina cok sevindim, sakin ümidini yitirme, bekle bakalim, inan ki annelik beklemek ve sabir gerektiriyormus, allahtan hep hayirlisini dile, ama inaniyorum bence bebgin senle kalmak icin savas veriyor, sende pozitif düsünerek ona destek ol ne olur... sen kalbi o kadar temiz ve yardimsever bir insansin ki, hepimize en basindan beri dua ettin destek oldun, allah bu dualarini ve destegini bosa cikarmicaktir inan bana, evet geldim ama su tasinma islemi beni cok yoruyo, bu hafta sonu gene kolileme islemi var, allah hepimizin herkesin yardimcisi olsun insallah....

minaaaaaaaaaaaayakaladım seeni naılsınız bakalımmmm

kuzummmmm iyiyim ya, bugün yola cikicaz iste, biz esimin is nedeniyle Berlin de kaliyoruz, sirket evinde, kendi evim berlin e 500 km uzakta, bu gün yola cikicaz hafta sonu koli yapicam, bebek geldigi icin evimizi degistiriyoruz. mart 14 de tasiniyoruz. babam gelicek türkiyeden yardima, valla hepsi birbirine girmis durumda... insallah yoluna koyucaz ama, sen neler yapiyosun , masallah transfer olmus, bebis tutunmus neler kacirmisim neler

canım benimmm:)işallah savaşçı yahut tembel bi bebiştir buuu sıpaaahayırlısı minam yaa dua ediyorum sağlıkla hayırlısıyla gelecekse bekliyorummmmhadi bakalım taşın sonra bırakmak yok seniiiii:))))işallahh kolaylıkla halledersin canım benimmmmsakın yorma bebekimisiii heeee

kızlar beni merak edenler çok sağolun allah razı olsun
canlarım inşş rabbim şifasını eksik etmesin
kızlar ameliyatı çrşb dedi dr bakalım daha bu gün yeniden tetkler istendi mr tomoğrafi
kan tahlileri göz muayenesi vs vs ameliyat ortalama 8 saat sürecekmiş allahı yardımcımız olsun

Son düzenleme:
rabbim şifa versin kolaylık versin inşallah kolay atlatırsınıs

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla olup biticek tüm dualarım sizinle....

yetercim rabbim yardımcınız olsun rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip etsin ve bebeğiniz gelsin en kısa zamanda herşeyi unutun inşallah

yetercim rabbim yardımcınız olsun rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip etsin ve bebeğiniz gelsin en kısa zamanda herşeyi unutun inşallah

amin canım inşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimize sıkıntılardan kurtulup refaha çıkmayı nasip etsin inşşşşş

selamlar kızlar,benim de transferimin 7.günüydü bugün.ne olacak nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.bu ilk denemem.ara ara adet sancılarım yokluyor,kasıklarıma bıçaklar batıyor ama çok yoğun değil.onun dışında birşey hissetmiyorum.hissetmem gerekiyor mu?

inşşşşşşşşş pozitif görürsün
canım belirti arama yaa belirti kişiden kişiye değişiyor için rahat olsun kendini yormadan bekle stres yapmadan
inşşşşşşşşşşşşşşş rabbim yüzünü gülüdrsün

mrb canım hayırlı olsun öncelikte inş bebeişin tutunur saba seninnle aynı gün transferimiz olmuş benimde 7.günümdü bugün :) 1.kalite 8hücreliydi doktor çok umtluydu bende hiçbişey hissetmiyorum canım belim ağrıyo yanlız bugün çok bazende karnımbakalım hayırlısı ikimiziçindebenimde ilk denemem bursada yaşıyorum 23 yaşındayım:)

canım allah şif versin,inşallah ameliyatı en iyi şekildegeçer sağlınıza en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle.gelecekte gelecek bebişlerler bugünleri hiiiiiiiç hatırlamammanız dileğiyleee

kızlar herkese selam uzun zamandır topiğe giremiyorum ben iyi değilim işlerim çok yoğunn o yüzden yazamadım bir sürü güzel haberler var ben lucrin iğnelere başladım mattada transferim olucak donmuşlarla tabi çözünürlerse öyle işte....yeterrrr sen neler yapıyosun ne ameliyatı canım biraz okudum ama çözemedim geçmiş olsun canım

sağolun kızlar inşşşşşş rabbim yardımcımız olur inşşşşş

yetercim benim sağduyulu,umut yüklü,her daim tevekkülü can arkadaşım...Sınavların en zoruyla sınandın bunca zaman...şimdi sırada belki dahada büyük bir sınav var...ama ben biliyorum ki Rabbiim sevdiği kullarını sınar...dert verir ama inan bana dermanınıda verir.ve kuluna kaldıramayacağından çoğunu yüklemez...Dilimizde her an şifa duaları eşinle abimizle...senin umut dolu yüreğin burda nice yüreklere ışık tuttu yeterim.ışığınla aydınlanan yolların atrına olsa Rabbim yardımcın olacak inanıyorum,hücrelerime kadar inanıyorum...Hep yanındayız canım...

hayatım aramıza hoş geldinöncelikle tedavin hayırlı olsunhayatım ağrılar,kramplar,vs. herşey genelde ilaçlardan oluyor.bir de hamilelik belirtileri ile regli belirtileri aynı olduğundan normal gebeliklerde bile ayırt etmek zor.biliyorum çok zor ama belirti aramamalısın hayatım.çünkü her bünye başka.ve bizim gebelik durumumuzda mevcut gebeliği zaten insanların bilmediği dönemi olmuş oluyor.canım benim kendini her türlü sonuca hazırlayabilmek ki çok zor hele ilkindesonrası için kolaylık.pozitif olmaksaa her halikarda kazanç demek.Bol duaa,kendine dikkat et...bol su içç,,beslenmeye dikkatt...ve bize güsel haberlerrr verrrr
hayırlı olsun canıminşallahh güzel haberler vereceksinn bizeee
Derinnnnnnn yarın en güzel haberleri vermen dileğiyleee

hayatımmmmmmayy canımsın yaa hayırlı sağlıklı olacaksaa en büyük dileğim teyze oluyosunuzzz diye haykırmakkk inannnnsen neler yapıyosun ne var ne yok bakalımmm

ekincimmm hoşgeldinnnnn:))))haydii inşallahh sağlıkla çözünsün minnoşlarrrrrrrrrrrrrrryeterin eşi beyin ameliyatı olacak hayatımhaftaya çarşamba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…