mrb canım hayırlı olsun öncelikte inş bebeişin tutunur saba seninnle aynı gün transferimiz olmuş benimde 7.günümdü bugün :) 1.kalite 8hücreliydi doktor çok umtluydu bende hiçbişey hissetmiyorum canım belim ağrıyo yanlız bugün çok bazende karnımbakalım hayırlısı ikimiziçindebenimde ilk denemem bursada yaşıyorum 23 yaşındayım:)
inşallah hamilesindir ...belkide bir mucize olacak ...şu cuma günü canım benim..bencede doktorunu aramalısın..Merhaba benimde 4üncü denememdi ve çarşamba günü kan testi ile negatif sonuçlandı. Ancak3 gün geçmesine rağmen hala adet olamadım. Hiç bu kadar gecikmemişti. Gecikenler varmı merak ediyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirm. Yoksa akşama doğru doktorumu aramayı düşünüyorum.
günaydınnnnnnnn
hayırlı cumalar rabbim dualrımıız kabul etsin cuma hürmetine inşşşşş
canım bende iğnelere mart başlangıcı başlıyorum hadi hayırlısı birlikteyiz....Öncelikle selamlar ve hayırlı cumalar arkadaşlar.bizde martın başında uyarıcı iğnelerle tüp bebek yoluna çıkıcaz.inanılmaz heyecanlıyım.düşünürken kalbimin hızını takip edemyrm.bunun için bi öneriniz varmı acaba?:18::18::18::18:
forumda yazan bazı şeyleri okuyorum da, bazı arkadaşlar tutunma kanaması diye bişeyden bahsediyor.kanama olması kötü bişey değil mi?senin dediğin gibi hafif adet sancısının dışında birşey yok bende.amaaaaaaaaaaaannn ne bileyim,her kafadan başka bir ses çıkıyor.en iyisi bekleyip bizzat tecrübe etmek.hakkımızda hayırlısı olsun.bu arada idrar testi yapsam mı,sen yapacak mısın?ya çizgi görmezsem diye korkuyorum.
Merhaba arkadaşlar sonuç bekleyenler inşallah çift çizgiyi görürlerde büze de umut olur. Yetercim sana da allah şifa versin inşallah
benim yarın ilk tüp bebek denemesi için görüşmem var aslında randevuyu çok önceden almıştım ama nasipmidir bilmiyorum adet oldum ve yarın adetimin 3. Günü
karar veremiyorum denk gelmişken hemen tedaviye başlasam mı
yoksa birkaç ay daha beklesem mi bilemiyorum. Doğru yolu bulabilirim inşallah.
KIZLAR
bEN LALEDEVRİNDENİM uzun zamandan sonra yine geldim aranıza
beni bilenler bilir.
2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem (9 kasımda) negatif sonuçlanmıştı.
tekrar 2. denemeyi bekliyorduk nisan-mayıs gibi düşünüyoruk (para biriktiriyorduk)
veeeeeeeeeeeeee
pazartesi öğredimki HAMİLEYİMMMMMMMM
kimse inanamadı (bende dahil 4 gün de 2-3 hastane dolaştım 6 haftalık)
buradaki doktorum bile nereye yaptırdınız (TÜP) dedi
ama bizimkisi kendiliğinden geldi.
umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin.
hepinizi öpüyorum ve RABBİM en yakın zamanda sizinde göbişlerinizi doldursun diyorum.
yetercim benim sağduyulu,umut yüklü,her daim tevekkülü can arkadaşım...Sınavların en zoruyla sınandın bunca zaman...şimdi sırada belki dahada büyük bir sınav var...ama ben biliyorum ki Rabbiim sevdiği kullarını sınar...dert verir ama inan bana dermanınıda verir.ve kuluna kaldıramayacağından çoğunu yüklemez...Dilimizde her an şifa duaları eşinle abimizle...senin umut dolu yüreğin burda nice yüreklere ışık tuttu yeterim.ışığınla aydınlanan yolların atrına olsa Rabbim yardımcın olacak inanıyorum,hücrelerime kadar inanıyorum...Hep yanındayız canım...
hayatım aramıza hoş geldinöncelikle tedavin hayırlı olsun hayatım ağrılar,kramplar,vs. herşey genelde ilaçlardan oluyor.bir de hamilelik belirtileri ile regli belirtileri aynı olduğundan normal gebeliklerde bile ayırt etmek zor.biliyorum çok zor ama belirti aramamalısın hayatım.çünkü her bünye başka.ve bizim gebelik durumumuzda mevcut gebeliği zaten insanların bilmediği dönemi olmuş oluyor. canım benim kendini her türlü sonuca hazırlayabilmek ki çok zor hele ilkinde sonrası için kolaylık.pozitif olmaksaa her halikarda kazanç demek.Bol duaa,kendine dikkat et...bol su içç,,beslenmeye dikkatt... ve bize güsel haberlerrr verrrr
hayırlı olsun canıminşallahh güzel haberler vereceksinn bizeee
hayatımmmmmmayy canımsın yaa hayırlı sağlıklı olacaksaa en büyük dileğim teyze oluyosunuzzz diye haykırmakkk inannnn sen neler yapıyosun ne var ne yok bakalımmm
ekincimmm hoşgeldinnnnn:))))haydii inşallahh sağlıkla çözünsün minnoşlarrrrrrrrrrrrrrryeterin eşi beyin ameliyatı olacak hayatım haftaya çarşamba...
KIZLAR
beni bilenler bilir.
tekrar 2. denemeyi bekliyorduk nisan-mayıs gibi düşünüyoruk (para biriktiriyorduk)
veeeeeeeeeeeeee
hepinizi öpüyorum ve RABBİM en yakın zamanda sizinde göbişlerinizi doldursun diyorum.
martın başında adet olucam ve adetimin 2, günü kan tahlili yapılacakmış.eğer değer normal çıkarsa tedaviye başlanacak..bu testi herkese yapıyorlarmı peki arkadaşlar?
KIZLAR
beni bilenler bilir.
veeeeeeeeeeeeee
canlarım günayyydınnn
keseyi göremedik...doktorum oldukça olumsuz...kan sonucumu bekliyorum bakalım nolacak...hayırlı cumalar hepinizee...
değerim 69 kızlar.yarın bir iğne ile gebeliği sona erdirecekler...
slm arkadaşlar nasılsınız bende yeni sayılırım ve 3.tüpbebek denemem için anatoliadayım bugün 6.günüm iğnelerimde bakalım ne zaman toplanacak yumoşlarımmm.inşallah bu kez bende burada haykırmak istiyorummmmm hamileyiiiimmmmm diye.allahım şu mubarek cuma gününde isteyen herkese bebiş nasip etsin yarabbiimmm.8.5 yıllık evliyimm ve başımdan birçok tedavi ve 2 kez tüpbebek macerası geçti.allahım lütfen bu kez olsunnn allahımm sen yardım et bizlere yarabbimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?