Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Merhaba benimde 4üncü denememdi ve çarşamba günü kan testi ile negatif sonuçlandı. Ancak3 gün geçmesine rağmen hala adet olamadım. Hiç bu kadar gecikmemişti. Gecikenler varmı merak ediyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirm. Yoksa akşama doğru doktorumu aramayı düşünüyorum.

günaydınnnnnnnn
hayırlı cumalar rabbim dualrımıız kabul etsin cuma hürmetine inşşşşş

Öncelikle selamlar ve hayırlı cumalar arkadaşlar.bizde martın başında uyarıcı iğnelerle tüp bebek yoluna çıkıcaz.inanılmaz heyecanlıyım.düşünürken kalbimin hızını takip edemyrm.bunun için bi öneriniz varmı acaba?:18::18::18::18:

forumda yazan bazı şeyleri okuyorum da, bazı arkadaşlar tutunma kanaması diye bişeyden bahsediyor.kanama olması kötü bişey değil mi?senin dediğin gibi hafif adet sancısının dışında birşey yok bende.amaaaaaaaaaaaannn ne bileyim,her kafadan başka bir ses çıkıyor.en iyisi bekleyip bizzat tecrübe etmek.hakkımızda hayırlısı olsun.bu arada idrar testi yapsam mı,sen yapacak mısın?ya çizgi görmezsem diye korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar sonuç bekleyenler inşallah çift çizgiyi görürlerde büze de umut olur. Yetercim sana da allah şifa versin inşallah
benim yarın ilk tüp bebek denemesi için görüşmem var aslında randevuyu çok önceden almıştım ama nasipmidir bilmiyorum adet oldum ve yarın adetimin 3. Günü
karar veremiyorum denk gelmişken hemen tedaviye başlasam mı
yoksa birkaç ay daha beklesem mi bilemiyorum. Doğru yolu bulabilirim inşallah.

inşallah hamilesindir ...belkide bir mucize olacak ...şu cuma günü canım benim..bencede doktorunu aramalısın..

günaydınnnnnnnn
hayırlı cumalar rabbim dualrımıız kabul etsin cuma hürmetine inşşşşş

sanada hayırlı cumalar aminnn canım inşallah tüm dualar ile...

canım bende iğnelere mart başlangıcı başlıyorum hadi hayırlısı birlikteyiz....

canım sen böyle şeylere kafana takma bence idrar testi felanda yapma derim daha erken ...bazen hamile olduğu halde çıkmıyor teste üzülüyorlar ve bebişlerinide üzüyorlarrr...allahım inşallah pozitifleri göstersinnn

canımsağol allah razı olsun
canım kendini hazır hisetmen çok önemli inşş rabbim hepinize bebişlerinizi göndersin

KIZLAR

bEN LALEDEVRİNDENİM uzun zamandan sonra yine geldim aranıza
beni bilenler bilir.
2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem (9 kasımda) negatif sonuçlanmıştı.
tekrar 2. denemeyi bekliyorduk nisan-mayıs gibi düşünüyoruk (para biriktiriyorduk)
veeeeeeeeeeeeee
pazartesi öğredimki HAMİLEYİMMMMMMMM
kimse inanamadı (bende dahil 4 gün de 2-3 hastane dolaştım 6 haftalık)
buradaki doktorum bile nereye yaptırdınız (TÜP) dedi
ama bizimkisi kendiliğinden geldi.
umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin.
hepinizi öpüyorum ve RABBİM en yakın zamanda sizinde göbişlerinizi doldursun diyorum.

martın başında adet olucam ve adetimin 2, günü kan tahlili yapılacakmış.eğer değer normal çıkarsa tedaviye başlanacak..bu testi herkese yapıyorlarmı peki arkadaşlar?

ayyy canım gözyaşlarımı tutamadım tebrikler..rabbim sağlıkla kucuğına almayı nasip etsin

derinim canım ne güzel şeyler yazmışsın benimle ilğili çok duygulandım canım amin bebeğim amin inşşşşş rabbim yardımıyla sizlerin dualrınızla aşacağız bu sıkıtıları inşşşşşşş
canım yanlış değilsem sen senin bu gün kontrolun vardı inşşşş sendende çok güzel haberler gelecekinşşşşş

süperrrrrrrr haberrrrrrrr
sağlıcakla kucakla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

martın başında adet olucam ve adetimin 2, günü kan tahlili yapılacakmış.eğer değer normal çıkarsa tedaviye başlanacak..bu testi herkese yapıyorlarmı peki arkadaşlar?

inşş tedavinde bebğin sana gelsin inşşşş
canım bunlar rutin hormon tetsleri yapılması gerkli tetsler

Laleeeee:)hayatımmm ne zaandır aklımdasın bakıp listeye diyorum nerde bu kızlarrrrr:)Rabbimin hikmetinden sual olur mu hiçç:)))o kadar sevindim kiiiAllah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm

canlarım günayyydınnn

keseyi göremedik...doktorum oldukça olumsuz...kan sonucumu bekliyorum bakalım nolacak...hayırlı cumalar hepinizee...

slm arkadaşlar nasılsınız bende yeni sayılırım ve 3.tüpbebek denemem için anatoliadayım bugün 6.günüm iğnelerimde bakalım ne zaman toplanacak yumoşlarımmm.inşallah bu kez bende burada haykırmak istiyorummmmm hamileyiiiimmmmm diye.allahım şu mubarek cuma gününde isteyen herkese bebiş nasip etsin yarabbiimmm.8.5 yıllık evliyimm ve başımdan birçok tedavi ve 2 kez tüpbebek macerası geçti.allahım lütfen bu kez olsunnn allahımm sen yardım et bizlere yarabbimmm.

rabim yüzünü güldürsün
inşşşşş busefer bebeğin sana gelsin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…