Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derincim inan bugün hep iyi haberini almak için geldim ne desem bilemedim rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin

allahım öyle büyük ki...bizlere en umutsuz anlarda bir ışık yakıveriyor...tebrik ederim canımm..allhım tammına erdirsin...
değerim 69 kızlar.yarın bir iğne ile gebeliği sona erdirecekler...
deriniiim canım hayırlısı böyleymiş canımm.üzülme diyemiyorum.. ama bak yüce rabbim değilmiki en ummadığımız zamnlarda bize varlığından haberdar ediyorr..laledevri arkadaşımız gibi ben inanıyorumkiii olacak rabbim isteyene ne vermezkiii.

allahım tedavini olumlu sonuçlasın canımmm...yola devammm..

canımm bizler büyük bir imtihandayız ki en zor acılarla sınanıyoruz...Rabbim sana ve bizim gibi biumut bekleyenlere ANNEEMM diyecek evlatlar nasip etsin..kucaklarımızı boş bırakmasın..

derin cim cok gecmis olsun uzulme diyemiyorum ama keske elimden bisey gelseydide
biseyler yapabilseydim senin icin, unutma uzulunce hicbirsey geri gelmiyor dua edelim
bol bol dua edelim...

derin canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun demekki hayırlısı değilmiş vardır bunda da bir hayır rabbim inşallah bir gün hepimizin kucaklarını dolduracak canım arkadaşım en kısa zamanda inşallah toparlamanı diliyorum çok zor günler geçirdin inancımızı kaybetmek yok savaşmaya devam rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

merhaba canım ben bayadır gıremıyodum nete senın pozıtıf sonuc aldını okumustum ama bugun bu msjını okuyunca cok uzuldum ınsallh rabbım en kısa zamanda anne olmayı hepımıze nasıp eder..nedesem bos suanda bılıyorum ama sen guclu bı ınsansın umarım bırgun emeklerının karsılıgını alırsın dua ıle cok opuyorum...

Canım gözün aydın tatlım umarım kucağına almayı Allah nasip etsin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi kimsaler inanamadı ben bile malesef benimki düştü başka sorunlardan.

canlarım günayyydınnn

keseyi göremedik...doktorum oldukça olumsuz...kan sonucumu bekliyorum bakalım nolacak...hayırlı cumalar hepinizee...

Canım yazıcak bişey bulamadım sadece çok üzüldüm ama sakın kendini mahvetme bu sefer olmadı bir dahkine de ve kalk ayağa bak ben öyle yaptım....

Umarım bu sefer yüzün gülsün canım.Hepimizin dileği o bir gün buraya haykırmakkkkk....

derincimm hayatımm çok üzüldüm bitanem hayırlısı böyleymiş demek allah bir daha böyle bi acı yaşatmasın canım söyleyecek kelime bulamıyorum en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün kimsenin yüreğini yakmasın umutlanıp kaybetmek kadar acı bişiy yok allah kimseye yaşatmasın canımm kendine iyi bak....

selam kızlar ben az önce adet oldum yarın merkezi arayıp haber vericem bakalım neler olacak hayırlısı.....

Derincim, seni sevgiyle SIMSIKI kucakliyorum. Bizler kader dostuyuz. Ve bil ki biz hep senin icin burdayiz!

canım yaaa yine sözün bittiği yerdeyiz

derincim inan bugün hep iyi haberini almak için geldim ne desem bilemedim rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin

derincim çok üzüldüm canım benim:2::2::2:

canımm bizler büyük bir imtihandayız ki en zor acılarla sınanıyoruz...Rabbim sana ve bizim gibi biumut bekleyenlere ANNEEMM diyecek evlatlar nasip etsin..kucaklarımızı boş bırakmasın..

derin cim cok gecmis olsun uzulme diyemiyorum ama keske elimden bisey gelseydide
biseyler yapabilseydim senin icin, unutma uzulunce hicbirsey geri gelmiyor dua edelim
bol bol dua edelim...

canım benim derincim inan söylüycek birşey bulamıyorum

Canım çok üzgünüm,Rabbim yar va yardımcımız olsunn

Derincim, seni sevgiyle SIMSIKI kucakliyorum. Bizler kader dostuyuz. Ve bil ki biz hep senin icin burdayiz!

Geçen pazartesi kanamam varken ne hazırdım alacağım negatife...içimden kolay atlatma planları hazırlamıştım.saçım boyanacak.sinema.duvar rengini değişttirelim.bir kaçamak 3-5 günlük tatil şöle yakın bi yere kaplıcaya olabilir....ama aldığım telefon bana negatif demedi.Bu GEBELİĞİ durdurmamız gerek' dedi.Gebeliği,Durdurmak...Bizim durumumuzda bir gebelik durdurmak fikri...Haftalarca süren belirsizlik...onca sbır'ki benim gibi sabırsız',ve neticede durdurmak...gebeliği...beynim durdu:)bakalım gebelik duaracak mı:)düşün düşün akıl sağlığını korumak kolay değil.Sadece şunu biliyorum.Rabbiin bir bildiği var.ben acizim bilemem göremem.O bilir ancak hayrı şerri.Tek duam Rabbim düşmanıma yaşatmasın.Olumsuzun bile hayırlısını versin...Hepnizi çok seviyorum yol arkadaşlarım.Siz olmadan çok zor olacaktı...Can yoldaşlarım...

umudun kalplerimize yelken açmasını dilediğim bir sabah...
bu sabah...

herkese gün aydın olsun

selam kızlar ben az önce adet oldum yarın merkezi arayıp haber vericem bakalım neler olacak hayırlısı.....
İnşallah güzel şeyler olsun canım.

Canım muhakkak bir hayır vardır seni o kadar iyi anlıyorumki hamile kaldım 10 senenin üstüne ne kadar mutluydum ama hep içimde bir korku vardı ya düşerse diye ki sonunda doktor kürtaj dedi nasıl insanın dünyası yıkılıyor sanki bir daha hiç gülmiycek gibi ama inan zaman ilaç oluyor unutuyosun zaten mecbursun bu hüsranını koy bir kenera ve yeni tedaviler için ayağa kalk canım........

derinciğim Allah sabır versin canım biliyorum zor ne desek boş, vardır bi vakti hayırlısı ile çok bekletmeden nasip etsin inşallah rabbim...

merhaba kızlar merkezle görüştüm pazartesi saat 9 da randevum var ultrosonla bakılcak bu sefer son olsun ya biran önce gerçekşsin şu transfer beklemekten ve iğne olmak çok sıkıldımm göbeğim mosmor oldu artık tahammül edemiyorum inşallah yarın güzel şeyler söylerler....

bugün transferimin 9.günü,ay çatlıyorum meraktan.hafif adet sancıları dışında başka bi belirti yok.dayanamadım az önce gebelik testi aldım eczaneden ama yapmaya cesaretim yok.ölümüne korkuyorum tek çizgi görürüm diye.bu ne yaaaa.siz ne dersiniz yapayım mı bekleyeyim mi?:44:

slm arkadaşlar sık giremiyorum...

derin çooook ama çookkk geçmiş olsun, söylenecek veya yapılacak bir şey olsa... kelimelerin anlamsız kaldığı bir süreç, ama bence şöyle düşünmek lazım her şerrin arkasında bir hayır vardır...

benim bu gün transfer günü dahil 6. gün hiç belirti yok, sadece kasıklarımda yanma tarzında tuhaf gerilmeler var hepsi o kadar.. yürüyünce artıyor...

bol bol dinlenmeye çalışıyorum.. pazartesi iş var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…