allahım öyle büyük ki...bizlere en umutsuz anlarda bir ışık yakıveriyor...tebrik ederim canımm..allhım tammına erdirsin...KIZLAR
bEN LALEDEVRİNDENİM uzun zamandan sonra yine geldim aranıza
beni bilenler bilir.
2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem (9 kasımda) negatif sonuçlanmıştı.
tekrar 2. denemeyi bekliyorduk nisan-mayıs gibi düşünüyoruk (para biriktiriyorduk)
veeeeeeeeeeeeee
pazartesi öğredimki HAMİLEYİMMMMMMMM
kimse inanamadı (bende dahil 4 gün de 2-3 hastane dolaştım 6 haftalık)
buradaki doktorum bile nereye yaptırdınız (TÜP) dedi
ama bizimkisi kendiliğinden geldi.
umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin.
hepinizi öpüyorum ve RABBİM en yakın zamanda sizinde göbişlerinizi doldursun diyorum.
deriniiim canım hayırlısı böyleymiş canımm.üzülme diyemiyorum..değerim 69 kızlar.yarın bir iğne ile gebeliği sona erdirecekler...
slm arkadaşlar nasılsınız bende yeni sayılırım ve 3.tüpbebek denemem için anatoliadayım bugün 6.günüm iğnelerimde bakalım ne zaman toplanacak yumoşlarımmm.inşallah bu kez bende burada haykırmak istiyorummmmm hamileyiiiimmmmm diye.allahım şu mubarek cuma gününde isteyen herkese bebiş nasip etsin yarabbiimmm.8.5 yıllık evliyimm ve başımdan birçok tedavi ve 2 kez tüpbebek macerası geçti.allahım lütfen bu kez olsunnn allahımm sen yardım et bizlere yarabbimmm.
değerim 69 kızlar.yarın bir iğne ile gebeliği sona erdirecekler...
Canım gözün aydın tatlım umarım kucağına almayı Allah nasip etsin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi kimsaler inanamadı ben bile malesef benimki düştü başka sorunlardan.KIZLAR
bEN LALEDEVRİNDENİM uzun zamandan sonra yine geldim aranıza
beni bilenler bilir.
2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem (9 kasımda) negatif sonuçlanmıştı.
tekrar 2. denemeyi bekliyorduk nisan-mayıs gibi düşünüyoruk (para biriktiriyorduk)
veeeeeeeeeeeeee
pazartesi öğredimki HAMİLEYİMMMMMMMM
kimse inanamadı (bende dahil 4 gün de 2-3 hastane dolaştım 6 haftalık)
buradaki doktorum bile nereye yaptırdınız (TÜP) dedi
ama bizimkisi kendiliğinden geldi.
umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin.
hepinizi öpüyorum ve RABBİM en yakın zamanda sizinde göbişlerinizi doldursun diyorum.
canlarım günayyydınnn
keseyi göremedik...doktorum oldukça olumsuz...kan sonucumu bekliyorum bakalım nolacak...hayırlı cumalar hepinizee...
Canım yazıcak bişey bulamadım sadece çok üzüldüm ama sakın kendini mahvetme bu sefer olmadı bir dahkine de ve kalk ayağa bak ben öyle yaptım....değerim 69 kızlar.yarın bir iğne ile gebeliği sona erdirecekler...
Umarım bu sefer yüzün gülsün canım.Hepimizin dileği o bir gün buraya haykırmakkkkk....slm arkadaşlar nasılsınız bende yeni sayılırım ve 3.tüpbebek denemem için anatoliadayım bugün 6.günüm iğnelerimde bakalım ne zaman toplanacak yumoşlarımmm.inşallah bu kez bende burada haykırmak istiyorummmmm hamileyiiiimmmmm diye.allahım şu mubarek cuma gününde isteyen herkese bebiş nasip etsin yarabbiimmm.8.5 yıllık evliyimm ve başımdan birçok tedavi ve 2 kez tüpbebek macerası geçti.allahım lütfen bu kez olsunnn allahımm sen yardım et bizlere yarabbimmm.
canım yaaa yine sözün bittiği yerdeyiz
derincim inan bugün hep iyi haberini almak için geldim ne desem bilemedim rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin
allahım öyle büyük ki...bizlere en umutsuz anlarda bir ışık yakıveriyor...tebrik ederim canımm..allhım tammına erdirsin...
deriniiim canım hayırlısı böyleymiş canımm.üzülme diyemiyorum..ama bak yüce rabbim değilmiki en ummadığımız zamnlarda bize varlığından haberdar ediyorr..laledevri arkadaşımız gibi ben inanıyorumkiii olacak rabbim isteyene ne vermezkiii.
allahım tedavini olumlu sonuçlasın canımmm...yola devammm..
derincim çok üzüldüm canım benim:2::2::2:
canımm bizler büyük bir imtihandayız ki en zor acılarla sınanıyoruz...Rabbim sana ve bizim gibi biumut bekleyenlere ANNEEMM diyecek evlatlar nasip etsin..kucaklarımızı boş bırakmasın..
derin cim cok gecmis olsun uzulme diyemiyorum ama keske elimden bisey gelseydide
biseyler yapabilseydim senin icin, unutma uzulunce hicbirsey geri gelmiyor dua edelim
bol bol dua edelim...
derin canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun demekki hayırlısı değilmiş vardır bunda da bir hayır rabbim inşallah bir gün hepimizin kucaklarını dolduracak canım arkadaşım en kısa zamanda inşallah toparlamanı diliyorum çok zor günler geçirdin inancımızı kaybetmek yok savaşmaya devam rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
merhaba canım ben bayadır gıremıyodum nete senın pozıtıf sonuc aldını okumustum ama bugun bu msjını okuyunca cok uzuldum ınsallh rabbım en kısa zamanda anne olmayı hepımıze nasıp eder..nedesem bos suanda bılıyorum ama sen guclu bı ınsansın umarım bırgun emeklerının karsılıgını alırsın dua ıle cok opuyorum...
canım benim derincim inan söylüycek birşey bulamıyorum
Canım çok üzgünüm,Rabbim yar va yardımcımız olsunn
Canım gözün aydın tatlım umarım kucağına almayı Allah nasip etsin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi kimsaler inanamadı ben bile malesef benimki düştü başka sorunlardan.
Canım yazıcak bişey bulamadım sadece çok üzüldüm ama sakın kendini mahvetme bu sefer olmadı bir dahkine de ve kalk ayağa bak ben öyle yaptım....
Umarım bu sefer yüzün gülsün canım.Hepimizin dileği o bir gün buraya haykırmakkkkk....
derincimm hayatımm çok üzüldüm bitanem hayırlısı böyleymiş demek allah bir daha böyle bi acı yaşatmasın canım söyleyecek kelime bulamıyorum en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün kimsenin yüreğini yakmasın umutlanıp kaybetmek kadar acı bişiy yok allah kimseye yaşatmasın canımm kendine iyi bak....
Derincim, seni sevgiyle SIMSIKI kucakliyorum. Bizler kader dostuyuz. Ve bil ki biz hep senin icin burdayiz!
İnşallah güzel şeyler olsun canım.selam kızlar ben az önce adet oldum yarın merkezi arayıp haber vericem bakalım neler olacak hayırlısı.....
Canım muhakkak bir hayır vardır seni o kadar iyi anlıyorumki hamile kaldım 10 senenin üstüne ne kadar mutluydum ama hep içimde bir korku vardı ya düşerse diye ki sonunda doktor kürtaj dedi nasıl insanın dünyası yıkılıyor sanki bir daha hiç gülmiycek gibi ama inan zaman ilaç oluyor unutuyosun zaten mecbursun bu hüsranını koy bir kenera ve yeni tedaviler için ayağa kalk canım........Geçen pazartesi kanamam varken ne hazırdım alacağım negatife...içimden kolay atlatma planları hazırlamıştım.saçım boyanacak.sinema.duvar rengini değişttirelim.bir kaçamak 3-5 günlük tatil şöle yakın bi yere kaplıcaya olabilir....ama aldığım telefon bana negatif demedi.Bu GEBELİĞİ durdurmamız gerek' dedi.Gebeliği,Durdurmak...Bizim durumumuzda bir gebelik durdurmak fikri...Haftalarca süren belirsizlik...onca sbır'ki benim gibi sabırsız',ve neticede durdurmak...gebeliği...beynim durdu:)bakalım gebelik duaracak mı:)düşün düşün akıl sağlığını korumak kolay değil.Sadece şunu biliyorum.Rabbiin bir bildiği var.ben acizim bilemem göremem.O bilir ancak hayrı şerri.Tek duam Rabbim düşmanıma yaşatmasın.Olumsuzun bile hayırlısını versin...Hepnizi çok seviyorum yol arkadaşlarım.Siz olmadan çok zor olacaktı...Can yoldaşlarım...
Geçen pazartesi kanamam varken ne hazırdım alacağım negatife...içimden kolay atlatma planları hazırlamıştım.saçım boyanacak.sinema.duvar rengini değişttirelim.bir kaçamak 3-5 günlük tatil şöle yakın bi yere kaplıcaya olabilir....ama aldığım telefon bana negatif demedi.Bu GEBELİĞİ durdurmamız gerek' dedi.Gebeliği,Durdurmak...Bizim durumumuzda bir gebelik durdurmak fikri...Haftalarca süren belirsizlik...onca sbır'ki benim gibi sabırsız',ve neticede durdurmak...gebeliği...beynim durdu:)bakalım gebelik duaracak mı:)düşün düşün akıl sağlığını korumak kolay değil.Sadece şunu biliyorum.Rabbiin bir bildiği var.ben acizim bilemem göremem.O bilir ancak hayrı şerri.Tek duam Rabbim düşmanıma yaşatmasın.Olumsuzun bile hayırlısını versin...Hepnizi çok seviyorum yol arkadaşlarım.Siz olmadan çok zor olacaktı...Can yoldaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?