Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım ne söylesem boş biliyorum
onun için susuyorum allahım yardımcın olsun yol arakadaşım

canım benmde transferin 6.gunu bendede aynı şikayet var sadece tek farklılık benm goguslerde buyume ve kabarcıklar oldu yani stres yapıolacak bişey yok herşeyn hayırlısı

benim 9.günde idrarda belli olmuştu
silik ikinci çizgiyi görmüştüm
inşallahh sende görürsünnn

derinnn
diyecek laf yokkk
sen kalkarsın buacının altından güçlüsünnnn
her acımız bugünki gibi taze olsa yaşayamazdıkk heralde dimiii
canım inşallahhh seninde yüzün gilecek bebişine kavuşacaksınnn...

Öncelikle herkese bol şans diliyorum bu zor tedavi sürecinde...
İlk tüp bebek tedavimize başladık ve aşağı yukarı aynı şeyleri yaşayanlarla bu süreçte birlikte olmanın bana güç vereceğini düşündüm...
Lucrin ve Gonal-F ile tedaviye başladık.3 yumurtam oluştu biri hariç diğer ikisi istenilen seviyeye gelmediği için tedavim durduruldu.Bir sonraki adetimde bu sefer kısa protokoldan inşallah başlıycaz.Şu anda biosteron tablet kullanıyorum günde 75 mg.Sigarayı bıraktım,uykuma,yememe içmeme dikkat ediyorum,stres yapmamaya özen gösteriyorum,dualarımı hem kendim için hemde evlat sahibi olmak isteyen tüm anneler için hiç eksik etmiyorum gerisi yaradana kalmış...
İstenilen büyüklükte yumurta sayısına ulaşamayıp biosteron kullanan var mı aranızda? Faydası oldu mu acaba?

derinciğim Allah sabır versin canım biliyorum zor ne desek boş, vardır bi vakti hayırlısı ile çok bekletmeden nasip etsin inşallah rabbim...

canım ne söylesem boş biliyorum
onun için susuyorum allahım yardımcın olsun yol arakadaşım

Canlarım benimmmAllah hepinizden güzel yüreklerinizen razı olsun...iğneyi oldum bugün.o kadar acıdı ki ben çok kolay iğne olurum normalde hiç mızmızlanmam kaorkam ama böle acı görmedim benkalbimin acısını bastıran bi acı diyeyim anlayın:)iğneden beri aşırı halsizim ama ne bi akıntı ne bi kanama.ne olacak çok merak ediyorum.Artık önüümüzde ki maçlara bakıcaz kızlar:)ne zaman denrim ne olur ne olmaz kontrolde konuşucam doktorumla.ama ilk negatifden sonra günleri ipler çeker haldeki derin diilim artıkbelki daha iyi böylesi.Ama ne büyük Rabbim veriyor sabrını bin şükür.kızlar iğneden sonra eve geldim.kedimi kucakladım hafif uykuluydu.gözlerimden yaşlar akıyor tabi yine sicim gibi...patisiyle sildi gözlerimi gözlerin gözlerime dikti...öylece kalakaldım.o andan beri istesemde ağlayamıyorum desem...Allahh hepimizee güç kuvvet versin...eee anne olmak kolay değill...ama imkansızda değillllhamiş haberleriyle doldu topicimiz...dahada olacak.hergün yenisi eklenecek..ve kalplerimizzz her haberde yemyeşil olacakhepinize binlerce kere teşekkür ederim...

ben kulandım canım. günde üç tane. ve yumrtam çoğalmıştı.

İnşallah canım güzel haberler ver bizede ümit ol canım dualarımız seninle.

Sakın stres yapma tek tavsiyem bu sana belirtide arama herkes farklı hatta haynı kişinin ikinci hamileliğinde yaşadıkları bile farklı.

Canım benim 2 tane yumurtam olmuştu sonra 1 tane çıktı oda döllendi ama tabi tutmadı ama keşke 2 yumurtayla devam etseydin ama hayırlısı bu arada bu ilacı hiç duymadım belki banada verirler tedavini nerde oluyorsun biraz bilgi verirsen sevinirim.

Canım şuan inanki düşünüyorum ne yazabilirim diye hiç bişey bulamıyorum eğer ağlamak istiyorsan ağla ben çok tutum kendimi çok ağlamadım ama ağlamak iyidir.Dediğin gibi topicimizde bir sürü hamiş var onların dualarıyla bizlerde bir gün güzel haberler vericez.

ben kulandım canım. günde üç tane. ve yumrtam çoğalmıştı.

Canım ya benimde ilk tedavide 2 tane oldu bu nasıl bir ilaç tedaviden bir kaç ay öncemi veriliyor biraz bilgi verirmisin.

Kızlar bugün transferimin 4. Günü 2 gündür belim agrıyor bel agrısı yaşayan oldu mu

cnm benimde bugün transferimin 10. günü, benimde ilk günden beri bel ağrım çok oldu ve hala daha devam ediyor. kasık ağrılarımda oluyor, hatta bikaç gündür adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor. ama genelde herkeste bu tip bel ve kasık ağrıları oluyormuş içini ferah tut canım hiç moralini bozma...

Canım benim 2 tane yumurtam olmuştu sonra 1 tane çıktı oda döllendi ama tabi tutmadı ama keşke 2 yumurtayla devam etseydin ama hayırlısı bu arada bu ilacı hiç duymadım belki banada verirler tedavini nerde oluyorsun biraz bilgi verirsen sevinirim.

Amerikan Hastahanesinde Bülent Urman doktorum.Çok memnunum eski hastasıyım zaten.Tek yumurta ile şansımız az olur dedi doktorum o yüzden farklı bir protokol deniycek.Bakalım yaşıycaz ve göreceğiz kaderimizde ne olduğunu.Ama doktorum umutlu bu çözebileceğimiz bir sorun dedi.O yüzden benden inancımı kaybetmiyorum...

111----sanem77-------------medikalpark-göztepe--------

ben kullandım gayette faydasını gördüm.
sen de şu sigarayı nasıl bıraktın bana onu anlatsan ben birtürlü beceremedim.

ahhh canımmm benim ...senin bu inancın ve umut dolu sözlerin bana çook iyi geldii...bencede artık ağlama kedicik ve bizlerde üzülmeyelimmm..ben inanıyorum ki olacak

canım inşş bundan sonra ki tedavinde inşş bebişin seni bulsun benimde tedavilerim yarım kaldı ama sebebp aynı değildi rabbim yardımcımız olsun
inşşşşş hepimiz bir gün anne olalım inşşşş

günaydınnnn canlarım benim nasılsınız? şimdi geldim hastaneden muayene oldum veee doktor bugün itibariyle haplara başlayalım dedi estrofem kullanıcam lucrine devam tabii 10 MART da TRANSFERİM var allah nasip ederse bi liste yazıp verdiler elime herşey yazıyo orada ne zaman neyi kullanıcam konusunda vajina jelde var ama onu transferden 4 gün önce başlıcam kullanmaya yine içim kıpır kıpır oldu ama bu sefer çok umutlandırmıycam kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde çözülmeyi başarabilirler şuan için tek dileğim bu allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinn

derincimmm hayatımm inan çok üzüldüm acını anlayabiliyorum sen çok güçlüsün ve bununda altından kalkacağına eminim allh kimseye böyle bi acı yaşatmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim sana dayanma gücü versin herşeyin hayırlısıı öncelikle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…