Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım inşş bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunup seni anne yapana kadar bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm arkadaşlar artık işteyim...

şirketten tek kişi izne çıktım 3 kişi geri döndüm diye espiri yapıyorum inşallah doğru çıkar...

bu gün 7. gündeyiz bebişlerimle göğüslerim büyüdü kahverengi yerinde kabarcıklar oldu ve hafif kasık ve bel ağrısı var neyseki oturarak çalışıyorum..

slm arkadaşlar bugün gonal fin 9.günündeyim ve dün ve bugün beyaz azıcık bi akıntım oldu bunlar normalmi sizce yarın kontrolüm var.ayrıca evde iş yapmam da bi sakınca varmı bu günlerde.teşekkürler.inşallah allahım bu kez kucağımızı doldursunnnn..

slm arkadaşlar bugün gonal fin 9.günündeyim ve dün ve bugün beyaz azıcık bi akıntım oldu bunlar normalmi sizce yarın kontrolüm var.ayrıca evde iş yapmam da bi sakınca varmı bu günlerde.teşekkürler.inşallah allahım bu kez kucağımızı doldursunnnn..

yeter bi sorum olacak sana belki bilgin vardır bugün iğnelerim 8 günüm doktorum e2 testi istedi benden .....yarın tekrar randevum var sabah göstericam testimi .....sonuç 3108 çıktı iyimi kötumu ....... Offf kafam çok karışık bende hemşireyım anlamıyom ama kadın hastalıklardan 6 sene akçiğer hastalıkları hastanesinde çalıştım çok farklı ....şimdiden tşkler

çok normal akıntı yumurtalama dönemini düşün
onun belki de 10 kat fazlası şu an yaşadığın.
ev işini de abartma hatta 9. gün yapma
yeterince büyümüştür baskı yapma bence

teşekkürler arkadaşlar dyg 34 bende hemşireyim ama inan ki bu işlemler çok daha farklı hangi merkezdesinnn inşallah hepimizzz pozitiff sonuçlara kavuşucaz ben inanıyorum bunaaaaaa...

canım değerin gayet iyi eğer 2000 lerin altında olursa toplamıyolar senin şimdi bu değerine göre ilacın dozunu ayarlıcaklar gayet güzel ama tabi bu değer yumurta sayısına görede değerlendiriliyo.hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize.

dyg34 canım tlyvz sana gerekli açıklamayı yapmış

çokkkkk sağolun benim puregonum 2 günlük kaldı kaç gün surecek daha ????

kızlar bugün 9.günüm gonal f ve menagonun yarın kontrolum var demiştim zaten.ama benim sinirlerim çook bozuk durup durup ağlama krizim geliyor çok fenayımm.ağlama krizlerimm tutuyor bugünn.ne yapcam ben lütfen söylermisinizzzzzzz.

canım ilaçların etkisi ve tabiki tedavinin stresinden kaynaklı
çokkkkk sağolun benim puregonum 2 günlük kaldı kaç gün surecek daha ????

canımortalama 10 12 gün sürer ilaç kulanımı (bu kişiye göre daha az daha fazla olabilir)

çok zor canım bende ayneyım durup dururken aglıyom sinirleniyorum allah yardımcımız olsun karnım alt tarafı çok gergin şiş gibi offff sabredicaz kendimiz teseli edicaz minoşlar için

aynen benim de karnım öyle çok gergin allah yardımcımız olsun canım.allahım lütfen bizlerin ellerini boş çevirme yarabbimmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…