günaydınnnn canlarım benim nasılsınız? şimdi geldim hastaneden muayene oldum veee doktor bugün itibariyle haplara başlayalım dedi estrofem kullanıcam lucrine devam tabii 10 MART da TRANSFERİM var allah nasip ederse bi liste yazıp verdiler elime herşey yazıyo orada ne zaman neyi kullanıcam konusunda vajina jelde var ama onu transferden 4 gün önce başlıcam kullanmaya yine içim kıpır kıpır oldu ama bu sefer çok umutlandırmıycam kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde çözülmeyi başarabilirler şuan için tek dileğim bu allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinn
derincimmm hayatımm inan çok üzüldüm acını anlayabiliyorum sen çok güçlüsün ve bununda altından kalkacağına eminim allh kimseye böyle bi acı yaşatmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim sana dayanma gücü versin herşeyin hayırlısıı öncelikle....
canım inşş bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunup seni anne yapana kadar bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
slm arkadaşlar bugün gonal fin 9.günündeyim ve dün ve bugün beyaz azıcık bi akıntım oldu bunlar normalmi sizce yarın kontrolüm var.ayrıca evde iş yapmam da bi sakınca varmı bu günlerde.teşekkürler.inşallah allahım bu kez kucağımızı doldursunnnn..
pozitiv düşün hadi bakalım az kaldı rabbim yuzunu güldürür bu sefer canım beniminşallahhhhhh canımmmm benim allah hepimize hayırlısıyla bi ewlat nasip etsinnnn
pozitiv düşün hadi bakalım az kaldı rabbim yuzunu güldürür bu sefer canım benim
yeter bi sorum olacak sana belki bilgin vardır bugün iğnelerim 8 günüm doktorum e2 testi istedi benden .....yarın tekrar randevum var sabah göstericam testimi .....sonuç 3108 çıktı iyimi kötumu ....... Offf kafam çok karışık bende hemşireyım anlamıyom ama kadın hastalıklardan 6 sene akçiğer hastalıkları hastanesinde çalıştım çok farklı ....şimdiden tşkler
canım ilaçların etkisi ve tabiki tedavinin stresinden kaynaklıkızlar bugün 9.günüm gonal f ve menagonun yarın kontrolum var demiştim zaten.ama benim sinirlerim çook bozuk durup durup ağlama krizim geliyor çok fenayımm.ağlama krizlerimm tutuyor bugünn.ne yapcam ben lütfen söylermisinizzzzzzz.
çokkkkk sağolun benim puregonum 2 günlük kaldı kaç gün surecek daha ????
çok zor canım bende ayneyım durup dururken aglıyom sinirleniyorum allah yardımcımız olsun karnım alt tarafı çok gergin şiş gibi offff sabredicaz kendimiz teseli edicaz minoşlar içinkızlar bugün 9.günüm gonal f ve menagonun yarın kontrolum var demiştim zaten.ama benim sinirlerim çook bozuk durup durup ağlama krizim geliyor çok fenayımm.ağlama krizlerimm tutuyor bugünn.ne yapcam ben lütfen söylermisinizzzzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?