Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aynen benim de karnım öyle çok gergin allah yardımcımız olsun canım.allahım lütfen bizlerin ellerini boş çevirme yarabbimmmm..

kızlar yumoşlar büyüyor ondan
sizi anne yapacak bebişler gelecek inşşşşşşş

merhaba Arkadaşlar,
Derin'cim geçmişi okudum. senin yazını göremedim ama kızların sana teselli vermesinden kötü bir haber verdiğini anladım. çok üzüldüm canım, senin mutlu haberin bana da umut olmuştu, sanki bizim başarımız gibiydi, çok üzüldüm ya Allah'ım inşallah en yakın zamanda bu günleri unutturacak daha güzel günler nasip edecek hepimize...
hepinize hayırlı akşamlar...

canım benim...Allah razı olsun.kimseye yaşatmasın Rabbim...negatif almaktan kötüsü var mı diye düşünenler bilsin ki varmış...yükseldin diye ettiğim dualara şimdi düşşsün diye yenilerini ekliyorum...Yepyeni bir serüven şimdi babycimm:)inşallah sağlıklaa çözülecekk minişlerr gelicek annişlerineeeHakkında hayırlısı sağlıkla olsun hayatım dualarım seninle:)
ahhh canımmm benim ...senin bu inancın ve umut dolu sözlerin bana çook iyi geldii...bencede artık ağlama kedicik ve bizlerde üzülmeyelimmm..ben inanıyorum ki olacak
ah canım benim...ağlamaya mecalim yok desem...dünden beri aşırı kanamam var.sesim soluğum kesildi.inanılmaz halsizim inanılmaz kötüyüm.perşembe kan vericem umarım daha çok yıpratmadan sıfır olur değerim.bir süre bırakıcam kaliba bu işleri:)ama siz olmasanız hayat daha zor be canım iyi ki varsınızz:)

canım benimm herşey yolundaa bence hiç merak etmeeehaberlerini bekliyorum dört gözlee

saol canım benim...sağlıksız gidecek gebelik dediler cmt düşürmek için iğne vurdular.perşembe kan vericem.hayırlısı...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

İnşallah bu sefer herşey güzel olur banada arad bilgi verirsen sevinirim aynı durumu yaşıyoruz çünkü.

Hadi bakalım bu sefer olucakkkkkk....

İnşallah hamişsindir canımmm.

Valla canım benim doktorum herşeyi yapabilirsin demişti ama sen genede çok zorlama kendini.

nur1974 ne güzel allah kucağına almayı nasip etsinnn inşalllahhhhh..allahım bizlerede tattırsın bu duyguyuuu lütfenn dua et bizim içindee..

amin canım.benim 14yıl çoçuğum olmadı ilk denemem izmir irenbe dr dilek aslan yaptım allaha çok şükür ilk denemem oldu.allah herkese herkese nasip etsın.

ben kullandım gayette faydasını gördüm.
sen de şu sigarayı nasıl bıraktın bana onu anlatsan ben birtürlü beceremedim.

walla canım sigarayı ben bırakdıysam herkes bırakır diyorumtedaviye başladığımda ilk denedim bırakmayı ama başarılı olamadım bir paketten 3-4 taneye düşürdüm sonra doktorumun yanından kötü haberle ayrılınca dank etti kafama ve tamamen kestim önce azalt sonra birden kes ilk 3 gün sıkıntı yapıyor sonra unutuyorsun yavaş yavaş..32 yaşındayım 14 yaşımdan beri içiyordum hemde büyük bir zevkle ama yumurtalıklara olan olumsuz etkisini defalarca duyunca ve tedavimde kesilince mecbur bıraktım.hem maddi hem manevi emek veriyoruz şu zıkkım yüzünden sekteye uğrasın istemedim.benced başarabilirsin bol şans

kızlar bugün kontrolum vardı e2 testim tekrarlandı 4988 oldu yarın tekrar kontrol var ve e2 testim doktorum dedi şey yumurta dolu her tarafım çokta güzel buyuduler.......çok korkuyorum ohs olacam diye e2 çok yuksek karnım çok şişti hamile gibi duruyorum

kızlar tüp bebek tedavi görmeden size tavsiyem incir kürü yapın çok yarıyor bence ben azda olsa faydasını gördum

bu arada kızlar yarın son iğne günüm perşembe veya cuma yumurtalarım toplanıcak .....yarın her şey belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…