aynen benim de karnım öyle çok gergin allah yardımcımız olsun canım.allahım lütfen bizlerin ellerini boş çevirme yarabbimmmm..
inşalllaaahhhh yeterrrrriim inşalllahhhhhhhhhh
günaydınnnn canlarım benim nasılsınız? şimdi geldim hastaneden muayene oldum veee doktor bugün itibariyle haplara başlayalım dedi estrofem kullanıcam lucrine devam tabii 10 MART da TRANSFERİM var allah nasip ederse bi liste yazıp verdiler elime herşey yazıyo orada ne zaman neyi kullanıcam konusunda vajina jelde var ama onu transferden 4 gün önce başlıcam kullanmaya yine içim kıpır kıpır oldu ama bu sefer çok umutlandırmıycam kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde çözülmeyi başarabilirler şuan için tek dileğim bu allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinn
derincimmm hayatımm inan çok üzüldüm acını anlayabiliyorum sen çok güçlüsün ve bununda altından kalkacağına eminim allh kimseye böyle bi acı yaşatmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim sana dayanma gücü versin herşeyin hayırlısıı öncelikle....
ah canım benim...ağlamaya mecalim yok desem...dünden beri aşırı kanamam var.sesim soluğum kesildi.inanılmaz halsizim inanılmaz kötüyüm.perşembe kan vericem umarım daha çok yıpratmadan sıfır olur değerim.bir süre bırakıcam kaliba bu işleri:)ama siz olmasanız hayat daha zor be canım iyi ki varsınızz:)ahhh canımmm benim ...senin bu inancın ve umut dolu sözlerin bana çook iyi geldii...bencede artık ağlama kedicik ve bizlerde üzülmeyelimmm..ben inanıyorum ki olacak
yeter bi sorum olacak sana belki bilgin vardır bugün iğnelerim 8 günüm doktorum e2 testi istedi benden .....yarın tekrar randevum var sabah göstericam testimi .....sonuç 3108 çıktı iyimi kötumu ....... Offf kafam çok karışık bende hemşireyım anlamıyom ama kadın hastalıklardan 6 sene akçiğer hastalıkları hastanesinde çalıştım çok farklı ....şimdiden tşkler
merhaba Arkadaşlar,
Derin'cim geçmişi okudum. senin yazını göremedim ama kızların sana teselli vermesinden kötü bir haber verdiğini anladım. çok üzüldüm canım, senin mutlu haberin bana da umut olmuştu, sanki bizim başarımız gibiydi, çok üzüldüm yaAllah'ım inşallah en yakın zamanda bu günleri unutturacak daha güzel günler nasip edecek hepimize...
hepinize hayırlı akşamlar...
İnşallah bu sefer herşey güzel olur banada arad bilgi verirsen sevinirim aynı durumu yaşıyoruz çünkü.Canım benim 2 tane yumurtam olmuştu sonra 1 tane çıktı oda döllendi ama tabi tutmadı ama keşke 2 yumurtayla devam etseydin ama hayırlısı bu arada bu ilacı hiç duymadım belki banada verirler tedavini nerde oluyorsun biraz bilgi verirsen sevinirim.
Amerikan Hastahanesinde Bülent Urman doktorum.Çok memnunum eski hastasıyım zaten.Tek yumurta ile şansımız az olur dedi doktorum o yüzden farklı bir protokol deniycek.Bakalım yaşıycaz ve göreceğiz kaderimizde ne olduğunu.Ama doktorum umutlu bu çözebileceğimiz bir sorun dedi.O yüzden benden inancımı kaybetmiyorum...
Hadi bakalım bu sefer olucakkkkkk....günaydınnnn canlarım benim nasılsınız? şimdi geldim hastaneden muayene oldum veee doktor bugün itibariyle haplara başlayalım dedi estrofem kullanıcam lucrine devam tabii 10 MART da TRANSFERİM var allah nasip ederse bi liste yazıp verdiler elime herşey yazıyo orada ne zaman neyi kullanıcam konusunda vajina jelde var ama onu transferden 4 gün önce başlıcam kullanmaya yine içim kıpır kıpır oldu ama bu sefer çok umutlandırmıycam kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde çözülmeyi başarabilirler şuan için tek dileğim bu allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinn
derincimmm hayatımm inan çok üzüldüm acını anlayabiliyorum sen çok güçlüsün ve bununda altından kalkacağına eminim allh kimseye böyle bi acı yaşatmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim sana dayanma gücü versin herşeyin hayırlısıı öncelikle....
İnşallah hamişsindir canımmm.slm arkadaşlar artık işteyim...
şirketten tek kişi izne çıktım 3 kişi geri döndüm diye espiri yapıyorum inşallah doğru çıkar...
bu gün 7. gündeyiz bebişlerimle göğüslerim büyüdü kahverengi yerinde kabarcıklar oldu ve hafif kasık ve bel ağrısı var neyseki oturarak çalışıyorum..
slm arkadaşlar bugün gonal fin 9.günündeyim ve dün ve bugün beyaz azıcık bi akıntım oldu bunlar normalmi sizce yarın kontrolüm var.ayrıca evde iş yapmam da bi sakınca varmı bu günlerde.teşekkürler.inşallah allahım bu kez kucağımızı doldursunnnn..
ben kullandım gayette faydasını gördüm.
sen de şu sigarayı nasıl bıraktın bana onu anlatsan ben birtürlü beceremedim.
canım inşş bundan sonra ki tedavinde inşş bebişin seni bulsun benimde tedavilerim yarım kaldı ama sebebp aynı değildi rabbim yardımcımız olsun
inşşşşş hepimiz bir gün anne olalım inşşşş
İnşallah bu sefer herşey güzel olur banada arad bilgi verirsen sevinirim aynı durumu yaşıyoruz çünkü.
amin inşallh...Mart'ın 4 de reglimin 2. günü kontrol için gidicem doktorumun izleyeceği tedavi sürecini haber veririm..
amin canım.benim 14yıl çoçuğum olmadı ilk denemem izmir irenbe dr dilek aslan yaptım allaha çok şükür ilk denemem oldu.allah herkese herkese nasip etsın.
allah kimsenin emeği boşuna çıkarmısın aminnn.bende 1haftalık hamileğim teyzeleri.
allah kimsenin emeği boşuna çıkarmısın aminnn.bende 1haftalık hamileğim teyzeleri.
bu arada kızlar yarın son iğne günüm perşembe veya cuma yumurtalarım toplanıcak .....yarın her şey belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?