inşallah canım benim inşallahhhhhadi bakalımm hayırlı olsunnnnn
o alınacakk yumurtaların bitanesii sana bebiş olacakk geri dönsünn inşallahhhhhhhhhhhhh
bu arada kızlar yarın son iğne günüm perşembe veya cuma yumurtalarım toplanıcak .....yarın her şey belli olacak
hepinizden allah razı olsun inşallah .... Anne olmak güzel bir duygu ....10 sene bekledimtebrikler
bu aşamaya gelmek demek bebişe bir adım daha yaklaşmak demekHer şey yolunda gider ve umarım güzel haberlerinizi alırız....
Sevgiler
hepinizden allah razı olsun inşallah .... Anne olmak güzel bir duygu ....10 sene bekledim
bu arada kızlar yarın son iğne günüm perşembe veya cuma yumurtalarım toplanıcak .....yarın her şey belli olacak
evet canım dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı emin olmadı bu sabah tekrar idrar testi yaptı bu sefer iki çizgi net güründü.büylece 14yılık hasret bitti.darısı çocuğu olmayanalara amin.allahım merhametını bize esirgeme..yenimi ögrendinnn
çokk tebriklerrrrrr
nur bende tüp bebek yaptıracagım ama nerede yaptıracagıma karar veremedim gözüne aydı bebişine sen nerede yaptırdın
nur bende tüp bebek yaptıracagım ama nerede yaptıracagıma karar veremedim gözüne aydı bebişine sen nerede yaptırdın
evet canım dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı emin olmadı bu sabah tekrar idrar testi yaptı bu sefer iki çizgi net güründü.büylece 14yılık hasret bitti.darısı çocuğu olmayanalara amin.allahım merhametını bize esirgeme..
transferim 8.günü canımmaşallahhhh
kan testii yaptırsanaaaa
kaçıncı günün bugün transferden sonraaa
bende cuma günü kan testi yaptıracağım inşallah bir aksilik çıkmaz..hayırlı olsun tekrar nur1974 benimde yarın belli olaqcak cuma yada cumartesi yumoşlarım toplanacakkk..allahım hayırlısı yarabbiimmm.allahım yardımcımız olsuunn..
çok tşkler derincim hakımızda hayırlısıcanım benim akkında hayırlısı olsun inşallah...dualarım seninle canım benim:)))))
mrb canım seni tebrik ederim Allah kucağınada alamyı nasip etsin benim transferin 12günü bugün yarın sabah test kaytırıcam kanda çok heycanlıyım:)idarrda yaptırmya hiç cesaret edemedim açıkçası hiçbiir belirtide hissetmiyorum bazen karnım vede belim ağrıyo okadar.allah kimsenin emeği boşuna çıkarmısın aminnn.bende 1haftalık hamileğim teyzeleri.
canım benimde karnım kasıklarım belim midem çok kütüydü sonra tüm cesaretimı toplayıp kendi kendime ya olacak yada başka baharlara yeni hayalere.ve çok şükür sonuç pozitif.bence korkma hep iyi düşün iyi olsun yarın tez haber bekliyorum canım üpüyorum...mrb canım seni tebrik ederim Allah kucağınada alamyı nasip etsin benim transferin 12günü bugün yarın sabah test kaytırıcam kanda çok heycanlıyım:)idarrda yaptırmya hiç cesaret edemedim açıkçası hiçbiir belirtide hissetmiyorum bazen karnım vede belim ağrıyo okadar.
canım benimde karnım kasıklarım belim midem çok kütüydü sonra tüm cesaretimı toplayıp kendi kendime ya olacak yada başka baharlara yeni hayalere.ve çok şükür sonuç pozitif.bence korkma hep iyi düşün iyi olsun yarın tez haber bekliyorum canım üpüyorum...
kan testim cuma günücanım benim ilk tüpbebek denemm 5.5yıllık evliyim 23 yaşındayım daha önce olumsuzaşılamalarım olunca deneme cesaretim olmadı bide idrarda çıkmaz üzülürüm diye yapmadım yarım sonucum inş iyi olur canım sen nezamn kanda baktırıcaksın midende ne sorun var bende sadece çok açlık hissediyoruum ama adet önceside yaşıyodum hep çok kaptımakta istemiyorum öf biaran önce sabah olsun:)
kan testim cuma günü
midem bulantı kusmalar halsizlik iştahsızlık bünyeye göre değişir canım moralını bozma daha çok gençsın kendini erken yıpratma benim yaşım 36.hiç üzme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?