Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Benimde 2 denemem bu sefer biraz soğuk kanlı olmayı çalışacam çok umutlu bakmıyorum 1 denememde çok yıprandım çunkü kimiyasal gebelik geçirdim ....hakımızda hayırlısı .....rabbim isterse olur gerisi boş

tebrikler

bu aşamaya gelmek demek bebişe bir adım daha yaklaşmak demek Her şey yolunda gider ve umarım güzel haberlerinizi alırız....

Sevgiler
hepinizden allah razı olsun inşallah .... Anne olmak güzel bir duygu ....10 sene bekledim

hepinizden allah razı olsun inşallah .... Anne olmak güzel bir duygu ....10 sene bekledim

bende tam 10. senemin içindeyim:) geçen sene doğal yollardan bir sefer hamile kaldım fakat 4,5 aylıkken bebeğim myomlarım yüzünden doğum erken başladı.hayatımın en güzel 4,5 ayıydı yeniden bu mutluluğu yaşamak temennim:)

yenimi ögrendinnn
çokk tebriklerrrrrr
evet canım dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı emin olmadı bu sabah tekrar idrar testi yaptı bu sefer iki çizgi net güründü.büylece 14yılık hasret bitti.darısı çocuğu olmayanalara amin.allahım merhametını bize esirgeme..

maşallahhhh
kan testii yaptırsanaaaa
kaçıncı günün bugün transferden sonraaa

hayırlı olsun tekrar nur1974 benimde yarın belli olaqcak cuma yada cumartesi yumoşlarım toplanacakkk..allahım hayırlısı yarabbiimmm.allahım yardımcımız olsuunn..

allah kimsenin emeği boşuna çıkarmısın aminnn.bende 1haftalık hamileğim teyzeleri.
mrb canım seni tebrik ederim Allah kucağınada alamyı nasip etsin benim transferin 12günü bugün yarın sabah test kaytırıcam kanda çok heycanlıyım:)idarrda yaptırmya hiç cesaret edemedim açıkçası hiçbiir belirtide hissetmiyorum bazen karnım vede belim ağrıyo okadar.

canım benimde karnım kasıklarım belim midem çok kütüydü sonra tüm cesaretimı toplayıp kendi kendime ya olacak yada başka baharlara yeni hayalere.ve çok şükür sonuç pozitif.bence korkma hep iyi düşün iyi olsun yarın tez haber bekliyorum canım üpüyorum...

canım benim ilk tüpbebek denemm 5.5yıllık evliyim 23 yaşındayım daha önce olumsuzaşılamalarım olunca deneme cesaretim olmadı bide idrarda çıkmaz üzülürüm diye yapmadım yarım sonucum inş iyi olur canım sen nezamn kanda baktırıcaksın midende ne sorun var bende sadece çok açlık hissediyoruum ama adet önceside yaşıyodum hep çok kaptımakta istemiyorum öf biaran önce sabah olsun:)

kan testim cuma günü
midem bulantı kusmalar halsizlik iştahsızlık bünyeye göre değişir canım moralını bozma daha çok gençsın kendini erken yıpratma benim yaşım 36.hiç üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…