ilk denemendi değilmi(^^_^^)
evet canım ilk deneme 14yılık evli yılardır piskolojik tedavi gürdüm çocuk yüzünde çok yıprandım çok yoruldum
mrb canım seni tebrik ederim Allah kucağınada alamyı nasip etsin benim transferin 12günü bugün yarın sabah test kaytırıcam kanda çok heycanlıyım:)idarrda yaptırmya hiç cesaret edemedim açıkçası hiçbiir belirtide hissetmiyorum bazen karnım vede belim ağrıyo okadar.
transferim 8.günü canım
allah izin verirse cuma günü kan testi yaptıracağım...[/QUOUT
hadi hayırlısı bakalımmmm
izmir alsancak özel irenbe tüp bebek merkezi dr dilek aslan..
arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....
arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....
maşallahh sana sabırla nasıl beklemişsinn ben dayanamamıştımmm
inşallahhh güzell haber verirsinn bizeee yarınnnn
bide bana sor doktor 23ne test tarihi verdi mecbur dayandım ama bugece geçmek bilmiyo
Hayırlı olsun canımmmallah kimsenin emeği boşuna çıkarmısın aminnn.bende 1haftalık hamileğim teyzeleri.
Ne mutlu ya onca sene sonra inşallah Allah kucağına almayı nasip atsin canım.amin canım.benim 14yıl çoçuğum olmadı ilk denemem izmir irenbe dr dilek aslan yaptım allaha çok şükür ilk denemem oldu.allah herkese herkese nasip etsın.
Haberlerini bekliyorum canım.İnşallah bu sefer herşey güzel olur banada arad bilgi verirsen sevinirim aynı durumu yaşıyoruz çünkü.
amin inşallh...Mart'ın 4 de reglimin 2. günü kontrol için gidicem doktorumun izleyeceği tedavi sürecini haber veririm..
İnşallah bu sefer olucak canımmm.kızlar bugün kontrolum vardı e2 testim tekrarlandı 4988 oldu yarın tekrar kontrol var ve e2 testim doktorum dedi şey yumurta dolu her tarafım çokta güzel buyuduler.......çok korkuyorum ohs olacam diye e2 çok yuksek karnım çok şişti hamile gibi duruyorum
Canım aynı şeyleri yaşamışız sanki tanbi bende miyom yoktu düşük yaptım ne mutlu olmuştum kendiliğinden 10 senenin üstüne gelmişti sonra tüp denedim yumurtam az oldu 1 tanecik ama ben devam dedim gerçektende döllendi 3. gün için iyi durumdaydı ama olmadı.bende tam 10. senemin içindeyim:) geçen sene doğal yollardan bir sefer hamile kaldım fakat 4,5 aylıkken bebeğim myomlarım yüzünden doğum erken başladı.hayatımın en güzel 4,5 ayıydı yeniden bu mutluluğu yaşamak temennim:)
Aminnn canım inşallah kavuş bebeciğine.evet canım dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı emin olmadı bu sabah tekrar idrar testi yaptı bu sefer iki çizgi net güründü.büylece 14yılık hasret bitti.darısı çocuğu olmayanalara amin.allahım merhametını bize esirgeme..
Bak bu aralar güzel haberler alıyoruz inşallah sendende alıcaz.mrb canım seni tebrik ederim Allah kucağınada alamyı nasip etsin benim transferin 12günü bugün yarın sabah test kaytırıcam kanda çok heycanlıyım:)idarrda yaptırmya hiç cesaret edemedim açıkçası hiçbiir belirtide hissetmiyorum bazen karnım vede belim ağrıyo okadar.
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin.arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....
bide bana sor doktor 23ne test tarihi verdi mecbur dayandım ama bugece geçmek bilmiyo
arkadaşlar merhaba, bende tüp bebek tedavisine başladım.bu ilk denememiz ,bugün 2. iğnemi vurdum,
27 yaşımdayım ,5 yıllık evliyim, 4 yıldır da bebek istiyoruz...tüplerim tıkalı olduğu için 2 sene önce laparaskopi oldum, tüpler açıldı. ameliyattan sonra 6 ay arayla 2 aşılama oldum malesef negatif sonuçlandı..şuan Ege üniversitesinde tüp tedavisine başladık.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım hayırlısı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bende oraya gitmeyi düşünüyorum. dilek hanım nasıl bir doktor. ne kadar aldılar tedavi için? yazarsan sevinirim.
arkadaşlar merhaba, bende tüp bebek tedavisine başladım.bu ilk denememiz ,bugün 2. iğnemi vurdum,
27 yaşımdayım ,5 yıllık evliyim, 4 yıldır da bebek istiyoruz...tüplerim tıkalı olduğu için 2 sene önce laparaskopi oldum, tüpler açıldı. ameliyattan sonra 6 ay arayla 2 aşılama oldum malesef negatif sonuçlandı..şuan Ege üniversitesinde tüp tedavisine başladık.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
günaydın arkadaşlar...
sitemizde hamile haberleri artıyor...ne kadar güzel...allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...
benimde tahlil zamanım 1 mart ama nasıl bu süreye kadar dayanacağım....
14 şubatta transferim oldu..
inşallah hamileyim yazabilirim... bunu çok istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?