Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet canım ilk deneme 14yılık evli yılardır piskolojik tedavi gürdüm çocuk yüzünde çok yıprandım çok yoruldum

hayırlısı buzamanmış benim arkadaşımda 8yıllık evli eşinde problem vardı yıllarca tedavi oldu ameliyat oldu eşi ne paralar harcadılar hep bursadan istanbullara tedaviye gezdiler ospermdi şimdi eşine basit biameliyatla grip sperm buldular vede ildefada hamile kaldı yeni öğrendik artık umutlarını yitirmeye başlamışlardı herşeyin bi zamanı var hayırlısı nezamansa ozamn olun Allah hayırlı evlat nasip etsin.etraf insanı bunaltıyo sormaları Allahtan eşimin aileside benim ailemde çok anlayışlı onlarında desteği olmasa başlamazdım herhalde ilaçilaç mahfoluyoruz ama bende biyararı oldu 42kilodan 49çıktım çok iyi oldu şimdi:)

maşallahh sana sabırla nasıl beklemişsinn ben dayanamamıştımmm
inşallahhh güzell haber verirsinn bizeee yarınnnn

arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....

ay canım kıyamam hayırlı olsun benimde ayarın test günüm bana çok güzel moral oldun oleyyyyyyyyyyyyy yaşasın ilk denemenmıydı tatlım:)))

HAYIRLII OLSUNNNNNN

arkadaşlar merhaba, bende tüp bebek tedavisine başladım.bu ilk denememiz ,bugün 2. iğnemi vurdum,

27 yaşımdayım ,5 yıllık evliyim, 4 yıldır da bebek istiyoruz...tüplerim tıkalı olduğu için 2 sene önce laparaskopi oldum, tüpler açıldı. ameliyattan sonra 6 ay arayla 2 aşılama oldum malesef negatif sonuçlandı..şuan Ege üniversitesinde tüp tedavisine başladık.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşım çok güzel bir haber bu , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..darısı bizim başımıza..bende 2 embriyo transferi çok isterdim ama yaştan dolayı olmuyor, çok şanslısın rabbim huzurlu sağlıklı bir hamilelik göstersin sana...Allaha emanet olsun sen ve bebişleriniz

allah kimsenin emeği boşuna çıkarmısın aminnn.bende 1haftalık hamileğim teyzeleri.
Hayırlı olsun canımmm

amin canım.benim 14yıl çoçuğum olmadı ilk denemem izmir irenbe dr dilek aslan yaptım allaha çok şükür ilk denemem oldu.allah herkese herkese nasip etsın.
Ne mutlu ya onca sene sonra inşallah Allah kucağına almayı nasip atsin canım.

Yetercim bugün heralde hastahanede inşallah yarın eşinin ameliyatı iyi geçer kızlar heğimiz arkadaşımız için yarın sabah dua edelim eşi hayırlısıyla çıksın ameliyattan.
Yetercim tüm dualarımız seninle canımmmm.

canım hayırlısı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bende oraya gitmeyi düşünüyorum. dilek hanım nasıl bir doktor. ne kadar aldılar tedavi için? yazarsan sevinirim.

herkese günaydın.kesinlikle tavsiye ederim önce irenbe kapıdan geçtiğin anda anlarsın canım.3500 transfer öcreti.1500 ine 1000 tahlil toplam 6000lira bulur canım.

günaydın arkadaşlar...

sitemizde hamile haberleri artıyor...ne kadar güzel...allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...

benimde tahlil zamanım 1 mart ama nasıl bu süreye kadar dayanacağım....

14 şubatta transferim oldu..

inşallah hamileyim yazabilirim... bunu çok istiyorum...

canım tedavin hayırlı olsun inşallah allah pozitif testler görmemizi nasip etsinnn..

inşallah minikkuş inşallah hamileyiiiim diye haykırırızzz hep beraberrrr.çok güzel bir günde transfer olmuşsunn.inşallah sonucunda çok güzel olacak.

Herkese günaydın... İyi ki bu siteye üye olmuşum kendime en yakın sizleri hissediyorum...

Ben bıraktığımı sigaraya bir kaç gün oldu yeniden başladım.Açıkcası bu yüzden moralim çok bozuk.Pazartesi günü itibariyle yeniden bırakıcam.Aslında bu günlerde en çok sigaraya ihtiyacım var(
Fakat çekilen sıkıntıların hem maddi hem manevi sigara yüzünden sekyeye uğramaması için bırakmam şart!Sigara kullanan var mı aranızda?

Ben nedense umutlu hissedemiyorum kendimi bu tedavi sürecinde.Ne yapsam da içimdeki sıkıntıyı atamıyorum.Sanırım kullanılan ilaçlarında etkisi var....Burdan yazdıklarınızı okudukça kendimi çok daha iyi hissediyorum.Ne diyim iyi ki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…