Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hoşgeldin arkadaşımmmöncelikle çok zor bi süreç olduğunu kabul etmemiz gerek.anlat bakalım,tedavide misin,sorun ne vs:)ben iki tüp bir aşıla yaptım şimdiye dek canım.hemde bu eylülden bugüne:)eylülde öğrendik eşimin sperm sayısı 1 milyon...ikinci denemem tuttu fakat geliim geriliği nedeniyle bu cmt iğne vuruldum düşşsün diyesağlıklı gitmedi yani.çok zor günler gerçekten ama geçiyor.inan bugün bile dünden farklı...sigaraya gelelim:)bi kere kendin için bırak hayatım.eminim istersen yaparsın.bu iş vesile olsunbebişin gelmeden annesine sağlık getirsincanın ne zaman sıkılırsada yaz tatlım burdan bizi bizden başkası anlamaz...annen kardeşin en yakının kocan hiç kimse bizi bizden iyi anlamazzz

evettt kızçelerrrrrr tünaydınlar efendimmmmyahu biraz gelmedimm herkes kaytarmışşş küsecemm heeeherkes nasıl bakalım ne var ne yok hamişlerimiz ne alemde bizim yeğenler ne yapıyorrrr var mı cinsiyeti belli olaaannnnnhepinizi kocaman öpüyorum canlarımmmmmm

Kızlar bu arada bu gün bol bol dua edelim YETERcimee...Bu gün eşi ameliyat olacaktı.Allah sağlıkla girip çıkmak nasip etsin...Yetercim kalbimde aklımdasın güzel haberlerini bekliyorumm...

derinciğim şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz aynı yerdemi devam edicen birde sana bi sorum olcak 5. gün embriyosu idi demi konulan biliyomusun kalitesi hakkında bişey dedilermi sana ?

hoşbuldum:) evet işin içine girmeden insan ne kadar zor olduğunu asla bilemiyorderinciğim tedavime ara verildi.3 yumurtam oldu ikisi çok küçüktü şansım az olucağı için 4 mart da kısa prosödürden tekrar başlayacağız.yaşadıkların için çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.Umarım kısa sürede bebeğini kucağına alırsın.sigara ile pazartesi tekrar ama son kez vedalaşıcam inşallah...dediğin gibi herkes çok destek olsada benimle benzer veya aynı şeyleri yaşayan insanlar beni en iyi anlayanlar..çok teşekkür ederim mesajın için.dualarımda olucaksın..

İnşallah canım hamişsindir sabret az kaldı bugünlerin keyfini çıkar.

Bende tedaviye başladım bıraktım negatif sonucu alınca gene başladım şimdi 3 haftadır içmiyorum çok şükür aramıyorumda nasıl oldu anlamadım.

Kızlar bu arada bu gün bol bol dua edelim YETERcimee...Bu gün eşi ameliyat olacaktı.Allah sağlıkla girip çıkmak nasip etsin...Yetercim kalbimde aklımdasın güzel haberlerini bekliyorumm...

Ay valla aklım yeterde keşke birimizin telini alsaydı arardı umarım herşey yolundadır.

derinciğim şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz aynı yerdemi devam edicen birde sana bi sorum olcak 5. gün embriyosu idi demi konulan biliyomusun kalitesi hakkında bişey dedilermi sana ?

canım aslında doktorum çok şeker yaabana dedi ki faturayı kes bize ama devam et muhakkak denemeye.hatta sana prensesler gibi davranacak merkezleri ararım konuşurum burdaki kadar rahat olursun.ama ben biliorum ki bu iş merkezle alakalı diil ki hamilelik iyi gitmemesi...5. gündü canım.kaliteside 1. kalite idi.ama neticede hücrenin içini n kadar görebiliolar...şimdi açıkçası kafam karışık.bana tüp deneemye karar veremezsen istediğin kadar gel aşılama yapalım ücret falanda yok dedi...böle işte canımcımsen nasılsın hamişlik nasıl bakalımmmm

canım benim işallahhh bu kezz harika giderr:)hele ki yumoşlarda sorun olduysa at hemen sigarayı canım:)artıı çok su iç hayatım.çok iç kiii temizlensin vücudun tamam mı hayatımmmgünde en az 3 litre suuuu

Derincim sen hangi merkezde yaptırmıştın.İnşallah bir dahakine tutar hepimizinki
Bu arada craftyy sonu ne olmuş soruyorum ama görmüyor heralde.

çok ama çok sevindim
çok mutlu çok umutlu oldum
Rabbim ınş banada nasip eder
bende mi memoriale gitsem acep yaaa

Kızlar başka topikte okudum yeterin eşi ameliyattan çıkmış çok şükür inşallah hayırlısı ile iyileşsin
Oh içimiz rahatladı valla.

süperr haberAllah tamamına erdirsin..Tebriklerrrrrrrr

yeter canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur allah yardımcınız olsun canım

canlarım eşimin ameliyatı bu bu gün yapıldı 9.10 saat gibi sürdü şimdi yoğun bakımda ben eve geldim
inşş bundan sonraki sürecide kolayca atlatrız

slm kızlar nasılsınız? inşallah hepiniz iyisinizdir? biz iyiyiz çok şükür sıkıntımız

derincim nasılsın? geçmişi çok az okudum seni daha iyi gördüm canım benim çok sevindim iyi olmana:79::79::79:

canlarım eşimin ameliyatı bu bu gün yapıldı 9.10 saat gibi sürdü şimdi yoğun bakımda ben eve geldim
inşş bundan sonraki sürecide kolayca atlatrız

canım çook geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır.hastaneden en kısa zamnda sağlıklı sıhatlı çıkar eşin inşallah.dualarımız seninle hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…