Herkese günaydın... İyi ki bu siteye üye olmuşum kendime en yakın sizleri hissediyorum...
Ben bıraktığımı sigaraya bir kaç gün oldu yeniden başladım.Açıkcası bu yüzden moralim çok bozuk.Pazartesi günü itibariyle yeniden bırakıcam.Aslında bu günlerde en çok sigaraya ihtiyacım var(
Fakat çekilen sıkıntıların hem maddi hem manevi sigara yüzünden sekyeye uğramaması için bırakmam şart!Sigara kullanan var mı aranızda?
Ben nedense umutlu hissedemiyorum kendimi bu tedavi sürecinde.Ne yapsam da içimdeki sıkıntıyı atamıyorum.Sanırım kullanılan ilaçlarında etkisi var....Burdan yazdıklarınızı okudukça kendimi çok daha iyi hissediyorum.Ne diyim iyi ki varsınız..
hoşgeldin arkadaşımmmöncelikle çok zor bi süreç olduğunu kabul etmemiz gerek.anlat bakalım,tedavide misin,sorun ne vs:)ben iki tüp bir aşıla yaptım şimdiye dek canım.hemde bu eylülden bugüne:)eylülde öğrendik eşimin sperm sayısı 1 milyon...ikinci denemem tuttu fakat geliim geriliği nedeniyle bu cmt iğne vuruldum düşşsün diye sağlıklı gitmedi yani.çok zor günler gerçekten ama geçiyor.inan bugün bile dünden farklı...sigaraya gelelim:)bi kere kendin için bırak hayatım.eminim istersen yaparsın.bu iş vesile olsun bebişin gelmeden annesine sağlık getirsin canın ne zaman sıkılırsada yaz tatlım burdan bizi bizden başkası anlamaz...annen kardeşin en yakının kocan hiç kimse bizi bizden iyi anlamazzz
hoşgeldin arkadaşımmmöncelikle çok zor bi süreç olduğunu kabul etmemiz gerek.anlat bakalım,tedavide misin,sorun ne vs:)ben iki tüp bir aşıla yaptım şimdiye dek canım.hemde bu eylülden bugüne:)eylülde öğrendik eşimin sperm sayısı 1 milyon...ikinci denemem tuttu fakat geliim geriliği nedeniyle bu cmt iğne vuruldum düşşsün diye sağlıklı gitmedi yani.çok zor günler gerçekten ama geçiyor.inan bugün bile dünden farklı...sigaraya gelelim:)bi kere kendin için bırak hayatım.eminim istersen yaparsın.bu iş vesile olsun bebişin gelmeden annesine sağlık getirsin canın ne zaman sıkılırsada yaz tatlım burdan bizi bizden başkası anlamaz...annen kardeşin en yakının kocan hiç kimse bizi bizden iyi anlamazzz
İnşallah canım hamişsindir sabret az kaldı bugünlerin keyfini çıkar.günaydın arkadaşlar...
sitemizde hamile haberleri artıyor...ne kadar güzel...allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...
benimde tahlil zamanım 1 mart ama nasıl bu süreye kadar dayanacağım....
14 şubatta transferim oldu..
inşallah hamileyim yazabilirim... bunu çok istiyorum...
Bende tedaviye başladım bıraktım negatif sonucu alınca gene başladım şimdi 3 haftadır içmiyorum çok şükür aramıyorumda nasıl oldu anlamadım.Herkese günaydın... İyi ki bu siteye üye olmuşum kendime en yakın sizleri hissediyorum...
Ben bıraktığımı sigaraya bir kaç gün oldu yeniden başladım.Açıkcası bu yüzden moralim çok bozuk.Pazartesi günü itibariyle yeniden bırakıcam.Aslında bu günlerde en çok sigaraya ihtiyacım var(
Fakat çekilen sıkıntıların hem maddi hem manevi sigara yüzünden sekyeye uğramaması için bırakmam şart!Sigara kullanan var mı aranızda?
Ben nedense umutlu hissedemiyorum kendimi bu tedavi sürecinde.Ne yapsam da içimdeki sıkıntıyı atamıyorum.Sanırım kullanılan ilaçlarında etkisi var....Burdan yazdıklarınızı okudukça kendimi çok daha iyi hissediyorum.Ne diyim iyi ki varsınız..
Kızlar bu arada bu gün bol bol dua edelim YETERcimee...Bu gün eşi ameliyat olacaktı.Allah sağlıkla girip çıkmak nasip etsin...Yetercim kalbimde aklımdasın güzel haberlerini bekliyorumm...
derinciğim şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz aynı yerdemi devam edicen birde sana bi sorum olcak 5. gün embriyosu idi demi konulan biliyomusun kalitesi hakkında bişey dedilermi sana ?
hoşbuldum:) evet işin içine girmeden insan ne kadar zor olduğunu asla bilemiyorderinciğim tedavime ara verildi.3 yumurtam oldu ikisi çok küçüktü şansım az olucağı için 4 mart da kısa prosödürden tekrar başlayacağız.yaşadıkların için çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.Umarım kısa sürede bebeğini kucağına alırsın.sigara ile pazartesi tekrar ama son kez vedalaşıcam inşallah...dediğin gibi herkes çok destek olsada benimle benzer veya aynı şeyleri yaşayan insanlar beni en iyi anlayanlar..çok teşekkür ederim mesajın için.dualarımda olucaksın..
canım aslında doktorum çok şeker yaabana dedi ki faturayı kes bize ama devam et muhakkak denemeye.hatta sana prensesler gibi davranacak merkezleri ararım konuşurum burdaki kadar rahat olursun.ama ben biliorum ki bu iş merkezle alakalı diil ki hamilelik iyi gitmemesi...5. gündü canım.kaliteside 1. kalite idi.ama neticede hücrenin içini n kadar görebiliolar...şimdi açıkçası kafam karışık.bana tüp deneemye karar veremezsen istediğin kadar gel aşılama yapalım ücret falanda yok dedi...böle işte canımcım sen nasılsın hamişlik nasıl bakalımmmm
canım benim işallahhh bu kezz harika giderr:)hele ki yumoşlarda sorun olduysa at hemen sigarayı canım:)artıı çok su iç hayatım.çok iç kiii temizlensin vücudun tamam mı hayatımmmgünde en az 3 litre suuuu
arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....
arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....
canlarım eşimin ameliyatı bu bu gün yapıldı 9.10 saat gibi sürdü şimdi yoğun bakımda ben eve geldim
inşş bundan sonraki sürecide kolayca atlatrız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?