Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

[sıze=3]canlarım eşimin ameliyatı bu bu gün yapıldı 9.10 saat gibi sürdü şimdi yoğun bakımda ben eve geldim [/sıze]
[sıze=3]inşş bundan sonraki sürecide kolayca atlatrız [/sıze]
çok geçmiş olsun en kısa zaman eşiniz sağlına kavuşması dilerim

Yeterciğim çok geçmiş olsun canım,

hangi hastanedesiniz...yapabileceğimiz bir şey olursa biz hep buradayız..

Allah yardımcın olsun

derinciğim yani bu konuda aslında seninle konuşmak istiyordum.ben merkez araştırırken senin yaptırdığın yer çok uygun geldi hemde bana yakındı birde benim heyet raporum vardı daha uygun oluyordu.fiyatı ilk duyduğumda şaşırmıştım gerçekten benim kuaförüm orda yaptırdı ama dış gebelik oldu iğne ile düşürdüler malesef.ve benim arkadaşım eşiyle beraber hastane labaratuvar program yazılımcısı.benim bu arkadaşta bu arada tüp bebk yaptırcak bana dediği derinciğim sakın orda yaptırma dedi bu işlerde dr dan çok embriyolog ve labaratuvar şartları çok önemli dedi ve nitekim ben ilk denememi zeynep kamilde yaptırdım ve gerçekten zeynep kamilin dr ları çok iyi hatta raporumla dışarda yaptırcaktım eşime dedim yok dedim iyiler burda yaptıralım.benden ilk denememde 22 yumurta toplandı yarısı döllendi dediler ve 2. günü 2 hücreli transfer ettiler ve bana hiç dondurulmuşun yok bu transfer ettiğimizinde gelişimi geri dendi.ben zaten umudu kesmiştim çünkü benim birde gelişmeyen gebeliğim vardı artık kafamda soru işareti oldu acaba bizde genetik sorunmu var bu kadar yumurta neden güzel bölünmez ?? tabi sonucu tahmin ettiğim gibi negatifte aldık.benim bu arkadaş bahçeci kliniği umutta ulunu çok önerdi bana ve araştırdımda gerçekten başarıları çok iyi doç.dr üstelik,ama dedim yok benim için labaratuvar önemli gördük sonuçta iyi drların tedavisini şuanki merkezlerdeki drlar hep zeynep kamilden gelme ama malesef dr değil bizim sperm yumurta embriyolog labaratuvara teslim iş drdan çıkıyor sadece transfer kalıyor geriye drların eline .ben bu arkadaşın tavsiyesine uydum türkiyede dedi labaratuvar konusunda önemli sırada dedi sakın dedi düşündüğün o yerde yapma.dinledim arkadaşımı dr gerçekten mükemmel asla soru işareti bırakmadı kafamda aklımdaki soruları ben sormadan kendi yanıtladı hani şekermi şeker içtenmi içten samimi samimi asla maddiyatçılık hissetmiyosun yani drumla tanıştım tedaviye başladık 17 yumurta toplandı benden 15 i döllendi ve bölünmeleri gayet güzeldi düşün 3. güne ilk denemede gidemeyen embriyolar benim 5. güne gitti üstelik kaliteleri gayet iyiii ben şoklardaydım gerçekten anladımki embriyolog labaratuvar çoookkk önemli düşün yaa şimdi bide 3 tane dondurulmuşum var.benimde eşimde sperm azlığı 3 milyon ve şekil bozukluğu var eşime ımsı uyguladı merkez.ve bu dölledikleri kaplardaki sıvılar bile önemliymiş canım kimisi yerli kimisi ithal sıvılarla besliyormuş bunun kalitesi bile etkiliyormuş embriyoyu. rabbime şükrediyorum arkadaşıma vesile olduğu için çok dua ediyorum ayrıca o arkadaş ilk denemede olmadı 2. denemesi tuttu ve ikiz hamile tek embriyo ile.bende çok şükür pozitifi gördüm.canım bazı şeyler nasip kısmet elbette yani rabbim ol demesi gerek herşeyy 4*4lük olsada tutmayabiliyorda rabbim ol demediği için.fakat ben yaşadığım tecrübelerle ve edindiğim bilgilerle canım sana tavsiyem sana prensesler gibi davransalarda bedava yapsalarda sonuçta sen hormon alıyosun vücuduna sen zaman emek harcıyorsun manevi olarak yıpranıyorsun o yüzden sana gel umutta yaptır demiyorum. ama ben umutta orda senin yaptırdığın yerde yaptırmış olan 3-4 deneme yaptırıp gelen biriylede karşılaştım ve oda pozitifi aldı.herşey memnuniyet güler yüz olmuyor malesef canım çok uzun yazdım biliyorum ama seni sevidiğim için üzülmemeni istediğim için lütfen çok iyi araştır çünkü daha iyi yerler var yıpranma lütfen arkadaşım umarım çok doğru kararlar alırsın kusura bakma çok uzattım canım herşey gönlünce ve güzel olsun

canlarım eşimin ameliyatı bu bu gün yapıldı 9.10 saat gibi sürdü şimdi yoğun bakımda ben eve geldim
inşş bundan sonraki sürecide kolayca atlatrız

yeterciğim çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin canım bu sürecide atlatcaksınız Allah ın izniyle rabbim yardımcınız olsun emeklerinizi çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda almayı nasip etsin

canlarım eşimin ameliyatı bu bu gün yapıldı 9.10 saat gibi sürdü şimdi yoğun bakımda ben eve geldim

Canım Allah acil şifalar versin. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Allahın izniyle bundan sonra çok daha güzel günler sizin olacak canım.
Kocamaaan öpüyorum seni.

merhaba arkadaslar, ben böyle vakit buldukca ara ara giriyorum... umarim keyifleriniz iyidir, tedavide olan herkese allah yardim etsin, iyi sonuclar alin insallah....

yetercimmm canim benim, okuduguma göre esin ameliyat olmus, allah en kisa zamanda tekrar sagligina kavustursun insallah... cok gecmis olsun... sende kendine cok dikkat et !!!

derincim, biliyorum uzun zamandir bir deneme icindesin, sonuclar olumsuz oldu ama sen kendini hic birakmadin ve büyük bir olgunlukla sabirla devam ettin, son gelismeleri pek okuyamadim ama bence, yani benim nacizane fikrimi sorarsan (ki ben öyle yapmistim, bana ilk dedikleri zaman tüp bebege cok karsiydim ve kaderimmis, demek ki bir cocugum olmucak, allah nasip etseydi kendiliginden olurdu demistim... )

bir az ara ver ve bu konuyu kapat, evinle esinle ilgilen, evini dekore et, bak yaz geliyo esinle güzel bir tatil yap, sonra gel otur bilgisayarin basina bir yada iki klinikten randevu al, görüs, bismillah de basla. vücudunu beynini dinlendir biraz... cok üzerine düsünme. bende haziranda ögrenmistim dogal yollarla ne esimin ne de benim cocuk sahibi olamiyacagimiizi, tatilde türkiye ye geldik 20 gün, süper bir tatildi, beynim vücudum dinlenmisti ve daha saglikli düsünüyodum ve tamam dedim tüp bebek icin, ve gayet yorucu bir tedaviydi, sizlerde bastan sona biliyosunuz, ve oldu, cok sükür... cok uzun yazdim ama sanirim sen benim ne demek istedigimi anladin, bu birazda sans isi, klinik iyi olur, senin olmaz, adi duyulmamis bir dr, klinik olur bakarsin olur. önemli olan senin vücudunun ve beyninin durumu... cok öpüyorum seni , bu arada tanidigim en güclü kadinlardan birisin, ayrica da tebrik ediyorum...

bu arada olur ya konu hakkinda bilgi vermek isteyen olur = bana = :44::44::44::44:

normal dogum yapmaya karar verdim PDA ile, ama cok da korkuyorum, YARDIMCI OLACAK YADA YARDIMCI OLACAK SAYFALARI BILENLER VAR MIIIIIIIII ?????

Nasılmış benim pozitif arkadaşım

ben dimiiiiiiyiyim canım kan verdim bekliyorum...şimdi işallah negatiftir diye dualar ediyorumm((sen nasılsın canım benimmmm

yeterimmmm:))Maşallah canım Allahın izniyleee herşey güzel olacak...dualarımız seninleee

vallahi iyiyim canımm:)nasıl olayımm:)kan verdim bugün negatif çıksın duaları içindeyim...sen nasılsıın bebiş nasılll

Canım benim Allah razı olsunn ne güsel yazmışsın...bende bugün raporları vs tüm hakkımdaki bilgileri aldım hastaneden.aslında kesin değil ama bi kaç yerle görüşmek istiordum...drlarım veadlaştı benimle:)bıktılar kalibaabi aile dostumuz var opera sanatçısı cem fıçıcıoğlu arkadaşıymış.anlatmış durumu ısrar ediyor gidelim bi kerecik görüşün diye.arkadaşımda brükselde başladı.orayada iyi diolar.bilmiorum ki canım benimkafam çok karışık.farklı bi merekz bakıcam ama kararsızlık hat safada.senin tedavvin ne kadar tuttu canım?biliosun erdem çok uygun olunca heryer bi pahalı gelio yaa bide ilkinde 8 toplandı 4 döllendi 1 a kalite transfer diğerleri donmaı,şimdikinde 9 toplandı si 5. güne geldi ama hiçbiri dondurulamadıona kıllandım ya niye olmadı hiç donmuşum saten opudan çokkk korkuyorumm ben(((((((

minacııımmm benimmmmmah benim canım başlamış doğum düşünmeyeee bileeeeecanım Türkiyede normal doğum yok tüpde geneli sezeraya ile alıyor.rriske atamayız diye:)vallahi başka bi yerle devam edicem gibi.bakınıyorum ama acelem yok.yapıcam mini bi tatil güsel değişikliklerrr:)sonrasında havalar ısınsın bakarız yeni denememize:)sen nasılsın bakim bebiişş nasılll:)onlineee sıpamız o bizim canlı yayınla geldi haberisiii:)))yeri başka hepimizde bıcırığınnn

canım benim inan öle sevindimki görüş hayatım aklında neresi varsa al raporlarını görüş.umutta tüp bebek fiyatı paket canım 5000 tl ilaçlar dahil fiyatı kan testleri ve 1 yıl embriyo dondurma ımsı dahil bu fiyata.ulun beylede görüşmeni isterim mutlaka tanış.ben heyet raporu ile yaptırdığım için canım ilaçlarımı ben aldım merkeze sadece 2000 tl ödedim.ayrıca k.kartına taksit yapıyolar ama vade farkı oluyo sanırım ondada.inşallahhh en doğru kararı alırsın en doğru yerde yaptırırsın canım

çok çok geçmiş olsun canımmm...bu sıkıntıları rabbim birdaha göstermesin ...eşinede acil şifalar diliyorum...kendinede dikkat et yetercim ...

kızlar bugün hastanedeydim e2 testim sonucu 6606 oldu ben ohss oldum doktorum bi ilaç yazdı bana cumartesi yumurtalarım toplanırken o ilaç damardan serumle beraber verilecek çok korkuyorum karnım çok şişti ohss oldum diye baş dönmesi bulantı çokta yumurtam varmış ...hayırlısı

canım çook geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır.hastaneden en kısa zamnda sağlıklı sıhatlı çıkar eşin inşallah.dualarımız seninle hoşçakal

canım benim çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrası çok daha iyi olur..

çok geçmiş olsun en kısa zaman eşiniz sağlına kavuşması dilerim

geçmişler olsuuuun. Allah Şifa ve gönlünün muradını versin..

Yeterciğim çok geçmiş olsun canım,

hangi hastanedesiniz...yapabileceğimiz bir şey olursa biz hep buradayız..

Allah yardımcın olsun

Canım Allah acil şifalar versin. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Allahın izniyle bundan sonra çok daha güzel günler sizin olacak canım.
Kocamaaan öpüyorum seni.

çok çok geçmiş olsun canımmm...bu sıkıntıları rabbim birdaha göstermesin ...eşinede acil şifalar diliyorum...kendinede dikkat et yetercim ...

güzelikler sağolun teşekür edrim hepinize
dün çok zordu 10 saat süren bir ameliyatın ardından üzüntü sıkıtıda vardı
ama bu gün çok güzel bir gündü yoğun bakımdan tomoğrafi için eşimi çıkartmışlardı bende yanına gittim ve gördüm konuştum iyidi çok şükür
inşşş iyileşme süreci böyle devam eder
rabbim eşlerimizi yanımızdan ayırmasın
inşşşşşşşşşşşşşşş

çok ama çok sevindim
çok mutlu çok umutlu oldum
Rabbim ınş banada nasip eder
bende mi memoriale gitsem acep yaaa

cnm benim tabiki sen bilirsin ama bu benim 2. denememdi 1. de başka biryere gitmiştim ama bu denememde sonuç olumsuz bile olsaydı yine memorıal a gidecektim... biz çok memnun kaldık, takipler çok dikkatli, herşey mükemmel harika bi hastane.. eğer imkanın varsa memorıal derim ben.. bizde 1. de fiyatı uygun diye gitmiştik.. ama tabi memorıal da olmayanda var tabiki... yinede diğer yerlere göre başarı oranı çok çok daha yüksekk kendimi çok çok güvende hissettim memorıal da... Allah sanada en kısa zamanda bu güzel haberi almak nasip etsin.. hepimiz inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza... Hepinize her gece bol bol dua ediyorum....

canım sakın endişlenme hiç bir şey olmaz yumoşlar dölenirken embiryo oluşumuna kadar eğer ohss atlatamasan embiryolarını dondururlar bir sonraki ay transferin olur hiç düşünüp kendini üzme
yeterki bebişn san tutunsun seni anne yapsın bir ay gecikmeden bir şey olmaz

Canım çok uzun sürmüş Çok şükür şimdi iyi önemli olan o.

Bende ilk denemem için görüşmeye gittim reçeteyi yalnış yazmış ulun bey bizde zaten uzak tekrar dönmeyelim vardır bir hayır dedik gitmedik şimdi çok pişmanım çok inşallah 2.denemem orda olucak.

Canım korkma inşallah transfere kadar şişler iner.İnşalalh çıkan yumurtalar kaliteli ve seni anniş yapıcaklardır bunu düşün sevin.Bizleride habersiz bırakma.

çok şükür canım iyi rabbime şükürler olsun

canım umarım bir sorun oluşturmaz...benim pek bilgim yok ama geçici birşey herhalde...allahım sıkıntılarını mutluluğa çevirsin

günaydın arkadaşlar...

sitemiz ne kadar sessiz...

bu gün 11. gündeyim ve hiç bir belirti yok 1 mart test tarihim 4 gün kaldı..

ama günler geçmek bilmiyor...

umarım sevincimi sizlerle paylaşabilirim...

13. günde baktırsam hiç bir şey çıkmazmı ne dersiniz..

ahh canım inş karnındadır senin ufaklalık geçmez o günler bilmezmiyim bence tam gününü bekle canım hayırlı haberlerini almak dileğiyle hoşçakal:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…