kızlar bugün hastanedeydim e2 testim sonucu 6606 oldu ben ohss oldum doktorum bi ilaç yazdı bana cumartesi yumurtalarım toplanırken o ilaç damardan serumle beraber verilecek çok korkuyorum karnım çok şişti ohss oldum diye baş dönmesi bulantı çokta yumurtam varmış ...hayırlısı
güzelikler sağolun teşekür edrim hepinize
dün çok zordu 10 saat süren bir ameliyatın ardından üzüntü sıkıtıda vardı
ama bu gün çok güzel bir gündü yoğun bakımdan tomoğrafi için eşimi çıkartmışlardı bende yanına gittim ve gördüm konuştum iyidi çok şükür
inşşş iyileşme süreci böyle devam eder
rabbim eşlerimizi yanımızdan ayırmasın
inşşşşşşşşşşşşşşş
az kalmış canım sabret derim...ama ben transfer sonrası 12 gün test günü diye biliyorum senin çok vermişler süreyii herhal bir bildikleri vardır ...inş inş hamilesindir cuma günü dua et canımmmgünaydın arkadaşlar...
sitemiz ne kadar sessiz...
bu gün 11. gündeyim ve hiç bir belirti yok 1 mart test tarihim 4 gün kaldı..
ama günler geçmek bilmiyor...
umarım sevincimi sizlerle paylaşabilirim...
13. günde baktırsam hiç bir şey çıkmazmı ne dersiniz..
arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....
sağol canım benim inşallah kötu birsey olmaz doktorum bir ilaç yazdı bana zaten biraz pahalı aldım onu yarın sabah yumurtalarım toplarken damardan verilecek doktorumda dediki ileşirsin birşeycık kalmazcanim merhaba , öncelikle cok gecmis olsun, sakin korkma bende ohss oldum buna asiri uyarilma deniyor, kötü tarafi karinda su toplamasi oluyor, iyi tarafi hamile kalma sansin %95
benden de 24 adet yumurta toplanti, 7 tanesi de donduruldu, ki bu süper birsey... bu arada su toplamasi sakin dert etme, yalniz bol miktarda su tüket - yaklasik günde 3 litre hatta 4 litre kadar- bu cok önemli. 1. si agrilarini azaltiyor, 2. su ictikce vücutta tutulan su sökülüyor, ve 1-1,5 ay icinde karnindaki bütün sislik gidicek, korkma ve keyfini cikar
simdiden gecmis olsun....
az kalmış canım sabret derim...ama ben transfer sonrası 12 gün test günü diye biliyorum senin çok vermişler süreyii herhal bir bildikleri vardır ...inş inş hamilesindir cuma günü dua et canımmm
süper bi haber bu tebrikler canım
Arkadaşım çokkk geçmiş olsun...Allah ayırmasını birbisizi...
Arkadaşlar merhaba,
Bugün transferden sonra 4. günüm. Dünden beri sanki iki duble atmışım gibi hafif hafif
baş dönmesi var. (Ancak bu benzetme durumumu açıklayabiliyor) Birde bugün karnım ağrımaya başladı. Adet olacakmışım gibi. Daha çok erken değil mi bunlar için.
Bu yaşadıklarım normal mi?
Bana yardımcı olur musunuz?
canım rabbim yüzünü güldürsün inşşş
bu belirtiler normal yani pskolojik olarak bunları yaşaya biliyorsun
baş dönmen eğer biraz fazla yatıyorsan ondan oluyor
bebişin seninle olsun inşşş
Arkadaşlar merhaba,
Bugün transferden sonra 4. günüm. Dünden beri sanki iki duble atmışım gibi hafif hafif
baş dönmesi var. (Ancak bu benzetme durumumu açıklayabiliyor) Birde bugün karnım ağrımaya başladı. Adet olacakmışım gibi. Daha çok erken değil mi bunlar için.
Bu yaşadıklarım normal mi?
Bana yardımcı olur musunuz?
kızlar bugün hastanedeydim e2 testim sonucu 6606 oldu ben ohss oldum doktorum bi ilaç yazdı bana cumartesi yumurtalarım toplanırken o ilaç damardan serumle beraber verilecek çok korkuyorum karnım çok şişti ohss oldum diye baş dönmesi bulantı çokta yumurtam varmış ...hayırlısı
yeter canım eşin nasıl oldu tekrar çok geçmiş olsun hala yoğun bakımda mı? işin en zor kısmını atlattınız canım inşallah bundan sonrasınıda rahat bir şekilde atlatırsınız buarada sen nasılsın canım? dualarım sizinle allah yardımcınız olsun
canım sağol inşşş gzel dileklerniz dualrınız için
kuzum yoğun bakımda eşim hala ama bu gün yine görüştüm 15 dk kadar dünden daha iyidi konuştuk biraz sonrda tekrar yoğun bakıma gitti çok şükür rabbime
çok şükür canım allah kimseye devasız dert vermesin yoğun bakımda kalması onun için daha iyi enfeksiyon açısından hayırlısı ile bugünlerde geçecek inşallah:79:
iyi akşamlar kızlar...
yeter geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?