Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim merhaba , öncelikle cok gecmis olsun, sakin korkma bende ohss oldum buna asiri uyarilma deniyor, kötü tarafi karinda su toplamasi oluyor, iyi tarafi hamile kalma sansin %95

benden de 24 adet yumurta toplanti, 7 tanesi de donduruldu, ki bu süper birsey... bu arada su toplamasi sakin dert etme, yalniz bol miktarda su tüket - yaklasik günde 3 litre hatta 4 litre kadar- bu cok önemli. 1. si agrilarini azaltiyor, 2. su ictikce vücutta tutulan su sökülüyor, ve 1-1,5 ay icinde karnindaki bütün sislik gidicek, korkma ve keyfini cikar

simdiden gecmis olsun....

sevgili derin,

evet bu minik tam bir medya cilgini olucak, ama kendini göstermiyor daha bilemedik kiz mi erkek mi ?
güzel allahim eli yüzü düzgün, saglikli olsun da gerisi bos... canim bilemiyorum insallah herkes icin hepimiz icin herseyin hayirlisi olur, burada fark etmiyor, tüp bebek normal bebek, önce normal yapiliyor, aksi bir durum olusur ise sezeryana aliniyor, bu nedenle PDA ile normal dogum diyorum ama, korkum tavan yapmis durumda

INSALLAH BUNU DA ATLATIRIM.....

kocaman sevgilerimle... hersey gönlünce olsun...

Arkadaşım çokkk geçmiş olsun...Allah ayırmasını birbinizden sizi...

az kalmış canım sabret derim...ama ben transfer sonrası 12 gün test günü diye biliyorum senin çok vermişler süreyii herhal bir bildikleri vardır ...inş inş hamilesindir cuma günü dua et canımmm

süper bi haber bu tebrikler canım

sağol canım benim inşallah kötu birsey olmaz doktorum bir ilaç yazdı bana zaten biraz pahalı aldım onu yarın sabah yumurtalarım toplarken damardan verilecek doktorumda dediki ileşirsin birşeycık kalmaz

az kalmış canım sabret derim...ama ben transfer sonrası 12 gün test günü diye biliyorum senin çok vermişler süreyii herhal bir bildikleri vardır ...inş inş hamilesindir cuma günü dua et canımmm

ben dondurulmuşlarla devam ediyorum.. 3. gün donduruldular bir ay sonra bana verildiler..
belki bu yüzden mi acaba test gününü uzattılar bilmiyorum...

arkadaşlar ben adet oldum galiba yarın E2 tahlilini yaptırmam gerekiyormuş.umarım bi sorun çıkmaz ve yarın başlarım iğnelerime...dualarınızı esirgemeyin benden

Arkadaşlar merhaba,
Bugün transferden sonra 4. günüm. Dünden beri sanki iki duble atmışım gibi hafif hafif
baş dönmesi var. (Ancak bu benzetme durumumu açıklayabiliyor ) Birde bugün karnım ağrımaya başladı. Adet olacakmışım gibi. Daha çok erken değil mi bunlar için.
Bu yaşadıklarım normal mi?
Bana yardımcı olur musunuz?

canım rabbim yüzünü güldürsün inşşş
bu belirtiler normal yani pskolojik olarak bunları yaşaya biliyorsun
baş dönmen eğer biraz fazla yatıyorsan ondan oluyor
bebişin seninle olsun inşşş

canım rabbim yüzünü güldürsün inşşş
bu belirtiler normal yani pskolojik olarak bunları yaşaya biliyorsun
baş dönmen eğer biraz fazla yatıyorsan ondan oluyor
bebişin seninle olsun inşşş

yeter canım eşin nasıl oldu tekrar çok geçmiş olsun hala yoğun bakımda mı? işin en zor kısmını atlattınız canım inşallah bundan sonrasınıda rahat bir şekilde atlatırsınız buarada sen nasılsın canım? dualarım sizinle allah yardımcınız olsun

canım bunlar normal sıkıntı yapma senin için hayırlısı olsun rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

canım hayırlısı olsun inşallh en kısa zamanda toparlarsın geçmiş olsun yumurtalarının bir çoğu olgundur olayı iyi tarafından düşünelim bizler artık pozitif düşünmeye alştık kendine iyi bak en kısa zamanda atlatman dileğiyle

canım sağol inşşş gzel dileklerniz dualrınız için
kuzum yoğun bakımda eşim hala ama bu gün yine görüştüm 15 dk kadar dünden daha iyidi konuştuk biraz sonrda tekrar yoğun bakıma gitti çok şükür rabbime

çok şükür canım allah kimseye devasız dert vermesin yoğun bakımda kalması onun için daha iyi enfeksiyon açısından hayırlısı ile bugünlerde geçecek inşallah:79:

çok şükür canım allah kimseye devasız dert vermesin yoğun bakımda kalması onun için daha iyi enfeksiyon açısından hayırlısı ile bugünlerde geçecek inşallah:79:

inşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…