Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşım sen nerede yaptırdın

Günaydın dünyanın en iyi kalpli kader arkadaşlarım.
Hiçbirinizi tanımasamda o kadar çok sevdim ki.
Her zaman yazamıyorum ama her gün okuyorum.
O kadar mı candan, sıcak kanlı, yardımsever olur insan.
Allah hepinizin gönlünün muradını versin inşallah.
Hepinizi sıkı sıkı sarılarak öpüyorum.

(Bugün çok fazla duygusal takılıyorum. İdare edin olmaz mı? )

adetimin 2. günü bugün.doktordan geldim şimdi.ultrason kontrolünde bi sorun çıkmadı umarım kandada çıkmaz ve bu akşam iğnelerime başlarım.tabi bu arada kendi kendime nasıl iğne yapacağım hiç bi fikrim yok

slm dostlarım yeni geldim hastaneden 9 tane yumoşuumm toplandı sizce nasıllar.inşallah ii olacak herşey allahım sen yardım et yarabbiimmm..

slm dostlarım yeni geldim hastaneden 9 tane yumoşuumm toplandı sizce nasıllar.inşallah ii olacak herşey allahım sen yardım et yarabbiimmm..

canım merak ettiğim bşy var.genel anestezimi lokal anestezimi?

bu konuda tecrübeli arkadaşlar hangisini önerirsiniz??:18::18:

İnşallah canım hayırlısıyla başlarsın.

Ohhh maşallah çok güzel inşallah hepsi döllensinde seni anne yapsın.

canım merak ettiğim bşy var.genel anestezimi lokal anestezimi?

bu konuda tecrübeli arkadaşlar hangisini önerirsiniz??:18::18:

Canım genel anestezi yaptır zaten verdikleri ameliyat narkozu değil daha hafif bir iğne korkma canım...

Ben Koldan anesteziyle 10 gün önce yumurtalarımı toplattırdım...Korkma canım hiç birşey hissetmıyceksın...Normal anestezi almaya benzemıyor...Uyandığın an herşey normale donuyor...Ne uyuşukluk nede baş dönmesı gibi şeyler olmuyor...İçin rahat olsun

bugün yumurtalarım toplandı 16 tane salı günü transferim var benim için dua edermisinis

Son düzenleme:
benimde transferim salı günü dyg34 kaderimiz aynı imiş inşallah beraberce hamileyizzz diyeceğizzz buradannnnn.allahım sen yardım et yarabbimmmmmmm..

benimde transferim salı günü dyg34 kaderimiz aynı imiş inşallah beraberce hamileyizzz diyeceğizzz buradannnnn.allahım sen yardım et yarabbimmmmmmm..

inş ayosman inş ikinizin hamile haberini birden alırız da sevincimiz 2ye katlanır

etmez olurmuyuz hiç tabii ederiz maaşallah çok toplanmış inş hepsi döllenir dua edicem senin içinde ayrıca
inşallah dolenirde çok iyii olur son şansım çünkü dondurulmuşlarım olsa birdaha denerim tutmasa ama dondurulmuşlarım olmasa son şansım

kızlar birsey sorcam sizlere bugun yumurtalarım toplandı salı günü kaçıncı gunun embriyosu oluyor yanı bugün sayırmı sayılmazmı 3 günmü 4günmü

peki bu iğne nerden yapılıyor ? koldan damar yoluylamı yani?:78::78:
Koldan ama hiç korkulacak bişey yok rahat ol sakin ol....

bugün yumurtalarım toplandı 16 tane salı günü transferim var benim için dua edermisinis
Hadi bakalım canım umarım güzelce döllenirler.

İnşallah kızlar.

kızlar birsey sorcam sizlere bugun yumurtalarım toplandı salı günü kaçıncı gunun embriyosu oluyor yanı bugün sayırmı sayılmazmı 3 günmü 4günmü
Yok canım bugün sayılmıyor 3. gün embriyosu oluyor.İnşallah tutuncak canım hep dua et birde sakın yok kasığım ağrıdı yok bu oldu sende varmı yokmu yapma inan rahat olursan tutunuyor ben çok kastım olmadı.....

Canım benimmmmmmaşallahhh harik bir sayıı bu hayatımmmmmRabbim bu kez yüzünü güldürsüün sağlıkla hayırlısıylaaa kavuştursunn evladınaaa tezz eldennnbenim pozitif arkadaşım dualarım seninleee olacakkk güzel haberlerini duyacağıma adım kadar eminimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…