iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
bugün yumurtalarım toplandı 16 tane salı günü transferim var benim için dua edermisinis
benimde transferim salı günü dyg34 kaderimiz aynı imiş inşallah beraberce hamileyizzz diyeceğizzz buradannnnn.allahım sen yardım et yarabbimmmmmmm..
iyi akşamlar canım nasılsın? eşin nasıl buğün gördün mü eşini? allah şifa versin
bugün yumurtalarım toplandı 16 tane salı günü transferim var benim için dua edermisinis
3. gün sayılır tatlım
sağol canım bu gün 1. dk kadar gördüm
ama iyiydi çok şükür
allah en kısa zamanda iyleşmesini nasip etsin canım yoğun bakımdan ne zaman çıkar dedi dru?
çok sağol derincim3. Gün sayılır tatlım
benimde transferim salı günü dyg34 kaderimiz aynı imiş inşallah beraberce hamileyizzz diyeceğizzz buradannnnn.allahım sen yardım et yarabbimmmmmmm..
amin canım rabim kimsenin kucağı boş bırakmasıncanım inşallah hepsi çok güzel döllenir ve sana bebiş olur rabbim hayırlısını nasip etsin
sağol canım benim senin durumun ne hangi aşamadasınhadi hayırlısı olsun canımm inşallah dualarım seninlee
sağolasın allah razı olsun[sıze=3]kızlar rabbim yüzünüzü güldürsün inşş[/sıze]
inşallah embriyolar çok güzel bir şekilde döllenir sana bebek olur canım rabbim hayırlısını nasip etsin
kızlar rabbim yüzünüzü güldürsün inşş
ne kadar pozitif bir insansın allah razı olsun eşinizde en kısa zaman sağlıklı bi şekilde kavuşmanızı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?