sağol canım bu gün 1. dk kadar gördüm
ama iyiydi çok şükür
derin ne haber? nasılsın canım? biz iyiyiz çok şükür öpüyoruz seni
sağol canım bu gün 1. dk kadar gördüm
ama iyiydi çok şükür
COLOR][/SIZE][/FONT]allah razı olsunnn yeteeeerr allahım hepimize inşallahhh..
bilmem pozitifmiyim :26::26::26:hepinizi anne olarak gömeyi çok istiyorum o yüzdenne kadar pozitif bir insansın allah razı olsun eşinizde en kısa zaman sağlıklı bi şekilde kavuşmanızı dilerim
Canımne zaman çıkıyo eşin yoğun bakımdan.İnşallah daha iyidir çok büyük şey atlattınız.
sağolun kızlar yarın büyük bir ihtimalle servise çıkacağızcanım benimmm iyiyimmmHehh iyi olun bakim sizdee
yeterimmm daha da iyi olsun inşallahhh sağlıklaa dönün bir an önce evinize canımmm
kızlarr aylardır beklediğimiz gün nihayet geldi çattı yarın başlıyoruz 3.tedavimize saat 2 de memorial ataşehirdeyim benle aynı anda orada olacak var mıı dualarınızı bekliyorum
yetercim çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hastanede senin doğumun için kalırsınız öpüyorum allah şifa versin
güzelik ne güzel şeyler söylüyorsun böyleeee
sağol canım rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun inşşş
aminnn canım hepimizin inşallah bence böle zor günler eşleri birbirine daha çok bağlıyo eşinin iyi olmasına çokkk sevindikk inş o da senin yanında kalacak doğum yaptığın zaman refakatçi olarak:94::94::94:çok öpüyorum seni arkadaşım
sağol canım benim senin durumun ne hangi aşamadasın
az kaldı canım benim hadı hayırlısıcanım ben lucrinle birlikte estrofem kullanmaya başladım 10 mart perşembe günü transferim var allah nasip ederse hayırlısı bakalım günleri iple çekiyorumm
az kaldı canım benim hadı hayırlısı
Hayırlı olsun canım tedavin.kızlarr aylardır beklediğimiz gün nihayet geldi çattı yarın başlıyoruz 3.tedavimize saat 2 de memorial ataşehirdeyim benle aynı anda orada olacak var mıı dualarınızı bekliyorum
bizde bu ay başlıycaz Allah nasip ederse
canım benimmm iyiyimmmHehh iyi olun bakim sizdee
yeterimmm daha da iyi olsun inşallahhh sağlıklaa dönün bir an önce evinize canımmm
kızlar dün transferim oldu çok zor geçtı çok sancım var üstelikte grip oldum surekli oksuruyorum bi zararı varmı aceba???
canım şimdi nasılsın inşallah iyisindir yazışamadık kaç gündür
özelinde dolu
biz meryem suresi okumaya başlıyoruz haberveririm demiştim oyüzden sözümü yutmimdedim liste hazırlanıyor okumak istiyormusun canım
kızlar dün transferim oldu çok zor geçtı çok sancım var üstelikte grip oldum surekli oksuruyorum bi zararı varmı aceba???
arkadaşlarlucrin vuruyorum,dün yani 11.gün adet oldum bu gün o kadar çok kanamam var ki...parçalar falan geliyor..bu normal mi?hala lucrim 10 ünite vuruyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?