Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarr aylardır beklediğimiz gün nihayet geldi çattı yarın başlıyoruz 3.tedavimize saat 2 de memorial ataşehirdeyim benle aynı anda orada olacak var mıı dualarınızı bekliyorum

allah razı olsunnn yeteeeerr allahım hepimize inşallahhh..
COLOR][/SIZE][/FONT]
inşşşşşşşşşşşşşş
ne kadar pozitif bir insansın allah razı olsun eşinizde en kısa zaman sağlıklı bi şekilde kavuşmanızı dilerim
bilmem pozitifmiyim :26::26::26:hepinizi anne olarak gömeyi çok istiyorum o yüzden inşşşş
Canımne zaman çıkıyo eşin yoğun bakımdan.İnşallah daha iyidir çok büyük şey atlattınız.

canım benimmm iyiyimmmHehh iyi olun bakim sizdee

yeterimmm daha da iyi olsun inşallahhh sağlıklaa dönün bir an önce evinize canımmm
sağolun kızlar yarın büyük bir ihtimalle servise çıkacağız
bir süre gelemem nette

kızlarr aylardır beklediğimiz gün nihayet geldi çattı yarın başlıyoruz 3.tedavimize saat 2 de memorial ataşehirdeyim benle aynı anda orada olacak var mıı dualarınızı bekliyorum

rabbim çıktığın yolun sonunda seni bebğinle buşutursun inşşş

Son düzenleme:
yetercim çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hastanede senin doğumun için kalırsınız öpüyorum allah şifa versin

yetercim çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hastanede senin doğumun için kalırsınız öpüyorum allah şifa versin

güzelik ne güzel şeyler söylüyorsun böyleeee
sağol canım rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun inşşş

güzelik ne güzel şeyler söylüyorsun böyleeee
sağol canım rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun inşşş

aminnn canım hepimizin inşallah bence böle zor günler eşleri birbirine daha çok bağlıyo eşinin iyi olmasına çokkk sevindikk inş o da senin yanında kalacak doğum yaptığın zaman refakatçi olarak:94::94::94:çok öpüyorum seni arkadaşım

allahım bu gün yol arkadaşlarımın ağzından bal damlıyor

kızlar dün transferim oldu çok zor geçtı çok sancım var üstelikte grip oldum surekli oksuruyorum bi zararı varmı aceba???

canım benimmm iyiyimmmHehh iyi olun bakim sizdee

yeterimmm daha da iyi olsun inşallahhh sağlıklaa dönün bir an önce evinize canımmm

canım şimdi nasılsın inşallah iyisindir yazışamadık kaç gündür
özelinde dolu

biz meryem suresi okumaya başlıyoruz haberveririm demiştim oyüzden sözümü yutmimdedim liste hazırlanıyor okumak istiyormusun canım

kızlar dün transferim oldu çok zor geçtı çok sancım var üstelikte grip oldum surekli oksuruyorum bi zararı varmı aceba???

canım geçmiş olsunnnn ve de HATIIRLII OLSUUNNNNNhiç korkma tatlım hiçbişiiicikk olmassssİnşallahhh sağlıkla alırızz haberleriniiiiiiii

hayatımmm...nasılım iyiyim kalibaperşembe 25 di değerim yarın bi daha bakılacakk.hemen geliorum topiceee istemezmiyimm yawww canımsınnnn

ben henüz o aşamaya gelmedim ama sanırım 2 bilemedn 3 gün böyle bi sancının olması normalmiş..öksürüğede balın içine ezilmiş çörek otunu karıştır her sabah aç karnına bir kaşık ye mutlaka iyi gelicektir..öksürük hafif bi ıkıntı etkisi yarattığı için neme lazım sen önlemini al
Allah şifa versin.bebeğinede kavuşursun inşallah

arkadaşlarlucrin vuruyorum,dün yani 11.gün adet oldum bu gün o kadar çok kanamam var ki...parçalar falan geliyor..bu normal mi?hala lucrim 10 ünite vuruyorum??

canım gecmiş olsun insallah bu skıntılar sevince dönüşür. daha ben hiç transfer gecirmedim ama mutlaka zor bir süreçtir.kendinede dikkat et ki bebecikler tutunsun

arkadaşlarlucrin vuruyorum,dün yani 11.gün adet oldum bu gün o kadar çok kanamam var ki...parçalar falan geliyor..bu normal mi?hala lucrim 10 ünite vuruyorum??

canım senin transfer olmusmuydu.
bir yorum yapamıycam ama insallah mühim birşey degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…