inşallahhhh inşallahhhhhhhhhhhhayırlı olsun canım inşallah bu kez olur
Kızlar kabızlık için bir hap vardı adı nedir aceba bilen varsa yazabilirmi lütfen
sağol canım benim çok sağolhap alma tatlım
şurup al duphalac
sabah akşam aç karna 15 ml (içinden çıkıo ölçek) iç hiiiç bişeyin kalmıyo :)
kızlar hepinizden allah razı olsun nane çayı içiyorum biraz daha iyim ....
Kızlar kabızlık için bir hap vardı adı nedir aceba bilen varsa yazabilirmi lütfen
Canım inşallah bu sefer olucak dualarım seninle.kızlar dün transferim oldu çok zor geçtı çok sancım var üstelikte grip oldum surekli oksuruyorum bi zararı varmı aceba???
Canım eğer müsaitseniz benede okumak isterim.canım şimdi nasılsın inşallah iyisindir yazışamadık kaç gündür
özelinde dolu
biz meryem suresi okumaya başlıyoruz haberveririm demiştim oyüzden sözümü yutmimdedim liste hazırlanıyor okumak istiyormusun canım
Çok geçmiş olsun umarım şimdi herşey yolundadır.Mrb kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremiyorum önce ben hastalandım sonra eşim rahatsızlandı.apandis ameliyatı oldu geçen perşembe.Kaç gündür o nedenle foruma giremedim.Transferi olan arkadaşlarım hayırlı olsun umarın bebişleriniz tutunur.tedeavi sürecindekilere kolay gelsin.
Yetercim eşin umarım iyidir.Deriiiin sen nasılsın canım umarım iyisindir.Kızlar dualarım sizlerle inşallah herşey güzel olurrrrrrrrrrrrrrrr
hap alma tatlım
şurup al duphalac
sabah akşam aç karna 15 ml (içinden çıkıo ölçek) iç hiiiç bişeyin kalmıyo :)
kızlar dün transferim oldu çok zor geçtı çok sancım var üstelikte grip oldum surekli oksuruyorum bi zararı varmı aceba???
kızlar dün transferim oldu çok zor geçtı çok sancım var üstelikte grip oldum surekli oksuruyorum bi zararı varmı aceba???
sağol canım benimcnm transferin olmuş hayırlısı olsun
geçmiş olsun bu arada cnm öksürürken hapşururken karnını sıkma
kızlarrr nane çayı zararlıymış ben 4 tane içtimmm üüüffffff
kızlarrr nane çayı zararlıymış ben 4 tane içtimmm üüüffffff
mrb lar su sesi canım cok geçmiş olsun eşinede acil şifalar versin ...dileklerin içinde saolasın bitanem..allahım hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda seninde mucizeni versin..dualarınla... inş..Mrb kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremiyorum önce ben hastalandım sonra eşim rahatsızlandı.apandis ameliyatı oldu geçen perşembe.Kaç gündür o nedenle foruma giremedim.Transferi olan arkadaşlarım hayırlı olsun umarın bebişleriniz tutunur.tedeavi sürecindekilere kolay gelsin.
Yetercim eşin umarım iyidir.Deriiiin sen nasılsın canım umarım iyisindir.Kızlar dualarım sizlerle inşallah herşey güzel olurrrrrrrrrrrrrrrr
şu anda bunu düşünme ama aklında bulunsun maydonoz ve nane en azından ilk üç ay yasak:)ayrıca minoset ağrı kesici ve hamileler kullanabiliyor.bendede şu an dış kulak iltihabı başladı pazartesiden beri ağrı çekiyorum kulağım şişti.ama doktora bile gitmiyorum.kaç gün oldu koktum ama yıkanmıyorum bi şekilde geçer.beynime bunu söylüyorum sürekli biraz azaldı bile.diyeceğim o ki hastalandığında en fazla minoset iç canım 9 ay şüphe duyman daha beter bir durum olur..tekrar geçmiş olsun
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
daha önce sölemiştim dondurulmuş tedavime salı günü başladım
4x1 estrofem
3x1 tebokan
1x1 coraspin
1x1 folbiol şeklinde tedavim planlandı salı günden bu yana ilaçlarımı içiyorum. Bugün sabah kalktığımda kalçamda acayip bir ağrı vardı. Hala yürüyemiyorum. Spor da yapmıyorum. Zor bi hareket de yapmadım. Akşam Gezmeye gittim oturdum geldim eve yattım. Bu kadar.
İlaçların etkisi diye düşünüyorum ..
Aranızda böyle kalça ağrısı çeken varmıydı yaaa yürüyemiyorum ağrıdan.....
cnm geçmş olsun öncelikle bu kullandığın estrofem ve tebokan isimli ilaçların ne bilmiyorum hapmı iğnemi ama eğer kalçaların iğneden sebep ağrıyorsa sana yardımcı olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?