Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar hepinizden allah razı olsun nane çayı içiyorum biraz daha iyim ....

Kızlar kabızlık için bir hap vardı adı nedir aceba bilen varsa yazabilirmi lütfen

Mrb kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremiyorum önce ben hastalandım sonra eşim rahatsızlandı.apandis ameliyatı oldu geçen perşembe.Kaç gündür o nedenle foruma giremedim.Transferi olan arkadaşlarım hayırlı olsun umarın bebişleriniz tutunur.tedeavi sürecindekilere kolay gelsin.
Yetercim eşin umarım iyidir.Deriiiin sen nasılsın canım umarım iyisindir.Kızlar dualarım sizlerle inşallah herşey güzel olurrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar kabızlık için bir hap vardı adı nedir aceba bilen varsa yazabilirmi lütfen

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.canım hap ya da şurup ismi vermek istemiyorum.ben yıllardır bu sorunu yaşıyorum şu an 6 haftalık gebeyim ve ben kurtuluşu kabak tatlısında buldum.inan normalde nefret ederdim.ama şu an işime çok yarıyor.günde iki küçük parça yiyorum ve normal şekilde tuvaletimi yapabiliyorum.

kızlar dün transferim oldu çok zor geçtı çok sancım var üstelikte grip oldum surekli oksuruyorum bi zararı varmı aceba???
Canım inşallah bu sefer olucak dualarım seninle.

Canım eğer müsaitseniz benede okumak isterim.

Çok geçmiş olsun umarım şimdi herşey yolundadır.

hap alma tatlım
şurup al duphalac
sabah akşam aç karna 15 ml (içinden çıkıo ölçek) iç hiiiç bişeyin kalmıyo :)

Canım senin sonuçların ne oldu bir kaç kez yazdım görmedin heralde hiç cevap yazmadın.

kızlarrr nane çayı zararlıymış ben 4 tane içtimmm üüüffffff

kızlarrr nane çayı zararlıymış ben 4 tane içtimmm üüüffffff

şu anda bunu düşünme ama aklında bulunsun maydonoz ve nane en azından ilk üç ay yasak:)ayrıca minoset ağrı kesici ve hamileler kullanabiliyor.bendede şu an dış kulak iltihabı başladı pazartesiden beri ağrı çekiyorum kulağım şişti.ama doktora bile gitmiyorum.kaç gün oldu koktum ama yıkanmıyorum bi şekilde geçer.beynime bunu söylüyorum sürekli biraz azaldı bile.diyeceğim o ki hastalandığında en fazla minoset iç canım 9 ay şüphe duyman daha beter bir durum olur..tekrar geçmiş olsun

mrb lar su sesi canım cok geçmiş olsun eşinede acil şifalar versin ...dileklerin içinde saolasın bitanem..allahım hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda seninde mucizeni versin..dualarınla... inş..

geçmiş olsun canım sanada kendine dikkat et ...kulak iltihabı zor bir hastalık ..umarım kısa zamanda geçer...ama doktora gitsen durumu anlatsan ona göre bir tedavi verir heralde canım..

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
daha önce sölemiştim dondurulmuş tedavime salı günü başladım
4x1 estrofem
3x1 tebokan
1x1 coraspin
1x1 folbiol şeklinde tedavim planlandı salı günden bu yana ilaçlarımı içiyorum. Bugün sabah kalktığımda kalçamda acayip bir ağrı vardı. Hala yürüyemiyorum. Spor da yapmıyorum. Zor bi hareket de yapmadım. Akşam Gezmeye gittim oturdum geldim eve yattım. Bu kadar.
İlaçların etkisi diye düşünüyorum ..
Aranızda böyle kalça ağrısı çeken varmıydı yaaa yürüyemiyorum ağrıdan.....

cnm geçmş olsun öncelikle bu kullandığın estrofem ve tebokan isimli ilaçların ne bilmiyorum hapmı iğnemi ama eğer kalçaların iğneden sebep ağrıyorsa sana yardımcı olabilirim...

cnm geçmş olsun öncelikle bu kullandığın estrofem ve tebokan isimli ilaçların ne bilmiyorum hapmı iğnemi ama eğer kalçaların iğneden sebep ağrıyorsa sana yardımcı olabilirim...

yok yok igne değil hepsi hap... bunların.
Estrofem östrojenmiş, tebokanda kanı akışını hızlandırıyomuş. anlayacağın hiç iğne yooook. Ne bu ağrı yaaaa....
Sağol arkadaşım ilgin için.... progesteron iğnelere başlıcam 15 inde o zaman için yine de kalçalarımdaki ağrıya ne yapabilirim şimdiden söylersen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…