yok yok igne değil hepsi hap... bunların.
Estrofem östrojenmiş, tebokanda kanı akışını hızlandırıyomuş. anlayacağın hiç iğne yooook. Ne bu ağrı yaaaa....
Sağol arkadaşım ilgin için.... progesteron iğnelere başlıcam 15 inde o zaman için yine de kalçalarımdaki ağrıya ne yapabilirim şimdiden söylersen....
kızlar ben geldim ama çok yorgunum hemde çok
eşim hala yoğun bakımda bende her gün gidip geliyorum zor oluyor ama eşim iyi olsun yorgunluk geçer
canlarım sizde neler var geçmişe bakamıyorum yi haberler varmı
hoşgeldinn yeterrr
eşin nezaman çıkacak yogun bakımdan daha belli degilmiii
canım günlük tetkleri var onlara bakara karar veriyorlar ama pzrtsye kadar servise çıkatmazlar sanırım
cnm tez zamanda eşinin sağlığa kavuşmasını diliyorum...
canım günlük tetkleri var onlara bakara karar veriyorlar ama pzrtsye kadar servise çıkatmazlar sanırım
sıkıntıların biter yakında inşallahkızlar ben geldim ama çok yorgunum hemde çok
eşim hala yoğun bakımda bende her gün gidip geliyorum zor oluyor ama eşim iyi olsun yorgunluk geçer
neyse yetercimm
sıkıntılı bir durum olmasın yeterkii
allah şifasını versinn tez zamanda
sıkıntıların biter yakında inşallah
sağolun kızlar
kızlar bu aralar benim akıldevre dışı ne var ne yok yaaaa:26::26::26::26:
Minosetten bişey olmaz canım tüm hamilelere veriyolar.kızlar birde minesot içmeye başladım
Canım bence doktoruna söyle iltihapta kötü zarasız ilaçlar var hem rahatlarsın.şu anda bunu düşünme ama aklında bulunsun maydonoz ve nane en azından ilk üç ay yasak:)ayrıca minoset ağrı kesici ve hamileler kullanabiliyor.bendede şu an dış kulak iltihabı başladı pazartesiden beri ağrı çekiyorum kulağım şişti.ama doktora bile gitmiyorum.kaç gün oldu koktum ama yıkanmıyorum bi şekilde geçer.beynime bunu söylüyorum sürekli biraz azaldı bile.diyeceğim o ki hastalandığında en fazla minoset iç canım 9 ay şüphe duyman daha beter bir durum olur..tekrar geçmiş olsun
Andaç canım bence sinirsel olmuştur benimde oldu ama eğer geçmezse bir doktora görün.arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
daha önce sölemiştim dondurulmuş tedavime salı günü başladım
4x1 estrofem
3x1 tebokan
1x1 coraspin
1x1 folbiol şeklinde tedavim planlandı salı günden bu yana ilaçlarımı içiyorum. Bugün sabah kalktığımda kalçamda acayip bir ağrı vardı. Hala yürüyemiyorum. Spor da yapmıyorum. Zor bi hareket de yapmadım. Akşam Gezmeye gittim oturdum geldim eve yattım. Bu kadar.
İlaçların etkisi diye düşünüyorum ..
Aranızda böyle kalça ağrısı çeken varmıydı yaaa yürüyemiyorum ağrıdan.....
kızlar ben geldim ama çok yorgunum hemde çok
bu arada 26 şubat akşamı gonal f 150 doz iğneme başladım.2 mart ta hormon değerlerim düşük çıktığı için dozu 225 e yüksültti doktorum ve 3 marttada sabah iğnelerine(cetrotide) başladım.bugün adetten sonraki 9. günüm.
kızlar yardımcı olurmusun sizlerin yumurta toplama kaçıncı günlerde olmuştu.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
esın umarım ıyılesırde bu yorgunluklarr gecer yetercımm herkez tedavıde beklemede canımm henuz haberler yokk ınsallahh gelecek ama ben oyle umuyorummm
Minosetten bişey olmaz canım tüm hamilelere veriyolar.
Canım bence doktoruna söyle iltihapta kötü zarasız ilaçlar var hem rahatlarsın.
Andaç canım bence sinirsel olmuştur benimde oldu ama eğer geçmezse bir doktora görün.
Canım eşin inşallah en yakında çıkar hastahaneden Allah şifalar versin seni çok öpüyorum.
yetercim Rabbim eşine tez zamanda sağlık versin...ve en kısa zamandada yeni umutlara yelken açmayı nasip etsin...
kızlar sağolun allah razı olsun
çok şükür eşim bu gün daha iyiydi birazcık yürüdük koridorda yemeğini yedirdim konuştuk falan
rabbime şükürler olsun inşşş bu günlerde geçecek daha güzel günler gelecek inşş
kızlar sağolun allah razı olsun
çok şükür eşim bu gün daha iyiydi birazcık yürüdük koridorda yemeğini yedirdim konuştuk falan
rabbime şükürler olsun inşşş bu günlerde geçecek daha güzel günler gelecek inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?